trakstbrakst, nuostabios tapcytės
Trakštbrakšt, pritariu mergaitėm, superinės tapkutės ir pateikimas superinis
Trakst . dar jus man pasakykit.mama uzsiprase slepeciu isispiremu visai be uzkulnio. ar jos gerai laikys forma ,ar laikysis ant koju vaikstant?
po tokiu slepeciu, tai norisi eit ir velt ka nors. Super.
trakstbrakst , nu šitos kokios gražios O jau pateikimas koks
trakstbrakst super tapukai o as nusiveliau kepuriuka, idejau prie kepuriu
Aciu, mergaites . Idejau i facebuka - 0 emociju, galvoju, nu va gal skoniai nesutampa, nes, kaip ir sakiau man paciai jos labai patinka. Bet va cia kad isgyret, taip saldu saldu ant sirdeles. O sunus pasiziurejo ir paklause; "cia, mama, kas puliai? "
QUOTE(karosimi @ 2010 11 11, 17:55)
Trakst . dar jus man pasakykit.mama uzsiprase slepeciu isispiremu visai be uzkulnio. ar jos gerai laikys forma ,ar laikysis ant koju vaikstant?
Pati nesioju tokias lyg ir be uzkulnio, lyg ir kokstai mazas yra... Tokios ispiriamos su "borteliais is sonu. Net skalbiankej isploviau, bet forma puikiai issilaike. Mano vienos pirmuju.
trakstbrakst, kokios nuostabios šlepetės Aš sužavėta
O pas mane ant stalo dvi poros vaikiškų batukų jau porą savaičių stovi ir bando sąžinę išjudint, kad pabaigčiau, nes tas dvi poreles dar rugsėjo vidury pažadėjau. Tai jau vienai baigiau dekorą, dar antrai reik padaryt ir abiem užsegimus pritvirtint. Bandysiu ryt pagaliau pabaigt ir savaitgalį parodysiu
O pas mane ant stalo dvi poros vaikiškų batukų jau porą savaičių stovi ir bando sąžinę išjudint, kad pabaigčiau, nes tas dvi poreles dar rugsėjo vidury pažadėjau. Tai jau vienai baigiau dekorą, dar antrai reik padaryt ir abiem užsegimus pritvirtint. Bandysiu ryt pagaliau pabaigt ir savaitgalį parodysiu
Sveikos,
Ikeliu ir as saviskes slepetytes parodyti, belieka dabar pada lateksuoti ir nesioti.
Jos is lietuvisko karsinio, su siukslytem (jos man kaip namie tai ir nemaiso...), siek tiek skirtingos , ale siltos ir savos.
p.s. sunkiai tik pusiau isivele vilnos garbaneles. ar taip turi buti? ta vilnele tokia siek tiek pasisiausus, pasiputus, ar cia reiskia, kad prastai suvelta, ar nuo vilnos rusies priklauso?
ir dar tas pats klausimelis: kur ir po kiek perkate skysta lateksa Kaune?
Ikeliu ir as saviskes slepetytes parodyti, belieka dabar pada lateksuoti ir nesioti.
Jos is lietuvisko karsinio, su siukslytem (jos man kaip namie tai ir nemaiso...), siek tiek skirtingos , ale siltos ir savos.
p.s. sunkiai tik pusiau isivele vilnos garbaneles. ar taip turi buti? ta vilnele tokia siek tiek pasisiausus, pasiputus, ar cia reiskia, kad prastai suvelta, ar nuo vilnos rusies priklauso?
ir dar tas pats klausimelis: kur ir po kiek perkate skysta lateksa Kaune?