Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(INFINITI @ 2010 10 23, 01:36)
tik nesuprantu kada ten reikia juos "ideti" -nenoriu, kad butu iskile  blush2.gif bet ir nenoriu paplaukusiu ornamentu  blush2.gif

ornamentus galima kirpti iš nepilnai suvelto veltinio. (Būna pirkti toks pusveltinis , arba galima pačiam susivelt nestoro ir nepilnai suvelto, tokio tik apvelto veltinio)
Dekorą kloti ant sukloto vėlinio ir velti viską kartu.
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2010 10 23, 14:06)
ornamentus galima kirpti iš nepilnai suvelto veltinio. (Būna pirkti toks pusveltinis , arba galima pačiam susivelt nestoro ir nepilnai suvelto, tokio tik apvelto veltinio)
Dekorą kloti ant sukloto vėlinio ir velti viską kartu.

Magic, aciu labai uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(INFINITI @ 2010 10 23, 13:33)
Magic, aciu labai uz atsakyma  4u.gif

aš į dekorą sukišu viską ką įmanoma, prefeltus, juosteles, siūlus, šniūrus, garbanėles. Ką nori smile.gif
Atsakyti
Šiandienos darbelis martelei bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Mole labai grazios tapkytes mirksiukas.gif ,o galima gal suzinot is kur jus emet tas nuostabias pagalbininkes kojas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sagdo @ 2010 10 24, 08:05)
Mole labai grazios tapkytes  mirksiukas.gif  ,o galima gal suzinot is kur jus emet tas nuostabias pagalbininkes kojas  rolleyes.gif

Galima, galima bigsmile.gif www.mažas ėriukas.lt užsisakiau
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2010 10 23, 22:36)
Šiandienos darbelis martelei  bigsmile.gif
user posted image

kokie brangūs tie kurpaliai, jei tikri niormalus kurpaliai po 60 kainuoja, kiek domėjaus.
Papildyta:
QUOTE(srauni_upe @ 2010 10 24, 10:57)
kokie brangūs tie kurpaliai, jei tikri niormalus kurpaliai po 60 kainuoja, kiek domėjaus.

ir nuejus it to eriuko psl, man antivirusine trojana pagavo, tai va...
Atsakyti
Brangumo tai brangūs g.gif O labai daug veliančioms gal ilgai ir nelaikytų g.gif
Bte be kurpalių tai sunkiau
Atsakyti
Tapukai labai fainuoliški gavosi wub.gif
Sakykit o vietoj kurpalių vienoje vietoje užmačiau tokių ''kojų'' tik plasmasinių.Jos ten skirtos kojinėms išreklamuoti ,bet gal irgi tiktų tam reikalui?
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2010 10 24, 13:30)
Tapukai labai fainuoliški gavosi wub.gif
Sakykit  o vietoj kurpalių vienoje vietoje užmačiau tokių ''kojų'' tik plasmasinių.Jos ten skirtos kojinėms išreklamuoti ,bet gal irgi tiktų  tam reikalui?

Nu gal tada jau gerai ir rankšluosčių prigrūsti smile.gif

o aš kurpalių buvau teiravusis kurpadas.lt tik paabejojau, nes jie su metalu...
Papildyta:
nors kita vrtus, jaučiu kad kurpaliaus reikia smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

visiskai minimalistines, zalios, vyriskos slepetes (42 ism). Noreciau atkreipti demesi i forma. Pirstu linija plati, kiek suplota ( primena anties snapa). Isformuota taip velimo eigoj. Labai patogus modelis.

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
trakstbrakst... labai graziai suveltos...labai...
merginos, ko jus visos pamise del tu kurpaliu??? g.gif neturiu as ju...neturejau...ir gal...neturesiu...man ju tiesiog nereikia- viska galima isformuoti rankom.
Atsakyti