Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Man ir atrodo thumbup.gif tapkutes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 11 10, 11:11)
karosimi simpatiskos boruzes.  biggrin.gif Paklijuotos?

Jo priklijuotos ,o tada krastus prie tapkes priveliau.Nu panos siandien veliau slepetes is 2 spalvu. tai 3 val kociojau,virsutinis sluoksnis susivele ,o vidinis doh.gif niekaip taip ir palikau nervai neatlaike.visas rankas skauda o rezultato jokio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2010 11 10, 15:05)
Jo priklijuotos ,o tada krastus prie tapkes priveliau.Nu panos siandien veliau slepetes is 2 spalvu. tai 3 val kociojau,virsutinis sluoksnis susivele ,o vidinis  doh.gif niekaip taip ir palikau nervai neatlaike.visas rankas skauda o rezultato jokio verysad.gif

kuo tu jas priklijavai???
is kokios vilnos velei ,kad taip nesusivele?
Atsakyti
Priklijavau maziuku momentu ax.gif ax.gif ax.gif .O vilna turejo buti zelandietiska,o idejo ta spalva tikrai lietuviska nes siukslina ir riebumo turinti. swoon.gif wacko.gif
Atsakyti
O beje kiek padidinat lekala riesinem. dedasi ko gero 2 ploni sluoksniai,tai ir susitraukia jie smarkiai g.gif
Atsakyti
sveiki, norejau paklaus, kas kaltas kai veli slapiuoju budu (batukai,kilimeliai..) gaunasi tokis ale karakulis, o ne lygus pavirsius, vilnos rusis, netolygus isdeliojimas ar perstiprus suvelimas? aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
nuveliau riesines visai nieko gavosi , kai isdzius pasirodysiu. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sandia @ 2010 11 11, 11:21)
sveiki, norejau paklaus, kas kaltas kai veli slapiuoju budu (batukai,kilimeliai..) gaunasi tokis ale karakulis, o ne lygus pavirsius, vilnos rusis, netolygus isdeliojimas ar perstiprus suvelimas? aciu uz atsakyma  4u.gif

idek nuotrauka
Atsakyti
Gal pasidalinsit info kur ir po kiek Kaune perkate lateksa? 4u.gif
Atsakyti
Sandia itariu, kad stipriai suvelta. Man tai patinka, kai taip gaunasi. ax.gif

karosimi laukiu vaizdu. cool.gif O vilna juk skirtingai traukiasi, tai sunku pasakyt, kiek "uzmest reikia"

Atsiprasau, kad teksta visa uztamsinau pirmoj eilutej, kompas durniuoja doh.gif
O as rodausi balines slepetes, bet ne i baliu, o i bala. Tai "laumes" slepetes.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trakstbrakst: 11 lapkričio 2010 - 15:45
traksbrakst,
wub.gif wub.gif 4u.gif man su pagyrom ne kas iseina...bet zinok-super! ir apskritai tavo pateikimas ir foto kokybe-puiki.
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2010 11 11, 16:53)
traksbrakst,
wub.gif  wub.gif  4u.gif  man su pagyrom ne kas iseina...bet zinok-super! ir apskritai tavo pateikimas ir foto kokybe-puiki.

Aciu labai. Nekuklu, bet man jos paciai ziauriai patnka. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 11 11, 16:59)
Aciu labai. Nekuklu, bet man jos paciai ziauriai patnka.  blush2.gif

nesikuklink...ir foto kaip atvirukas thumbup.gif
Atsakyti