saulyte2 saunios pirstinaites.
sagdo gerai suvelta. Labai grazus povo motyvas ant tu suaugusiu slepeciu. Va turejau galvoj jau senai povo plunksna ant slepetes. Tu mane aplenkei
Ulma junkis prie musu. Kuo daugiau tuo smagiau.
"Skani" spalva, geras storis. Gal forma kiek patobulint reiktu, bet visumoj tikrai neblogos.
Oho, kiek visos grožybių parodėt
Norejau ivelt povo motyva ,paskui persigalvojau ,galiausiai bedeliojant vilnyte kazkas panasaus gavosi ,bet reiks bandyt dar karta ,dabar jau zinosiu ka ir kaip daryt
Beje aciukas visoms ,nors tikejausi kokiu patarimu sulaukt jei kas negerai ,bet mano foto ir dar koliaže matyt permazos kad ka iziuret bet vistiek aciu .
Ulma simpatiskos tapkytes
Papildyta:
Kol parasiau KAROSIMI kokias fainuoles tapkes idejo grazu
Beje aciukas visoms ,nors tikejausi kokiu patarimu sulaukt jei kas negerai ,bet mano foto ir dar koliaže matyt permazos kad ka iziuret bet vistiek aciu .
Ulma simpatiskos tapkytes
Papildyta:
Kol parasiau KAROSIMI kokias fainuoles tapkes idejo grazu
karosimi, nuostabios tapkytės
QUOTE(karosimi @ 2010 11 09, 14:18)
karosimi, modelis saunus, tik kurios tapces jam-nesupratau
QUOTE(juperi @ 2010 11 09, 15:10)
karosimi, modelis saunus, tik kurios tapces jam-nesupratau
O jai tai visos tinka ir patinka
QUOTE(karosimi @ 2010 11 09, 15:41)
O jai tai visos tinka ir patinka
JI?? vadinasi kaip ir priklauso moterytei, turi skoni ir supratima
Tai jau taip damai visko reikia
karosimi simpatiskos boruzes. Paklijuotos?
QUOTE(vilytte @ 2010 11 10, 14:08)
Aš dar dvejas vaikiškas pagaminau, bandymas primegsti atnarą. Neįsivaizduoju kuriuo būdu su kabliuku apmezga veltinukus. Aš jei adatą dar šiaip taip pradūriau, tai joks storesnis sisūlas lįsti per veltinukus niekaip nenorėjo. Teko siūt su valu. Bet gavos tvirtai ir gana tvarkingai
atrodo labai tvarkingai bet valas man skamba ne labai patraukliai
as kai darau su auliuku tai adata pasidarau skylute ir ivaseliu istraukiu siula. siulus perku merino vilnos ir traukiant smarkiai itempiu tada jis palieka plonytis plonytis ir lengvai issitraukia.. jokiu bedu.. tik va tas apnerimas ir numezgimas uztrunka ilgiau nei nuvelimas.. dabar dvejas poras vaikisku darau, greitu laiku parodysiu