Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

saulyte2 saunios pirstinaites. smile.gif

sagdo
gerai suvelta. thumbup.gif Labai grazus povo motyvas ant tu suaugusiu slepeciu. Va turejau galvoj jau senai povo plunksna ant slepetes. Tu mane aplenkei 4u.gif lotuliukas.gif

Ulma
junkis prie musu. Kuo daugiau tuo smagiau.
"Skani" spalva, geras storis. Gal forma kiek patobulint reiktu, bet visumoj tikrai neblogos. bigsmile.gif
Atsakyti
Oho, kiek visos grožybių parodėt thumbup.gif
Atsakyti
Ojojoj kiek uzdereje slepeciu siandien, tiksliau susivele ohmy.gif megalol.gif parodau ir as prie to pacio, prasom kritikos negaileti,atai krapstausi ir nebezinau gal kas blogai g.gif g.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Nu kad pridejau ,tai pridejau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir modeli parodysiu.
user posted image
Atsakyti
smile.gif Norejau ivelt povo motyva ,paskui persigalvojau ,galiausiai bedeliojant vilnyte kazkas panasaus gavosi ,bet reiks bandyt dar karta ,dabar jau zinosiu ka ir kaip daryt biggrin.gif

Beje aciukas visoms ,nors tikejausi kokiu patarimu sulaukt jei kas negerai ,bet mano foto ir dar koliaže matyt permazos kad ka iziuret ax.gif bet vistiek aciu .

Ulma simpatiskos tapkytes mirksiukas.gif
Papildyta:
Kol parasiau KAROSIMI kokias fainuoles tapkes idejo mirksiukas.gif grazu bigsmile.gif
Atsakyti
karosimi, nuostabios tapkytės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2010 11 09, 14:18)

karosimi, modelis saunus, tik kurios tapces jam-nesupratau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2010 11 09, 15:10)
karosimi, modelis saunus, tik kurios tapces jam-nesupratau  lotuliukas.gif

O jai tai visos tinka ir patinka lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2010 11 09, 15:41)
O jai tai visos tinka ir patinka lotuliukas.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

JI?? vadinasi kaip ir priklauso moterytei, turi skoni ir supratima lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai jau taip damai visko reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
karosimi simpatiskos boruzes. biggrin.gif Paklijuotos?
Atsakyti
Aš dar dvejas vaikiškas pagaminau, bandymas primegsti atnarą. Neįsivaizduoju kuriuo būdu su kabliuku apmezga veltinukus. Aš jei adatą dar šiaip taip pradūriau, tai joks storesnis sisūlas lįsti per veltinukus niekaip nenorėjo. Teko siūt su valu. Bet gavos tvirtai ir gana tvarkingai smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilytte: 10 lapkričio 2010 - 12:12
QUOTE(vilytte @ 2010 11 10, 14:08)
Aš dar dvejas vaikiškas pagaminau, bandymas primegsti atnarą. Neįsivaizduoju kuriuo būdu su kabliuku apmezga veltinukus. Aš jei adatą dar šiaip taip pradūriau, tai joks storesnis sisūlas lįsti per veltinukus niekaip nenorėjo. Teko siūt su valu. Bet gavos tvirtai ir gana tvarkingai smile.gif

atrodo labai tvarkingai thumbup.gif bet valas man skamba ne labai patraukliai ax.gif unsure.gif
as kai darau su auliuku tai adata pasidarau skylute ir ivaseliu istraukiu siula. siulus perku merino vilnos ir traukiant smarkiai itempiu tada jis palieka plonytis plonytis ir lengvai issitraukia.. jokiu bedu.. tik va tas apnerimas ir numezgimas uztrunka ilgiau nei nuvelimas.. dabar dvejas poras vaikisku darau, greitu laiku parodysiu ax.gif
Atsakyti