Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(trakstbrakst @ 2010 11 08, 17:29)
O maniskiam riesti galai ispudzio nepadare. Aplamai dazniausia tenka namie nekondicija nesiot.  blush2.gif  lotuliukas.gif . Yra gi tokiu, kad nei ismest nei atiduot netinka, o namie sunesiot tai pats tas.  biggrin.gif

Saga cia oda aptraukta. Man viskas grazu su vilna, kas naturalu (medis, oda, perlamutras, kaulas). Visai graziu yra ir metaliniu sagu.

Bebru buna ir didesniu. Cia ne didziausias, o vienas is pirmu B sumedziotu.  mirksiukas.gif

zinau, zinau, pastininke labai jau keistu zvilgsniu nuzvelge mano pirmasias nekondicines - ale uztai kokios siltos buvo, dabar tik pajutau, kai jas sunesiojus perseviau paprastom slepetem cool.gif
Tai taviskis medziotojas cool.gif . O kaip bebro mesa? Trakst, o kaip kurmius medziot? Isparaziteje pas mus visai - visa sklypo veja gadina doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 11 08, 10:50)
Du ploni sluoksniai man nelabai gerai gaunasi tolygiai suklot  unsure.gif  Kaikur prasisviecia suplonejimai. Va suklot tikrai plonas ir dar pirstuotas pirstines - man kazkokiatai mistika.

kai kloju tai nieko kambary nebūna, kad netyčia praeidami nenuneštu su vėjo gūsiu kokio sluoksnelio karsta.gif o suplonėjimam prasišviečiantiem labai gerai šilkas, uždedi per visą pirštinę ir ramiau smile.gif be to jos tik iš pradžių atrodo peršviečiamos, o veliant storėja, tvirtėja ir nieko peršviečiamo nebelieka smile.gif
gražių tapkiukų privėlėt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 08 lapkričio 2010 - 18:26

stai ir mano pirstines ax.gif user posted image
Atsakyti
trakst jums 4u.gif ,saulyte jums irgi 4u.gif sauniai cia jus dirbat lotuliukas.gif
Atsakyti
Trakst Juperi kaip saunai padirbejot thumbup.gif grazios tapkytes bigsmile.gif

Saulyte saunios kumstinukes mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif , dabar reikes nusivelti kepure prie pirstiniu
Atsakyti
Sedejau sedejau ,galvojau galvojau ,bijojau bijojau ........bet gal parodysiu ir as savo batukus -patarsit paporinsit ka turiu keisti ka kitaip daryti ax.gif

Vieni vaikiski

user posted image

Kiti suagusiam

user posted image
Atsakyti
oho, sagdo, kaip tokius nosiukus isgauni? bigsmile.gif
Atsakyti
Saulyte, pirstinytes - liuks, grazus dekoras, o jei dar kepure prie ju bus wub.gif

Sagdo, graziai dekoruojat. O is kur tokia forma?
Atsakyti
Forma mano tai burbuline plevele,o nosiukai rankytem isformuota smile.gif nieko ipatingo .kazkada beveliant beformuojant batuka netycia isgavau tokia forma tai taip dabar ir formuoju rolleyes.gif
Atsakyti
Sagdo, gražūs. O antrieji tai net kažkokie ypatingi, labai gražiai spalvos persipynusios.
Atsakyti
Sveikos tapukų, pirštinukų, batukų ir kojinukų vėlėjėlės.

Jungiuosi ir aš prie veliančių ir pasirodančių. Čia jūs tiek grožių privėlusios. wub.gif thumbup.gif

Rodausi ir aš:
user posted image
Atsakyti