Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

linnuccena vilnos sanaudos - 200 g kazkur tokiom slepetem. Aciu uz pagyrima.

Du ploni sluoksniai man nelabai gerai gaunasi tolygiai suklot unsure.gif Kaikur prasisviecia suplonejimai. Va suklot tikrai plonas ir dar pirstuotas pirstines - man kazkokiatai mistika. Sia savaite jau visai prispaude uzsakymai. Riesines. salikai, bet vistik man labiausia patinka slepetes daryt, gal todel geriausiai man jos ir sekasi. O kitus vis nustumiu kazkur galan, pirma vis norisi slepetes padaryt.

Viskas lekiu nuo PC, nes jau nieko nebespeju. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 11 08, 11:50)
Du ploni sluoksniai man nelabai gerai gaunasi tolygiai suklot  unsure.gif  Kaikur prasisviecia suplonejimai. Va suklot tikrai plonas ir dar pirstuotas pirstines - man kazkokiatai mistika. Sia savaite jau visai prispaude uzsakymai. Riesines. salikai, bet vistik man labiausia patinka slepetes daryt, gal todel geriausiai man jos ir sekasi. O kitus vis nustumiu kazkur galan, pirma vis norisi slepetes padaryt.

Viskas lekiu nuo PC, nes jau nieko nebespeju.  doh.gif

drinks_cheers.gif as irgi savaitgali pasidarbavau....su tapkiukais ir visokiom kitokiom mazom smulkmenelem, tiesiog Muza buvo trumpam sugrizus
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 11 08, 11:50)
Du ploni sluoksniai man nelabai gerai gaunasi tolygiai suklot  unsure.gif  Kaikur prasisviecia suplonejimai. Va suklot tikrai plonas ir dar pirstuotas pirstines - man kazkokiatai mistika. Sia savaite jau visai prispaude uzsakymai. Riesines. salikai, bet vistik man labiausia patinka slepetes daryt, gal todel geriausiai man jos ir sekasi. O kitus vis nustumiu kazkur galan, pirma vis norisi slepetes padaryt.

Viskas lekiu nuo PC, nes jau nieko nebespeju.  doh.gif

Traks, ikelk kokiu kitu darbeliu nuotrauku, na,kokiu salikeliu, riesiniu, a? ax.gif
As tai siuo metu kitais darbeliais uzsiimu, tai velt nelabai kada ir yra laiko, bet planu turiu, o tada jau ir pasirodysiu cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2010 11 08, 12:52)
drinks_cheers.gif as irgi savaitgali pasidarbavau....su tapkiukais ir visokiom kitokiom mazom smulkmenelem, tiesiog Muza buvo trumpam sugrizus

O ko rezultatų nematyt?
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 11 08, 13:13)
O ko rezultatų nematyt?

tinginys fotkint...o ir viskas tokioj nepabaigimo stadijoj...tapukai dziusta, neisbaigti su dekoru
nors va, darbiniam variante...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juperi: 08 lapkričio 2010 - 12:25
ar ten aguoneles wub.gif
pilkosios dailios.
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2010 11 08, 14:21)
tinginys fotkint...o ir  viskas tokioj nepabaigimo stadijoj...tapukai dziusta, neisbaigti su dekoru
nors va, darbiniam variante...

kokios fainos aguoneles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2010 11 08, 14:17)
ar ten aguoneles  wub.gif
pilkosios dailios.

QUOTE(Inga-Monika @ 2010 11 08, 14:28)
kokios fainos aguoneles  wub.gif

nu netvarkytos dar jos... blush2.gif tik sumeciau i kruva ir nufotkinau... pilkosios tikrai gerules, rimtos ir kaip sakau-tikrai ukiskos...
Atsakyti
Man irgi pilkos iš karto į akį krito smile.gif. Nors iš tikro visos labai mielos...
Atsakyti
Man patiko tas dekoras su aguonom. smile.gif

Va vaikiskos, visai paprastutes. Dariau be jokiu kurpaliu. Turetu but patogus uzsegimas. Sitom slepetem tai pagrindinis akcentas. Dar prisimenu, kaip atsibosdavo vaikus gaudyt, kad uzdet nukritusia slepete biggrin.gif

user posted image

user posted image

Neissigaskit nagu, cia bebro iskamsa, bet idejau sita nuotrauka, nes cia spalvos artimesnes tikrove. Kazkodel kieme jos tokios pablukusios gavosi.

user posted image
Atsakyti
Trakst, labai puikios wub.gif . Kaip vaikams, tai uzsegimas labai gerai.
As tai pirmiausiai savo didziojo issiklausinejau per aplink visaip, rodziau nuotraukas ir klausiau ar tokius panasius tepukus namie nesiotu biggrin.gif . Tai manasis isreze, kad jeigu bus riesti galai - tikrai nesios tongue.gif . Reiks stengtis.
Kas del furnituros. Nezinau kokia cia pas tave, Trakst, saga panaudota, bet as kt.dalykams ieskojau mediniu paprastu sagu, niekur neradus, tiesog uzsisakiau internetu, dabar laukiu. Grazu man medinukes wub.gif

p.s. bet jau kokie bebro nagai blink.gif , cia tikriausiai jau koks nemazas jums pasitaike.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 08 lapkričio 2010 - 16:13
QUOTE(kadabra @ 2010 11 08, 17:12)
Trakst, labai puikios  wub.gif . Kaip vaikams, tai uzsegimas labai gerai.
As tai pirmiausiai savo didziojo issiklausinejau per aplink visaip, rodziau nuotraukas ir klausiau ar tokius panasius tepukus namie nesiotu  biggrin.gif . Tai manasis isreze, kad jeigu bus riesti galai - tikrai nesios  tongue.gif . Reiks stengtis.
Kas del furnituros. Nezinau kokia cia pas tave, Trakst, saga panaudota, bet as kt.dalykams ieskojau mediniu paprastu sagu, niekur neradus, tiesog uzsisakiau internetu, dabar laukiu. Grazu man medinukes  wub.gif

p.s. bet jau kokie bebro nagai  blink.gif , cia tikriausiai jau koks nemazas jums pasitaike.

O maniskiam riesti galai ispudzio nepadare. Aplamai dazniausia tenka namie nekondicija nesiot. blush2.gif lotuliukas.gif . Yra gi tokiu, kad nei ismest nei atiduot netinka, o namie sunesiot tai pats tas. biggrin.gif

Saga cia oda aptraukta. Man viskas grazu su vilna, kas naturalu (medis, oda, perlamutras, kaulas). Visai graziu yra ir metaliniu sagu.

Bebru buna ir didesniu. Cia ne didziausias, o vienas is pirmu B sumedziotu. mirksiukas.gif
Atsakyti