Aš pradžioj krpu maža skyle, išimu formeles, o tada kočioju, o tada jau kerpu didele... kai kada ja dar apveliu, kai kada ne..... iŠ kart dideles nesu kirpus, nes bijau kad išsitampys... nežinau gal reik ir kaip trakštbrakšt pabandyt
QUOTE(srauni_upe @ 2010 11 06, 13:23)
Aš pradžioj krpu maža skyle, išimu formeles, o tada kočioju, o tada jau kerpu didele... kai kada ja dar apveliu, kai kada ne..... iŠ kart dideles nesu kirpus, nes bijau kad išsitampys... nežinau gal reik ir kaip trakštbrakšt pabandyt
Taip visada geriau kirpti maza, o poto ja padailinant didint, kiek reikia, bet sitam modeliukui, su guma reikejo iskart kirpti reikiamo dydzio skyle.
Siandien suveliau vaikiskas tapkutes. Nenaudojau kurpaliaus, nes vaikisku neturiu. Dabar dziusta, gal poryt pafotkinsiu ir idesiu nuotraukas. Pamatysit, kad ne kurpalyje formos esme.
As irgi siandien tokias zales,zales nuveliau. o esu nuvelus tik vyriskas ,bet tokios pacios kaip trakst jusu. ta prasme spalvu atzvilgiu.jau isdziuvo tai vakare ikelsiu.
Labutis
na kol kas savo veltus darbelius galiu suskaičiuot ant rankų pirštų bet traukia mane ta vilna Nusipirkau latekso ir pasiryžau kalėdoms privelti tapkių - tipo hand made dovanos bus
apmoviau vakar savo mažiui tapkutes po kambarį lakstyt. Nu super tas lateksas - laksto ant parketo ir neslidinėja
Tik po dienos lakstymo tos tapkutės tarsi tokios apsibumbulavę čia kažin reiškia kad per mažai suvėliau ar tiesiog karšinys toks
na kol kas savo veltus darbelius galiu suskaičiuot ant rankų pirštų bet traukia mane ta vilna Nusipirkau latekso ir pasiryžau kalėdoms privelti tapkių - tipo hand made dovanos bus
apmoviau vakar savo mažiui tapkutes po kambarį lakstyt. Nu super tas lateksas - laksto ant parketo ir neslidinėja
Tik po dienos lakstymo tos tapkutės tarsi tokios apsibumbulavę čia kažin reiškia kad per mažai suvėliau ar tiesiog karšinys toks
karosimi, tokia fainuoliška mėlynukų komanda
QUOTE(saulyte2 @ 2010 11 02, 11:55)
kiek sluoksniu klojat pirstinem kumstinem , 2 ar 3, kaip padaryti prie nykscio graziai?
taip ir nieks man neatsake tai veliau kaip pati nusprendziau, gavosi gan neblogai, pries tai buvau nuvelusi per plonas, dabar dziuna, kai isdzius nufotkinsiu
QUOTE(saulyte2 @ 2010 11 07, 20:53)
taip ir nieks man neatsake tai veliau kaip pati nusprendziau, gavosi gan neblogai, pries tai buvau nuvelusi per plonas, dabar dziuna, kai isdzius nufotkinsiu
as tai neveliu pirstiniu ,bet deciau gal 3 .buva tokiu klausymu praslenka tiesiog nepastebeti
QUOTE(saulyte2 @ 2010 11 07, 19:53)
kloju du permatomus ir mano žiniom visuomet reikia kloti lyginį skaičių sluoksnių. o daryti apie nykštį - tiesiog atidžiau dėti, kokią papildomą sruogelę ties tarpupirščiu. paprasčiausias patarimas - tieisog bandyk ir atrask
o jei dar smulkiau - tai vienai pirštinei suaugusio rankai sunaudoju 20 gr vilnos.
Tiksliai lyginio reikia ,o as tundra.i slepetes visada gi lygini dedu.tai is 2 permatomu tai pirstuotos plonos ko gero,o kumstines tai gal ir storesnes velti galima
[quote=trakstbrakst,2010 10 26, 15:57]
vilytte nesiosis, matosi, ilgai. Storos.
O va mano "retro" slepetes
[/quot
na tiesiog nuostabios tapkutes.Norejau pasiteirauti o kokia kaina jų gaunasi,nes čia tos vilnos tai tikriausisai nemažai sunaudojot.Šaunuole mama
vilytte nesiosis, matosi, ilgai. Storos.
O va mano "retro" slepetes
[/quot
na tiesiog nuostabios tapkutes.Norejau pasiteirauti o kokia kaina jų gaunasi,nes čia tos vilnos tai tikriausisai nemažai sunaudojot.Šaunuole mama