Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Molė @ 2010 11 03, 09:15)
Karosimi, labai gražios, skoningos thumbup.gif

notworthy.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Karosimi, grazios slepetes, ypac antrosios wub.gif
Atsakyti
karosimi man pastarosios slepetes labiau patinka, nes anos primine gOOtes "du viename". Gal tai ir sutapimas. O baltosios tikrai labai dailios. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, visų veltiniai nuostabūs wub.gif Parodysiu savo pirmas šlepetes, kurias vėliau pavasarį. Iki tol esu nuvėlus kelias poras batukų (daugiausia vaikiškų). Skylę iškirpau tikrai ne idealiai blush2.gif , bet kadangi pirmosios ir sau, tai per daug nesirūpinu, viskas ateis su praktika smile.gif Vėliau iš prancūziškos merino sluoksnos (spalva natūrali), dekoruota lino pluoštu, padukai dengti lateksu.

user posted image
Atsakyti
Grazios slepetes, tokios siltos atrodo, man patinka naturali spalvyte wub.gif
Atsakyti
Geaziai atrodo geltonos ugneles priekyje,o cia garbaneles g.gif
Atsakyti
Wasara galima as cia toki klausimuka blush2.gif kas yra prancuziska sluoksna, kuo ji skirias nuo australietiskos merino sluoksnos?
Atsakyti
kadabra, ačiū smile.gif Jos tikrai šiltos smile.gif

karosimi, ačiū smile.gif Ne, čia ne garbanėlės, o lino pluoštas

Sandia, kai pirkau buvo parašyta, kad prancūziška merino. Manau, kad tai tiesiog tos pačios veislės avelių vilna, tik jos augintos prancūzijoj, bet šito garantuot negaliu, o tik spėju. Pati vilna nuo australiškos skiriasi tuo, kad ji nėra tokia švelni kaip australiška (šalikėlio iš jos nevelčiau).
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Inga-Monika, labai gražios šlepetės thumbup.gif
Atsakyti
Aciu visoms velejelems smile.gif labai naudinga tema ,nuostabios pamokeles is savos patirties bigsmile.gif labai galima pasimokyti thumbup.gif ACIU
Atsakyti