Sveikos mergaites!
I antraja pavesine uzeinu ir as . Cia daug geros nuotaikos ir geru ispudziu.
Sveikatos visoms ir daug sypsenu siunciu is Vilniaus.
As savaitgali buvau kelionej aplink Lietuva:) Aplankiau savo seimos kapelius Zemaitijoj, pabuvau su artimaisiais, seniai matyta pussesere susitikau. Kita diena i Panevezi, mylimojo gimtine nuvaziavom ir vel i Vilniu...
Su gera nuotaika pradedu trumpaja darbo savaitele:)
Linkejimai visoms!
QUOTE(robyte_ff @ 2010 11 02, 15:02)
Sveikos mergaites!
As savaitgali buvau kelionej aplink Lietuva:) Aplankiau savo seimos kapelius Zemaitijoj, pabuvau su artimaisiais, seniai matyta pussesere susitikau. Kita diena i Panevezi, mylimojo gimtine nuvaziavom ir vel i Vilniu...
Linkejimai visoms!
Linkejimai visoms!
Sveika atvykusi.Jūs abi su Patricija mūsų keliauninkės
GABIJA, jau prisedau uodega.
Robyte_ff, uzsuk dazniau!
Prisimenu Tavo istorija, net sesems ir sunui skaiciau.
Dekoju uz linkejimus!
Robyte_ff, uzsuk dazniau!
Prisimenu Tavo istorija, net sesems ir sunui skaiciau.
Dekoju uz linkejimus!
Sveikos,
Patricija, gražus papuošalas, aš kaip prie meno, tai man tokie labai patinka Toks nuo dūšios atrodo
Aš tai kariauju su savo vaikūzais, dičkė į mokyklą neeina - atosotogose, vidurinis - irgi tuo pačiu atsotogauja nuo darželio, o mažius ropoja iš paskos ir cypauja
Dar šunia mano visa pilvota, tuoj tuoj sporgs Pas mumi neliūdna, tik kartais norisi visiškos tylos, tada sėdu į mašiną ir dumiu kur akys mato, jei sesuo trumpam išleidžia Labai mėgstu ir aš gyvūnus, ypač šunis. Tiesa katę irgi turim, tik ji labiau lauke būna, tik nakvoja name. Žiemai kai atsiaugina kailį, tai labai pūkuota, graži.
Toks gražus ir saulėtas ruduo šiemet, man taip gražu, tik va kažkaip persišaldžiau kaklą truputį, tai negalėjau sukioti kelias dienas
Tiesa norėjau paklausti, ar jums būna švitinimo kokie liekamieji reiškiniai... Man atrodo ta vieta, kurią švitina, ilgam laikui lieka silpna vieta. Man asmeniškai po akies švitinimo labai ilgai galvą skaudėjo toj pusėj kur švitino, o dabar va kai pašalu, tai ir vėl paskausta kartais...
Rasų lanka Viskas bus gerai, kaip man vienas daktaras pasakė po operacijos - kaip galvosi taip ir bus
Patricija, gražus papuošalas, aš kaip prie meno, tai man tokie labai patinka Toks nuo dūšios atrodo
Aš tai kariauju su savo vaikūzais, dičkė į mokyklą neeina - atosotogose, vidurinis - irgi tuo pačiu atsotogauja nuo darželio, o mažius ropoja iš paskos ir cypauja
Dar šunia mano visa pilvota, tuoj tuoj sporgs Pas mumi neliūdna, tik kartais norisi visiškos tylos, tada sėdu į mašiną ir dumiu kur akys mato, jei sesuo trumpam išleidžia Labai mėgstu ir aš gyvūnus, ypač šunis. Tiesa katę irgi turim, tik ji labiau lauke būna, tik nakvoja name. Žiemai kai atsiaugina kailį, tai labai pūkuota, graži.
Toks gražus ir saulėtas ruduo šiemet, man taip gražu, tik va kažkaip persišaldžiau kaklą truputį, tai negalėjau sukioti kelias dienas
Tiesa norėjau paklausti, ar jums būna švitinimo kokie liekamieji reiškiniai... Man atrodo ta vieta, kurią švitina, ilgam laikui lieka silpna vieta. Man asmeniškai po akies švitinimo labai ilgai galvą skaudėjo toj pusėj kur švitino, o dabar va kai pašalu, tai ir vėl paskausta kartais...
Rasų lanka Viskas bus gerai, kaip man vienas daktaras pasakė po operacijos - kaip galvosi taip ir bus
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 11 02, 10:30)
Labas rytas
Matau Raselė svečiuojasi , su rytine kavute
Matau Raselė svečiuojasi , su rytine kavute
Taip ir yra - tik ne su kavute, o su žaliąja arbatėle... Kas rytą užsuku, nes Jūs mėgstate naktimis pastrakalioti žinutėmis. Per dieną nėra kada, o vakare , kai grįžtu - vėl užsuku. Na, gera čia ...
QUOTE(robyte_ff @ 2010 11 02, 16:02)
Sveikos mergaites!
Linkejimai visoms!
Linkejimai visoms!
Sveika, sveika, retoji lankytojėle. Nors ir retai - ale vis tiek smagu, kad užsuki...
Šiandien perskambinau gydytojui - operuoti negalima, kai yra "mano dienos" (gal jis per užimtumą savo apie tai užmiršo paklausti...). Nutarėm kartu per telefoną, kad jei nusikels vėliau, bus vėliau, o ir tos mano dienos gali patrikti - pasisakiau, kad stresuoju šiek tiek ir jis pats sutiko, kad verčiau būtų pagreitinti - prieš mmm...
Taigi, operuos mane šį penktadienį (vis tiek penktadienį ) Lapkričio 5 d . Rytoj iš pat ankstaus rytelio einu pas savo šeimos daktarę siuntimo, darytis tyrimų...
Arūniuk - ar nieko negavai dar?
Labas rytas, Gabijuk Tikiuosi, kad gerai išmiegojai...
Labutis
Oi Rasele pralinksminai.
Taip smagu, kai sveikina vos išlipus iš lovos.
O tu nebijok, dar geriau, kai taip staiga operuos, mažiau žus nervų lastelių.
Vakar mano meistras išbandė naują metodą, tai galvojau , kad energetika pilvą pradegins, toks karštis.Duodu galvą nukirsti , kad ten yra kažkas yra.Na pasitikrinsiu per operaciją.Vis nepalieka mintis , kad nereikės operuoti.Jei tai neišsipildys , teks nusivilti.
Geros dienelės
Papildyta:
Pagrindiniame onko forume daugiau papasakotų.Manęs nešvitino, bet manau, kad švytinta vieta ir dar tokia kaip akis pažeidžiama.O kas kiek laiko tikriniesi ? geriausia pasitikrinti, tada atpuola visos hipotezės ir žinai, ar reikia nervuotis, o spėlionės ir lyginimasis su kitų pojūčiaias, ypač jei jie negatyvūs nieko gero neduoda.
Oi Rasele pralinksminai.
Taip smagu, kai sveikina vos išlipus iš lovos.
O tu nebijok, dar geriau, kai taip staiga operuos, mažiau žus nervų lastelių.
Vakar mano meistras išbandė naują metodą, tai galvojau , kad energetika pilvą pradegins, toks karštis.Duodu galvą nukirsti , kad ten yra kažkas yra.Na pasitikrinsiu per operaciją.Vis nepalieka mintis , kad nereikės operuoti.Jei tai neišsipildys , teks nusivilti.
Geros dienelės
Papildyta:
QUOTE(Žiba @ 2010 11 02, 21:42)
Sveikos,
Pagrindiniame onko forume daugiau papasakotų.Manęs nešvitino, bet manau, kad švytinta vieta ir dar tokia kaip akis pažeidžiama.O kas kiek laiko tikriniesi ? geriausia pasitikrinti, tada atpuola visos hipotezės ir žinai, ar reikia nervuotis, o spėlionės ir lyginimasis su kitų pojūčiaias, ypač jei jie negatyvūs nieko gero neduoda.
Labas rytas, Arūniuk . Tikiuosi, kad gerai išmiegojai.
Viskas - surimtėju... Važiuoju tyrimų ir siuntimo. Iki vakaro Mergaitės.
Viskas - surimtėju... Važiuoju tyrimų ir siuntimo. Iki vakaro Mergaitės.
QUOTE(rasų lanka @ 2010 11 02, 23:01)
Arūniuk - ar nieko negavai dar?
Labas rytas, saulytės
Nea, negavau, Rasyt ,... jei šiandien nebus - eisiu "kelti bangų" , kame čia reikalas, siuntinys eina kaip į Ameriką
Kaip gerai, kad tave jau poryt operuos, ir kaip reikia viską žinot, kad per mmm negalima. To nežinojau, niekas niekada neklausė. Šiaip jau po operacijos gali paklaust, ką jie mano apie tą darinuką, vizualiai jie jau nuspėja panašiai, mano antros operacijos atveju pasakė. O gal geriau tikrojo atsakymo sulaukt. Manau, pirmadienį tave išleis, o atsakymo dar teks palūkėt keletą dienų.
P.S. bėk prie reikaliukų, ir stenkis negalvot. Na, tu protinga pas mus
Mane švitino, bet krūtinės srity, nejaučiu liekamųjų reiškinių. O tu gydytojos pasiklausk, ji aiškiausiai tau pasakys, nes akies srity gal labiau jaučiasi liekamieji reiškiniai...
Įdėk ir tu, Žiba, savo gyvūnėlius į mūsų albumėlį - susipažinsi su mumis ir su mūsų augintiniais Jei norėtum, parašysiu į a.ž. vardą ir slapyvardį albumėlio
QUOTE(arune @ 2010 11 03, 09:10)
Labas rytas, saulytės
Kaip gerai, kad tave jau poryt operuos, ir kaip reikia viską žinot, kad per mmm negalima. To nežinojau, niekas niekada neklausė. Šiaip jau po operacijos gali paklaust, ką jie mano apie tą darinuką, vizualiai jie jau nuspėja panašiai, mano antros operacijos atveju pasakė. O gal geriau tikrojo atsakymo sulaukt. Manau, pirmadienį tave išleis, o atsakymo dar teks palūkėt keletą dienų.
Geriau neklausti pradinės versijos, nebent patys trykš noru pasakyti, kad viskas gerai.Vizualiai gali apsirinti.
Papildyta:
Sveikos,
Kokia didelė tavo šeimyna Šaunuoliai
Ir dar augintinių pagausėjimo laukiate.Oho.
O kur meno kūriniai? Priimame apžiūrai visomis formomis.Pas mus tokių meninkių yra , kad aš apžiūrėjusi jų darbelius albumėlyje norėjau nagus iš pavydo nusigraužti.Man , kad greitai gautusi , aš tokia tiap liap, savo mezginių iš blogosios pusės niekam nerodau
Sveikos,
aš tikrinausi visai neseniai, viskas tvarkoj buvo, tiesiog per jogos užsiėmimus prie atvirų langų kvėpuojam, tai tokiu oru viens du supučia Jau man ne pirmą kart. Aš esu turėjus ir su stuburu problemų, tai ir kaklas mano silpna vieta. O šita temelė man labiau prie širdies nei onko forumas
O menų aš nekuriu Arba tos kūrybos menu ne visai pavadinsi, tai labiau darbas (su reklamom ir viskuo kas susiję su spauda). Grafikos dizainerė aš Jau seniai savo malonumui nekūriau nieko Užtai ir žaviuosi tokiais šiltais darbeliais, man tiesiog gražu
Arūne, atsiųsk jei gali prisijungimus, mielai parodysiu savo išdaigininkus ir kitų būtų faina pažiūrėt
Čia pas mus pernai buvo kiciukų, tai mano ciocia juos labai žiūrėjo
aš tikrinausi visai neseniai, viskas tvarkoj buvo, tiesiog per jogos užsiėmimus prie atvirų langų kvėpuojam, tai tokiu oru viens du supučia Jau man ne pirmą kart. Aš esu turėjus ir su stuburu problemų, tai ir kaklas mano silpna vieta. O šita temelė man labiau prie širdies nei onko forumas
O menų aš nekuriu Arba tos kūrybos menu ne visai pavadinsi, tai labiau darbas (su reklamom ir viskuo kas susiję su spauda). Grafikos dizainerė aš Jau seniai savo malonumui nekūriau nieko Užtai ir žaviuosi tokiais šiltais darbeliais, man tiesiog gražu
Arūne, atsiųsk jei gali prisijungimus, mielai parodysiu savo išdaigininkus ir kitų būtų faina pažiūrėt
Čia pas mus pernai buvo kiciukų, tai mano ciocia juos labai žiūrėjo
Labas ir čia visom, jau kad prirašiau iš įpratimo anoj temoj nesikartosiu, bet man čia irgi smagiau. Tik iš įpročio perlekiu per visas temas, kurios įtrauktos Favorituose.
oi, jumoristė, kai pasimatysim, būtinai turėsim apžiūrėt blogąją mezginio pusę, norėčiau pamatyt, kas ten "gyvena"
jetau, patys gražiausi šunys pasaulyje
OI, nu nepaskrendu šiandien, nemiga kankint pradėjo, rankelę skauda, pikta kaip šuva pasidariau, jaučiu reiks uspakajoncų kokių ieškotis, kažkoks nerimas širdy ir niekaip nepajėgiu jo atsikratyt Kaip Gabija sakė, imu save už plaukų ir tempiu kur reikia, nes kitaip ir tupėčiau namie perdien. Šiandien kraujus pridaviau, lauksiu kaip atsakymai, penktadienį lekiu lašintis Herceptino Kaunan. Dar pradėjau tvarkytis popierius dėl sanatorijos, tai veikloj nuolatinėj esu, o taip nori ramybės
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 11 03, 09:28)
Man , kad greitai gautusi , aš tokia tiap liap, savo mezginių iš blogosios pusės niekam nerodau
oi, jumoristė, kai pasimatysim, būtinai turėsim apžiūrėt blogąją mezginio pusę, norėčiau pamatyt, kas ten "gyvena"
QUOTE(Žiba @ 2010 11 03, 10:28)
mano ciocia
jetau, patys gražiausi šunys pasaulyje
OI, nu nepaskrendu šiandien, nemiga kankint pradėjo, rankelę skauda, pikta kaip šuva pasidariau, jaučiu reiks uspakajoncų kokių ieškotis, kažkoks nerimas širdy ir niekaip nepajėgiu jo atsikratyt Kaip Gabija sakė, imu save už plaukų ir tempiu kur reikia, nes kitaip ir tupėčiau namie perdien. Šiandien kraujus pridaviau, lauksiu kaip atsakymai, penktadienį lekiu lašintis Herceptino Kaunan. Dar pradėjau tvarkytis popierius dėl sanatorijos, tai veikloj nuolatinėj esu, o taip nori ramybės