Tai organizuojam susitikima. GABIJA siulo pavasari, bet man rodos, kad per toli, nes reikia viska daryti greiciau, neatideliojant. Kaip manot?
Stai viena dovanele bandysiu ideti cia. Vertinu smulkmenas ir mazutes dovaneles, kurios padovanotos is visos sirdies. Gavau labai miela papuosala ant kaklo "Laimes paukštė". Tai subtilios menines idejos, kantrybes ir pilnas ranku silumos darbelis. Paukštė dekoruota 24 karatu auksu. Vat
GREK, dar nezinau del keliones i Briuseli, galvoju, dar tas PET tyrimas rupi, reikes klausti gydytojos ar jis man tikslingas. SVETA sako, kad gal ne. Rytas uz vakara protingesnis. Zesim ka ryt dovanu gausiu
QUOTE(Patriccija @ 2010 10 30, 21:25)
Tai organizuojam susitikima. GABIJA siulo pavasari, bet man rodos, kad per toli, nes reikia viska daryti greiciau, neatideliojant. Kaip manot?
Stai viena dovanele bandysiu ideti cia. Vertinu smulkmenas ir mazutes dovaneles, kurios padovanotos is visos sirdies. Gavau labai miela papuosala ant kaklo "Laimes paukštė". Tai subtilios menines idejos, kantrybes ir pilnas ranku silumos darbelis. Paukštė dekoruota 24 karatu auksu. Vat
Labai šilta ir graži dovana.Spinduliuoja meile.
Patricija ,labai silta dovana ir grazus papuosalas
Del susitikimo-as uz bet kada Ziema ar vasara....
Kodel rasai,kad Sveta sako,gal ne? As rasau,nepersistenk
GABIJA ,gal dar nebusiu vairavimo mokytoja Pati vairuoju visada nu ...nezinau kaip issireiksti....ne visada uztikrintai Ypac su parkavimu turiu problemu
Kaip prajuokinai su greiciu matuokliu Patricijai
O Patricija kazkaip nepastebejo jo Jauciu varys ir tuoliau be jokiu apribojimu
GABIJA ,gal dar nebusiu vairavimo mokytoja Pati vairuoju visada nu ...nezinau kaip issireiksti....ne visada uztikrintai Ypac su parkavimu turiu problemu
Patricija, labai šauni tavo dovana! Tai tavo balius jau praėjo, nebesuprantu, ar tik šiandien bus?
Praejo balius, vakar nuo 13 val iki 21val.
QUOTE(Patriccija @ 2010 11 01, 21:25)
Praejo balius, vakar nuo 13 val iki 21val.
Tikiuosi, kad laikaisi gerai - dabar ilsėkis ... Beje, tavo pakabukas labai mielas - tiesiog galėtų, kaip talismanas ar amuletas būti... Gal dar ką nors gavai tooookio ...
Viskas man gerai, aciu Dievuliui! Gavau dar labai geros firmos sampuno, putu plaukams ir lako, nes jau reikia ir siu priemoniu. Paaugo plaukai ...nezinau ar vel kirpti eziuku...bet gal dar netrumpinsiu, formuosiu sukuosenas priemoniu pagalba. Dar gavau 700 Lt, bet juos zinau kur deti. .
Uz televizoriu 300Lt ir dar darbe atsiskaitytinai pasiemusi. Dali grazinsiu, butinai pirksiu dideli albuma 2010m. kelioniu nuotraukoms!
Uz televizoriu 300Lt ir dar darbe atsiskaitytinai pasiemusi. Dali grazinsiu, butinai pirksiu dideli albuma 2010m. kelioniu nuotraukoms!
QUOTE(SVETA K. @ 2010 10 31, 00:49)
Patricija ,labai silta dovana ir grazus papuosalas
Na, issiilsejau siandien... tas avataras tikrai geras, negalvodama pasirinkau, kai registravaus pernai. Jau tuoj bus metai, kai cia peckioju. Labos, jau kniaupiu!
Labas rytas
Matau Raselė svečiuojasi , su rytine kavute
O Patricija šiandien miegos iki pietų.Tiek veiklos buvo.
Geros dienelės visoms.Šiandien bus gražu pasivaikščioti.
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 11 02, 10:30)
Labas rytas
GABIJA, na, neatspėjai. . Sėdžiu darbe kaip žvakė
Darbo mažaiii... duokit man darboooo...
QUOTE(Patriccija @ 2010 11 02, 10:09)
GABIJA, na, neatspėjai. . Sėdžiu darbe kaip žvakė
Negi nedarbingumą uždarė? Ar talkini kolegėms?
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 11 02, 11:38)
Negi nedarbingumą uždarė? Ar talkini kolegėms?
Nedarbingumo dienu nedaug yra, nors dabar jau atsimestu 2009m. spalio menuo po mot.operacijos ir sanatorija, tai gal galeciau sirgti. Bet po sios chemo gerai jauciuos, tai biuletenio reikia tik lasinimo dienai.