Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių Neligoniukų pavėsinė -2

Tai organizuojam susitikima. GABIJA siulo pavasari, bet man rodos, kad per toli, nes reikia viska daryti greiciau, neatideliojant. Kaip manot?
Stai viena dovanele bandysiu ideti cia. Vertinu smulkmenas ir mazutes dovaneles, kurios padovanotos is visos sirdies. Gavau labai miela papuosala ant kaklo "Laimes paukštė". Tai subtilios menines idejos, kantrybes ir pilnas ranku silumos darbelis. Paukštė dekoruota 24 karatu auksu. Vat tongue.gif

user posted image

GREK, dar nezinau del keliones i Briuseli, galvoju, dar tas PET tyrimas rupi, reikes klausti gydytojos ar jis man tikslingas. SVETA sako, kad gal ne. Rytas uz vakara protingesnis. Zesim ka ryt dovanu gausiu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 30 spalio 2010 - 20:38
QUOTE(Patriccija @ 2010 10 30, 21:25)
Tai organizuojam susitikima. GABIJA siulo pavasari, bet man rodos, kad per toli, nes reikia viska daryti greiciau, neatideliojant. Kaip manot?
Stai viena dovanele bandysiu ideti cia. Vertinu smulkmenas ir mazutes dovaneles, kurios padovanotos is visos sirdies. Gavau labai miela papuosala ant kaklo "Laimes paukštė". Tai subtilios menines idejos, kantrybes ir pilnas ranku silumos darbelis. Paukštė dekoruota 24 karatu auksu. Vat  tongue.gif

user posted image

Labai šilta ir graži dovana.Spinduliuoja meile.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 30 spalio 2010 - 21:58
Patricija ,labai silta dovana ir grazus papuosalas wub.gif

Del susitikimo-as uz bet kada lotuliukas.gif Ziema ar vasara....

Kodel rasai,kad Sveta sako,gal ne? biggrin.gif As rasau,nepersistenk nono.gif

GABIJA ,gal dar nebusiu vairavimo mokytoja lotuliukas.gif Pati vairuoju visada nu ...nezinau kaip issireiksti....ne visada uztikrintai blush2.gif Ypac su parkavimu turiu problemu doh.gif

Kaip prajuokinai su greiciu matuokliu Patricijai thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif

O Patricija kazkaip nepastebejo jo lotuliukas.gif Jauciu varys ir tuoliau be jokiu apribojimu lotuliukas.gif
Atsakyti
Patricija, labai šauni tavo dovana! Tai tavo balius jau praėjo, nebesuprantu, ar tik šiandien bus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 31 spalio 2010 - 12:17
unsure.gif Praejo balius, vakar nuo 13 val iki 21val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 01 lapkričio 2010 - 19:26
QUOTE(Patriccija @ 2010 11 01, 21:25)
unsure.gif Praejo balius, vakar nuo 13 val iki 21val.

Tikiuosi, kad laikaisi gerai - dabar ilsėkis ... wub.gif Beje, tavo pakabukas labai mielas - tiesiog galėtų, kaip talismanas ar amuletas būti... Gal dar ką nors gavai tooookio ... rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
Viskas man gerai, aciu Dievuliui! Gavau dar labai geros firmos sampuno, putu plaukams ir lako, nes jau reikia ir siu priemoniu. Paaugo plaukai ...nezinau ar vel kirpti eziuku...bet gal dar netrumpinsiu, formuosiu sukuosenas priemoniu pagalba. Dar gavau 700 Lt, bet juos zinau kur deti. wink.gif.
Uz televizoriu 300Lt ir dar darbe atsiskaitytinai pasiemusi. Dali grazinsiu, butinai pirksiu dideli albuma 2010m. kelioniu nuotraukoms!
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2010 10 31, 00:49)
Patricija ,labai silta dovana ir grazus papuosalas wub.gif

Del susitikimo-as uz bet kada lotuliukas.gif Ziema ar vasara....

Kodel rasai,kad Sveta sako,gal ne? biggrin.gif As rasau,nepersistenk nono.gif
Kaip prajuokinai su greiciu matuokliu Patricijai  thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif

O Patricija kazkaip nepastebejo jo lotuliukas.gif Jauciu varys ir tuoliau be jokiu apribojimu lotuliukas.gif

Na, issiilsejau siandien... tas avataras tikrai geras, negalvodama pasirinkau, kai registravaus pernai. Jau tuoj bus metai, kai cia peckioju. Labos, jau kniaupiu!
Atsakyti
Labas rytas
Matau Raselė svečiuojasi , su rytine kavute drinks_cheers.gif
O Patricija šiandien miegos iki pietų.Tiek veiklos buvo. thumbup.gif
Geros dienelės visoms.Šiandien bus gražu pasivaikščioti.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 11 02, 10:30)
Labas rytas
Matau Raselė svečiuojasi , su rytine kavute  drinks_cheers.gif
O Patricija šiandien miegos iki pietų.Tiek veiklos buvo. thumbup.gif
Geros dienelės visoms.Šiandien bus gražu pasivaikščioti.

GABIJA, na, neatspėjai. tongue.gif . Sėdžiu darbe kaip žvakė bigsmile.gif

Darbo mažaiii... duokit man darboooo...
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2010 11 02, 10:09)
GABIJA, na, neatspėjai.  tongue.gif . Sėdžiu darbe kaip žvakė bigsmile.gif

Darbo mažaiii... duokit man darboooo...

Negi nedarbingumą uždarė? Ar talkini kolegėms?
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 11 02, 11:38)
Negi nedarbingumą uždarė? Ar talkini kolegėms?

Nedarbingumo dienu nedaug yra, nors dabar jau atsimestu 2009m. spalio menuo po mot.operacijos ir sanatorija, tai gal galeciau sirgti. Bet po sios chemo gerai jauciuos, tai biuletenio reikia tik lasinimo dienai.
Atsakyti