Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių Neligoniukų pavėsinė -2

Tai rytoj baliukas, Patricija? g.gif smile.gif . Linkiu tau gerų akimirkų, gerai, kad susirinks tau mieli žmonės, pabūsite, pakalbėsite... Anoj temoj klausei apie namuką, ...taip vyksta statybos tongue.gif , jau 3 padaryti, dabar bažnyčią rolleyes.gif "statom". Kas čia gausis, neaišku, bet svarbu vyksta veiksmas, abi sėdim, darbuojamės, muzikytė tyliai groja, aromatinė žvakutė dega,... smagu.

Laukiame rasų lankos su žiniomis...

---------

Patricija, tu iš Marijampolės? g.gif Smagu būtų visoms susibėgt kada nors, mes visos iš Žemaitijos susėdam į vieną mašiniuką, ir atbildam tongue.gif
Atsakyti
Taip, as tikra suvalkiete, suvalkijos kaime gimus ir augus vienkiemyje, varles po pievas gaudem dvynes, blynus is smelio kepem, namukais zaizdavom, svajojau arkliuka tureti,kol i mokykla nejau. Po to svajones keites. smile.gif Kai issikele teveliai gyventi i gyvenviete su mumis- mazosiomis, tiesa i Jungenu kaima (kapela musu garsi, Vel geguzio zieedaaiii...")
svajonese buvo pasaku princas.,
Aha, atbildeti galite, tik reikia sutarti kada.
QUOTE(arune @ 2010 10 29, 20:10)
Tai rytoj baliukas, Patricija?   g.gif  smile.gif . Linkiu tau gerų akimirkų, gerai, kad susirinks tau mieli žmonės, pabūsite, pakalbėsite... Anoj temoj klausei apie namuką, ...taip vyksta statybos  tongue.gif , jau 3 padaryti, dabar bažnyčią  rolleyes.gif  "statom". Kas čia gausis, neaišku, bet svarbu vyksta veiksmas, abi sėdim, darbuojamės, muzikytė tyliai groja, aromatinė žvakutė dega,... smagu.

Laukiame rasų lankos su žiniomis...

---------

Patricija, tu iš Marijampolės?  g.gif  Smagu būtų visoms susibėgt kada nors, mes visos iš Žemaitijos susėdam į vieną mašiniuką, ir atbildam  tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 29 spalio 2010 - 18:25
Sveikutės, Žvaigždutės... wub.gif wub.gif

Pasiskambinau šįryt gydytojui. Operacija lapkričio 12 d. (savaitgalis ant nosies - ar gerai... ). Atvažiuoti nevalgius negėrus su visais tyrimais ir siuntimu tiesiai į priėmimą... Operacija tą pačią dieną... Klausiau ir apie biopsiją , savo nuogąstavimus ir aišku savo teorijas išdėsčiau (to puikiai išmokau būdama su mamyte), tai gydytojas atsakė, kad mano aveju jos nereikia...
Tetukas taip pat viską žino ir pasakė - jei reikia, tai būtinai operuokis, bet ,aišku, ši žinelė jam džiaugsmo nepridėjo....Aš nemoku slėpti...Viską stengiausi pasakyti švelniai bet tuo pačiu ir tvirtai, kad nematytų mano nerimo ar baimių... blush2.gif

Puikiai praleidau laiką. Pasisvečiavome Šiauliuose pas vyro mamytę, aplankėme vyro tetuko kapelį, papietavome ir kalbėjom, kalbėjom... wub.gif

QUOTE(SVETA K. @ 2010 10 29, 17:58)
O as siandien tokia laiminga smile.gif Dukra islaike vairavimo egzamena is pirmo karto thumbup.gif Pries ja ,kol laukiau 3 zmones neislaike,tai visas maldas ten susakiau unsure.gif Tai neveltui mokinau ja vairuoti   didis.gif hihihi.gif

SVETUK 4u.gif , - bučinukai į abu skruostus, stiprus apkabinimas... taip džiaugiuosi, kartu su tavimi - esi puiki mokytoja. thumbup.gif

QUOTE(arune @ 2010 10 29, 20:10)
Anoj temoj klausei apie namuką, ...taip vyksta statybos  tongue.gif , jau 3 padaryti, dabar bažnyčią  rolleyes.gif  "statom". Kas čia gausis, neaišku, bet svarbu vyksta veiksmas, abi sėdim, darbuojamės, muzikytė tyliai groja, aromatinė žvakutė dega,... smagu.

Taip laukiu namelių nuotraukyčių.. Taip gražiai aprašei statybas, net įsivaizduoju sklandančią ramybę tarp jūsų namuose, kai dirbat... Norėčiau tyliai kamputyje pasislėpti ir mėgautis tomis akimirkomis. Ar katinukas nepadeda? lotuliukas.gif

QUOTE(Patriccija @ 2010 10 29, 20:21)
Taip, as tikra suvalkiete, suvalkijos kaime gimus ir augus vienkiemyje, varles po pievas gaudem dvynes, blynus is smelio kepem, namukais zaizdavom, svajojau arkliuka tureti,kol i mokykla nejau. Po to svajones keites. smile.gif Kai issikele teveliai gyventi i gyvenviete su mumis- mazosiomis, tiesa i Jungenu kaima (kapela musu garsi, Vel geguzio zieedaaiii...")
svajonese buvo pasaku princas.,
Aha, atbildeti galite, tik reikia sutarti kada.

Kaip man gražiai ši žinutė praplaukė... Net kilo noras pasųlyti pasipasakoti, kas nori savo vaikystės prisiminimus ir išgyvenimus - juk tai buvo toks gražus metas, kai buvome laimingi , saugūs...
... tiesa i Jungenu kaima (kapela musu garsi, Vel geguzio zieedaaiii...") ...išmušė pievas ir klooooniuuuus ir laukus ir miškuuuus...ir alyvas senaaaaaas..... biggrin.gif ax.gif
P.s. Tiesa, truputi nerimauju dėl tavęs, kad tu nepervargtum besiruošdama - ar kas nors tau padeda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 29 spalio 2010 - 19:11
Oooo, kaip gerai, kad iskarto Tave operuos, kad nereikes naktele pries tai ligonineje nakvoti. Pamatysi, bus viskas gerai. Tu juk labai istverminga, man labai patiko, kad labai ramiai laikeisi islydejusi Mamyte savo.

Rasele, na, gal ir vargina tokie sveteliai, bet juk mano namai didziausi is musu keturiu vaiku, todel visi iprate pas mane. Kazkada bandziau keisti, kad nedarysiu sakiau jau baliu pas save, bet tuomet pabyra musu rysiai su broliuku,nes jo zmona nelabai mus tris seses su savo atzalomis kviecias..o brolio man reikia! Taip nusprendziau nieko nekeisti, susitaikyti su tuo,ka gyvenimas man skiria nugyventi ir negalvoti, kad man sunku, galvoju, kad as bejege ka nors pakeisti ir turiu dziaugtis tuo ka turiu ir kaip yra. Pades dvyne siek tiek. Jau rytoj dengsim stalus!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 29 spalio 2010 - 19:30
QUOTE(rasų lanka @ 2010 10 29, 20:09)
Ar katinukas nepadeda?  lotuliukas.gif

Na, katinukas yra okupavęs mano obuolių krepšelį, pailiustruoju nuotraukyte jums biggrin.gif . kai mes darbuojamės, jis šalia savo krepšely snaudžia. Taigi padeda tongue.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2010 10 29, 20:01)
SVETA,  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tikrai reikia dziaugtis del to, jog dukrele didzioji islaike teises! Nedaug kam pavyksta is pirmo karto siais laikais. Vyrams juk pinigo reikia wink.gif.

GABIJA ,
na, tikrai nepakaks Jusu vaisiu cia pateiktu. Jau daug PRITRANUOTA i namus po ryt dienai. Vien "Norfoje" akcijinio vyno lietuvisko juoduju serbentu "Voruta" 6 butelisi yra,o  kiek pašaro wink.gif prinesta. Du net istiesiami stalai.

Susitikimas gali buti ir pas mane namuose. NBA,Edme Grek ir GABIJA juk cia pat!
Ar ne?

Aš mielai mūsų susitikime sudalyvaučiau, galim ir nelaukti pavasario. Šiandien girdėjau Dikčius sakė, kad iki pusės lapkričio orai bus šilti smile.gif
Bet, tu Patricija, duodi. Iš kur pas tave tiek jėgų?
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2010 10 29, 21:26)
Rasele, na, gal ir vargina tokie sveteliai, bet juk mano namai didziausi is musu keturiu vaiku, todel visi iprate pas mane. Kazkada bandziau keisti, kad nedarysiu sakiau jau baliu pas save, bet tuomet pabyra musu rysiai su broliuku,nes jo zmona nelabai mus tris seses su savo atzalomis kviecias..o brolio man reikia! Taip nusprendziau nieko nekeisti, susitaikyti su tuo,ka gyvenimas man skiria nugyventi ir negalvoti, kad man sunku, galvoju, kad as bejege ka nors pakeisti ir turiu dziaugtis tuo ka turiu ir kaip yra. Pades dvyne siek tiek. Jau rytoj dengsim stalus!

Na,tai gerai ir linksmai pabūkite rytoj... Stebiuosi tavo optimizmu ir požiūriu į gyvenimą...ir mokausi. rolleyes.gif Na, nuostabi mergiotė esi... user posted image
Bet kiek gali - tausok save...
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2010 10 29, 21:40)
Na, katinukas yra okupavęs mano obuolių krepšelį, pailiustruoju nuotraukyte jums  biggrin.gif . kai mes darbuojamės, jis šalia savo krepšely snaudžia. Taigi padeda  tongue.gif

user posted image

Kaip miela bigsmile.gif
Aš labai myliu gyvūnus, labiausiai šunis. Turiu net tris. Iki šio rudens auginau du, o šį rugsėjį padovanojo ir trečią - mano svajonių šuniuką. Nežinau ar galiu, bet įdėčiau nuorodą į internetinį tinklapį, kur mano visi augintiniai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NBA: 29 spalio 2010 - 19:49
--------------------

Rasų lanka, gerai, kad sėkmingai susitarei dėl operacijos, tai žingsnis į priekį. Operacija atneš tau aiškumo, tai geriau, nei kankintis abejonėse.
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2010 10 29, 21:40)
Na, katinukas yra okupavęs mano obuolių krepšelį, pailiustruoju nuotraukyte jums  biggrin.gif . kai mes darbuojamės, jis šalia savo krepšely snaudžia. Taigi padeda  tongue.gif

user posted image

thumbup.gif Ir krepšelio "išmiera" visai katinukui tinka. Na, mes su vyru tai vadiname moraline pagalba hihihi.gif
Atsakyti
NBA,idek thumbup.gif thumbup.gif
AS LABIAU MYLIU KATYTES , jos svaruoles! Arunes baltutis man patinka!
Tik dabar mano sese abi isitaise po Jorksyro terjera, tokius, kur kaspinelius risa i kasas, tai kai ateina pas mane, atsiveda savo suniuku..kiek jie triuksmo sukelia lakstydami.

Rasu lankele,as saugau save, siandien guliu lovoje ir minkau telefona. smile.gif
QUOTE(NBA @ 2010 10 29, 21:46)
Kaip miela bigsmile.gif
Aš labai myliu gyvūnus, labiausiai šunis. Turiu net tris. Iki šio rudens auginau du, o šį rugsėjį padovanojo ir trečią - mano svajonių šuniuką. Nežinau ar galiu, bet įdėčiau nuorodą į internetinį tinklapį, kur mano visi augintiniai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 29 spalio 2010 - 19:59
QUOTE(rasų lanka @ 2010 10 29, 20:49)
thumbup.gif Ir krepšelio "išmiera" visai katinukui tinka. Na, mes su vyru tai vadiname moraline pagalba  hihihi.gif

Jooo, išmiera kaip čia buvus hihihi.gif

O tu, NBA, būtinai įdėk nuotraukyčių, labai labai lauksime. Ar žinai prisijungimo vardą ir slapyvardį? O koks tavo " svajonių šuniukas"? g.gif
Atsakyti