Laba visom, šiandiennn aššš tingiuuuu
visą dieną kaip katė slankioju po namus ir jokio užsiėmimo nerandu - tik grožėjausi pūga, žiūrėdama pro langą. Mezginys stovi, nedaug jau liko, bet nenoriu.
QUOTE(Patriccija @ 2011 02 03, 22:32)
GREK, malonu, kad tu vis prisimeni mane. O aš vis prisimenu, koks gražus tavo mažasis berniukas. Nepyk ant jo, juk jis šiek tiek nuskriaustas nuo mažų dienų. Pakentėk, juk mamos meilė viska atleidžia vaikams. O kas jų labiau gali pagailėti, jei ne mamytė
Visas prisimenu, jau įpratau, kad dažnai rašot. Turiu naujieną - pavasarį gal teks pasimatyt mums visoms, kurios važiuojat į Kauno onkologinį, ir aš ten lankysiuosi, kol Klinikų chemoterapinį remontuos. Kad tik dienelės susitaikytų kokios, smagu būtų ne tik virtualiai pabendraut
Oi, dėl mažojo, tai apie pyktį net negalvoju, tik baugina jis mane savo išmąstymais, taip vynioja visus aplink pirštą, viską pasitvarko pagal save. mane tai sunkiai įveikia, bet tėvas, močiutės tai suvystyti kaip reikiant.
Jis mano visas džiaugsmas. Dukra jau ūgtelėjus, paauglystė, nuotaikų kaita ir t.t., to švelnumo man trūksta, o šitas mazgys nepaliauja manęs stebint kasdien viskuo. Jis man padėjo pakilt po visko ir dabar visada šalia. keista, kad 4 metukų vaikas supranta tiek daug, man net nereikia sakyt, kada man negera, kada nesveikuoju, jis už mane tai paskelbia visiem ir dar velnių duoda, kad man netrukdytų
QUOTE(Edmė @ 2011 02 04, 11:11)
O mano preitas kelias nepasimiršta ir, manau, kad nepamiršiu niekada. Nežinau, kaip kitoms, bet aš kasdien apie tai galvoju. Gyvenu su tuo. Aišku, kai dirbi darbe, tai galvoji apie tai ką darai. Bet pvz, naktį pabundu ir mintis pirma lenda apie tai. Kartais galvoju išprotėsiu nuo tų minčių.
Bet viskas gerai, kad ir toliau tik taip būtų.
Džiaugiuosi kiekviena diena.
skaitau, o toks jausmas, kad pati viską ką tik parašiau
Vadinasi, visos mes panašiai jaučiamės, gal todėl taip traukia čia vis užsukt ir pabendraut - gera kai tave išklauso tie, kurie puikiai žino apie ką kalbi.
QUOTE(Edmė @ 2011 02 04, 15:06)
Iškepiau dabar duonos visą kepalą su česnakėliu. Tvarko mano šeimyna. Visi snarglioti, tai galvoju gal padės. O česnako tai kitaip niekaip neįsiūlysi. Praetą savaitgalį pusę kepiau, tai kaip už ausies, tai šiandien visą.
ane? tu čia į pačią tešlą dėjai? Šviežią česnaką? Aš kepiau su džiovintu česnaku ir krapais - labai patiko. kažkaip jau galvojau, kad atsivalgė mano chebra duonos naminės, bet šiandien tik iškepiau per pietus, žiūriu, kad jau ryt pusryčiams neužteks jiems. Dingo per keletą valandų beveik visas kepaliukas.
QUOTE(Žiba @ 2011 02 04, 15:36)
O man jau nuo namų stogą rauna, noriu į darbą
Niekad taip ilgai neteko su mažu vaiku būti atstogose, kaip su šituo mažium
Bet kad į darbą nepasimoka
Nu ir aš jau galvoju keliaut darbukan, jaučiu, kad pradėjau bukt namie, dulkės, valgis, mezginys, kuo toliau tuo labiau tingstu. Eisiu darbukan, kad ir pusei dienos, vis bus nauda man, aišku ne piniginė. Nors ir šiaip niekada nieko nedarau dėl pinigų.
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 02 04, 16:02)
Mano nauja gyventoja Kitė šianakt pirmą kartą paėdė nuo šeštadienio.Taigi gyvens.Bet kur ji yra įlindusi niekas nežino.Baisus stresas katytei.
nu tada jau tikrai gyvens, jei jau paėsti išlenda.
Jeigu vis gi suklumpame, geriau prarastume viską negu drąsą, viltį ir pasiryžimą vėl ir vėl bandyti.