Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių Neligoniukų pavėsinė -2

O kas tuose kraujo tyrimuose neatitinka normos ir kokie rezultatai?
Atsakyti
Labukas , Mergaitėms, 4u.gif

QUOTE(*Naktis* @ 2010 10 27, 20:12)
Pasidariau tyrimus ir analizavau, lyginau su rezultatais, gautais prieš 1,5 mėn. O kai hematologai konsultavo, tai tada tik apie infekcinę ligą tą mano pakalbėjo ir tiek. Sakė, kad įtarė baisiausia, bet tai ne jis. Reik pastoviai stebėt. Ech, reik užsirašyt..

Na, tikrai tau geriau gal būtų kreiptis į hematologus ir po šių tyrimukų. Jie viską sukonkretins....( g.gif keistas žodis g.gif ) Apie depresinius vaistukus neką teišmanau, bet jei teisingai jie parinkti, tai tikrai turėtų padėti. Svarbiausia, nepasiduok dvasioje. Gal daug prisideda prie tavo nuotaikos ir santykiai su vyru - labai linkiu, kad jie susitvarkytų...Tiesa, dėl skydliaukės irgi labai nepergyvenk - vaistukai sutvarkys (yra ir temutė ne viena SM , skirta skydliaukės ligelėms). Aš 10 metų su dideliausiais mazgais vaikščiojau, po kai kurių kitų dalykų operacijų teko ją visiškai pašalinti - tai jau beveik 4 metus gyvenu be skydliaukės. Geriu L-thyroksiną. Taigi, dabar sakau, kad mano skydliaukė visada spintelėje... : smile.gif Kas rytą pradedu nuo tabletės.
Papildyta:
QUOTE(arune @ 2010 10 27, 17:07)
na ne, nesugipsuota, tik vaistai leidžiami prirašyti, kurie kol kas nepadeda. Neįsivaizduoju, kaip lūžis gali sugyti tik nuo vaistų  g.gif . Gydytojas sakė, kad gis apie mėnesį - pusantro.

Sužinojau, kad su sulaužytais šonkauliais negipsuoja - tai tikriausiai ir su krūtinkauliu taip pat - tik ilgas gyjimas. Linkiu tavo mamytei kuo greičiau sugįti ir įgauti nuotaikos šviesos... wub.gif

Gabija 4u.gif - na tavo naktiniai parašymai thumbup.gif , ir nuorodos thumbup.gif

Neprieinu prie kompo per dieną, nes visą dieną pas tetuką būnam - atostogos... Kažko negaliu susikaupti šįvakar - rytoj einu pas mamologą - onkologą, žiūrėsiu, ką jis pasakys... flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 27 spalio 2010 - 21:22
Rasu lanka,Linkiu kuo geriausiu atsakymu rytoj, o oo, pas tave operuota skydliauke. Pas mane irgi didziuliai mazgai skydliaukeje.,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 27 spalio 2010 - 22:10
QUOTE(sapnuok @ 2010 10 27, 21:08)
O kas tuose kraujo tyrimuose neatitinka normos ir kokie rezultatai?

Hemoglobinas vos ant ribos (nors pakilo jau), leukocitų visos rūšys arba viršija normą, arba per mažai jų.. Dar kelios sudedamosios dalys pusė bėdos, bet visi kiti likę parametrai- eina jie velniop. Gr. Ai, tiesa, bent nusėdimas pagerėjo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2010 10 27, 16:07)
na ne, nesugipsuota, tik vaistai leidžiami prirašyti, kurie kol kas nepadeda. Neįsivaizduoju, kaip lūžis gali sugyti tik nuo vaistų  g.gif . Gydytojas sakė, kad gis apie mėnesį - pusantro.

Nežinau, bet manau analogija yra, nes pavyzdžiui šonkaulių negipsuoja.Uždustumei , jei krūtinę į gipsą susuktų.Draugė šonkaulius susisukdavo į rankšluostį, kai eidavo į tualetą, o taip gulėjo lovoje tik nepamenu ar ne sėdomis ir aimanavo.Padėtį lovoje reiktų pasitikslinti.
Papildyta:
QUOTE(*Naktis* @ 2010 10 27, 23:57)
Hemoglobinas vos ant ribos (nors pakilo jau), leukocitų visos rūšys arba viršija normą, arba per mažai jų.. Dar kelios sudedamosios dalys pusė bėdos, bet visi kiti likę parametrai- eina jie velniop. Gr. Ai, tiesa, bent nusėdimas pagerėjo.  g.gif

Naktele
Prie geriausių norų , tai ką žinojome išsakėme.Iš mūsų nėra nė vienos medikės , psichologės.Paskaityk , dar kartą ką rašė merginos.Jų patarimai atrodo tavęs nepasiekė.
Turi šeimos gydytoja duoti siuntimą tolimesniems tyrimams.
Mes tikrai nežinome , ką tau patarti .Yra tėvai, tegul jie pasieško pažįstamų medikų, gal tu turi draugų , kurie pažįsta medikus.Yra Kaune privačių klinikų.Prašyk, reikalauk siuntimo į Kauno klinikas ar Panemunės onkologinį.
Labai gaila , bet bent jau aš tikrai nieko daugiau nežinau ką patarti. doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Patriccija @ 2010 10 27, 23:09)
Rasu lanka,Linkiu kuo geriausiu atsakymu rytoj, o oo, pas tave operuota skydliauke. Pas mane irgi didziuliai mazgai skydliaukeje.,

Siaubas visos susimazgėme mazgais ir limfmazgiais.
Man limfmazgį žada operuoti šalia stentuoto šlapimtakio lapkričio 16.
Šovėsi į galvą mintis , kad neveikiantis inkstas sukėlė , limfmazgio padidėjimą.Naivuolė , o ko tada markeris auga?Beje po švenčių kartosiu markerį.Įsivaizduojate jis bus normoje ir nereiks operacijos.Na negalvokit, kad sukvailiojau.Pasvajoti juk galima.Svajonę atkopijavau iš onko forumo, nes tingiu perrašinėti.
Dvi savaites galiu svajoti, bendrai , tai ne -iki trečiadienio.
Svajokli tu mano svajokli, tai ne tavo, tai ne tavo žvaigždė...
Labanaktukas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 27 spalio 2010 - 23:37
Tiesiog visad skaitinėdavau Jūsų temas, o dabar užėjo noras išsilieti... blush2.gif taip, šiandien gavau info apie gerą hematologą, bandysiu pirmadienį prisibrauti. g.gif kažkaip savotiškai padeda ta mintis, jog ne aš čia viena pasauly einu prieš vėjus. O dar kurios į uraganus papuola... Stebiuosi Jūsų stiprybe. Laikykimės, išsipasakokime, kelkime nuotaikas viena kitai toliau 4u.gif Vis dėlto, pagal temą, čia renkasi pozityviosios, taip..? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Naktis* @ 2010 10 28, 01:15)
Tiesiog visad skaitinėdavau Jūsų temas, o dabar užėjo noras išsilieti...  blush2.gif  taip, šiandien gavau info apie gerą hematologą, bandysiu pirmadienį prisibrauti.  g.gif  kažkaip savotiškai padeda ta mintis, jog ne aš čia viena pasauly einu prieš vėjus. O  dar kurios į uraganus papuola... Stebiuosi Jūsų stiprybe. Laikykimės, išsipasakokime, kelkime nuotaikas viena kitai toliau  4u.gif Vis dėlto, pagal temą, čia renkasi pozityviosios, taip..?  mirksiukas.gif

Taip , mes paliekame skausmą savyje ir drasiname viena kitą.Aš sergu vėžiu jau penkis metus ir jei gulėčiau ir nekovočiau, nežinau kas būtų.Šis tinklapis , tai kasdieniniams pasiplepėjimams, mažiems džiaugsmams, mažiems savo pasigyrimams ,kuri ką nuveikė, kas pradžiugino, kur kuri kokį perliuką rado.Yra onkologinių ligų tema , kur jau grynai apie gydymą konsultuojamės , tariamės, o čia ligos sunkumus paliekame už durų.
Čia mes sveikos , laimingos su vaikais, anūkais.Gražios ir geros.
Atsakyti
Labutis!
GABIJA,graziai tu cia suraitei! Bet kodel 3 nakteles sedi, o nemiegi? Gal taip mintys graziau liejas naktinejant, gal viena i zvaigzdutes ziurejai...
As siandien turguje kopustu prisipirkau net 25kg, morku. Tuoj delcia, desim kopustus ir paskui valgysim su SEmenu aliejumi bei svogunais. Mmmm -skanumelis! Sekmadieni vel sveciu pas mane bus. Gali buti net 16 zmoniu. Ryt vaziuoju chemijai. Sestadieni turesiu triusti, nes sekm 13 valandai sukvieciau. Kad tik gerai jausciaus, na duok Dievuli man sveikateles!
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2010 10 28, 20:07)
Labutis!
GABIJA,graziai tu cia suraitei! Bet kodel 3 nakteles sedi, o nemiegi? Gal taip mintys graziau liejas naktinejant, gal viena i zvaigzdutes ziurejai...
As siandien turguje kopustu prisipirkau net 25kg, morku. Tuoj delcia, desim kopustus ir paskui valgysim su SEmenu aliejumi bei svogunais. Mmmm -skanumelis! Sekmadieni vel sveciu pas mane bus. Gali buti net 16 zmoniu. Ryt vaziuoju chemijai. Sestadieni turesiu triusti, nes sekm 13 valandai sukvieciau. Kad tik gerai jausciaus, na duok Dievuli man sveikateles!

Labas
taigi pilnatis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Patricija tau neužteks baliams visų mūsų dovanotų tortų, reiks į Maxima eiti. lotuliukas.gif
Ot galvoju , jei pavasarį visos kur nors vidurį Lietuvos susieitume į kaimo sodybą ir pašvęstume drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif .Manau smagu būtų. 4u.gif
Rasele -kumštukas už tave.Ramink stresus.Nesušalk kapinėse.Manau ir mamos slaugimas pagreitino tavo problemas.Dabar mylėk save, mama tikrai to nori.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 10 29, 11:11)
Ot galvoju , jei pavasarį visos kur nors vidurį Lietuvos susieitume į kaimo sodybą ir pašvęstume drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif .Manau smagu būtų. 4u.gif

drinks_cheers.gif As tai butinai atvaziociau smile.gif O galima ir nelaukti pavasario rolleyes.gif

O as siandien tokia laiminga smile.gif Dukra islaike vairavimo egzamena is pirmo karto thumbup.gif Pries ja ,kol laukiau 3 zmones neislaike,tai visas maldas ten susakiau unsure.gif Tai neveltui mokinau ja vairuoti didis.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 29 spalio 2010 - 16:00
QUOTE(SVETA K. @ 2010 10 29, 16:58)
O as siandien tokia laiminga smile.gif Dukra islaike vairavimo egzamena is pirmo karto thumbup.gif Pries ja ,kol laukiau 3 zmones neislaike,tai visas maldas ten susakiau unsure.gif Tai neveltui mokinau ja vairuoti  didis.gif hihihi.gif

Sveikinu, Sveta, smagu, kai įdirbis duoda rezultatą. O kaip mažoji, tikriausiai jau viskas gerai su darželiu?
Atsakyti
SVETA, 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Tikrai reikia dziaugtis del to, jog dukrele didzioji islaike teises! Nedaug kam pavyksta is pirmo karto siais laikais. Vyrams juk pinigo reikia wink.gif.

GABIJA ,
na, tikrai nepakaks Jusu vaisiu cia pateiktu. Jau daug PRITRANUOTA i namus po ryt dienai. Vien "Norfoje" akcijinio vyno lietuvisko juoduju serbentu "Voruta" 6 butelisi yra,o kiek pašaro wink.gif prinesta. Du net istiesiami stalai.

Susitikimas gali buti ir pas mane namuose. NBA,Edme Grek ir GABIJA juk cia pat!
Ar ne?
Atsakyti