QUOTE(Edmė @ 2011 02 04, 11:11)
Nebespėju gyventi. Vaikai, namai, darbas. Viską ką rašot perskaitau dažniausiai savaitgaliais, vakarais vaikai kompą okupuoja.Vakar ir šiandien namuose sėdžiu-vaikas apsirgo ir pati sloguot pradėjau, tai ir prie kompo prieinu.
Sveikata tai kaip čia pasakius

. Kartais nieko, o kartais grįžtu iš darbo ir guliu. Sunku priprasti, kad tos sveikatos tiek nėra kaip anksčiau. Buvau "drūta kaip arklys"

.Bėdų dar turim su vyro mama, jau atgulė, pati net nepavalgo. Dabar ligoninėje po kojos opercijos. Tai vyras pasikeisdamas su broliu ir tėvuku vis važiuoja pamaitinti. Tai namų darbai ant mano pečių gula. Dar pirmoką turim, tam dėmesio reikia skirti, nes, jei nepažiūri, tai ir neparuošia pamokų.
O mano preitas kelias nepasimiršta ir, manau, kad nepamiršiu niekada. Nežinau, kaip kitoms, bet aš kasdien apie tai galvoju. Gyvenu su tuo. Aišku, kai dirbi darbe, tai galvoji apie tai ką darai. Bet pvz, naktį pabundu ir mintis pirma lenda apie tai. Kartais galvoju išprotėsiu nuo tų minčių.
Bet viskas gerai, kad ir toliau tik taip būtų.

Džiaugiuosi kiekviena diena.
Labas
Reikia rasti kaip save pasilepinti.Kad buvom stiprios, tai buvome, o dabar reikia ir pagulėti daugiau,pasileidus mėgiamą muziką , lauke pabūti ,bus tų dulkių kambary daugiau ar mažiau, tai visai neturi reikšmės.
Man nuo slogos greit padėjo plovimas-šaukštas vandens 10 lašiukų vandenilio peroksido.Truputi graužia.Gerklei skalauti dedu 15 lašiukų.Prieš 3-ą chemo taip išsisukau, nes jau raudo gerklė, vyras už užkratą buvo.
mano mamai 89 metai.Dar vaikšto, vaistų krūvas geria, taip ir tęsiasi jos gyvenimas.Sveikatos turim abi po lygiai.Bijau kas bus kai jai pablogės, ką reiks daryti, jei aš dar būsiu...
Kad sirgai tikrai nepamirši.Užauga kaip kupra ir eina visur kartu.
Vakar į vakarą ir vonią su druska dariausi ir vaistus gėriau.Suka kojas kaip per inkvizicijos teismą.

Galiausiai Mrelyn Monro kokteilį pasidariau.Jau buvau prigėrusi nuskausminamųjų ir migdomųjų, tai po valandos kankynių brendžio įkaliau.Paskui jau nulūžau.
Dar trys chemo liko.Kadangi dabar gaunu dviejų rūšių chemo, tai ir blaivintis tenka su dviejų rūšių pasekmėmis.
Patricija, gal ir tau chemo sąnarius suka?
Papildyta:
QUOTE(Patriccija @ 2011 02 03, 22:32)
Narkozė pati pirmoji buvo baisi, tiksliau po jos, po operacijos. Pykino, oi, ir dusino, neištraukė vamzdžio ir gerklės, vos neuždusau, nubudau, o kvėpuot negaliu per kažinkokį kaištį

.tai buvo 2001m.sausio 7 d.
kita savijauta po operacijos buvo 2009m.rugsejo 18 d, kai po 4 kursų gemzaro ir paklitaksolio salino mot. organus, kastravo

, sirdele sunkiai plake 40 buvo pulsas apatinis, zemas, dusino , smarkiai kvepavau.
Kraujas mano geras, nes leukocitai 4,9; hemoglobinas 115.

, valgiau nesakyciau kad kazka įspūdingo, bet miegojau miegojau , vakar net iki 17val... miegojau diena ir nakti. o nugarą skauda, kai mašina važiavau kraujuką daryti ir per duobę krestelejau, opi, rodos peiliu pjauna vienoje vietoje. Net pagalvojau apie mts stubure. Kaip kazin būna kai stuburan įsikrausto tos mts???? o gal raumenys nyksta, atropfuojasi nuo mažo judėjimo ir nelaiko stuburo...
Nesuprantu aš tų jūsų patirtų narkozių technologijos.Na nieko nebuvo ,apart mieguistumo.
Dėl nugaros gal ataugos ar radikulitas?Mes jau pamiršom kitas ligas.Vien vėžys ir metastazės.Paprašyk nuotraukos stuburo.