labas diena, atsiprašau, kad vakar nebeprisėdau. Ot tai virusai prigriebė
Dukra savaitę sirgo, buvo kaip ir pasveikusi, nuėjo 1 dieną į mokyklą, ir šią naktį toks didelis ausies skausmas, nejuokais išsigandau. Ištempėm iki 8 ryto, ir važiavom pagalbos ieškot. Viskas būtų ne taip baisu, bet pati su 38,5 temp. išvežiau vaiką. O kai grįžau - 39. Dabar abi su 39
Šiandien turėjau važiuot krūtų echo daryt, nusikėliau...
rasyt, , gerai, kad tik polipas, tu nepyk, kad aš čia džiaugiuos, gal tau ir polipas baisu atrodo, bet man jau visos nemirtinos ligos - ne ligos
Pasakojau, kaip mamai polipai buvo, ir jau ne pirmą kartą, pirmą operavo prieš daug metų.
Mokykloj šiandien paskelbė karantiną. dabar mums reikia išsikapstyti, kažkaip baisu man tas ausų uždegimas su tokia temp. Dar kaži ar neatsidursim ligoninėj šiom dienos, gyd. minėjo apie tokį dalyką.
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2011 01 31, 20:51)
Po to vėl laukimas atsakymo...Ach...
Kiek mamai šalino polipų, visada pasako jau po operacijos, kad tai nepiktas, ir tai visada patvirtina atėję atsakymai. Bus gerai, Rasyt, tokią gražią dieną operuojies - vasario 14, meilės dieną
,
bus gerai....
Papildyta:
QUOTE(SVETA K. @ 2011 01 31, 23:37)
Neverk, Svetuk,
, taigi ne ant amžių amžinųjų išvažiavo.... Grįš tavo brangusis, taigi pripratus jau tu...