Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių Neligoniukų pavėsinė -2

Sveikos,mergaites smile.gif

Siandien buvau seminare-susitikime musu kraujo.lt,labai idomi tema buvo,judesio ir sokio terapija,buvo atvaziavusi mokytoja is Vilniaus,tai isbandem viska praktikoje thumbup.gif Labai patiko,atsipalaidavom,pasokom,reikes pasidometi,ar yra tokiu grupiu Klaipedoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Magam @ 2011 01 22, 18:56)
Pas mane viskas neblogai. Po operacijos jau visiskai atsigavau. Gaunu chemoterapija, 2 kartus kas savaite ir po to 3 savaites poilsio. Po pirmo karto jauciausi visai neblogai, siek tiek papykino, bet nelaukiau ir vartojau kas kelias valandas vaistus nuo pykinimo. Dabar ilsiuos iki kito karto. Vakar dariau kontrolini kraujo tyrima, leukocitu 2.79. Valio, i ligonine nereikia smile.gif. Nes sake, jei tik bus maziau nei2 -vaziuot i ligonine. tokie pas mane reikalai.
Gal kas nors girdet kaip NBA?

valio tada, smagu, kad savijauta gera ir leukocitai.
Kitoj temoj rašė, NBA ligoninėj, labai nualino chemija vagšiukę unsure.gif

QUOTE(SVETA K. @ 2011 01 22, 23:42)

Siandien buvau seminare-susitikime musu kraujo.lt,labai idomi tema buvo,judesio ir sokio terapija,buvo atvaziavusi mokytoja is Vilniaus,tai isbandem viska praktikoje thumbup.gif Labai patiko,atsipalaidavom,pasokom,reikes pasidometi,ar yra tokiu grupiu Klaipedoje g.gif

Kaip faina, smagu taip praleisti laiką, ar ne?
Atsakyti
Labas

Gal ne visos žinote kaip pasidauginti naturalų jogurtą.Visi jogurtai praktiškai neturi jogurto bakterijų, nes jų galiojimo laikas apie mėnesį.
Naturalaus jogurto indeliai tokio dydžio kaip grietinės ir gana brangūs.
Taigi beveik užviriname gerą pieną, kad neliktų natūralaus pieno bakterijų, kurios sunaikins jogurtines.Kai pienas praaušta įpilame jogurto.Proporcijų nežinau, aišku su didesniu kiekiu greičiau surūgs.Po to pastatome šiltai prie radijatoriaus.Aš vakar užpyliau, šiandien jau tirštas kaip iš parduotuvės.Galima pridėti uogų, vaisių, įpilti ir parduotuotuvės jogurto, bus mažai saldus jogurtas.Jogurto tabletes per chemo rekomenduoja.
Atsakyti

http://www.pobedined...sutinuprrak.php

Лечение рака

Специальные упражнения, которые действуют на психологические причины возникновения рака и на саму раковую опухоль.
Биоэнерготренинг
Kas nesupranta rusiškai bandykite skaityti su Google vertėju.Įdealiai nebus , bet esmę turėtumėte suprasti.

Dar nebandžiau nes ką tik radau.
Vis nerandu laiko aukso terapijai aprašyti.
Atsakyti
Sveikutės, Mergaitės 4u.gif 4u.gif
Tik paskaitinėju ir paseku visas jūsų žinutes - sirguliuojame po truputi, bet manau, kad jau praeis ... Labai kimba į kosuliuką ir gerklę. Vyrui su temperatūra...Ačiū Gabijai - pasinaudojau jos patarimais dėl gerklės skalavimo...

Įsivaizduoju, SVETUK 4u.gif , kaip tau smagu šiandien buvo sokiai.gif Aš praeitą savaitę irgi buvau seminaruose - mokiausi energiją kaupti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 23 sausio 2011 - 17:44
QUOTE(GREK @ 2011 01 23, 00:57)

Kaip faina, smagu taip praleisti laiką, ar ne?

Labai smagu,man patinka tie musu susitikimai-seminarai,vis kazko naujo suzinai apie gydyma,stiprinima,visada atvaziuoja psichologes dvi is Vilniaus,bendrauja su mumis,praveda uzsiemimus,relaksacijos seansus ir t.t.Va vakar buvo sokiai biggrin.gif Ir taip smagu pabendrauti su zmonems ,kurie tave supranta,nes praejo toki pat kelia,pasidalinti patarimais ir siaip pakalbeti,pasijuokti.
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2011 01 23, 19:43)

Įsivaizduoju, SVETUK 4u.gif , kaip tau smagu šiandien buvo sokiai.gif Aš praeitą savaitę irgi buvau  seminaruose - mokiausi energiją kaupti  rolleyes.gif

Aha smile.gif smagu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 23 sausio 2011 - 17:48
QUOTE(SVETA K. @ 2011 01 23, 18:49)
Labai smagu,man patinka tie musu susitikimai-seminarai,vis kazko naujo suzinai apie gydyma,stiprinima,visada atvaziuoja psichologes dvi is Vilniaus,bendrauja su mumis,praveda uzsiemimus,relaksacijos seansus ir t.t.Va vakar buvo sokiai biggrin.gif Ir taip smagu pabendrauti su zmonems ,kurie tave supranta,nes praejo toki pat kelia,pasidalinti patarimais ir siaip pakalbeti,pasijuokti.
Papildyta:
Aha smile.gif smagu

Labas
Įdomu ar būna tokie seminarai Kaune ? Toks onko centras , negi nieko neorganizuoja?
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2011 01 22, 09:26)
Moteriškas pasitikėjimas
Taip taip, vyrai, mes TOBULOS!!!

lotuliukas.gif Patiko thumbup.gif

Laba diena mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 01 23, 12:03)
Labas

Visi jogurtai  praktiškai neturi jogurto bakterijų, nes jų galiojimo laikas apie mėnesį.

Nelabai supratau g.gif 20 parų galioja sveiki natūralūs lietuviški BIOS jogurtai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(SVETA K. @ 2011 01 22, 23:42)

Siandien buvau seminare-susitikime musu kraujo.lt,labai idomi tema buvo,

Smagu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 01 24, 11:18)
Labas
Įdomu ar būna tokie seminarai Kaune ? Toks onko centras , negi nieko neorganizuoja?

būna, gabija atsiųskit man į a.ž. savo el. pašto adresą, aš visad Jus informuosiu jei tik organizuosim ką 4u.gif

labai įdomius nemokamus seminarus rengia Šviesuva:
http://www.sviesuva.lt/
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2011 01 19, 20:50)
lotuliukas.gif Prajokinai biggrin.gif Butu galima,tai atsiusciau tau,bet juk suges ir paste manau nepriims tokio siuntinio biggrin.gif Vyras mano vis zvejuoja,siandien i Preila nuvaziavo,bet silpnai kimba,tik apie 20 vnt pagavo ir dar 2 nalimus,nezinau tik kaip jie lietuviskai vadinasi g.gif

O rytoj dar jo gimtadienis,vel balius (vakar buvo mano mamos),tai kazkaip pavargau jau nuo svenciu rolleyes.gif Bet reikia,nes jis pastoviai juroje,labai retai kada buna namie per savo gimtadieni.

VISTIEK NIEKAS MAN STINTU NENUPERKA, O I TURGU NENUEINU. DARBO DIENOM DARBE, O ŠEŠTADIENĮ BUNU DAŽNAI PO CHEMO ARBA SIAIP PASILPUSI, JEI KRAUJUKAS SILPNAS, NESIRĮŽTU EITI Į TURGŲ.
Papildyta:
QUOTE(Magam @ 2011 01 22, 19:56)
Laba diena visoms:).
Pas mane viskas neblogai. Po operacijos jau visiskai atsigavau. Gaunu chemoterapija, 2 kartus kas savaite ir po to 3 savaites poilsio. Po pirmo karto jauciausi visai neblogai, siek tiek papykino, bet nelaukiau ir vartojau kas kelias valandas vaistus nuo pykinimo. Dabar ilsiuos iki kito karto. Vakar dariau kontrolini kraujo tyrima, leukocitu 2.79. Valio, i ligonine nereikia smile.gif. Nes sake, jei tik bus maziau nei2 -vaziuot i ligonine. tokie pas mane reikalai.
Gal kas nors girdet kaip NBA?

Sveika, kai praeitą kartą laukiau išsirašyti vaistukų prie gydytojos kabineto, kalbėjomes su jauna moterimi, su ja Tu operavais rodos, ji tokia aukštoka, rankelė kairėji sutinusi, ji net jos pati beveik nevaldo, gyrė Taave, Magam, išrišau, kad tave, nes sakė, kad operavo kiaušide, sakė, kad turi kateterį, kad esi jauna ir gyvybinga lotuliukas.gif thumbup.gif . Kokia chemija tau dabar lasina? Kiek kartų lašino Navelbiną?
Papildyta:
robyte,, kaip TU? Matau prisijungusią. Ar atsigavo burnelės gleivinė?

apie NBA nieko nežinau. rašyti SMS ar skambinti nežinau ar galiu. Kaip Jūs patartumėte?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 25 sausio 2011 - 21:34
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 01 23, 12:03)
Gal ne visos žinote kaip pasidauginti naturalų jogurtą.

oi, ačiū, kad priminėt, seniau darydavau, vakar pasigaminau, šiandien jau beveik nėra, teks ruošt iš naujo.

QUOTE(Patriccija @ 2011 01 25, 22:13)

apie NBA nieko nežinau. rašyti SMS ar skambinti nežinau ar galiu. Kaip Jūs patartumėte?

gal parašykit sms, perduokit, kad mes labai laukiam jos sugrįžtant, kad galvoja apie ją ir tikim, kad viskas bus gerai.

Laba visom, aš antra naktis be miego, mano mažius pasigavęs kokią žarnyno bacilą, jo majo, jau nežinau nei kaip gydyt, tiek visko duodu, o rezultato nėra.
Atsakyti
Sveika, kai praeitą kartą laukiau išsirašyti vaistukų prie gydytojos kabineto, kalbėjomes su jauna moterimi, su ja Tu operavais rodos, ji tokia aukštoka, rankelė kairėji sutinusi, ji net jos pati beveik nevaldo, gyrė Taave, Magam, išrišau, kad tave, nes sakė, kad operavo kiaušide, sakė, kad turi kateterį, kad esi jauna ir gyvybinga . Kokia chemija tau dabar lasina? Kiek kartų lašino Navelbiną?

Sveikos merginos smile.gif.
Taip, Patriccija, ten pasakojo apie mane, nes is Jusu pasakojimo supratau su kuo kalbejote. Navelbina man sulasino 25 kartus. Dabartines chemijos net vaistu pavadinimu nezinau, tik sake kad leidzia tokia chemija jau pagyvenusioms moterims. Nezinau, kas man pasidare, gal pavargau - leidzia, ir gerai. o ka tiksliai leidzia - nesidomiu, jau tiek tu chemoterapiju buvo per kelis metus. Dar pradejau gerti tamoksifena.
NBA manau sms galima parasyti, tegul zino kad jos laukiam.
Visiems sveikateles.
Atsakyti