Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių Neligoniukų pavėsinė -2

QUOTE(Patriccija @ 2011 01 19, 14:28)
bet labai noriu ir jau daug dienų noriu SVETOS stintų.  bigsmile.gif .

lotuliukas.gif Prajokinai biggrin.gif Butu galima,tai atsiusciau tau,bet juk suges ir paste manau nepriims tokio siuntinio biggrin.gif Vyras mano vis zvejuoja,siandien i Preila nuvaziavo,bet silpnai kimba,tik apie 20 vnt pagavo ir dar 2 nalimus,nezinau tik kaip jie lietuviskai vadinasi g.gif

O rytoj dar jo gimtadienis,vel balius (vakar buvo mano mamos),tai kazkaip pavargau jau nuo svenciu rolleyes.gif Bet reikia,nes jis pastoviai juroje,labai retai kada buna namie per savo gimtadieni.

Patricija ,kad pavargsti tai negerai unsure.gif Gal geriau neeik i darba? Bet tikriausiai reikia,ane unsure.gif Nes tokia saskaita apmoketi tai ojej doh.gif
Bet pas mus as galvojau brangiai,o pasirodo dar nelabai,mums atejo 311lt uz sildyma,57 kv.su visu vandeniu ,aisku brangiau-460lt.
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2011 01 19, 16:20)
Laba visom,

Gabija, kaip fainiai sugalvojot pasmilky namus  bigsmile.gif Ale aš tai neturiu kur to akmens pakaitint, viryklė elektrinė, stiklo keramika viršuj, maž išeitų kaip nors.

Einu ieškot info daugiau, gaminsiu kokius mišinius imunitetui stiprinti - mano mažius vėl sloguoja, vyrui gerklę jau skauda. Galvoju maišyt citriną, imbierą, medų ir česnaką. Dar turiu naminių graikiškų riešutų.

+ spanguolės, + razinos, vyrui + brendžiukas.

gerklei perku bičių promentolis, yra ir kitokių.
Nuo slogos ir gerklės į šaukštą vandens 10 -15 lašiukų vandenilio peroksido iš vaistinės.bet nosį grauš, gerklei skalauti nesijaus.Jei jau aš be neutrofilų išsisukau, tai turi padėti.
Atsakyti
Chemija man atiddedama savaitėlei, leukocitai 2,7, hemoglobinas 117.
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2011 01 20, 13:13)
Chemija man atiddedama savaitėlei, leukocitai 2,7, hemoglobinas 117.

Apie leukocitus nepamenu ,kiek man būdavo,

bet hemoglobinas lašinant visada buvo ne daugiau 100.Neutrofilai dabar 3,7.Jei iki ketvirtadienio nepasikeis vėl dozė.
Atsakyti
norėjau paklausti ar laikotės kažkokio spec. maitinimosi režimo ar valgot tiesiog tą, ką norit? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sume @ 2011 01 20, 23:28)
norėjau paklausti ar laikotės kažkokio spec. maitinimosi režimo ar valgot tiesiog tą, ką norit? 4u.gif

Labas
daug kartų buvo diskutuota ypač pirmoje temoje.Nuomonės ir žmonių ir mokslo keičisi kas metai.Šiandien rodos Delfyje rašo, kad net nitratų gavusios daržovės gerai, jei gavo pakankamai saulės.
Gal pastoviausias tabų, tai kiaulienai ir cukrui, rūkytam maistui, saldžiam pienui.
Manau šiais chemijos laikais valgyk visko ir įvairiai, tai gausi nuodų irgi įvairių.Išgarbinta žuvis pasirodo prisikaupusi sunkiųjų metalų.

Rašoma , kad nereikia puodeliais gerti sultis.

Nieko man rodos tas maistas neišspręs.Taunytė rekomenduoja nesilepinti perdaug prabangiais gardėsiais.Ji rašo, kad kaliniai retai serga vėžiu, nes racionas ten paprastas.Pasirodo vėžys irgi gurmanas.
Atsakyti
Sveikos,

Sveta, nu ir švęsk, kol dar vyras yra, tupėsi namie, kai vėl jis išplauks smile.gif

Patriccija, nieko tokio, pakils, pasilepinkit save.

QUOTE(sume @ 2011 01 20, 23:28)

Aš tai daug ką apribojau, man taip saugiau, vis atrodo, kad kažką darai savo labui. Atsisakiau visiškai cukraus, saldumynų, nors ir taip jų nemėgau niekada, bulvių, miltinių patiekalų, duonų, bulkų, makaronų, ryžių, kvietinių kruopų. Nekankinu savęs labai, jei kyla noras, kartą per keletą savaičių suvalgau cepeliną, sumuštinį su duona ar blyną. Kiaulieną valgau, nes ją gaunu tiesiai iš tėvų iš kaimo, tai manau geraiu, nei hormoniniai boileriai. Mėsos valgau labai mažai, gabalėlį per dieną, nes kai visai atsisakiau, nukrito hemoglobinas. Ir šiaip aš mėsaėdė visada buvau, bet dabar tai valgau su saiku. pagrindas daržovės, vaisiai, varškė.
Va tiap gyvenam, einu ruošt vakarienės, bet dar nežinau ką? kaip visada improvizuosiu smile.gif
Atsakyti
Magam, kaip tu? Man zinoma pakils leukocitai.
Cukraus atsisakiau, kava sumazinau iki tiek, kad vienas puodelis ir tai ne visada darbo dienomis, namuos kavos negeriu. Negeriu pieno, nevalgau fermentiniu ir lyd.surių, rūkytų deešrų. Visa kita valgau saikingai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 21 sausio 2011 - 18:32
Labas iš ryto, nesimiega man smile.gif Va ką radau kitoj temoj, taip kad, galvą aukščiau, mes gi moterys:

Moteriškas pasitikėjimas
Vyresniame amžiuje dauguma iš mūsų papilnėja. Tai nutinka dėl to, kad mes
kaupiame žinias.
Savaime suprantama, kad mūsų mažoje galvoje kažkada ima netilpti sukaupta
informacija. Tuomet visa tai pradeda skirstytis gražiame mūsų kūne... Dabar
aš viską suprantu!
Aš nesijaudinu dėl viršsvorio! Aš ne stora! Aš protinga!! Labai protinga!!!
Visos klasiškos panos turi būti matomos!
Argi gyvenimo tikslas: numirti sveikai ir gražiai? Geriau per gyvenimą
žengti su šokolado plytele vienoje rankoje, vyno taure kitoje, kad kelio
gale galėtume šūktelėti:
- Kas per kelionė!!!
Taip taip, vyrai, mes TOBULOS!!!
Nes:
- mes neplinkame,
- turime tik mūsų Tarptautinę dieną,
- galime rengtis ne tik rožine, bet ir žydra spalva,
- mes visad žinom, kad mūsų vaikai- tai mūsų vaikai,
- skęstant laivui, mus gelbsti pirmas,
- mums nereikia mokėti restorane,
- galime vienoje lovoje miegoti su kita mergina, ir dėl to mūsų
nevadins homoseksualiomis,
- vienu metu galime susikoncentruoti dviems dalykams,
- ir pagaliau: mes darom viską, ką daro vyrai... avėdamos
aukštakulniais bateliais!!!

QUOTE(Patriccija @ 2011 01 21, 19:27)
Cukraus atsisakiau, kava sumazinau iki tiek, kad vienas puodelis ir tai ne visada darbo dienomis, namuos kavos negeriu. Negeriu pieno, nevalgau fermentiniu ir lyd.surių, rūkytų deešrų. Visa kita valgau saikingai.

Tai šitų produktų aš visai nevalgau, jau seniai. Skaitau etiketes, renkuosi. Ten kur E, dedu šalin, valgau beveik viską tik savo ruoštą. Pati pasidarau ir sūrį, ir dešrą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GREK: 22 sausio 2011 - 08:28
Magam, kaip tu? Man zinoma pakils leukocitai.

Laba diena visoms:).
Pas mane viskas neblogai. Po operacijos jau visiskai atsigavau. Gaunu chemoterapija, 2 kartus kas savaite ir po to 3 savaites poilsio. Po pirmo karto jauciausi visai neblogai, siek tiek papykino, bet nelaukiau ir vartojau kas kelias valandas vaistus nuo pykinimo. Dabar ilsiuos iki kito karto. Vakar dariau kontrolini kraujo tyrima, leukocitu 2.79. Valio, i ligonine nereikia smile.gif. Nes sake, jei tik bus maziau nei2 -vaziuot i ligonine. tokie pas mane reikalai.
Gal kas nors girdet kaip NBA?
Atsakyti
o vaistus nuo pykinimo po chemoterapijų skiria gydytojas ar reikia iš anksto klausti prašytis?
Atsakyti
QUOTE(sume @ 2011 01 22, 19:08)
o vaistus nuo pykinimo po chemoterapijų skiria gydytojas ar reikia iš anksto klausti prašytis?

Jei gydytojas nepasiule, priminkit jam, kad israsytu. Visada isleidziant namo atiduoda ir receptukus su reikalingais vaistais.
Atsakyti