Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių Neligoniukų pavėsinė -2

Labadienele, visoms Šaunuolėms mūšio lauke ir už jo ribų... 4u.gif Slėptis į krūmelius reikia tiems, kurie nepatenkinti savo ramiomis dienomis ir kurie manosi nežinantys ką veikti ir nebemato prasmės , ir gailisi savęs.... ax.gif
O šios temutės yra tikrų tikriausias neetatinis psichologas daugeliui - ne tik ligoniukui, bet ir mėgstančiam šiaip paverkšlenti dėl savo "problemėlių"...

QUOTE(robyte_ff @ 2011 01 15, 15:20)
huh.gif  Na ir dienele vakar apturejau... Temperatura kilo kas matavima, per pusantros val nuo normalios iki 39.2 pakilo... Nejuokais issigandus buvau.  blink.gif  Gydytojai paskambinau, sake taip gali buti. Su paracetamoliu greit nusimuse, bet uz keliu valandu vel tas pats + pykinimas ir vemimas, sirdis plake kaip pasiutus. Nesitikejau, kad taip stipriai organizmas i chemija sureaguos. Siandien jau geriau. Temp iki 37 tai pakyla, tai vel leidziasi.
Viskas greit praeina. Vakar gulejau leisgyve lovoj, o siandien beveik sveika ir vel sypsausi, dziaugiuosi nauja diena. rolleyes.gif
GREK, nerimaujam, gyvenam, tylim, laukiam, verkiam juokiames visada KARTU, juk tam ir yra seima, artimieji. Jei apsikeistumet vietom, juk artimo liga tikriausiai tau  nebutu nasta.
Kai kartais pavargstu, man reikia, kad kazkas salia tvirtai zinotu, kartais gal abejotu, bet visada primintu, jog viskas bus gerai. 4u.gif Daug isgyvenimu jau buvo, daug dar laukia, bet kai pasiziuriu atgal, galvoju, jei jau tiek nueita, negi dabar imsiu ir nuleisiu rankas:)

Robyte_ff, po šios chemijos,mamytei sukildavo visada temperatūra. Gydytoja būdavo pasakiusi, kad jei bus virš 38, išgerti Dekstametazono. Jei po kelių valandų nenukrenta, tai jau ne nuo chemijos. Mamytei visada nukrisdavo, kai išgerdavo(bet čia tik su daktarės žinia), nes Paracetamolis jos neveikdavo visai, o temperatūrą, net ir kelias dalis (dar ir sveika būdama) pernešdavo labai sunkiai. Taip ir tau čia nuo chemijos - tiesiog tokia organizmo reakcija. Reikia tą laiką pralaukti , ir po to vėl viskas bus gerai... wub.gif

QUOTE(.GABIJA. @ 2011 01 15, 21:32)
Šiandien vyras nuvežė į mišką pasivaikščioti.Tai atgaiva.Viena galiu vaikščioti kaimo keliu , kur ledas, provėžės ir kauburiai, o dar galvelė  prisvaigusi.Bėda , kad jaunystėje vairuoti neišmokau.
Pradedu atsigauti, tai reikės , kad pavežtų iki miško, o po to skambinsiu , kad parsivežtų.Pagal tautosakos pasakas -neparsiveždavo.user posted image

Smagu skaityti, kad jautiesi jau geriau, o miške dar oooras toooks...mmmmmmmm.... rolleyes.gif Gali gal ir vyras pavežioti, prisvaigusi irgi ne ką pasivėžintum pati... O kad jau gali pabūti lauke šiek tiek - puiku, nes juk deguonies reikia kiekvienai kūnelio kertelei, kad jėgos sugrįžtų.

Mes vakar irgi pajūry buvom, pas vyro brolį su šeima - tai namo šiandien neramiai grįžinėjom. Visą kelią lijo, iškart šąlo ir ledino... Nepatinka labai toks oras kelionei... schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(ifauru @ 2011 01 15, 16:15)
Tėtis sėdi užpustytas kaime, atsikasa tuneliuką, išeina kartais į miestelį, o šiandien pirmą kartą pasišnekėjom skype !!!!!!
Ir niekur iš namučių nevažiuoja, nes gi vištos, gaidžiai, šuniukas....

thumbup.gif thumbup.gif Ar jis pats toks veiklus prie kompo? Ar jūs jį pamokinat?

Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2011 01 15, 15:15)
Labas mergaitės,

Matau, kad laikotės visaip. Kai prakalbot apie artimuosius, ir aš kai ką iš patirties galiu pasakyti. Sunku ir mums būna. Aišku, savaip, kitaip, bet tikrai labai sunku. Kai matai, žinai, kad ligoniukas su savo mintelėmis, ligelėmis sunkiai tvarkosi, o tu viską matai ir nežinai kaip padėti.
Ligoniukams dar bando padėti gydytojai, o jų artimiesiems?  g.gif
Prieš pora dienų kalbėjau su kolege. Ji irgi jau išvargus vargelį yra.
Kaune labai palengva kuriasi centras , kurio viena iš veiklų numatoma psichologinė pagalba ligoniukams ir jų artimiesiems. Kol kas ši veikla veikia savanoriškais pagrindais. Bet gal bus ir gerai, kai veikla išsivystys?

Tėtis sėdi užpustytas kaime, atsikasa tuneliuką, išeina kartais į miestelį, o šiandien pirmą kartą pasišnekėjom skype !!!!!!
Ir niekur iš namučių nevažiuoja, nes gi vištos, gaidžiai, šuniukas....

Kad ir kaip nemėgstat šio žodžio, bet kabinkitės visos į gyveimą...Jūs to vertos!

Daugiau už tave jau niekas negalėjo mamai padėti, o tau kiek kas padėjo nežinau
O tavo tėveliukas šaunuolis kaip Bratkos thumbup.gif

Gal ką sudomins, originalus požiūris.
http://www.youtube.c...C-UOwEVpZo&NR=1
yra ir daugiau šio lektoriaus temų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 16 sausio 2011 - 17:42
GABIJA,miskas puiku,jis atgaivina ne tik kuna ,bet ir siela,kuo daugiau tokiu isvyku mirksiukas.gif

Labas mergaites 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(rasų lanka @ 2011 01 16, 15:41)
thumbup.gif  thumbup.gif Ar jis pats toks veiklus prie kompo? Ar jūs jį pamokinat?

Smalsu jam pačiam prie to kompo. Kažkada senokai kurseliuose buvo, o dabar sesė parvežė ir pas jį savo kompiuterį paliko. Tai ir įsijungia, juo labiau, kad dažnai ir mes vis ką nors kompe, internete parodydavom.

QUOTE(.GABIJA. @ 2011 01 16, 18:36)
Daugiau už tave jau niekas negalėjo mamai padėti, o tau kiek kas padėjo nežinau
O tavo tėveliukas šaunuolis kaip Bratkos thumbup.gif

Nugi beveik Braktka 4u.gif Kaimo tai kaimo, ale mat ne Jurgis, o Jonas g.gif

O man mano šeima irgi padėjo. Pabandėm pirmą MB agurkų užkonsevuotą stiklainį schmoll.gif Druskos padauginta, o va jau atroj partijoj geriau blush2.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif Penktadienį pas daktarytę ax.gif tada lauksim atsakymų,,,,bus kaip turi būti
Atsakyti
QUOTE(Oduvančikas @ 2011 01 18, 11:05)
Labutis 4u.gif Penktadienį pas daktarytę ax.gif tada lauksim atsakymų,,,,bus kaip turi būti

laikysim kumščius - viskas bus gerai biggrin.gif

Sveikos,

pagaliau saulutė išlindo thumbup.gif jau nusibodo tas rūkas, lietus ir dargana. Temukė pritilus, kaip jūs, mergaitės?
Atsakyti
Labas
pavasaris apsilankė valandai.
Gerai, kad mikrobai nežino kur aš gyvenu, nes neutrofilų 0,06, kraujas blogas .Penktadienį pasidariau kraujo tyrimą ir išvažiavau, už tai gavau pylos, nes 3 dienas užgaišau Reikėjo sulaukti rezultatų, kurie būna per valandą, bet aš tingėjau laukti.Tik vakar pasiskambinau dėl rezultatų .Vakar staigiai pasidariau desertą kraujui gerinti, verduosi miežius ir geriu nuovirą.

Atsakymas ,dėl vaistų , kada skauda skrandį prarijus 80 tablečių/pavadinimo nepamenu/ prieš chemo. Almagel A ir Omeprazol.Internete rasite anotaciją.
Aš dar geriu Linex, nes chemo sunaikina gerasias žarnyno bakterijas.

Šiandien "Medicina ir dar kai kas visiems " Nr1/401 , radau straipsnį apie aukso poveikį vėžio gydymui.Reikalinga 5 gr gryno aukso virinti stiklinėje vandens.Aprašymas ilgokas , jei kam įdomu tada parašysiu.Dabar po žygio į Klinikas einu pailsėti.
Atsakyti
Ui, Gabija, pasibarstė kažkur neutrofilai jūsų tikrai. labai mažai. Nu pasistiprinkit, turi suveikti. Dabar galvoju, ar Samta neminėjo avižų nuoviro? Ar miežių? Nu vsrabu padeda, koks skirtumas. Dar gal tą sulčių mišinį pabandykit (burokų, citrinų, morkų, spanguolių, medaus ir brendžio), man visada padeda prireikus.

Apie auksą būtų įdomu paskaityt, kai atgausit jėgas, prašom brūkštelt porą sakinių. Merksim žiedus vandenin biggrin.gif
Atsakyti
Oduvancikas 4u.gif kad geri butu atsakymai 4u.gif Laikysim kumstukus kaip visada smile.gif

GABIJA ,stiprinkis 4u.gif Nepamirsk kad nuo skrandzio skausmu padedu linu semenu kiselius,o del sulciu tai nezinau unsure.gif Prie tokiu neutrofilu negalima schmoll.gif Nu bent man kategoriskai draude gydytoja.
Atsakyti
Sveikutės, 4u.gif

Sėkmės Oduvančikui 4u.gif ,
.GABIJAI. 4u.gif saują neotrofilų.

Aš darbe, valgau lašinukus be raumenio su duona dietine (su grudais) ir obuoliu, bet labai noriu ir jau daug dienų noriu SVETOS stintų. bigsmile.gif . Po darbo pavargstu, vakare temp. pakyla iki 37,1, guluos ir rodos sunku ranką pakelti... gal kraujo rodikliai ne kokie, ryt darysiu, o penkt chemija, oi, kaip jos dažnai kas 7 dienos... norėtūs pailsėti bent dvi savaites...

pasiguosiu, už šildymą sąskaita atėjo 805 Lt...plius elektra, dujos, telefonai... oje

Visom kuo geriausi linkėjimai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 19 sausio 2011 - 12:30
QUOTE(Patriccija @ 2011 01 19, 13:28)
Sveikutės, 4u.gif

Sėkmės Oduvančikui  4u.gif ,
.GABIJAI.  4u.gif saują neotrofilų.

Aš darbe, valgau lašinukus be raumenio su duona dietine (su grudais) ir obuoliu, bet labai noriu ir jau daug dienų noriu SVETOS stintų.  bigsmile.gif . Po darbo pavargstu, vakare temp. pakyla iki 37,1, guluos ir rodos sunku ranką pakelti... gal kraujo rodikliai ne kokie, ryt darysiu, o penkt chemija, oi, kaip jos dažnai kas 7 dienos... norėtūs pailsėti bent dvi savaites...
pasiguosiu, už šildymą sąskaita atėjo 805 Lt...plius elektra, dujos, telefonai... oje
Visom kuo geriausi linkėjimai drinks_cheers.gif

Labas
Apie savęs tausojimą Patricija nelabai galvoji. doh.gif Na sąskaitos fantastiškos.Tie prakeikti pinigai suėda sveikatą.
emperatūra nelabai gera.Tarp kitko, mums geriau nevalgyti žalių vaisių ir daržovių , ypač esant temperatūrai.Gali išsivystyti infekcija.
Nuoviras miežių.Hemoglobiną tikrai kelia.jau išbandžiau.
Oduvančikai kaip tau?
O vakar mikrobas bandė mane pasigauti, jau buvo 37,4 prie mano 35,8.Nestebūklas, juk vyras jau dvi savaites kosa.Skalavau nosį ir gerklę tirpalu: šaukštas vandens + 10-15 lašų vandenilio peroksido ir pora kartų vakare visa išsitryniau šiltu spiritu.Dabar atrodo jau normalu.Dar gausiu ampulę į pilvuką. schmoll.gif Ryt vėl tirsiu kraują. schmoll.gif
Dabar ,kada siaučia gripai, yra lietuviškų smilkalų, o aš tai pati įkaitinu akmenuką, dedu ant lėkštutės ir užpilu pelynų, jonažolės , kadagių mišiniu, dar reikia gluosnio žievės.Išsivėdinu kambarius ir pasismilkau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 19 sausio 2011 - 12:57
Laba visom,

Gabija, kaip fainiai sugalvojot pasmilky namus bigsmile.gif Ale aš tai neturiu kur to akmens pakaitint, viryklė elektrinė, stiklo keramika viršuj, maž išeitų kaip nors.

Patricija, nu sumelė tai bauginanti, už kiek čia kvadratų? mano virš 70kv., tai 530 doh.gif Pasisaugokit labiau, visų pasaulio pinigų neuždirbsit.

Einu ieškot info daugiau, gaminsiu kokius mišinius imunitetui stiprinti - mano mažius vėl sloguoja, vyrui gerklę jau skauda. Galvoju maišyt citriną, imbierą, medų ir česnaką. Dar turiu naminių graikiškų riešutų.
Atsakyti