Iš Laikinosios sostinės taip, depresiją miniu ne šiaip- tikrai ją diagnozavo. Prirašė neurologė visą krūvą, tačiau pagrinde naudoju rytinius ir vakarinius antidepresantus, kelios tabletės per dieną. Skydliaukėje guziukai du, vienas virš 11mm.. Ląstelės pakitusios, tačiau dar nėra kažko blogo. Reikia tiroksino ir vengti jodo. Ir vaistuose, ir maiste. Bet labiausiai bijau savo leukocitų.Jų pakitimai matomi tik paėmus kaulų čiulpų. Nežinau kada tą procedūrą pakartos..
QUOTE(*Naktis* @ 2010 10 27, 00:17)
Iš Laikinosios sostinės taip, depresiją miniu ne šiaip- tikrai ją diagnozavo. Prirašė neurologė visą krūvą, tačiau pagrinde naudoju rytinius ir vakarinius antidepresantus, kelios tabletės per dieną. Skydliaukėje guziukai du, vienas virš 11mm.. Ląstelės pakitusios, tačiau dar nėra kažko blogo. Reikia tiroksino ir vengti jodo. Ir vaistuose, ir maiste. Bet labiausiai bijau savo leukocitų.Jų pakitimai matomi tik paėmus kaulų čiulpų. Nežinau kada tą procedūrą pakartos..
Aisku...O kaip pastebejo leukocitu pakitimus,is paparasto kraujo tyrimo? Ir ka sako gydytojai ,tikiuosi hematologai? Del kraujo gali ir i Vilniu nuvaziuoti,nes hematologai stipriausi ten.
Patekau vieną dieną į priimamąjį, nes netekau sąmonės viešoj vietoj.. Mane apžiūrėjo ir pirma ką nusprendė daryt- kaulų čiulpų punkciją. Priš savaitę tada kaip tik buvau pasidarius paprastą kraujo tyrimą, dauguma leukocitų rūšių nebuvo normose. O va įtardami baisumus, priimamajam pabadė krūtinkaulį ir tada aiškiau pasidarė.. Sakė nusiramink, nieko nėra labai baisaus, bet nuolat reik stebėti, nes visokių neaiškių ląstelių hematologai rado.
QUOTE(*Naktis* @ 2010 10 27, 00:40)
Patekau vieną dieną į priimamąjį, nes netekau sąmonės viešoj vietoj.. Mane apžiūrėjo ir pirma ką nusprendė daryt- kaulų čiulpų punkciją. Priš savaitę tada kaip tik buvau pasidarius paprastą kraujo tyrimą, dauguma leukocitų rūšių nebuvo normose. O va įtardami baisumus, priimamajam pabadė krūtinkaulį ir tada aiškiau pasidarė.. Sakė nusiramink, nieko nėra labai baisaus, bet nuolat reik stebėti, nes visokių neaiškių ląstelių hematologai rado.
Nu tai ir pasistenk taip ir galvoti Tu kraujo ligeliu yra labai daug,daug ir nebaisiu O jeigu nerimauji.tai tikrai gali nuvaziuoti i Vilniu,,nes tikrai ten hematologai skaitosi stipresni
Rytoj žiūrėsiu kaip atrodo leukocitai bendram kraujo tyrime ir galvosiu kaip daryti toliau, kad tik nieko nepražiopsoti. Ačiū labai už patarimus
Va visą gyvenimą vengiau adatų, nemalonūs buvo skiepai, kraujo iš venos nedavus buvau. O va bac bac ir subadė per kelias valandas visas rankas (cielas dvi ), na ir ne tik rankas dabar nebijau aš jų
Va visą gyvenimą vengiau adatų, nemalonūs buvo skiepai, kraujo iš venos nedavus buvau. O va bac bac ir subadė per kelias valandas visas rankas (cielas dvi ), na ir ne tik rankas dabar nebijau aš jų
QUOTE(*Naktis* @ 2010 10 26, 23:40)
Limfmazgiai gali padidėti ir nusilpus imunitetui, nuo uždegiminių procesų.Toks dydis dar visai normalus.
Aišku reikia visapusiškai išsitirti.
Visų pirma reikia nusiraminti.Jauna gali sportuoti, dar nesi turbūt tiek nusilpusi, kad negalėtum lankyti jogos.Kažkur išeinant iš Zanavykų gatvės yra gera su dvasine kryptimi joga, bent taip girdėjau.Gedimino gatvėje atsidarė netradicinio gydymo ir literatūros centras, jei domina paieškosiu.
Esi labai išgązdinta.Pilnai tave suprantu.Mano dukra persimokiusi , krito prekybos centre.Norėjo stuburo punkciją daryti Raudonajame kryžiuje , bet neleidau ir neklydau.
Koks tavo dienos režimas? Kiek užsiėmusi mokslais, visuomenine veikla?Kiek laiko skiri miegui , poilsiui?Poilsis turi būti ne prie kompo .Turi daugiau vaikščioti, miegoti.
Ar nesilaikai madingų dietų?
Ar esi nepatenkinta savimi? Gal svajoji būti, kaip žurnalinės foto šopu suplonintos manekenės?
Jei nori būti sveika, pirmiausiai turi atgauti dvasinę ramybę.Dabar tu sergi , jau turi ligos modelį.Gerai pagalvok, ką gyvenime darai ne taip, kad organizmas siunčia šiuos signalus.Tai rimtas įspėjimas, kad jis nori dėmesio.
O kodėl tavo vardas Naktis? Gyvenimo variklis yra Saulė, Šviesa.Rudenį , kada ilgos naktys , aš jau nuo pietų deginu šviesą, nes nepakenčiu prieblandos ir tamsos.Pietiečiai depresija serga mažiau, nes jie gauna tiek daug saulės.
Dabar tu išsigandusi ir visiškai pasidavusi gydytojų malonei, bet turi turėti savo planą ką turi padaryti, kad padėti gydymui.
Jei save nuteiksi psichologiniam ligos simptomų užtvirtinimui , tai ir jausi tuos simptomus, kaip medicinos studentai , kurie "perserga" visomis ligomis.
Internete yra daug literatūros apie pozityvų mąstymą, savęs nuteikimą išgijimui.Tokios literatūros yra ir knygyne.Yra daug muzikinių kūrinių meditacijai, relaksui.Reikia prisitaikyti sau ir bandyti.Pirmoje pozityvių neligoniukų temoje esu įdėjusi psichologinių pratimų, bet jie rusų kalba.
Svarbu dabar net nenešioti juodų drabužių.Ko gero juodus mėgsti.Turi visur įsileisti šviesą ir optimizmą.Žmogus pasveiksta pats, o gydytojai padeda.
Rašau per pilnatį ir vidurį nakties , nemiga.Tai gal ir nusišnekėjau.
Labanaktukas
Oi kiek lunatikių 4 *Naktis*, vince0405, Daniella
Natūroje nebuvau, bet Yotube klipų yra , tai labai patiko.
Garso meditacija I dalis
Kviečiame Jus į
Garso meditaciją, kuri vyks lapkričio 6 d. (šeštadienį) 12 val.
Kaune, Mokyklos g.2, vaikų darželyje "Ąžuolėlis"
Kaip rasti: http://www.118.lt/pa.......198679&bm=1
Garso meditacijoje turėsite natūralią galimybę patirti garso poveikį.
Ląstelių, DNR ir kankorėžinės liaukos aktyvinimui obertoniniu balsu bus dainuojami pirmieji penki Kankorėžinės liaukos tonavimo lygmenys.
Skambės Tibetiški dubenys, Gongas, varpai, karatalai, shruti ir kiti garsai.
Garsas yra stipri dvasinė praktika. Garsas, įkrautas mūsų ketinimų energija, atnaujina mus, valo, gydo, harmonizuoja, plečia sąmonę, garsas išardo visas užtvaras, kurias sąmoningai ar nesąmoningai esame pasistatę.
Obertoniniai garsai, kuriuos skleidžia Gongas, tibetiški dubenys, varpai, karatalai, shruti ir balsas, atitinkamai dainuojant, sudaro harmoninius priegarsius, kurie keičia smegenų bangas ir tuo būdu suteikia galimybę patirti harmoningą transformaciją, susiderinti su dabar mūsų planetoje vykstančiais pokyčiais.
Garsas kuria mūsų vidinę šviesą.
Užsiėmimo trukmė apie 2 valandos.
Kaina: 30 litų.
Garso meditacija bus atliekama žmonėms gulint. Su savimi turėti pasikloti ir šiltai apsikloti, pagalvėlę.
Vietų skaičius ribotas.
Prašome registruotis iš anksto - tel.: 8 620 74455 arba el.paštu info@garsospalvos.lt
Visada pasiekiami
Daiva ir Saulius
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 10 27, 00:17)
Limfmazgiai gali padidėti ir nusilpus imunitetui, nuo uždegiminių procesų.Toks dydis dar visai normalus.
Visų pirma reikia nusiraminti.Jauna gali sportuoti, dar nesi turbūt tiek nusilpusi, kad negalėtum lankyti jogos.Kažkur išeinant iš Zanavykų gatvės yra gera su dvasine kryptimi joga, bent taip girdėjau.Gedimino gatvėje atsidarė netradicinio gydymo ir literatūros centras, jei domina paieškosiu.
Esi labai išgązdinta.Pilnai tave suprantu.Mano dukra persimokiusi , krito prekybos centre.Norėjo stuburo punkciją daryti Raudonajame kryžiuje , bet neleidau ir neklydau.
Koks tavo dienos režimas? Kiek užsiėmusi mokslais, visuomenine veikla?Kiek laiko skiri miegui , poilsiui?Poilsis turi būti ne prie kompo .Turi daugiau vaikščioti, miegoti.
Ar esi nepatenkinta savimi? Gal svajoji būti, kaip žurnalinės foto šopu suplonintos manekenės?
Jei nori būti sveika, pirmiausiai turi atgauti dvasinę ramybę.Dabar tu sergi , jau turi ligos modelį.Gerai pagalvok, ką gyvenime darai ne taip, kad organizmas siunčia šiuos signalus.Tai rimtas įspėjimas, kad jis nori dėmesio.
O kodėl tavo vardas Naktis? Gyvenimo variklis yra Saulė, Šviesa.Rudenį , kada ilgos naktys , aš jau nuo pietų deginu šviesą, nes nepakenčiu prieblandos ir tamsos.Pietiečiai depresija serga mažiau, nes jie gauna tiek daug saulės.
Dabar tu išsigandusi ir visiškai pasidavusi gydytojų malonei, bet turi turėti savo planą ką turi padaryti, kad padėti gydymui.
Jei save nuteiksi psichologiniam ligos simptomų užtvirtinimui , tai ir jausi tuos simptomus, kaip medicinos studentai , kurie "perserga" visomis ligomis.
Internete yra daug literatūros apie pozityvų mąstymą, savęs nuteikimą išgijimui.Tokios literatūros yra ir knygyne.Yra daug muzikinių kūrinių meditacijai, relaksui.Reikia prisitaikyti sau ir bandyti.Pirmoje pozityvių neligoniukų temoje esu įdėjusi psichologinių pratimų, bet jie rusų kalba.
Svarbu dabar net nenešioti juodų drabužių.Ko gero juodus mėgsti.Turi visur įsileisti šviesą ir optimizmą.Žmogus pasveiksta pats, o gydytojai padeda.
Labanaktukas
Labanaktukas
Buvo man kartu ir infekcinė liga. Todėl dar labiau prisidėjo prie organizmo nusilpimo... Sportavau aš daug metų labai intensyviai, kol teko tai mesti, nes susigadinau sveikatą kai kuriom prasmėm. Dabar net negaliu pagalvoti apie sporto klubus.. Joga- ne man. tačiau stengiuos dabar ir ilsėtis, mano MB labai man padėjo. Gaila, dabar santykiai labai komplikuoti.
Juodus rūbus mėgau vaikystėje, tačiau dabar jau gerus metus net negaliu ir namie tokių nešioti.. Nervuoja
Nesu visiškoje panikoje dėl ligų, tačiau vis tiek neramu.
Tiesa, jokių dietų nesilaikiau. Svoris per paskutinius metus savaime labai nukrito. Dabar sveriu net vos mažiau nei kai intensyviai sportavau. Labai džiaugiuos tuo, nenoriu prarasti pagražėjusių formų, stengiuosi valgyti sveiką maistą.
MB išmokino pozityvaus mąstymo, tai kiek tik galiu, tiek jo laikausi. Žinoma būna akimirkų, kai, rodos, paleisi viską iš rankų.. Tačiau bandom laikytis.
QUOTE(*Naktis* @ 2010 10 27, 00:26)
Nesu visiškoje panikoje dėl ligų, tačiau vis tiek neramu.
Tiesa, jokių dietų nesilaikiau. Svoris per paskutinius metus savaime labai nukrito. Dabar sveriu net vos mažiau nei kai intensyviai sportavau. Labai džiaugiuos tuo, nenoriu prarasti pagražėjusių formų, stengiuosi valgyti sveiką maistą.
MB išmokino pozityvaus mąstymo, tai kiek tik galiu, tiek jo laikausi. Žinoma būna akimirkų, kai, rodos, paleisi viską iš rankų.. Tačiau bandom laikytis.
Labas
Dar atsakyk sau į tokius klausimus.Sveikas maistas, ar jis visavertis pagal maisto medžiagų įvairovę ir kolorijas, kiek krito svoris? Koks dabar ūgis ir svoris?
Gal tas sveikas maistas vienarūšis ir organizmui trūksta medžiagų.Ar dareisi kraujo tyrimą , kuris parodytų mineralinių medžiagų, cukraus kiekį kraujuje.
Jei kraujas blogas, gal tas sveikas maistas tik salotos ir grūdeliai.
Ar dėl svorio kritimo nesutriko menstruacijų ciklas?
Aš pridėjau vėliau garso meditaciją.Mano draugė pasakojo, kad kaifavo.Nebrangu , pabandyk.
QUOTE(rasų lanka @ 2010 10 26, 21:58)
Ir aš labai tikiuosi, kad mamytei tavo tai paskutinis išbandymas ir ji po kurio laiko pralinksmės ir visos bėdelės pasitrauks į šoną... Ar ji dabar sugipsuota kaip nors
na ne, nesugipsuota, tik vaistai leidžiami prirašyti, kurie kol kas nepadeda. Neįsivaizduoju, kaip lūžis gali sugyti tik nuo vaistų . Gydytojas sakė, kad gis apie mėnesį - pusantro.
-------
*Naktis*, linkiu, kad nieko rimtesnio tau daugiau nebūtų, kad kraujukas susitvarkytų, o emocinė būklė nuo vaistų aprimtų,... tada juos padėsi į šoną, ir toliau gyvensi savo jauną gyvenimą.
QUOTE(*Naktis* @ 2010 10 27, 18:06)
Deja šiandien rezultatai apvylė.. Pakilęs tik hemoglobinas, o visa kita.. Arba prastai kaip ir buvo, arba dar blogiau.. Nusėdimas prieš pusantro mėnesio buvo pusė normos, dabar išvis ketvirtadalis manau reiks dar kartą kreiptis į hematologus išgirst dar nuomonių..
O tu buvai pas seimos gydytoja,ar kaip? Jeigu pas seimos-tai jie tikrai apie kraujo ligas neismano
Gal tikrai kreipkis pas hematologus dar karta.As tai tavo vietoje vaziuociau i santariskes Nes ar gydytis rimtai,ar nusiraminti .