Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių Neligoniukų pavėsinė -2

Patricija,Gabija,TIKESIU,aciu uz sveikinimus 4u.gif

Jubileju atsvenciau laabai linksmai biggrin.gif Su sokiais sokiai.gif Tai vakar nelabai sveikata buvo blush2.gif

Siandien jau ramiai Kaledos sventem,tik iskepiau anti su obuoliais,dar vakare vynelio isgersim su vyru kai mazoji uzmigs smile.gif
Atsakyti
Labas visoms,Svetuk su praejusiu gimtadieniu 4u.gif ,TIKESIU wub.gif

Na ,o man naujieji prasidejo ne kaip...jau pries naujus jauciausi ne kaip,sustreikavo inkstukai,sugeriau visa stipriu antibu kursa,nepadejo,nekrenta tempa,prasidejo draskantis kosulys,temperatura 38 virs,o jos jau nebejauciu,saltis nekrecia,nieko neskauda tik galva svaigsta.Siandien gydytojas nustate juodaji gripa,paskyre Tamiflu.Jausmas ne koks...
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2011 01 05, 23:49)
arunele, na šiandien pleuros punkcija darė VUOI echoskopo pagalba. Pradėjau blogai jaustis, silpna, įkvepiant deginimas ir jausmas, kad oro trūksta, baigė punktavimą, nutraukė tik 950 ml. Kolkas jokio pegėrėjimo nebejaučiu.

Laba diena,
Šiandien po nežinau kiek laiko sugebėjau ateiti prie kompo ir paskaityti kaip tau ir kotoms sekasi. Aš dar laikausi.
Atsakyti
QUOTE(NBA @ 2011 01 08, 13:17)
Laba diena,
Šiandien po nežinau kiek laiko sugebėjau ateiti prie kompo ir paskaityti kaip tau ir kotoms sekasi. Aš dar laikausi.

Anksčiau rašei, kad nusprendė tau chemiją skirti. Ar gauni? Kaip jautiesi?
Kaip šiandien Patricija laikaisi?
Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2011 01 08, 14:37)
Anksčiau rašei, kad nusprendė  tau chemiją skirti. Ar gauni? Kaip jautiesi?
Kaip šiandien Patricija laikaisi?

Skyrė geriamą chemiją Ftorofur 25 d.gerti, o po to kažkokia pertrauka. Geriu namuose, vyras slaugo mane. Jaučiuosi tai nelabai, bet namuose dar pajudu truputi.
Atsakyti
QUOTE(NBA @ 2011 01 08, 14:06)
Skyrė geriamą chemiją Ftorofur 25 d.gerti, o po to kažkokia pertrauka. Geriu namuose, vyras slaugo mane. Jaučiuosi tai nelabai, bet namuose dar pajudu truputi.

Sėkmės. Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NBA @ 2011 01 08, 14:17)
Laba diena,

NBA, 4u.gif aš žinau, kad per Kalėdas tikrai rašei čia ir rašei, kad po Kalėdų pradėsi gerti vaistukus. Aš nebenorėjau telefonu skambinti, nes žinau, kad kai nekaip jautiesi, nesinori net telefoninių pokalbių, kai geriau jausies paskambink.
Man jau šiandien kaip ir geriau, nors vakar chemiją sulašino. Pagalvoju, kad gal esu jautri novokainui, nes po punkcijos(5d.) buvo labai nekas sekančią dieną(6 d.) iki pietų, o vakare net temperatūra pakilo. 7d. pakilau sveika, tik apsisukimai ne tie, lėtai viskas vyksta ir rengiuos kaip senelė sėdėdama lotuliukas.gif .

Edme, 4u.gif žinok duonos taip ir neiškepiau, nors miltų specialių pirkau prieš Kalėdas

carvel, 4u.gif gydykis, stiprink organizmą kad ir C vitaminu.

SVETA K., 4u.gif kaip gera dabar Tau ir visiems kartu. Džiaukis tokiomis akimirkomis, juo labaiu, kad atsakymai tyrimų buvo geri thumbup.gif .

TIKESIU, 4u.gif mergyte, kaip tavo sveikatele?

rasų lankele, 4u.gif , šiandien namuos tupinėju ir grindis net išsiploviau, kad ir nugarą tarp menčių skauda. Kai gydytojos Tamošaitytės paklausiau ką daryti, kad skauda nugarą, sakė liga yra liga, jei nepakenčiamas skausmas, gerti nuo skausmo( manau, kad esant kvėpavimo nepakankamumui nyksta pamažu raumenys ir tuo pačiu stuburą laikantys schmoll.gif ,jaučiu, kad suplonėjo rankos, kojos. o beto, mažas judėjimas-atrofuojasi raumenys, užburtas ratas ). Bet nuramino, kad manuoju ligos plitimo atveju geriausias varijantas, nes nei plaučiuose nėra židinių, nei tarpuplautyje limfmazgių, o skystis galima šalinti, gali jo ir būti, netgi turi buti, kad plautis teleškuotų skystyje. Kad reikia susitaikyti ir taip gyventi....

.GABIJA., wub.gif wub.gif wub.gif , kaip tu????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 08 sausio 2011 - 21:54

Edme, 4u.gif žinok duonos taip ir neiškepiau, nors miltų specialių pirkau prieš Kalėdas

Nieko, išsikepsi kada nors. Aš dabar irgi nebekepu. Bet skaitinėju malsenos puslapį, ten daug yra apie duonos kepimą. Dabar planuoju kada nors pati pabandyti pasidaryti raugą ir kepti ruginę duonelę.
Atsakyti
Labukas, Mergaitės 4u.gif Pas mus lyyyyja bigsmile.gif - nuo visur bėga vandenukas, aplink namą visi ledukai ištirpo - galime drąsiai vaikščioti... girdėjau pavasarinę paukštelių dainelę (gal jau pamanė, kad pavasaris atėjo...) O sniego kalnai paliko sunkūs ir įgavo konkretesnes formas. Bet kaimynų šuva vis tiek dar perlipa per sniego pylimus į mūsų darželį, pasižymi visas obelis ir taip praplečia savo teritoriją... rolleyes.gif Nepasiduosim...

Taip gera, kai TIKĖSIU wub.gif parašo ir užsuka, bet gaila , kad trumpam. Pailnkėsiu tau sveikatytės, mieloji...

QUOTE(carvel @ 2011 01 08, 02:44)
Na ,o man naujieji prasidejo ne kaip...jau pries naujus jauciausi ne kaip,sustreikavo inkstukai,sugeriau visa stipriu antibu kursa,nepadejo,nekrenta tempa,prasidejo draskantis kosulys,temperatura 38 virs,o jos jau nebejauciu,saltis nekrecia,nieko neskauda tik galva svaigsta.Siandien gydytojas nustate juodaji gripa,paskyre Tamiflu.Jausmas ne koks...

Laikykis - tie vaistukai tikrai padės, gerk ką nors ir imuninei sistemai pastiprinti. Ji gal nuo antibiotikų pasilpo. Stipriai apkabinu... wub.gif

QUOTE(NBA @ 2011 01 08, 15:06)

Kaip gerai, kai šalia yra mylimas žmogutis, kuris gali pasirūpinti. Aš žaviuosi tokiais vyrais, kurie nebėga nuo situacijos tolyn... thumbup.gif

Arūniuk wub.gif Ačiū, ačiū... Tralalalala.... oro_buckis.gif
Papildyta:
QUOTE(Edmė @ 2011 01 09, 12:25)
Dabar planuoju kada nors pati pabandyti pasidaryti raugą ir kepti ruginę duonelę.

drinks_cheers.gif Ir aš planuoju. Jau nuo vasaros pabaigos. Ir ruginių stambaus malimo miltų nuo tada turiu. Įvykiai šeimoje pakoregavo šiuos planus, o dabar nebeprisiruošiu... blush2.gif Žiūrėsim, kuri pirma pradėsim... Man atrodo, kad pačios pasidarytas raugas ir iš jos iškepta duonelė turi būti ypatingai ypatinga didis.gif bis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 09 sausio 2011 - 19:15
Labas
mergaitės
Nuo ketvirtadienio neprėjau prie kompo.Kažkaip sunkiai daugeliui prasidėjo Nauji metai.Kadangi mane jau erzina , kai sako "laikykis", tai aš sakau gyvenkime.
Man sunkiai leidosi ši chemo.Nuo tablečių gavosi skrandžio uždegimas, karbo platina davė reakciją, tai lašino ne 5, o beveik 8 val.Su vėmimais, papildomu vandens lašinimu šeip taip supylė.O kitas dienas praleidau lovos režime.Eidama nesitraukiau nuo sienos.Nueidavau į virtuvę ir sėdu pailsėti, nes jaučiu , kad galiu nualpti .Mamai pasakiau , kad gripas.Kokią ligą rekės kitam kartui sugalvoti?

Mano veltinukai su guminiais protektoriais.Truputi keista eiti, nes nesilanksto.Pirkau Kauno urmo bazės 5 sandėlyje.Vaikiškų irgi buvo ir su kaliošiukais skaidraus plastiko.
Kojos tikrai nešala, bet kad sezonas sušlapo, jau reikia guminukų.O guminių batų dabar tiesiog "meninių " yra.

Raidės pinasi, perskaitau, o ten kažkokių blevyzgų prirašiusi.

Geros visoms dienos.

Atsakyti
.GABIJA., kad nieko blogo neprirašiusi, viskas aiškiai išdėstyta 4u.gif .
Tik pagalvojau, kaip TU sugebi išsaugoti paslaptį taip nuo mamytės. Kiek dabar mamytei metų? O ji niekada nemato tavęs be plaukučių? Kaip naujoji šukuosena? Ar esi ja patenkinta?
Kelintos tau eilės chemija? Klausiau, bet, kad atmintis labai trumpa tapo.
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2011 01 10, 16:28)
.GABIJA., kad nieko  blogo neprirašiusi, viskas aiškiai išdėstyta  4u.gif .
Tik pagalvojau, kaip TU sugebi išsaugoti paslaptį taip nuo mamytės. Kiek dabar mamytei metų? O ji niekada nemato tavęs be plaukučių? Kaip naujoji šukuosena? Ar esi ja patenkinta?
Kelintos tau eilės chemija? Klausiau, bet, kad atmintis labai trumpa tapo.

Labas
Mamai 88,5 metų.jei pamatytų be plaukų, iškristų nuo infarkto.
Dabar gaunu 5 ciklą chemijų, iš viso 26.
Kur ten būsi patenkinta tokia šukuosena?
Jau neimu į galvą to įvaizdžio.
Juk visos norim , kad sveikata sugrįžtų.
NBA, Patricija kaip jaučiatės? Carvel tikiuosi jau nugalėjai gripą?
Atsakyti