Mūsų tokia šilta temutė bando kažkur pasimesti - traukiu ją arčiau...
Kaip laikotės, mergytės?
Mes šią savaitę lauko sportu užsiimam - ant kalniukų, lauko čiuožykloj... Tiksliau, aš stebiu vaikus, dukrą su jos draugėm, ir man gerai...
Gabija, Patricija, Rasyt, Grek, kitos,... parašykite, kuom gyvenate
O čia - muzikinis sveikinimas. Kažkas nerealaus, kaip ir pati mūsų SVETA
O čia - muzikinis sveikinimas. Kažkas nerealaus, kaip ir pati mūsų SVETA
SVETUK - su gimtadieniu, mieliausioji. Grožio, sveikatėlės, meilės, nuostabiausios šeimos, ramybės, tiesiog - laimės...
Uzsukau cia paskaityti,kai visus uzmigdziau Vyras grizo,tai prie kompo beveik nebunu
Aciu,aciu.mergaites,kokie grazus sveikinimai
Jo,rytoj svesiu,nors tas skaicius man nelabai patinka 40
Myliu jus visas labai
Aciu,aciu.mergaites,kokie grazus sveikinimai
Jo,rytoj svesiu,nors tas skaicius man nelabai patinka 40
Myliu jus visas labai
QUOTE(robyte_ff @ 2011 01 05, 10:59)
Aciu labai
QUOTE(SVETA K. @ 2011 01 05, 00:57)
Linkiu linksmo gimtadienio ir daug sveikatėlės, kad tų skaičiukų su nuliukais būtų dar daugiau.
Prasidėjo nauji metai, o reikalai tie patys.Bent pats sutikimas ir laukimas man iki ašarų buvo depresyvūs.Niekur nevažiavome - su vyru, mama ir didžiuoju anūku sutikome.Jis per langą pamatė fejerverkus, nes kaip tyčia negalėjome užmigdyti.Labai patiko.Lauke gal garso būtų bijojęs.
Aš šiandien pakeičiau įvaizdį.Reikėjo bent savaite anksčiau, nes šiandien be kepurės jau nebegalėjau pasirodyti.Per tris dienas pusė plaukų pabėgo.Klinikose bent 10 perukų išmatavo.Tikrai gera pardavėja.Nusipirkau nugaroje tamsesnis fonas , priekyje šviesenių sruogų .Kainavo 230 Lt, nes 30 Lt padarė nuolaidą.Ten pat ir kirpykla, tai kol kraujo tyrimą padarė viską pasidariau, o po to pas gydytoją , o ten stebūklingai tik vienas žmogus belaukė.
Šiandien jau geriu 40 tablečių, o penktą ryte dar tiek pat.Vyras gripuoja, tai neramu, kad tabletes išgėrus ir aš apsirgsiu, nes jos imunitetą mažina.Ar įsikalbu, bet rodos nori gerklę skaudėti.Ryt chemo lašina.Oi kaip negerai gali būti.
Tiesa nusipirkau veltinius -130 Lt.Grožio tai ne stebūklai, bet jei su jais kojos šals , tai jau man galas .Priklijuotos gėlytės, bet jau iš karto reikia perklijuoti.
Štai tiek įvykių.
SVETA K.,
Tegul Tau gyvenime sekasi ir šypsena niekad nedingsta veide.
Tegul Tau žmonės pasako: Gimei po laiminga zvaigzde!
.GABIJA.,
gerdavau po 80 tabl. oi, kaip jos veikdavo jos jau psichiką. Bet, GABIJA, svarbu tikėti, kad tai padeda ir gydo. Gerai, kad įsigijai veltinukus. Tikriausiai jie ir neslidūs, o tai einu dabar įsitempusi, kažkoks silpnumas kojose, rodos netvirtai stoviu ant žemės. Paskaitinėjau, tai gali būti, kad atrofuojasi-nyksta raumenys dėl deguonies trūkumo.
Ūiandien punktavo pleurą, bijojau...
Tegul Tau gyvenime sekasi ir šypsena niekad nedingsta veide.
Tegul Tau žmonės pasako: Gimei po laiminga zvaigzde!
.GABIJA.,
gerdavau po 80 tabl. oi, kaip jos veikdavo jos jau psichiką. Bet, GABIJA, svarbu tikėti, kad tai padeda ir gydo. Gerai, kad įsigijai veltinukus. Tikriausiai jie ir neslidūs, o tai einu dabar įsitempusi, kažkoks silpnumas kojose, rodos netvirtai stoviu ant žemės. Paskaitinėjau, tai gali būti, kad atrofuojasi-nyksta raumenys dėl deguonies trūkumo.
Ūiandien punktavo pleurą, bijojau...
QUOTE(arune @ 2011 01 04, 19:53)
Mūsų tokia šilta temutė bando kažkur pasimesti - traukiu ją arčiau...
Gabija, Patricija, Rasyt, Grek, kitos,... parašykite, kuom gyvenate
arunele, na šiandien pleuros punkcija darė VUOI echoskopo pagalba. Pradėjau blogai jaustis, silpna, įkvepiant deginimas ir jausmas, kad oro trūksta, baigė punktavimą, nutraukė tik 950 ml. Kolkas jokio pegėrėjimo nebejaučiu.
Labukas , Mergaitės Pasiilgau visų, nors kas dieną beveik prieinu, o patarškėti nebėra kaip. Mano ritmas darbinis po švenčių sutrikęs , nes pamokėlių nėra, o reikia eiti nuo ryto iki pavakarių ir t.t.t.t.t O darbe , nors ir nėra kartais darbo - neturiu priėjimo prie kompo...
Patricija - kaip laikaisi po procedūros, širdele ?
Gabija - o kur pirkai tuos veltinukus - parduotuvėj ar turguj kokiam? Mane domintų , ar yra tokių trumpesnių - iki kauliukų ? Į kiemą išeiti... Arba noriu tokių kaliošų iki kauliukų, bet su kailiuku viduje.
Kaip SVETUKAS mūsų po jubiliejaus ir šv. Kalėdų laikosi?
Arūniuk - gavau šaukimą į paštą - tralalala..... Kaip tu laikaisi - ar dar dusina ar jau visai stipriau yra?
Labai sunku rašyti nes kažkas tikriausiai pelei yra - spaudi kur tau reikia , o ženkliukus duoda kokius ji nori... Teks ir pelės dar ieškoti, jei čia bėda , o gal kompas genda?...
Patricija - kaip laikaisi po procedūros, širdele ?
Gabija - o kur pirkai tuos veltinukus - parduotuvėj ar turguj kokiam? Mane domintų , ar yra tokių trumpesnių - iki kauliukų ? Į kiemą išeiti... Arba noriu tokių kaliošų iki kauliukų, bet su kailiuku viduje.
Kaip SVETUKAS mūsų po jubiliejaus ir šv. Kalėdų laikosi?
Arūniuk - gavau šaukimą į paštą - tralalala..... Kaip tu laikaisi - ar dar dusina ar jau visai stipriau yra?
Labai sunku rašyti nes kažkas tikriausiai pelei yra - spaudi kur tau reikia , o ženkliukus duoda kokius ji nori... Teks ir pelės dar ieškoti, jei čia bėda , o gal kompas genda?...
QUOTE(rasų lanka @ 2011 01 07, 12:10)
ėėė,...mmm,.. aš čia biški tau tokių dalykėlių... na, neišėjo padaryti to, ko norėjau, kaip norėjau - Velykoms išeis tikriausiai
Jaučiuos nebogai, tik skauda kažkur skrandžio? srity kasdien, nebesuprantu nuo ko čia, kas čia? Sausio 18d. turiu planinę VOE ir krūties echo.
O tu ūkininke patapsi - kaliošų mat, veltinių prireikė , name gyvenant visko prireikia... Keksas jau turbūt gerai jaučiasi? mano Perlas, kad ir iškastravom, vis padaro kur ne vietoj retkarčiais. O gražus dabar koks - pradėjo storėt, kailis minkštas ir toks baltutis! Gaila, kad retai duodasi niurkomas.
_________
TIKĖSIU, kaip visada smagu tave matyti!
Sveta, aūūūūū, ar baigei baliavot? Kaip jauties, tapus nebe 30 - mete? - taip bijojai...
Patricija, Gabija, ...