Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių Neligoniukų pavėsinė -2

QUOTE(SVETA K. @ 2010 12 28, 21:03)
Aciu,mergaites visiems uz palaikyma oro_buckis.gif Man viskas gerai  yahoo.gif

O rytas prasidejo nelabai kaip,galvojau jau paveluosiu,vos atsildziau masina,dar buksavau doh.gif Atvaziavau kaip visada nevalgusi 8.00,o pasirodo gyd.isejo atostogu,ta kur echoskopoja,ir pasikeite laikas-10.30.Ir visokiu nesklandumu si karta buvo,teko net 3kartus keltis i skyriu pas mano gydytoja,tai ant lapelio nebuvo parasyta koks butent kraujo tirymas reikalingas,tai nenorejo registruoti,tai korteles i rankas duoti,nu pirma karta taip,jau galvojau ne pries gera cia unsure.gif Ir dar negalejo niekaip kraujo paimti,laikiau rankas ilgai po karstu vandieniu kad tik pasimatytu vienu,pradure viena ir vienoje ir kitoje rankoje (dabar viena ranka net sutino,ant kitos tik melyne didziausia) bet galu gale paeme.

SVETA K.<, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , nuostabu Tau širdelėje ir namučiuose visiems visiems labai džiugu, kad tokios nuotaikos visų besitikrinančių būtų, to linkiu. drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(arune @ 2010 12 27, 22:45)
<...>Patricija, ar tu daug svečių turėjai?

Svečių per Šv.Kūčių vakarą buvom tik 9 žmogučiai, kaip mano namučiuose tai nedaug, kitas dienas irgi stalą vis dengiau, žmonių vis buvo. Gal pavargau per daug ir kraujukas neatsistatė.
Atsakyti
Sveikos po švenčių,

nors ant nosies vėl šventės, net neįdomu, man Kalėdos patinka, o tie Nauji tai ot schmoll.gif

Pareinu pas jus pasigirt, kas gi kitas suprast gali - šiandien buvau nulėkus į Kauną pilvo echoskopijai, atsakymas viskas gerai, nei limf., nei dar kokio bieso rolleyes.gif Vakar toks didelis nerimas buvo, teko tablietką praryt, bet dabar jau atsipalaiduoju ir laukiu sausio 11d. KT.

Sveta, Ingakalnis - džiugu, kad ir pas jus naujienos labai geros thumbup.gif Prieš šventes tokios "dovanos" pats tas biggrin.gif

O kaip kitos mergaitės laikosi - Patriccija, Gabija, Arūnė? mirksiukas.gif

Užsimarinavau kopūstus salotoms, ryt vakarui bus kaip tik, verdu šaltieną (nors gal Kalėdom labiau tiko, bet taip užsinorėjau).

Dar, kadangi pati dirbau prieš šventes kalėdų seneliu, tai sau pasidovanojau tą naują knygą "Naujoji priešvėžinė mityba" (Kaip sustabdyti vėžio geną). Nu man visai prie širdies to gydytojo mintys ir patarimai. Šiek tiek pakoreguosiu ir savo mitybą pagal jį. Galutinai įtikinta esu atsisakyt cukraus rolleyes.gif Tai va.
Naujus sutiksim greičiausiai namuose, ant sofutės, prie TV, kažkaip norisi šiemet ramybės. Nes jau neatsimenu, kada visi kitur kur sutiko naujus, tik pas mus kasmet. Labai smagu iš 11 aukšto stebėt saliutus visiem biggrin.gif

Atsakyti
Labukas, labiausias, Mergaitės mieliausios 4u.gif
Kaip džiaugiuosi, kad pas jus reikaliukai pagerėjo. Jau spėjot ne kuri ir prisibaiminti ir vėl atsikvėpti.... biggrin.gif Aš irgi kada po švenčių visų darysiu žygius pas visus pilvelio, ginekologės , skydliaukės daktariukus... Reikalas jau senai pribrendęs - apsileidau per tą laiką blush2.gif , o prieš šventes nebenorėjau... blush2.gif
Truputi nuvargina tos šventės - nuo stalo prie stalo.... Priaugau... doh.gif blush2.gif Tiek gerų žmogučių besirūpinančių , kviečiančių, o dar patys kol krikšto vaikelius aplankėme...
Bažnyčioje pasimeldėme...tai ten tokią atgaivą sielai radau - ėjom prieš kūčias, tai žmonelių ne taip daug buvo... Ir vis tvarkinėjuosi, kaišioju daiktelius į savo vietas...
Vyras loterijų skeptikas nusipirko Teleloto bilietą ir laimėjo pietų servizą... rolleyes.gif Tai dar turėjome vakar į Šiaulius važiuoti atsiimti, bet tuo pačiu ir mamytę jo su brolio šeima aplankėme... Dovanėlėm apsikeitėme... o keliai keleliai... doh.gif Ačiū Dievuliui, kad daugiau nebereikia niekur važiuosti... Ir vis drebia... Esame užsikasę sniegu iki "virš galvų"

QUOTE(arune @ 2010 12 27, 22:45)
Neblogas, neblogas  ... Labiausiai man patiko jo batai - tokie senoviniai veltiniai, dideli ir gražūs  Ir pats senelis toks storu dudenančiu balsu, plačiais žingsniais, plačiais gestais čia prasiautė po mūsų namus... Tik vaikai kipšiukai jau įtarinėja kažką... dideli jau jie - 7,8,9 metų, dar tiki, bet jau ir įtaria: "...čia buvo netikras - tu jį užsakei..., o kodėl tu jam pinigus davei..., o kodėl ant picų yra čekis..." Žodžiu, turėjau suktis iš situacijos  karsta.gif  kaip reikiant, lygtai pavyko...

O rytoj katinuką operuojam - reikia kastruoti, o pas jį problemėlė - teks pilvelį pjauti, nes nenusileidusi viena sėklidė  wub.gif  Kastruoti reikia būtinai, nes "žymisi" savo teritoriją, t. y. mūsų namus

Kaip laikosi katinukas? Ar sveiksta?
Tai smagiai, kad kalėdų senelis toks tikras... 4u.gif Į nemalonią situaciją buvai pakliuvusi - gerai , kad išsisukai... mirksiukas.gif Tokie atvejai labai išmuša iš vėžių... Man yra tekę irgi taip pakliųti, kai vaikai iškart pasakė, kad senelis apsišaukėlis. Kai paklausėme - kodėl, atsakė - juk jis su džinsais (o buvos su ilgu apsiaustu - mes, suaugę, nė nepastebėjom) doh.gif

QUOTE(SVETA K. @ 2010 12 28, 21:03)
Aciu,mergaites visiems uz palaikyma oro_buckis.gif Man viskas gerai 

wub.gif Na, kaip smagu tokias žineles skaityti - o dar kai vyyyyras šalia, senai nebuvęs.... ax.gif Linksmiausių tau švenčių, SVETUK wub.gif ...

QUOTE(Patriccija @ 2010 12 30, 12:12)
Svečių per Šv.Kūčių vakarą buvom tik 9 žmogučiai, kaip mano namučiuose tai nedaug, kitas dienas irgi stalą vis dengiau, žmonių vis buvo. Gal pavargau per daug ir kraujukas neatsistatė.

Mergužėle, mergužėle nono.gif , na nesaugai savęs ... Juk gali padėti ateinantys padengti tau stalą, juk nebūtina "ant gatavo" visiems - juk gali pasakyti, kad truputi jėgelių neturi - supras...
9 žmogučiai - nedaug doh.gif Tai kitom dienom keliems tiesdavai stalą?

Mes kūčias sutikome irgi nedideliam ratelyje - buvome tryse - tetukas, vyras ir aš... ir katinukas... Ir Kalėdas taip pat... o paskui jau ėjom mes su vyru į svečius paspaceravoti....
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2010 12 30, 18:36)
Sveikos po švenčių,
Pareinu pas jus pasigirt, kas gi kitas suprast gali - šiandien buvau nulėkus į Kauną pilvo echoskopijai, atsakymas viskas gerai, nei limf., nei dar kokio bieso  rolleyes.gif Vakar toks didelis nerimas buvo, teko tablietką praryt, bet dabar jau atsipalaiduoju ir laukiu sausio 11d. KT.

thumbup.gif Na, kiek smagių žinių paskutinėm dienom. group.gif
Žinok, labai gera taip sutikti Naujuosius - ramybė, ir dar kažkas, ko negaliu įvardinti - na, faina ir tiek... Ypač , kai senai tai darei.... wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif Aciu,mergaites uz grazus zodzius ir dziaugsma kartu su manim wub.gif
Mes rytoj svesim namie,ateis dar sveciu,nupirkom feerverku biggrin.gif

Rytoj dar i kirpykla eisiu,pasigrazinti pries svente nail.gif

Mazoji dabar tik su teciu zaidzia,tai man daugiau poilsio hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 30 gruodžio 2010 - 20:42
Mergaitės jūs mano mielosios, kai dabar sėdžiu ramiai ant sofutės, jaučiuos visiškai sveika assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 30 gruodžio 2010 - 21:24
QUOTE(Patriccija @ 2010 12 30, 23:23)
Mergaitės jūs mano mielosios, kai dabar sėdžiu ramiai ant sofutės, jaučiuos visiškai sveika  assa.gif

Vis tiek - neklaužada Patricija umn.gif Prašau taip sveikai ir per visas šventes ant sofutės sėdėti .

Gabijuk wub.gif - oro_buckis.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Na va, ir turim dar vienų metų paskutinį kalendoriaus lapelį....Sustokim ir pagalvokim, kokie tie metai buvo? g.gif O buvo jie visokie - su mažais ir dideliais džiaugsmais, skausmais, liūdesiu ir meile... Bet nepajutę liūdesio, nesulprastume, kas yra laimė, nepajutę skusmo, nemokėtume džiaugtis.

Taigi linkiu kitų turtingų metų visom prasmėm, visom spalvom. Ir kad būtume visi sveiki!!!!
user posted image

Atsakyti
Labas
Linkiu visoms būti stiprioms.Gal švelnusis zuikelis atneš bus mums visoms
sveikatos, sveikatos,sveikatos,sveikatos,sveikatos 4u.gif

Brenda sausis su veltiniais
Balto vėjo vėpūtiniais,
Ir nustebęs žiūri sausis:
Iš pusnyno – kyšo ausys...

- Kelkis, kiški skeltanosi,
Tu pusnyne suragosi!

- Nesušalsiu, dėde sausi!
Pusnys – patalai šilčiausi!
Įsikasęs po sniegu,
Kaip karalius aš miegu.

K. Kubilinskas

user posted image

Patricija stiprybės tau laukiant procedūrų.Gal turi kokių laiko rezervų pailsėk, neik į darbą.

Sveta linkiu gražių fejerverkų, tikrai nusipelnei saliuto.

Rasele linkiu, kad Naujais metais išgirstum geras naujienas ir atsikratytum paskutinio baubo.

Grek džiaugiuosi , kad viskas gerai.Po tokių žinių skristi norisi.Pavydžiu tau 11-o aukšto , labai mėgstu fejerverkus.kaime irgi pašaudo , bet ne tas.

Ifauru ,Saulėlydi ačiū jums už draugystę.

Arūne širdele kas naujo?

NBA ,Tikėsiu geros jums sveikatos ir stiprybės.

Carvel gerų metų rolleyes.gif

O mano plaukai jau raunasi be pastangų.Labai nervuoja šis tarpinis periodas, kai žinai ,jog po savaitės būsiu kaip Pūlinys.Gulint ant pagalvės toks jausmas , kad skauda kiekvieno plauko šaknis.Trečiadienį važiuoju vaistų chemijai, tai išsirinkiu naują šukuoseną verysad.gif Kaip greit praeina atostogos ir baigsiasi geros dienos.

Gero ir šilto visoms vakaro.
Tegul naujo gyvenimo laukimas išpildo visas viltis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 31 gruodžio 2010 - 11:03
Sveikos, mergytės visos, visos 4u.gif

Aš jau po visų balių. Užvakar turėjau nuostabų žmogų svečiuose - tokią likimo draugę iš Mažeikių (ten, Mažeikiuose, turbūt visi labai geri žmonės gyvena ax.gif ), vakar auklytę savo mylimiausią į svečius užsikvietę buvom. Žiūrėjom "vietinės reikšmės koncertą" thumbup.gif , dukra su drauge buvo paruošusios slaptą koncertą, bilietus padariusios, vietos paskirtos buvo. Plojom, plojom visi tongue.gif įsijuosę...

Katinukas jau pasveikęs, šoka ant savo įprastų vietų, tooookių aukščių bigsmile.gif , už savaitės reikia jį atnešti siūlų išimti.

Šios Kalėdos buvo tokios.... kažkokios kitokios. Viską beveik padariau, ką norėjau, bet jau norisi ramybės. Įlyst kažkur, ir "susirinkti save", - kažkokia įsitempus, išsiderinus. Šiandien tingiadienis, niekur jau nevyksim, gulsim į lovytę visi su katinuku, prisinešim skanučių ir tingėsim.

Jums visoms labiausiai linkiu Ramybės... Labai gera ta būsena, nors sunkiai pagaunama... Meilės Sau, meilės artimam... Myliu Jus visas wub.gif ir labai labai linkiu sėkmės!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 31 gruodžio 2010 - 14:05
QUOTE(Patriccija @ 2010 12 30, 22:23)
Mergaitės jūs mano mielosios, kai dabar sėdžiu ramiai ant sofutės, jaučiuos visiškai sveika  assa.gif

hihihi.gif tai Patriccija taip ir sėdėkit, ramiai ant sofutės, o jei rimtai, tai poilsio gi nebus per daug.

Gabija, šiemet turbūt bus tas pats iš kurio aukšto stebėti saliutus, per sniegą nematysim jų smile.gif Labai gražu, kai būna giedra naktis, šaltoka, visas miestas kaip delno.

Ką gi, skaičiuojam paskutines metų valandėles, laukiam naujų. Nebuvo geri man šie metai, nelepino. Bet, kaip rašė Ifauru, nemokėtume džiaugtis savo laime, jei neturėtumėm jos su kuo palyginti. Daug patirties gavau, daug gerų žmonių sutikau, nors atrodė, kad tokių labai mažai yra, bet klydau. Ir su jumis jau visi metai aš - dėkoju už juos visoms smile.gif
Tegul nauji metai jums duoda tai, ko senieji pagailėjo, stiprios sveikatos, daug džiugių akimirkų smile.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image
Tegu Naujieji Metai Jums visoms būna ypatingai švelnūs, tegul Jus supa Meilė, artimųjų palaikymas, namų židinio jaukumas ir šiluma... Tegu zuikelių metai Jums atseikėja daug, daug, daug, daug Sveikatos...Būkite laimingos...Ir aš noriu visoms pasakyti AČIŪ , kad esate ir labai myliu Jus... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 31 gruodžio 2010 - 17:10