Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių Neligoniukų pavėsinė -2

QUOTE(SVETA K. @ 2010 12 27, 14:53)
Laba diena smile.gif

Siandien vyras grizta namo,tiksliau jau parplauke i Klaipeda,tik laukiam,kada galesim vaziuoti namo parvezti,kada darba baigs smile.gif

O rytoj man i patikrinima...gal jau pasimirso kaip bijojau pries puse metu (pirma kart po tokios ilgos pertraukos eisiu),bet dabar tiesiog drebu jau keleta dienu,negaliu apie nieka galvoti beveik,atrodo kad pirma karta taip bijau unsure.gif Greiciau praeitu tas rytoj...

labai gerai, kad bijai, reiškia viskas bus tikrai gerai 4u.gif .Mano patikrinta.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 12 27, 13:16)
Labas

Šiandien sužinojau, kad kraujas po chemo visai geras.Taigi atostogauju.

Puiku thumbup.gif
Papildyta:
Sveta smagios naujienos pas jus wub.gif O baimė?... Na, sunku nuo jos pabėgti. Bet, kaip GABIJA sako, viskas bus ok 4u.gif
GABIJA, ar į pašto dėžutę Kalėdų senis nieko neatnešė blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 27 gruodžio 2010 - 15:55
QUOTE(SVETA K. @ 2010 12 27, 14:53)
O rytoj man i patikrinima...gal jau pasimirso kaip bijojau pries puse metu (pirma kart po tokios ilgos pertraukos eisiu),bet dabar tiesiog drebu jau keleta dienu,negaliu apie nieka galvoti beveik,atrodo kad pirma karta taip bijau unsure.gif Greiciau praeitu tas rytoj...

Nebijok, Sveta, pamatysi, - VISKAS BUS GERAI!!!

user posted image

Laikau apkabinus .......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 27 gruodžio 2010 - 19:47
QUOTE(SVETA K. @ 2010 12 27, 15:53)
Laba diena smile.gif

Siandien vyras grizta namo,tiksliau jau parplauke i Klaipeda,tik laukiam,kada galesim vaziuoti namo parvezti,kada darba baigs smile.gif

SVETA K. 4u.gif , kad rytoj vakare džiūgautum čia ir kartu su savo šeima.
Papildyta:
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 12 27, 14:16)
Labas
Visai nesėdėjau, o pusiau lovos režime buvau.Gal kisielius viduje žaizdeles užerzino, labai skanus buvo .Tai vėl šoną pradėjo skaudėti.Beveik neleidžia sėdėti.Maistą valgiau saikingai, tai vis tiek koks nors velnias pripuola.Gal tas stentas pasijudina ir šlapimtakį erzina .Šiandien jau geriausia diena.
Kūčias smagiai sutikome pas žento tėvus.Gavome dovanėlių.Dukra su Seneliu šalčiu rankų darbo upinių perliukų karolius padovanojo.
Šiandien sužinojau, kad kraujas po chemo visai geras.Taigi atostogauju.
Noriu Kauno senamiestį apeiti, eglutė sakė labai įdomi.Galima įeti į vidų, ten paukščiukai čiulba, o vaikai rašo dovanų norus.Dukra juokėsi, kad buvo laiškelis"Seneli, kadangi dabar šalta ir gandrų nėra, tai tu atnešk sesytę  thumbup.gif "

.GABIJA., kraujukas kai geras būna, žinau kaip nuotaiką pataiso thumbup.gif
arune, kaip senelis ar geras buvo dukrytei p/g iškvietimą? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 27 gruodžio 2010 - 19:51
QUOTE(Patriccija @ 2010 12 27, 20:50)
arune, kaip senelis ar geras buvo dukrytei p/g iškvietimą?  mirksiukas.gif

Neblogas, neblogas tongue.gif ... Labiausiai man patiko jo batai - tokie senoviniai veltiniai, dideli ir gražūs thumbup.gif Ir pats senelis toks storu dudenančiu balsu, plačiais žingsniais, plačiais gestais čia prasiautė po mūsų namus... Tik vaikai kipšiukai jau įtarinėja kažką... dideli jau jie - 7,8,9 metų, dar tiki, bet jau ir įtaria: "...čia buvo netikras - tu jį užsakei..., o kodėl tu jam pinigus davei..., o kodėl ant picų yra čekis..." Žodžiu, turėjau suktis iš situacijos karsta.gif kaip reikiant, lygtai pavyko...

O rytoj katinuką operuojam - reikia kastruoti, o pas jį problemėlė - teks pilvelį pjauti, nes nenusileidusi viena sėklidė wub.gif Kastruoti reikia būtinai, nes "žymisi" savo teritoriją, t. y. mūsų namus wub.gif

-----------

Gabija, kaip eglutė Kaune? rolleyes.gif Man sentimentai Kaunui, ten studijavau, po to gyvenau, net sapnuoju Kauną kartais...

Patricija, ar tu daug svečių turėjai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 27 gruodžio 2010 - 20:48
QUOTE(arune @ 2010 12 27, 21:45)
O rytoj katinuką operuojam - reikia kastruoti, o pas jį problemėlė - teks pilvelį pjauti, nes nenusileidusi viena sėklidė  wub.gif  Kastruoti reikia būtinai, nes "žymisi" savo teritoriją, t. y. mūsų namus  wub.gif

-----------

Gabija, kaip eglutė Kaune?  rolleyes.gif  Man sentimentai Kaunui, ten studijavau, po to gyvenau, net sapnuoju Kauną kartais...

Prabangios Kalėdos buvo.Kuo laimingi vaikai- tai tikėjimu stebūklais.

Nekastruotas katinas namuose tragedija.Kartą kaip paženklino, kad vaikai važiavo pas draugus miegoti.O atrasti tą vietelę neįmanoma, plauni visokia chemija ir vis tiek smirda.Dabar jau senas ir negrįžta 5-a diena , kažin ar jaunikliai neužpjovė, jau ruja.

Pilvas rimsta , tai reikės prie eglutės prisiruošti.
4u.gif
Atsakyti
Aciu,mergaites visiems uz palaikyma oro_buckis.gif Man viskas gerai yahoo.gif

O rytas prasidejo nelabai kaip,galvojau jau paveluosiu,vos atsildziau masina,dar buksavau doh.gif Atvaziavau kaip visada nevalgusi 8.00,o pasirodo gyd.isejo atostogu,ta kur echoskopoja,ir pasikeite laikas-10.30.Ir visokiu nesklandumu si karta buvo,teko net 3kartus keltis i skyriu pas mano gydytoja,tai ant lapelio nebuvo parasyta koks butent kraujo tirymas reikalingas,tai nenorejo registruoti,tai korteles i rankas duoti,nu pirma karta taip,jau galvojau ne pries gera cia unsure.gif Ir dar negalejo niekaip kraujo paimti,laikiau rankas ilgai po karstu vandieniu kad tik pasimatytu vienu,pradure viena ir vienoje ir kitoje rankoje (dabar viena ranka net sutino,ant kitos tik melyne didziausia) bet galu gale paeme.
Atsakyti
Sveikutės,

su artėjančiais Naujais metais ir praėjusiomis Šv. Kalėdomis 4u.gif
pasiskaičiau Jūsų šiltus pokalbius, nžn dar nemanau kad reikia jungtis prie jūsų bet daug klausimų kamuoja dūšią, todėl išdrįstu paklausti...'
gal galite kuri rekomenduoti gerą onkologą Vilniuje? Ryt pasidarysiu(turiu siuntimus Kompiuterinei tomografijai(pilvo organų, rastas darinys kepenyse ir polipas tulžies pūslės dugne, ne akmenys bet kažkas pan į polipą).
šiandien dar gavau nurodymą iš chirurgo kad vėžio markerį būtina pasidaryti(bet nžn kokį, neparašė o darysiu privačiai, jaučiu reik bendrąjį nes kepenim nėra spec.).

stengiuosi negalvoti apie piktybinį darinį, tikiu kad viskas bus gerai, bet vis tiek kreipiuosi, nes siuntimo reikės tai gal žinot pas ką geriausia eiti ?
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2010 12 28, 20:03)
Man viskas gerai  yahoo.gif

user posted image, Sveta !!!

Tikros Kalėdos dabar pas tave - ir vyras grįžo, ir tau viskas gerai... Labai džiaugiuos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 28 gruodžio 2010 - 21:27
QUOTE(SVETA K. @ 2010 12 28, 20:03)
Aciu,mergaites visiems uz palaikyma oro_buckis.gif Man viskas gerai  yahoo.gif

O rytas prasidejo nelabai kaip,galvojau jau paveluosiu,vos atsildziau masina,dar buksavau doh.gif Atvaziavau kaip visada nevalgusi 8.00,o pasirodo gyd.isejo atostogu,ta kur echoskopoja,ir pasikeite laikas-10.30.Ir visokiu nesklandumu si karta buvo,teko net 3kartus keltis i skyriu pas mano gydytoja,tai ant lapelio nebuvo parasyta koks butent kraujo tirymas reikalingas,tai nenorejo registruoti,tai korteles i rankas duoti,nu pirma karta taip,jau galvojau ne pries gera cia unsure.gif Ir dar negalejo niekaip kraujo paimti,laikiau rankas ilgai po karstu vandieniu kad tik pasimatytu vienu,pradure viena ir vienoje ir kitoje rankoje (dabar viena ranka net sutino,ant kitos tik melyne didziausia) bet galu gale paeme.

Per kančias į žvaigždes 4u.gif Kaip gerai, kad viskas gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Naujus metus galėsi su fejerverkais sutikti.

O su venomis , tai yra iš 4-o karto pataikę.Palatos kaimynės galvas po kaldrom pakišo.
Papildyta:
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 12 28, 20:06)
Sveikutės,

su  artėjančiais Naujais metais ir praėjusiomis Šv. Kalėdomis  4u.gif
  pasiskaičiau Jūsų šiltus pokalbius, nžn  dar nemanau kad reikia jungtis prie jūsų bet daug klausimų kamuoja dūšią, todėl    išdrįstu paklausti...'
gal galite kuri rekomenduoti gerą onkologą Vilniuje? Ryt pasidarysiu(turiu siuntimus  Kompiuterinei tomografijai(pilvo organų, rastas darinys kepenyse ir polipas tulžies pūslės dugne, ne akmenys bet  kažkas pan į polipą).
šiandien dar  gavau nurodymą iš chirurgo kad vėžio markerį  būtina pasidaryti(bet  nžn kokį, neparašė o darysiu privačiai, jaučiu  reik bendrąjį nes kepenim nėra spec.).

stengiuosi negalvoti apie piktybinį darinį, tikiu kad    viskas bus gerai, bet vis tiek  kreipiuosi, nes siuntimo  reikės tai  gal žinot pas ką geriausia eiti ?

Labas
Kol dar nepadaryta kompiuterinė dar nieko negalima spręsti, nei kokios srities onkologo reikės ar visai nereikės, o markerį turi užrašyti raidelėmis , nes jų yra daug.kadangi tyrimas brangus , tai bus gaila pinigų, jei ne tą pasidarysi.
Deja aš ne vilnietė.
Linkiu, kad viskas išeitų į gera.
Atsakyti
Sveikutes,

dare CEA atrodo taip rasosi markeri, tai viskas normos ribose, bet reikia stebeti kad kepenyse darinys nedidetu - zodziu esu laiminga kaip rublis, o Jums stiprybes dideles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 12 29, 21:19)
Sveikutes,

dare CEA atrodo taip rasosi markeri, tai viskas normos ribose,  bet  reikia stebeti kad kepenyse darinys nedidetu  -  zodziu esu  laiminga kaip rublis,  o Jums stiprybes dideles  4u.gif

Ingakalnis 4u.gif 4u.gif 4u.gif , liuks, kad prieš šventes nuotaikos nesugadino. drinks_cheers.gif
Atsakyti