QUOTE(SVETA K. @ 2010 12 28, 20:03)
Aciu,mergaites visiems uz palaikyma
Man viskas gerai
O rytas prasidejo nelabai kaip,galvojau jau paveluosiu,vos atsildziau masina,dar buksavau
Atvaziavau kaip visada nevalgusi 8.00,o pasirodo gyd.isejo atostogu,ta kur echoskopoja,ir pasikeite laikas-10.30.Ir visokiu nesklandumu si karta buvo,teko net 3kartus keltis i skyriu pas mano gydytoja,tai ant lapelio nebuvo parasyta koks butent kraujo tirymas reikalingas,tai nenorejo registruoti,tai korteles i rankas duoti,nu pirma karta taip,jau galvojau ne pries gera cia
Ir dar negalejo niekaip kraujo paimti,laikiau rankas ilgai po karstu vandieniu kad tik pasimatytu vienu,pradure viena ir vienoje ir kitoje rankoje (dabar viena ranka net sutino,ant kitos tik melyne didziausia) bet galu gale paeme.
Per kančias į žvaigždes
Kaip gerai, kad viskas gerai
Naujus metus galėsi su fejerverkais sutikti.
O su venomis , tai yra iš 4-o karto pataikę.Palatos kaimynės galvas po kaldrom pakišo.
Papildyta:
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 12 28, 20:06)
Sveikutės,
su artėjančiais Naujais metais ir praėjusiomis Šv. Kalėdomis
pasiskaičiau Jūsų šiltus pokalbius, nžn dar nemanau kad reikia jungtis prie jūsų bet daug klausimų kamuoja dūšią, todėl išdrįstu paklausti...'
gal galite kuri rekomenduoti gerą onkologą Vilniuje? Ryt pasidarysiu(turiu siuntimus Kompiuterinei tomografijai(pilvo organų, rastas darinys kepenyse ir polipas tulžies pūslės dugne, ne akmenys bet kažkas pan į polipą).
šiandien dar gavau nurodymą iš chirurgo kad vėžio markerį būtina pasidaryti(bet nžn kokį, neparašė o darysiu privačiai, jaučiu reik bendrąjį nes kepenim nėra spec.).
stengiuosi negalvoti apie piktybinį darinį, tikiu kad viskas bus gerai, bet vis tiek kreipiuosi, nes siuntimo reikės tai gal žinot pas ką geriausia eiti ?
Labas
Kol dar nepadaryta kompiuterinė dar nieko negalima spręsti, nei kokios srities onkologo reikės ar visai nereikės, o markerį turi užrašyti raidelėmis , nes jų yra daug.kadangi tyrimas brangus , tai bus gaila pinigų, jei ne tą pasidarysi.
Deja aš ne vilnietė.
Linkiu, kad viskas išeitų į gera.