Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių Neligoniukų pavėsinė -2

Sveikutės, o aš tai gal ir egoistiškai, bet skubu pasidžiaugti savom naujienom doh.gif ax.gif

Buvau profilaktiškai parodyti savo akį Estijoj kur gydžiausi, tai nieko nerado... Stebėjosi estai, fotografavo, sako, pasirodo būna stebuklų biggrin.gif

Būna būna, aš tikrai žinau, tegu tie dideli i maži stebuklai aplanko jus kiekvieną, linkiu daug daug sveikatėlės ir didelio tikėjimo 4u.gif visoms jums mergaitės, šiuo stebuklų metu.

Dar prisiminiau, kai užaugo augliukas akyje, regėjimas mano sublogėjo tos akies iki 0,2... Dabar jis 1,0... Gydytoja mano sako, turėtum nematyti, betgi matai lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiba: 22 gruodžio 2010 - 19:45
QUOTE(Žiba @ 2010 12 22, 21:31)
Sveikutės, o aš tai gal ir egoistiškai, bet skubu pasidžiaugti savom naujienom doh.gif  ax.gif

Buvau profilaktiškai parodyti savo akį Estijoj kur gydžiausi, tai nieko nerado... Stebėjosi estai, fotografavo, sako, pasirodo būna stebuklų biggrin.gif

Būna būna, aš tikrai žinau, tegu tie dideli i maži stebuklai aplanko jus kiekvieną, liknkiu daug daug sveikatėlės ir didelio tikėjimo 4u.gif visoms jums mergaitės, šiuo stebuklų metu.

Būna būna tų stebuklų... tongue.gif Taip džiaugiuosi, kad tavo akytė sveika - tai tikrai puiki dovanėlė. wub.gif Anoks čia egoistiškumas - kad tik daugiau tokių pasidžiaugimų. rolleyes.gif

Na, kaži kaip kitoms mūsų mergelėms wub.gif sekėsi šiandien? Kaip pavyko procedūros, kaip pavyko kelionės, ar Gabija jau tvirčiau jaučiasi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 22 gruodžio 2010 - 19:46
Sveikutes,visos mergaitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
rasu lankele, sekėsi normaliai, nes nesitikėjau džiuginančių atsakymų. Tik tiek, kad dar neužsilenksiu, nes tarpuplautyje nestebimi limfmazgiai, tik skysčio yra. Pleurodezės antrą kartą nedaro....

ačiū už pagyrimus puokštės... aš irgi klausiau kaip žaisliukus neria. Tai pirma nuneria, o paskui aprengia žaisliukus.

Visoms ko geriausi linkėjimai. Džiaugiuos dėl Žibos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Matau GABIJĄ bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Kaip TU?
O kaip arunė laikos wub.gif ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 22 gruodžio 2010 - 21:02

Žiba kokia nuostabi naujiena.Sveikinu su tokia Dievo dovana.Atšvęsk su fejerverkais šventes, to nusipelnei.

Šiandien jau mažiau jaučiasi bjaurastis burnoje.Tik spaudimas viršutinis vos per 100, tai traukia į šoną.Į vakarą atgavau stabilumą, tai vyro paprašiau į mišką nuvežti.Bet užteko 5 min , pradėjo šalti kojas.Toks grožis , o neteko pasivaikščioti.
Dabar susiradau kur urmo bazėje kur veltinius parduoda.Pirksiu sibirinius veltinius, nes negaliu laukan išeiti.Jau nerūpi grožis , o tik viena svajonė, kas kojos nešaltų.Ryt važiuoju kraujo priduoti.Neramu dėl inksto.
Nieko įdomaus neparašysiu.Protas kažkoks pridusęs.
Labanaktukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 12 22, 23:00)
Žiba kokia nuostabi naujiena.Sveikinu su tokia Dievo dovana.Atšvęsk su fejerverkais šventes, to nusipelnei.

Šiandien jau mažiau jaučiasi bjaurastis burnoje.Tik spaudimas viršutinis vos per 100, tai traukia į šoną.Į vakarą atgavau stabilumą, tai vyro paprašiau į mišką nuvežti.Bet užteko 5 min , pradėjo šalti kojas.Toks grožis , o neteko pasivaikščioti.
Dabar susiradau kur urmo bazėje kur veltinius parduoda.Pirksiu sibirinius veltinius, nes negaliu laukan išeiti.Jau nerūpi grožis , o tik viena svajonė, kas kojos nešaltų.Ryt važiuoju kraujo priduoti.Neramu dėl inksto.
Nieko įdomaus neparašysiu.Protas kažkoks pridusęs.
Labanaktukas 4u.gif

GABIJA, rytas už vakarą protingesnis. Aš irgi nešiu kudašių tuoj į lovą...
Labos wub.gif
Atsakyti
Štai ir sugrįžinėja mergytės... 4u.gif

QUOTE(.GABIJA. @ 2010 12 22, 23:00)

Tai ir ilsėkis, mieliausioji. Gaila, kad negalėjai akelių paganyti į nuostabius vaizdus. O tokie veltiniai thumbup.gif dalykas, labai šilti, bet man atrodo, kad jie nepigūs turėtų būti (labai įdomu būtų sužinoti). Pas mus žemaitijoje juos tūbais vadindavo, kai maža buvau. Kaime pas močiutę visi turėjome. Kai susirinkdavome į trobą, tai išrikiuota būdavo visokių dydžių priemenėj. Gražiausi buvo mano pusbrolio - mažulyčiai, mažulyčiai.. . Kur ten miške madų demostravimai. Šiluma svarbiausia...
O inkstukas nepraeina - vis duoda žinoti, kaip suprantu. Tai gal smėliukas juda - visai ne nuo maisto, o dar jei kojeles atšalei. Kartais ir trupučio pakanka.

Papildyta:
QUOTE(Patriccija @ 2010 12 22, 22:54)
... sekėsi normaliai, nes nesitikėjau džiuginančių atsakymų. Tik tiek, kad dar neužsilenksiu, nes tarpuplautyje nestebimi limfmazgiai, tik skysčio yra. Pleurodezės antrą kartą nedaro....

O kaip arunė laikos wub.gif ???

Neužsilenksi, neužsilenksi...Dar parodysi visiems iš kur margučiai randasi... biggrin.gif Gaila tik kad gydytojo nesutikai... Skystį gal galima vėl nupunktuoti?
Eik ilsėtis - šiandien jau daug ir taip nuveikei. wub.gif

Nežinau ar galiu pasipliotkavoti.... gossip.gif ... bet Arūnei mūsų viskas neblogai thumbup.gif .... Ji kai galės tikriausiai pati parašys ...Atsiprašau , Arūniuk... blush2.gif tavo žinutės persipildė ir nebepriima mano žinutės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 22 gruodžio 2010 - 21:25
Prasitryniau, Rasyt blush2.gif a.ž.

Atsakymukas mano geras, operacijos metu paimtam audiny blogo nerasta smile.gif Išraše rašo, - pakartoti plaučių nuotrauką po mėn. Daktarytė sako, kad darysim po 2-3 mėn. Dabar dar krūties echo ir VOE liko, atsikėliau po naujų, noriu pailsėt nuo tyrimų ir baimių.

Žiba, džiaugiuosi tavo Gerąja Žinia!

Gabija, jau dabar tai nesirūpink, kaip atrodai, gražiai ar ne, žiūrėk, kad šilta būtų, aš irgi einu apsibobutavus iki ausų, pastoviai šalta. O miegu su 3 kaldrom wub.gif

Patricija, nosytę aukštyn, tu mūsų stipruolė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 22 gruodžio 2010 - 21:51
arune, kaip šaunu, puiki kalėdinė dovana, na liuks tikrai thumbup.gif

Gabija sveikatytės, žinokit aš įsigijau sniego batus, super, su jaunėliu vaikštom, apačioj jie išvis guminiai, tai nei šlampa, nei šąla, bet aš siunčiausi iš JAV per SM tarpininkes, atsiunčiau visai šeimynai, visi labai patenkinti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deganti: 22 gruodžio 2010 - 21:57
arune ,jau sakiau tau siandien,bet pasikartosiu: labai labai dziaugiuosi clap.gif

ziba ,tavo naujenos superines,dar karta patviritnai-stebuklu buna wub.gif

GABIJA 4u.gif o yra tu veltiniu pirkti? bigsmile.gif Manau su jais busi madingiausia nei su UGGsai thumbup.gif Gerai kad po truputi gereja savijauta smile.gif

Patricija console.gif Tikiuosi kad gydytojai sugalvos kaip isvaryti skyscius 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Gabija, kažkada per teliką rodė reportažą apie veltinius, kuriuos daro Rusijoje. Tipo populiarėja. Tokius spalvotus rodė, gražučiai...ir aš norėčiau tokių. smile.gif
Na, man su kūno temperatūrų skirtumais nekas. Kartais sėdžiu, taip šalta pasidaro, kad lendu po pledu, arba liemenę šilčiausią rengiuosi. O kartais neišpasakytas karštis. Anksčiau to nebuvo.
Džiugu už mergaites, kurioms tyrimai geri 4u.gif
Visoms geros dienos.
Žadėjau šiandien į turgų rautis silkutės ir žuvytės pirkti, bet jau taip tiiingiu..., kad sėdžiu prie kompo. Eisiu vaikams blynų kepti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 12 22, 22:00)

GABIJA ir kitoms - gal bus naudos

http://veltiniaibata...niai-batai.html - čia gal apie tuos pačius g.gif
Atsakyti
Ačiū merginos, išties džiaugiuosi, ir norėčiau suteikti vilties visoms kitoms, besigydančioms, nors mano atvejis gal ir kitoks, bet esmė ta pati ax.gif

Linksmų švenčių newyear.gif Ir kuo malonesnių staigmenų mirksiukas.gif
Atsakyti