Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių Neligoniukų pavėsinė -2

Labas
Linkiu visoms nesušalti.Arūniukei greičiau ištrūkti iš ligoninės.

O aš gal su maistu prisidariau bėdų.Šeštadienį po savo prėskų maistų užsimaniau rūgštelės ir nemažai suvalgiau šaldytų vyšnių.Tur būt rūgštelė šlapimtakį suerzino.iš lovos lipau , kaip po operacijos.Sekmadienį praleidau lovoje su arbatomis ir džiuvėsiais.Dar turėjau vaistų nuo šlapimtakių uždegimo, gal tie padėjo.Nuo minties apie važiavimą ir sėdėjimą priimamajame silpna darėsi.
Vakar įdomiausia dalis-susitariau su chirurgu, kad pirmą nuvažiuosiu į Klinikas ir jis pasižiūrės.Nuvažiuoju lygiai pirmą, o jis prieš penkias minutes operaciją pradėjo.Kadangi skausmas jau rimo , grįžau namo.Temperatūros nebuvo, tai galėjau drąsiau jaustis.
Šiandien jau beveik gerai,o ryt jau važiuoju ant adatos.Kraujas chemo leidimui tinka.
Linkiu gerų dienų, geros nuotaikos.Aš tai tikrai pora dienų neprisijungsiu, na matysiu, gal ir nebus taip blogai.
Iki
Atsakyti
LINKIU, KAD CHEMOTERAPIJOS KURSAS PRAEITU LENGVAI IR KAD PRIE KOMPO GALETUM PARASINETI. :*
Atsakyti
Laba visom, kaip fainiai sninga bigsmile.gif kaip man patinka toks oras, gal kad esu gimus žiemą, nu negaliu atsižiūrėt. Buvau poliklinikoj, tai eit sunkoka, slidu, bet mėgavausi snaigėm smile.gif

QUOTE(rasų lanka @ 2010 12 14, 09:54)
Labukas, GREK...  4u.gif Smagu, kad kojelės jau apšilusios. Ar turi duonelės įpatingą receptuką? Ir spurgos... rolleyes.gif niam, niam, niam... kaip skanu naminės... rolleyes.gif Ar varškinės tavo ar paprastosa? Išmesk receptuką - gal ko nežinau?

Gimtadienio proga gavau išsvajotą duonkepę, tai dabar jau ir kepu sąžiningai kasdien. Receptukas paprastas visai, jei norėsi, galėsiu patikslint. Nes aš tai improvizuoju. Va ir spurgas vakar, susiminkiau paprastą tešlą su varške, damečiau krakomolo, aliejaus šaukštą, kad prie rankų neliptų ir kepiau. Apliejau baltu glajum, pabarsčiau spalvotais pabarstukais - neliko nei vienos šiandienai. Anyta varškės kad pridėjo, tai dabar galvoju, kaip čia sunaudojus ją, gi greitai genda.

QUOTE(.GABIJA. @ 2010 12 14, 11:07)
Šiandien jau beveik gerai,o ryt jau važiuoju ant adatos.Kraujas chemo leidimui tinka.
Linkiu gerų dienų, geros nuotaikos.Aš tai tikrai pora  dienų neprisijungsiu, na matysiu, gal ir nebus taip blogai.
Iki

Oi, Gabija, kuo geresnės tau savijautos, laikykis. Brr, net nupurtė pagalvojus, bet kur gi dingsi, jei reikia. Lauksim prisijungiant.

Šiandien pergalvojau, gi jau Kalėdos ant nosies. Dovanėlių dar vaikam neturiu, mamai, sesei jau paruošti kalėdiškai apmegzti vyno buteliukai, kepsiu meduolių dar. Tokios krizinės dovanos bus, nes jau su pinigėliais visai striuka, išlaidos didesnės už pajamas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2010 12 14, 13:29)
Šiandien pergalvojau, gi jau Kalėdos ant nosies. Dovanėlių dar vaikam neturiu, mamai, sesei jau paruošti kalėdiškai apmegzti vyno buteliukai, kepsiu meduolių dar. Tokios krizinės dovanos bus, nes jau su pinigėliais visai striuka, išlaidos didesnės už pajamas  doh.gif

Labai geros dovanos.Juk buitinių reikmenų tam kartui visi turim, o prabangos dovanos turi labai aštrius dantis.Mes perkame tik anūkams žaislus, o savo šeimai dukra buvo susitarusi šeštadieniui pas draugę fotografę foto sesiją, kol dar mama normaliai atrodo.Bet taip jau gavosi, kad aš nieko negaliu planuoti.Su priepuoliu pragulėjau per dieną.Gal dar spėsim kitą kartą , kol plaukai nenumuko.
Visiškai abejingai galvoju apie šventes.Ir aplamai tokia pridususi, befantazė nuotaika, kad viskas dzin.Todėl retai ir rašau, nes jaučiu tuštumą mintyse ir jausmuose.
O visoms linkiu šventinės nuotaikos.Švęskite, džiaukitės , kol dega širdys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 14 gruodžio 2010 - 15:20
Labukas visom.
GABIJA, atsimenat knygelę prieš metus ? thumbup.gif wub.gif
Va rezultatas iš jos mirksiukas.gif Belieka atvažiuot pasivaišinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2010 12 14, 10:54)
Gal turite kas žinelę, kaip mūsų saulytė Arūnėlė wub.gif  laikosi?  ax.gif SVETUK 4u.gif , gal vakar su ja kalbėjai

Kalbejau vakar ir siandien,vakar nerasiau nieko,ejau i sesers gimtadieni,grizau velai .
Kazkaip nesiseka musu arunei ,isivaizduojate,palatoje kur ji guli,dar viena moteris,tiesa jau senesnio amziaus mire verysad.gif
O arunei drenas kazkaip nevisai sekmingai buvo istatytas,spaude plauti,del to skausmai buvo stipresni zymiai,nei paprastai buna,tai vakar trauke lauk,nors dar nepriklause unsure.gif Tai va,gal del to kazkaip dusina ja ,gal ten dar tu skysciu liko,neaisku...ir yra temperatura dar apie 38,nors gauna stiprus antibiotikus.Siaip jau savijauta geresne ,aisku, nei pirmom dienom,vaiksto jau po truputi.
Chirurgas siandien sake,rytoj paziuresim,gal namo blink.gif Kaip ir vyrsesuo paaiskino,kad del temperaturos niekas nelaikys tokiam skyriuje ,o palatos gydytojas pasake kad dar jam reikia viena nuotrauka padaryti,ir dar jokiu namu g.gif arune labai pasiilgo jau dukrytes ir namu,bet dar nenoretu vaziuoti namo,nes baisoka kazkaip ir temperatura,ir pati savijauta nelabai,o jeigu dar skysciu liko...Rytoj susiskambinsim su ja,gal bus kas aiskiau,gal temperatura nukris.
Labai noreciau ja aplankyti dar karta,bet kazin ar iseis verysad.gif ,mazoji vel truputi susirgo,sedim namuose, turim butinai pasveikti iki penktadienio,kad dalyvauti Kaledinej sventeje darzelyje wub.gif

GABIJA ,tau milijonas 4u.gif Gal tikrai nebus si karta labai baisi chemija 4u.gif Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 12 14, 12:07)
O aš gal su maistu prisidariau bėdų.Šeštadienį po savo prėskų maistų užsimaniau rūgštelės ir nemažai suvalgiau šaldytų vyšnių.Tur būt rūgštelė šlapimtakį suerzino.iš lovos lipau , kaip po operacijos.Sekmadienį praleidau lovoje su arbatomis ir džiuvėsiais.Dar turėjau vaistų nuo šlapimtakių uždegimo, gal tie padėjo.Nuo minties apie važiavimą ir sėdėjimą priimamajame silpna darėsi.
Vakar įdomiausia dalis-susitariau su chirurgu, kad  pirmą nuvažiuosiu į Klinikas ir jis pasižiūrės.Nuvažiuoju  lygiai pirmą, o jis prieš penkias minutes operaciją pradėjo.Kadangi skausmas jau rimo , grįžau namo.Temperatūros nebuvo, tai galėjau drąsiau jaustis.
Linkiu gerų dienų, geros nuotaikos.Aš tai tikrai pora  dienų neprisijungsiu, na matysiu, gal ir nebus taip blogai.
Iki

Kaži, ar rūgštelė tau ten suerzino? Gal vėjelis papūtė smarkiau, jei buvai į lauką išėjusi... g.gif Ar šlapimui maistas turi įtakos? g.gif Gerai, kad jau pasitaisė ir viskas geriau...
Laikysiu kumštelius rytoj. Ar tau dvi dienas lašins, ar tik stebės vieną dieną?

QUOTE(GREK @ 2010 12 14, 14:29)
Laba visom, kaip fainiai sninga  bigsmile.gif kaip man patinka toks oras, gal kad esu gimus žiemą, nu negaliu atsižiūrėt. Buvau poliklinikoj, tai eit sunkoka, slidu, bet mėgavausi snaigėm  smile.gif
Gimtadienio proga gavau išsvajotą duonkepę, tai dabar jau ir kepu sąžiningai kasdien. Receptukas paprastas visai, jei norėsi, galėsiu patikslint. Nes aš tai improvizuoju. Va ir spurgas vakar, susiminkiau paprastą tešlą su varške, damečiau krakomolo, aliejaus šaukštą, kad prie rankų neliptų ir kepiau. Apliejau baltu glajum, pabarsčiau spalvotais pabarstukais - neliko nei vienos šiandienai. Anyta varškės kad pridėjo, tai dabar galvoju, kaip čia sunaudojus ją, gi greitai genda.
Oi, Gabija, kuo geresnės tau savijautos, laikykis. Brr, net nupurtė pagalvojus, bet kur gi dingsi, jei reikia. Lauksim prisijungiant.

Šiandien pergalvojau, gi jau Kalėdos ant nosies. Dovanėlių dar vaikam neturiu, mamai, sesei jau paruošti kalėdiškai apmegzti vyno buteliukai, kepsiu meduolių dar. Tokios krizinės dovanos bus, nes jau su pinigėliais visai striuka, išlaidos didesnės už pajamas  doh.gif

Na, visi receptukai rūpi - ir meduolių taip pat, ir duonytės, bet tikriausiai ji kepama pagal tą receptą tik toje duonkepėje? Ir tavo spurgos su krakmolu... rolleyes.gif
Tkios dovanytės pačios kalėdiškiausios - su tokiom tikrai būsi nuoširdžiausia ir šventiškiausia... wub.gif

QUOTE(SVETA K. @ 2010 12 14, 20:00)
Kalbejau vakar ir siandien,vakar nerasiau nieko,ejau i sesers gimtadieni,grizau velai .
Kazkaip nesiseka musu arunei ,isivaizduojate,palatoje kur ji guli,dar viena moteris,tiesa jau senesnio amziaus  mire verysad.gif
O arunei drenas kazkaip nevisai sekmingai buvo istatytas,spaude plauti,del to skausmai buvo stipresni zymiai,nei paprastai buna,tai vakar trauke lauk,nors dar nepriklause unsure.gif Tai va,gal del to kazkaip dusina ja ,gal ten dar tu skysciu liko,neaisku...ir yra temperatura dar apie 38,nors gauna stiprus antibiotikus.Siaip jau savijauta geresne ,aisku, nei pirmom dienom,vaiksto jau po truputi.
Chirurgas siandien sake,rytoj paziuresim,gal namo blink.gif Kaip ir vyrsesuo paaiskino,kad del temperaturos niekas nelaikys tokiam skyriuje ,o palatos gydytojas pasake kad dar jam reikia viena nuotrauka padaryti,ir dar jokiu namu g.gif arune labai pasiilgo jau dukrytes ir namu,bet dar nenoretu vaziuoti namo,nes baisoka kazkaip ir temperatura,ir pati savijauta nelabai,o jeigu dar skysciu liko...Rytoj susiskambinsim su ja,gal bus kas aiskiau,gal temperatura nukris.
Labai noreciau ja aplankyti dar karta,bet kazin ar iseis verysad.gif ,mazoji vel truputi susirgo,sedim namuose, turim butinai pasveikti iki penktadienio,kad dalyvauti Kaledinej sventeje darzelyje wub.gif

verysad.gif Kažkokia golgota. Atrodo reikėjo operaciją atlikti ir būti pcichologiškai stipriai, bet šitiek pagalių į ratus prikišta... Kiek mergytei reikia stiprybės. Būtų tikra nesąmonė, jei leistų namo... blink.gif Būtinai perduok palaikymą Arūniukui ir parašyk, jei ką žinosi... Melsiuosi, kad baigtųsi tas košmaras ir ji galėtų sveikti rami ir kad kuo greičiau su dukryte susitiktų.... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 14 gruodžio 2010 - 22:18
Laba diena smile.gif Visgi nuvaziavau siandien pas arune ,kazkiek jau geriau nuotaika,temperatura dar yra,bet jau linksmiau kalbejo smile.gif Namo,aciu dievui,neisrase,dar stebes ja,atsakymo taip pat dar nera bijopsijos,buna kad anksciau nei po 10 dienu ateina .
Perduoda jums linkejimus wub.gif Klause,kaip kam sekasi,tai viska papasakojau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2010 12 15, 17:21)
Laba diena smile.gif Visgi nuvaziavau siandien pas  arune ,kazkiek jau geriau nuotaika,temperatura dar yra,bet jau linksmiau kalbejo smile.gif Namo,aciu dievui,neisrase,dar stebes ja,atsakymo taip pat dar nera bijopsijos,buna kad anksciau nei po 10 dienu ateina .
Perduoda jums linkejimus wub.gif Klause,kaip kam sekasi,tai viska papasakojau tongue.gif

smagu girdėti, kad viskas geryn, Sveta nepamiršk i seminarą sulakstyt ir drauges pakviesk, juk tai atgaiva širdžiai ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2010 12 15, 19:39)
smagu girdėti, kad viskas geryn, Sveta nepamiršk i seminarą sulakstyt ir drauges pakviesk, juk tai atgaiva širdžiai  ax.gif

Butinai nueisiu,gavau kvetima smile.gif Su draugem...gerai kad parasiai doh.gif Reikia vienai paskambinti,pranesti,kaip kitos dar nezinau,niekas nieko nerase,o Julija uzsenyje jau 4 menesius,tai pas drauge,tai pas mama,gastrolioja vz po visu kanciu thumbup.gif
Atsakyti
Kažin kaip musu GABIJA jaucias?

SVETA K., aciu uz palaikoma rysi. Svarbu, kad arunele jau pati jauciasi geriau, tiek iskentejusi. Temperatura po pleuros operacijos man irgi kildavo beveik iki 39. Is vakaro nulekem i koplycia, buvo Žolines -- rugpj. 15 d.(operavo rugpj. 9 d.), tai vakare 15 d. temperatura iskilo virs 38. Bet isgerdavau ka duodavo nuo temperaturos ir prisimenu , kad rugpj. 16 d. mane išleido, nesvarbu, kad is vakaro temperatura auksta buvo. Namuos visviens geriau, namu ir sienos gydo. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 12 14, 17:10)
Labai geros dovanos.Juk buitinių reikmenų tam kartui visi turim, o prabangos dovanos turi labai aštrius dantis.Mes perkame tik anūkams žaislus, o savo šeimai dukra buvo susitarusi šeštadieniui pas draugę fotografę foto sesiją, kol dar mama normaliai atrodo.Bet taip jau gavosi, kad aš nieko negaliu planuoti.Su priepuoliu pragulėjau per dieną.Gal dar spėsim kitą kartą , kol plaukai nenumuko.
Visiškai abejingai galvoju apie šventes.Ir aplamai tokia pridususi, befantazė nuotaika, kad viskas dzin.Todėl retai ir rašau, nes jaučiu tuštumą mintyse ir jausmuose.
O visoms  linkiu šventinės nuotaikos.Švęskite, džiaukitės , kol dega širdys  4u.gif

GABIJA 4u.gif , na, ir as kazkokia apatiska tapau, neturiu nei vienos dovanos kolkas. Po darbo skubu namo, nes labai salta ir jauciuos pavargusi, bet turiu dar tempti, nes reikia man naujo kompo ir reikia istempti iki vasario puses, kai atleidines is imones visus, nes imone nupirko naujas savininkas, gal dar priims ir toliau galesiu dirbti, jei pajegsiu.
Atsakyti
Paskambino arune,temperatura nukrito,kosulys sumazejo irgi,tai isleidzia namo thumbup.gif Gal vakare jau pati trumpam prises prie kompo,tai parasys smile.gif
Atsakyti