arunele, tau mieloji kuo dideliausios sekmes ir operacijos be jokiu komplikaciju. Zinok, kad galvosiu apie tave ir potereli kalbedama prasysiu Auksciausiojo tau palaimos ir kad po savaiteles butum namuciuose su savo brangiausiu turtu-dukryte!
GABIJA, palaikau tavo sprendima del peruko. Kai busi su peruku, maziau pakliusi i tave stebinciu prasiziojus
Sveikos merginos,
senokai berašiau, tiek visokių rūpesčių rūpestėlių prisikaupė, kad nespėju rašyti, tik paskaitau kartais Turim net 9 rūpestėlius
Taip norėtųsi visoms palinkėti sveikatos ir kuo daugiau, ir kad operacija Arūnės sėkminga būtų labai Laikykitės merginos
O perukas gražus visai
senokai berašiau, tiek visokių rūpesčių rūpestėlių prisikaupė, kad nespėju rašyti, tik paskaitau kartais Turim net 9 rūpestėlius
Taip norėtųsi visoms palinkėti sveikatos ir kuo daugiau, ir kad operacija Arūnės sėkminga būtų labai Laikykitės merginos
O perukas gražus visai
Žiba ,NU KOOOKS GROOOŽIS
Arūne, nuoširdžiai linkiu tau sėkmės, kad ta išsiskyrimo savaitėlė su dukryte greičiau praeitų, kad greičiau grįžtų jėgos.
Gabija, aš taip pat nešioju pastoviai perukus. Pripratau ir nekreipiu į nieką dėmesio, nors man labai gražu visokios kepurytės, skaros, bet aš nemoku tokio stiliaus kurti, be to, dirbu tarnautojos darbą, tai gal kažkaip nelabai derėtų prie klasikinio kostiumėlio tie aksesuarai.
Žiba, kokie gražūs tavo šuniukai!!!!!!:super Aš auginu retriverį, tik juodą. Žinau, kokie šie šunys nuostabūs.
Gabija, aš taip pat nešioju pastoviai perukus. Pripratau ir nekreipiu į nieką dėmesio, nors man labai gražu visokios kepurytės, skaros, bet aš nemoku tokio stiliaus kurti, be to, dirbu tarnautojos darbą, tai gal kažkaip nelabai derėtų prie klasikinio kostiumėlio tie aksesuarai.
Žiba, kokie gražūs tavo šuniukai!!!!!!:super Aš auginu retriverį, tik juodą. Žinau, kokie šie šunys nuostabūs.
QUOTE(Žiba @ 2010 12 05, 21:19)
Sveikos merginos,
Ar čia auksiukai? Mano svajonė....
Žiba Tavo šuniukų kaip paršiuku daug , grazus. Visada labiau mane viliojo kates, nei suniukai, bet pas sesers sunu yra labai UNARAVAS katinas, tai paziurejau, kad suniukai daug meilesni ir mielesni ir ne tokie egoistai padareliai, nei tas seses sunaus katinas. Jis net dreskia, jei kas nepatinka.
Ačiū, labradorai čia, gelsvi Jo, kaip paršiukai, tikrai
QUOTE(Žiba @ 2010 12 05, 23:58)
Ačiū, labradorai čia, gelsvi Jo, kaip paršiukai, tikrai
Aišku, galvojau, kad auksaspalviai retriveriai, o čia labriukai. Irgi Kada nors ir aš kažką panašaus turėsiu - tikiuosi...
QUOTE(SVETA K. @ 2010 12 05, 19:26)
GABIJA,as turiu peruka,nauja,uzdeta tik 2 kartus,galeciau tau atiduoti,atsiusti,bet kazin ar tiks Ilgi plaukai,iki peciu,blondiniski su grivka ,cia as pirkau sau,derinau prie buvusios sukuosenos.Bet tik per Naujosius uzsidejau,vaiksciojau su skarele,kepure.Tai pagalvok
va toks
dar paspausk ten rodykle,ten kitu rakursu,labiau matosi modelis
cia nuotraukoje toks sexy tas perukas Gal galima ir patrumpinti jeigu reikia
va toks
dar paspausk ten rodykle,ten kitu rakursu,labiau matosi modelis
cia nuotraukoje toks sexy tas perukas Gal galima ir patrumpinti jeigu reikia
Labas
Kas sužinosit parašykit kaip Arūnei sekasi.
Ačiū Sveta, bet su tokiu peruku iš nugaros jaučiu kadrai kabinti pradėtų.O pamatę įš priekio į komą įkristų
Karpant nieko gudro nesigaurų, nes jie gaminami jau formuojant šukuoseną.
Važiuosiu ieškototi į bazę.
Žiba su savo labradorais gali daryti relakso seansus.Kažkada mano serbernaras su kaimyno senbernare pagamino 12-ka šuniukų, tai po darbo eidavau pusvalandukui prie jų pasėdėti.Tiesiog atgaiva būdavo.
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 12 06, 19:34)
Kas sužinosit parašykit kaip Arūnei sekasi.
Kalbejau su arune telefonu siandien,sekasi neblogai,bet nieko konkretaus dar nezino.Pagulde ja i nelabai kokia palata,kur trys sunkus ligoniai,tai vaizdelis ten nekoks,jie jau po operaciju,senesnio amziaus,bet gerai kad viena,pati sunkiausia ligone is ju ,jau pervede i kita palata,tai nuotaika truputi pagerejo arunei.
Ta chirurga ,pas kuri ji nori operuotis mate siandien tik koriduryje,tai rytoj "gaudys" kabinete.Rytoj darys sirdies echoskopija,gal dar kokius tyrimus,operuos greiciausiai treciadieni,bet tiksliau bus aisku rytoj.
Perduoda visoms linkejimus
Dekoju visu vardu,SVETA K., uz zinute. Kaip sunku, kai reikia laukti.
Arunele, buk stipri!
GABIJA,tikrai net nebandyk kirti peruko, viena taip nusiprkau,galvodama, kad pakirpsiu, taip ir neuzsidejau nei karto, tiksliau nepranesiojau 2007m. Butinai rinkis sau peruka neskubedama. Man patiko perukai(paskutini ten ir pirkau) Klinikose peruku salone.
Arunele, buk stipri!
GABIJA,tikrai net nebandyk kirti peruko, viena taip nusiprkau,galvodama, kad pakirpsiu, taip ir neuzsidejau nei karto, tiksliau nepranesiojau 2007m. Butinai rinkis sau peruka neskubedama. Man patiko perukai(paskutini ten ir pirkau) Klinikose peruku salone.
Arūniuk - laikom kumštelius... meldžiuosi, kad tau viskas būtų gerai...
Papildyta:
Koks grožis, švelnumas, meilumas ... Aš tokią gyvunėlių spalvą perlamutrine vadinu...
Papildyta:
QUOTE(Žiba @ 2010 12 05, 22:19)
Koks grožis, švelnumas, meilumas ... Aš tokią gyvunėlių spalvą perlamutrine vadinu...