Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių Neligoniukų pavėsinė -2

QUOTE(SVETA K. @ 2010 12 02, 20:18)
Ir dar galvoju,gal apie ligas,operacijas kalbekime onko temoje? blush2.gif Juk dalinames patirtim,gal kazkam bus naudinga ax.gif

Aš irgi taip manau.Tegul šioje temoje kuo mažiau būna skausmo.Reikia turėti nors mažą kampelį , kuriame nors trumpam galėtum pasislėpti nuo įkyrėjusių minčių , negatyvo.Kai sugrįšime į realybę žinosim, kad turėjome su draugėmis gerą laiką.Ir tas laiko trupinėlis padėjo pasijusti sveika, šviesia ir stipria. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2010 12 02, 20:33)
O, deganti prisideginėt pradėjo hihihi.gif

Arūne, apkabinu...Vaikai jei ir nežino, tai viską jaučia. Gal ir gerai, kad kažką žnos - juk ir mums pačioms - kad ir bloga žinia geriau negu nežinia...

Aha, o .GABIJA. tai super - visa raudonoji ponia ligoninėj buvo - net pižama raudonai raudona  mirksiukas.gif

ifauru aš gi baigiau MP (mamos pienelio) karjerą, na rūkyt kasdien nepradėjau, bet jau galiu sau leist retkarčiais nutrūkt blush2.gif

oi kaip aš Gabija suprantu, aš žinokit turiu net triusikus į ligoninę su raudonu kaspinėliu, labai padeda ax.gif

šiemet kažkaip ir vėl išlindo raudona spalva, labai ryškiai įsiplieskė mados puslapiuose, tad aš žadu savo draugėm dovanot kažką raudona, radau labai fainas užrašų knygeles ir pan.

Jei kam idomu:
user posted image
Knygynas Humanitas
Atsakyti
Susiskambinau su savo onkologe, davė savaitę atostogų, o nuo gruodžio 13d. vėl į chemo.Gausiu karbo platiną, tai dabar galvoju ar išmesti kelis šimtus perukui.Pirma pirkau , nes ėjau į darbą, o dabar juk namie sėdėsiu.Gal kepuraitės reikės bazėje pasieškoti ? Galėčiau nusimegsti, bet jau labai nesinori , kad akis badytų per visą mezgimo laiką.
Bet bent kartą baigsiu chemo vasarą ir jei nebus problemų su mama, važiuosiu į Palangą.Na negaliu taip garsiai svajoti.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 12 03, 16:42)
Susiskambinau su savo onkologe, davė savaitę atostogų, o nuo gruodžio 13d. vėl į chemo.Gausiu karbo platiną, tai dabar galvoju ar išmesti kelis šimtus perukui.Pirma pirkau , nes ėjau į darbą, o dabar juk namie sėdėsiu.Gal kepuraitės reikės bazėje pasieškoti ? Galėčiau nusimegsti,  bet jau labai nesinori , kad akis badytų per visą mezgimo laiką.
Bet bent kartą baigsiu chemo vasarą ir jei nebus problemų su mama, važiuosiu į Palangą.Na negaliu taip garsiai svajoti.

GABIJA, dabar zinai visa eiga, gerai, kad vasara baigsis gydymas. thumbup.gif Na, mano nuomone reikia peruko.
Vakar ir siandien kepiau torta su obuoliais, labai greitas darbas ir skanu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 04 gruodžio 2010 - 12:24
QUOTE(Patriccija @ 2010 12 04, 12:20)
GABIJA, dabar zinai visa eiga, gerai, kad vasara baigsis gydymas.  thumbup.gif Na, mano nuomone reikia peruko.

aš tai prasisukau be jo, nes gydymą pradėjau spalį, baigiau kovą ir birželį jau vaikščiojau su savo ežiuku 4u.gif

GABIJA svajoti būtina, turėti tikslą besigydant nebūtinai susijusi su liga - nuostabu, atmenat kaip Adis vis susiplanuodavo kelionę, baigsiu - važiuosiu, tas manau labai padeda. Sėkmės dideliausios wub.gif
Atsakyti
Arūne sėkmės tau, gero ir greito gijimo .
user posted image
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 12 04, 18:40)
Arūne sėkmės tau, gero ir greito gijimo .
user posted image

ačiū... paveiksliukas toks mmmm..... bigsmile.gif

Sėkmės ir tau pradedant naują kelią.

Šiandien tvarkausi, sau daiktus dedu, dukrai - į kitą tašiuką, katinukui - visą turtą irgi atskirai... Rytoj kas sau išsiskirstysim. Jei sakyčiau, kad esu rami - būčiau melagė wub.gif

Turiu talismaną, dukriuko padarytą, apsiginkluosiu knygom, ir pirmyn...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 04 gruodžio 2010 - 17:53
QUOTE(arune @ 2010 12 04, 19:49)
Šiandien tvarkausi, sau daiktus dedu, dukrai - į kitą tašiuką, katinukui - visą turtą irgi atskirai... Rytoj kas sau išsiskirstysim. Jei sakyčiau, kad esu rami - būčiau melagė   wub.gif 

Turiu talismaną, dukriuko padarytą, apsiginkluosiu knygom, ir pirmyn...

Arūniuk wub.gif Ir aš tau siunčiu užtaisą - karūnuotąją gervę. Nes gervės yra sveikatos simbolis. Laikysiu už tave kumštelius. Laikykis dvasioje. Tikiu ir linkiu, kad viskas būtų tik gerai.

user posted image

Dukriukas tikriausiai pas močiutę bus? wub.gif Katinukas taip pat? wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Patriccija @ 2010 12 04, 14:20)

Patricija wub.gif mieloji - nesisaugai... nono.gif Ar negali daugiau to pyrago išsikepti vienu kartu, o kitą dieną tą laiką ilsėtis?
Papildyta:
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 12 03, 16:42)
Susiskambinau su savo onkologe, davė savaitę atostogų, o nuo gruodžio 13d. vėl į chemo.Gausiu karbo platiną, tai dabar galvoju ar išmesti kelis šimtus perukui.Pirma pirkau , nes ėjau į darbą, o dabar juk namie sėdėsiu.Gal kepuraitės reikės bazėje pasieškoti ? Galėčiau nusimegsti,  bet jau labai nesinori , kad akis badytų per visą mezgimo laiką.

O jei būsi su kepurėle , ar mamytė nieko neįtars? Žiemą tie perukai kaži kiek reikalingi - o gal? Dar šilčiau - su peruku ir kepuryte lauke... g.gif

Visoms labas vakariukas... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 04 gruodžio 2010 - 18:50
QUOTE(rasų lanka @ 2010 12 04, 19:47)
Dukriukas tikriausiai pas močiutę bus? wub.gif  Katinukas taip pat?  wub.gif

Dukriukas pusę savaitės pas savo kūmą bus, o po to su visais daikčiukais perveš mūsų kūmytė pas buvusią dukros auklytę. Nors ji nebe auklytė jau 5 metai, bet mes tebebendraujame thumbup.gif . labai nuostabi moterytė, nors jau 72 metukų, bet labai optimistė, sportuojanti kasryt, ir labai mylinti mano vaiką... Ir mes ją...

O katinukas keliaus pas mano mamą... Irgi stresiukas jam, kaip ir Keksui cool.gif . Beje, kaip jis? g.gif

Gabija, kepurytės, skarytės,... koks skirtumas, elkis taip, kaip TAU patogu ir gerai, ir dzin visi aplinkiniai, svarbu, kaip tu pati jautiesi.

Patricija, ar turėjai svečių prie pyrago? g.gif

rasų lanka, rožinis dalykėlis (tu žinai) keliaus su manim...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 04 gruodžio 2010 - 19:12
QUOTE(arune @ 2010 12 04, 21:10)
Dukriukas pusę savaitės pas savo kūmą bus, o po to su visais daikčiukais perveš mūsų kūmytė pas buvusią dukros auklytę. Nors ji nebe auklytė jau 5 metai, bet mes tebebendraujame  thumbup.gif . labai nuostabi moterytė, nors jau 72 metukų, bet labai optimistė, sportuojanti kasryt, ir labai mylinti mano vaiką... Ir mes ją...

O katinukas keliaus pas mano mamą... Irgi stresiukas jam, kaip ir  Keksui  cool.gif . Beje, kaip jis?  g.gif 

rasų lanka, rožinis dalykėlis (tu žinai) keliaus su manim...

Sunkios tokios akimirkos... friends.gif Reikia pralaukti kantriai kantriai truputi laiko, ir visa šeima vėl būsite drauge. wub.gif

O mano Keksas tai jau varinėja kaip senbuvis - kaži ar prisimena senuosius namelius. Bet vis dar viskas laaaaaaabai įdomu, bet jau visai nebebaisu. O geriausia vis dar palėpė ir virtuvės palangė, kur yra stebėjimo postas į paukštelių lesyklėlę visą laiką pilną paukštelių... rolleyes.gif Kad bus taip arti paukščiukų jis niekada nė pasvajoti negalėjo. Sėdi apakęs ir kiauksi, o uodegytė vis begalybę rašinėja... Palaimintos akimirkos brandžiame katinuko amželyje. Apie tokį rojų jis nė nesvajojo, o dar nežino, kad vasarą jei norės, galės į lauką išeiti.... rolleyes.gif
Aaaaaach....

Labanakt... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 04 gruodžio 2010 - 23:01
ARŪNE man būtiniausias daiktas ligoninėje maža spiralė arbatai užsivirti.Nežinau iš kokio šieno verda arbatas Klinikose.Aš prisipirkau žolininkų rinkinių imunitetui gerinti , gijimui spartinti.Aš pirkau Leškaus arbatas, bet jos gal tik Kaune .
Dar kartą tau sėkmės ir suspaudžiu kumštuką.

user posted image

Vakar pasimirkiusi po dušu krešuliuką dar siūlelį radau , reiks antradienį važiuoti , kad ištrauktų.O ant pilvo galima kalvotos gaublio vietovės žemėlapį daryti.Neturiu per daug mėsytės ant pilvo, o jau 5-ą kartą buvusią siūlę naikina ir siuva šviežią.Gerai , kad jau ne jaunystė, o tai dar papildomus nervus įsivarytum.
Vis tik nusprendžiau pirkti peruką .Bliamba kaip pinigų gaila.Jei būčiau jauna , tai ir kepuryčių ir skaryčių stilingų yra, o dabar tai spoksos visi į tokią stiliovą kaip į stogą pametusią.
Praeitą kartą jau su plaukais , bet buvo labai karštą , tai į Kauną rajoniniu autobusu važiavau su skrybėle.Na pasijutau žvaigžde, nes galvojau , kad žmogeliai sprandus nusisuks.
Iki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 12 05, 14:38)
Vis tik nusprendžiau pirkti peruką .Bliamba kaip pinigų gaila.Jei būčiau jauna , tai ir kepuryčių ir skaryčių stilingų yra, o dabar tai spoksos visi į tokią stiliovą  kaip į stogą pametusią.
Praeitą kartą jau su plaukais , bet buvo labai karštą , tai į Kauną rajoniniu autobusu važiavau su skrybėle.Na pasijutau žvaigžde, nes galvojau , kad žmogeliai sprandus nusisuks.
Iki 4u.gif

GABIJA,as turiu peruka,nauja,uzdeta tik 2 kartus,galeciau tau atiduoti,atsiusti,bet kazin ar tiks g.gif Ilgi plaukai,iki peciu,blondiniski biggrin.gif su grivka smile.gif ,cia as pirkau sau,derinau prie buvusios sukuosenos.Bet tik per Naujosius uzsidejau,vaiksciojau su skarele,kepure.Tai pagalvok 4u.gif

va toks

dar paspausk ten rodykle,ten kitu rakursu,labiau matosi modelis

cia nuotraukoje toks sexy tas perukas lotuliukas.gif Gal galima ir patrumpinti jeigu reikia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 05 gruodžio 2010 - 18:51