Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių Neligoniukų pavėsinė -2

QUOTE(.GABIJA. @ 2010 11 29, 16:36)
Labas
Brangiosios
Dėkoju už palaikymą , o Ifaurų už sriubą.Atrodė, kad apsikabinsiu sriubos puodą ir daugiau nieko nereikia.10 dienų maitinausi  3-jų rūšių antibiotikais .Nesugebėjau perskaityti visų postų, tik prisiduodu , kad jau namie.
Iš lovos valdiškos į lovą nuosavą.Gal ryt jau būsiu didvyrė.
Iki
4u.gif

Namuose bus geriau, namuose ir sienos gydo biggrin.gif . Sustiprėsi kaip mat 4u.gif .

Gal žinot kur gauti natūralių barsuko taukų? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edmė: 29 lapkričio 2010 - 18:46
QUOTE(Edmė @ 2010 11 29, 18:45)
Namuose bus geriau, namuose ir sienos gydo biggrin.gif . Sustiprėsi kaip mat 4u.gif .

pasiklausinėkit, gal kas pažįsta medžiotoją kokį, aš asmeniškai iš tokio žmogaus ir pirkdavau, be to yra rusiškos kapsules, niekuo ne prasčiau, dargi jei nemalonu tuos taukus ryti (tikrai ne kiekvienas gali tą marmalą praryt) - tai paprasčiau, būna pirkti kur rusiškus papildus parduoda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2010 11 29, 19:52)
pasiklausinėkit, gal kas pažįsta medžiotoją kokį, aš asmeniškai iš tokio žmogaus ir pirkdavau, be to yra rusiškos kapsules, niekuo ne prasčiau, dargi jei nemalonu tuos taukus ryti (tikrai ne kiekvienas gali tą marmalą praryt) - tai paprasčiau, būna pirkti kur rusiškus papildus parduoda  4u.gif

Reikės pasiklausinėti, bet pažįstamų tarpe medžiotojų neturiu. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2010 11 29, 22:34)
Reikės pasiklausinėti, bet pažįstamų tarpe medžiotojų neturiu. Ačiū.

Pas mus tai turguje prekiauja,dar yra tokios parduotuves,kur parduoda zoleles,alejus,medu ir t.t. ten yra ir rusisku vaistu,gal tikrai geriau kapsules,nes as taip ir neisdrisau paragauti naturaliu barsuko tauku rolleyes.gif Atidaviau uosvienei nuo kosulio rolleyes.gif
Atsakyti
SVEIKA sugrizusi, MIELOJI GABIJA 4u.gif

Edme, gal gali pagreitinti apmokejima uz biuleteni man ? wink.gif
O kaip kosulys TAVO?
Atsakyti
labas rytas,
aš jau atlikau KT, atsirado laisva vieta vietoj paskirtos 23 dienos, ir nuvykau... Šiandien pasisikambinau atsakymo, verysad.gif ... ryt turiu iškvietimą pas plaučių chirurgą, nes pleuroje dviejose vietose rodo sutankėjimą ....
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2010 11 30, 12:55)
labas rytas,
aš jau atlikau KT, atsirado laisva vieta vietoj paskirtos 23 dienos, ir nuvykau... Šiandien pasisikambinau atsakymo,  verysad.gif ... ryt turiu iškvietimą pas plaučių chirurgą, nes pleuroje dviejose vietose rodo sutankėjimą ....
verysad.gif

arune ,nezinau,kokius zodzius rasti... o tu galvoji apie blogiausia? Gal ne? O anksciau kai dare KT,reikia juk palyginti,gal ten buvo jau kazkas? Buna juk visko,nuo plaucio uzdegimu pvz.kazkas lieka,nuo tuberkuliozes,gal cia nusisneku,bet noriu nuraminti tave truputi console.gif
Pasistenk kiek imanoma nusiraminti,jeigu tai isvis imanoma,tikek ir laikykis,mes su tavim visada.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 11 29, 17:36)
...prisiduodu , kad jau namie.

Sveikute, pargrįžusi į savo tvirtovę. Ilsėkis , stiprėk ir saugok save. wub.gif

QUOTE(arune @ 2010 11 30, 12:55)
labas rytas,
aš jau atlikau KT, atsirado laisva vieta vietoj paskirtos 23 dienos, ir nuvykau... Šiandien pasisikambinau atsakymo,  verysad.gif ... ryt turiu iškvietimą pas plaučių chirurgą, nes pleuroje dviejose vietose rodo sutankėjimą ....
verysad.gif

console.gif Arūniuk, suprantu tavo nerimą, bet gal gali būti, kad sutankėjimas rodo ne tik piktus dalykus - chirurgas tau nuodugniau viską paaiškins... Tiesiog gal tu priėmei šią žinią taip, nes patirties turi ligelės reikaluose, juk net ir smulkmenos sveikatoje neramumus sukelia... Laikysiu už tave kumštelius kaip begalėdama.... friends.gif

Mergytės wub.gif būkit stiprios, dvasioje ypač... Tikėkit, kad Šv. Kalėdos ateina, atnešdamos jums ir stebuklą....
Papildyta:
QUOTE(Edmė @ 2010 11 29, 20:45)

Man rodosi, kad reiktų geriau rasti patikimą medžiotoją, jei kapsulės netinka... Nes šiaip perkant iš bet ko - gali nusipirkti ir kitokių tų taukų, pvz. kad ir zuikio... rolleyes.gif Juk mes nepašįstam, kaip jie atrodo (tie taukai)...

O nebandei alijošius+citrina+medus?

Dar buvau kažkada rašiusi citrina+medus+česnakas, bet ten vartojimas ryte "ant tuščios". Ne visiems galima - kam nesveiki ikstai ar kepenys...
Atsakyti
ačiū, mergytės, bet braunasi šiandien pilkos mintys neprašomos.....

Žiūrėsiu rytojus, ką atneš.

Sveta, man KT daryta pirmą kartą per ligos eigą.

Šiandien nepribursiu nieko, lauksiu rytojaus ir vizito pas plaučių chirurgą.

Ačiū visoms.
Atsakyti
Arunele, labai suprantu tave, kokia savijauta yra dabar tavo, bet negalvoki, kad tai blogiausia, juk gal kažkokie pakitimai ten seniausiai ir juos reikės stebėti kuri laiką. Pati juk sakai, kad KT pirmą kartą.

Rasų lankele, lasina kas savaitę, dabar penktadieniais. Nemanau, kad savaitele galėčiau, o ir nelabai norėčiau adatą laikyti porte. Naktimis miegu neramiai, blaskausi... Vakar taip liūdna vakare pasidarė, kad net kelias ašaras nubraukiau, ko seniausiai nėra buvę. Kas čia man užplaukė? Taip graudu buvo, o paskui iki 2 val.nakties neuzmigau. Sunkiai keliaus rytą.

SVETA K., sinusita išgydyti padėjo manau labiausiai po sugertų antibiotikų, žinoma, tokie vaistukai Cinabsin, jų gal 4 ipokavumus suciulpiau ir Cvit-rutin forte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 30 lapkričio 2010 - 18:34
Arūne, gal nėra taip jau viskas blogai . Laikykis. Aš tai dabar skaitau Joseph Murphy knygą Jūsų pasąmonės galia. Nusipirkau šaštadienį naują leidimą, tai tiksliau pasikartoju, nes vasarą skaičiau skolintą. Jei neskaičius, nusipirk. Nors kažkada temoje buvo apie ją diskusija berods.
Patricija, parašysiu a.ž.
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2010 11 30, 15:56)
ačiū, mergytės, bet braunasi šiandien pilkos mintys neprašomos.....

Žiūrėsiu rytojus, ką atneš.

[Ačiū visoms.

Labas
Tokia jau čia liga , kad kaip beguostų draugai vis tiek tenka pačiai išdrebėti, išbijoti.Tik kai pamatai juodu ant balto patiki , kad viskas gerai.
Linkiu gerų išvadų.

Man temperatūros jau nėra.Tik namuose ne taip šilta kaip Klinikose kur gal 24 laipsniai buvo.O pilvukas dar nenori sėdėti prie kompo.
Geros dienos 4u.gif

Atsakyti