QUOTE(Edmė @ 2010 11 28, 17:02)
Mane toks šlykštus kosulys kankina, toks obstrukcinis, su plaučių cypimu. Niekada tokio neturėjus. Įtariu, kad čia man spindulinis gydymas pridėjo savo. Vieną gydė, o kitą nugydė. Nes slogos neturiu, gerklės neskauda, temperatūros nėra. Truputį kažkas dar balso stygom yra, sunku kalbėti. Grek lyg tai tu rašius buvai, kad kosuliai prisikabinę buvo po spindulinio. Ar praėjo ir ar greitai praėjo?
Tikrai gali buti nuo spinduliavimo,as jau pusantru metu po jo vis pakosteju Nu bent tikiuosi kad nuo jo
Mergaites jau seniai rase kad labai padeda nuo kosulio toks misinukas:barsuko taukai+konjakas+medus
Mes ir kazkaip sergam si rudeni reguliariai,tai as,tai mazoji,tai didzioji,tai visi kartu Dabar su mazaja namie sedim...man tai tokia baisi sloga prasidejo,iskart pulinga,naktim negaliu normaliai miegoti,nors darau atrodo viska:ir ingaliacijos,ir arbatos,tepu su Mentosil,geriu Sinupret,jis valo gerai,purskiu juros vandeni,lasinu alijosiu ,nors del sito paskutinio tai biski bijau,kiek zinau man nelabai ji galima Dar pradejau mazajai duoti tokia arbata Jadvigos,nuo persalimo ir imunitetui stiprinti,ten iejna daug kas ir ezuole su jonazole,tai pati ir geriu ir galvoju,gal negerai? Nes su kraujo ligom nelabai leidzia imuniteta skatinti,kiek zinau.
Deganti ,gal skaitai,ka manai? Ir dar noriu paklausti,ar nebuvai tam rengineje,kur Kraujas musu organizavo? As zadejau vaziuoti,labai norejau ,bet pries diena susirgau,tai nevaziavau
QUOTE(ifauru @ 2010 11 28, 21:01)
Buvau, mačiau .GABIJĄ. Turiu pasakyti, kad atrodo gražia - veidelis skaistusi, apetitą turi - sriuba kaip už ausies Net gėda pasidarė, kad mažokai nuvežiau. Šiandien paimtas kraujas - seka CRB. O jei - ryt susisieksiu, parašysiu.
Nu super tada Jau stipreja po operacijos
Patricija ,grazi tavo gele