Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių Neligoniukų pavėsinė -2

QUOTE(Edmė @ 2010 11 28, 17:02)
Mane toks šlykštus kosulys kankina, toks obstrukcinis, su plaučių cypimu. Niekada tokio neturėjus. Įtariu, kad čia man spindulinis gydymas pridėjo savo. Vieną gydė, o kitą nugydė. Nes slogos neturiu, gerklės neskauda, temperatūros nėra. Truputį kažkas dar balso stygom yra, sunku kalbėti. Grek lyg tai tu rašius buvai, kad kosuliai prisikabinę buvo po spindulinio. Ar praėjo ir ar greitai praėjo?

Tikrai gali buti nuo spinduliavimo,as jau pusantru metu po jo vis pakosteju doh.gif Nu bent tikiuosi kad nuo jo unsure.gif
Mergaites jau seniai rase kad labai padeda nuo kosulio toks misinukas:barsuko taukai+konjakas+medus 4u.gif

Mes ir kazkaip sergam si rudeni reguliariai,tai as,tai mazoji,tai didzioji,tai visi kartu doh.gif Dabar su mazaja namie sedim...man tai tokia baisi sloga prasidejo,iskart pulinga,naktim negaliu normaliai miegoti,nors darau atrodo viska:ir ingaliacijos,ir arbatos,tepu su Mentosil,geriu Sinupret,jis valo gerai,purskiu juros vandeni,lasinu alijosiu ,nors del sito paskutinio tai biski bijau,kiek zinau man nelabai ji galima g.gif Dar pradejau mazajai duoti tokia arbata Jadvigos,nuo persalimo ir imunitetui stiprinti,ten iejna daug kas ir ezuole su jonazole,tai pati ir geriu ir galvoju,gal negerai? Nes su kraujo ligom nelabai leidzia imuniteta skatinti,kiek zinau.

Deganti ,gal skaitai,ka manai? Ir dar noriu paklausti,ar nebuvai tam rengineje,kur Kraujas musu organizavo? As zadejau vaziuoti,labai norejau ,bet pries diena susirgau,tai nevaziavau verysad.gif

QUOTE(ifauru @ 2010 11 28, 21:01)
Buvau, mačiau .GABIJĄ. Turiu pasakyti, kad atrodo gražia - veidelis skaistusi, apetitą turi - sriuba kaip už ausies wub.gif Net gėda pasidarė, kad mažokai nuvežiau. Šiandien paimtas kraujas - seka CRB. O jei - ryt susisieksiu, parašysiu.

Nu super tada thumbup.gif Jau stipreja po operacijos wub.gif

Patricija ,grazi tavo gele wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 28 lapkričio 2010 - 19:13
QUOTE(Patriccija @ 2010 11 28, 14:42)
ifauru, tai kada GABIJA zada grizti namo ir kada jau cia rasys? Labai laukiam.
Papildyta:

NBA, kad as tokia siek tiek aptirpusi vaziavau rodos visai negreitai, dar vis pasiziuredavau per veidrodeli, gal TU is paskos, bet budavo vis kelios galvutes masinyteje.  ax.gif , o ir kokia spalva tavo masinytes juk rodos net nepaklausiau, sakau, kad tokia po sulasinimo jauciaus apgirtusi ir labai salta buvo.
Kazkur tai idure lyg ir i porta,  gal tik ne i silikonini viduriuka, bet tik svirkstu neistrauke kraujo. Trecia karta atsivede Rimute, toji labai lengvai ir neskaudziai idure. Gera jos ranka. thumbup.gif
Porto adatu jau man reikes, nes tik dvi teturiu, skambinsiuos i ta pacia firma UAB Optifarma", kur porta pirkau, gal pristatys i Marijampole. Tu juk kazkada rasei, kad vadybininkas parvezdavo. Adatele tavoji gal ir tiks, mielai priimsiu, nors  mano portas toks mazas, tiesiog vaikiskas, adateles irgi trumputes...sesuciu reikes klausti, tiksliau Rimutes.

Sveika,
Aš galėsiu adatą pas sesutę Rimą palikti, tai kai penktadienį atvažiuosi, tau perduos. Aš manau, kad turėtų tikti, nes ta adata atrodo pati mažiausia yra. Aš tau iš karto sakiau, kad Rima gerai lašina ir prie portų labiausiai priprastusi. Man adatas veždavo iš Braun medical. Kaip jautiesi šiandien?
Labai gražiai gėlytės tavo žydi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NBA: 28 lapkričio 2010 - 20:18
QUOTE(ifauru @ 2010 11 28, 21:01)
Sveikos, mielosios,

Buvau, mačiau .GABIJĄ. Turiu pasakyti, kad atrodo gražia - veidelis skaistusi, apetitą turi - sriuba kaip už ausies  wub.gif Net gėda pasidarė, kad mažokai nuvežiau. Šiandien paimtas kraujas - seka CRB. O jei - ryt susisieksiu, parašysiu.

thumbup.gif Kad GABIJA ŠAUNUOLĖ!
Tau ifauru, taip pat ačiū už ryšio palaikymą.

SVETA K., dėkoju už gėlytės pagyrima, tik tokių gėlyčių daug kas turi, net ir onkoligoninej mačiau žydi.
Sveikti visa šeima su mažąją priešaky.
Edme, pabandysiu ryt dar kartą jungtis. Kosulys mane pastoviai vargindavo, o ir pleuroje toje pusėje skystis kaupėsi, t.y.desineje. Nustojau kosėti 2009m, belasinant gemzara ir taksoli(ar kaip jis ten). Edme, nejuokauk su kosuliu, nes aš niekada nekreipdavau dėmesio. Be to sinusitass pastoviai kamuodavo. Dabar jau metai tuoj bus, kaip nepasikartojo. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 28 lapkričio 2010 - 23:26
QUOTE(NBA @ 2010 11 28, 22:15)
Sveika,
Aš galėsiu adatą pas sesutę Rimą palikti, tai kai penktadienį atvažiuosi, tau perduos. Aš manau, kad turėtų tikti, nes ta adata atrodo pati mažiausia yra. Aš tau iš karto sakiau, kad Rima gerai lašina ir prie portų labiausiai priprastusi. Man adatas veždavo iš Braun medical. Kaip jautiesi šiandien?
Labai gražiai gėlytės tavo žydi smile.gif

O KAIP TU JAUTIESI? Blogus kelius praneša, o tau kasdien važiuoti juk...
NBA, gerai, gali palikti, dėkinga labai būsiu. Kaip tau greit adatas pristatydavo, kai uzsakydavai? Dabar jaučiuos visiskai sveika, tik šiek tiek sanariukai skaudus, labiau rankų. Ryt ruosiuosi į darbą. Bus matyt kokia aš čia stipuole. wink.gif. Viena blogai, kad taip atsalo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 28 lapkričio 2010 - 23:34
QUOTE(Patriccija @ 2010 11 29, 01:13)
Be to sinusitass pastoviai kamuodavo. Dabar jau metai tuoj bus, kaip nepasikartojo. thumbup.gif

Pamenu,kaip tu rasiai apie savo sinusita smile.gif Kaip isgydei? Nes man seniai jau nebuvo,o anksciau buvo chroniskas ,trys kartus dure,trauke pulius,gyde ir su lazeriu,o dabar vel man panasu kad sinusitas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 28 lapkričio 2010 - 23:44
Labas rytas suraitytas... bigsmile.gif wub.gif wub.gif Pas mus 16 laipsnių šaltuko...ir vėjas... doh.gif doh.gif
Patricija 4u.gif , o kas kiek dienų tau lašina? Gal galima kartais adatą palikti, kad nereiktų badyti?? Mano mamytei keisdavo paskutiniu metu kas savaitę, bet aiškų lašindav kas dieną, bet jei tau lašina kas kelias dienas - gal irgi galima palikti? Ir adatėlės pasitaupytų...
Tavo gėlytė nuostabi - mes ją prieškalėdine vadinam, nes visada tokiu metu pražįsta ir be galo džiugina... o žiedukai jos panašūs į balerinas su sijoniukais... bigsmile.gif

Nuo kosulio gal gali padėti barsuko taukų kapsulės - buvau praeitais metais mamytei turguje pirkusi - padėjo...

Gabijai - tūkstantis bučinukų... wub.gif wub.gif Laukiame ... Ir sveikatėlės jai didžiausios...
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Laukit .GABIJOS. namučiuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2010 11 28, 19:11)
Tikrai gali buti nuo spinduliavimo,as jau pusantru metu po jo vis pakosteju doh.gif Nu bent tikiuosi kad nuo jo unsure.gif
Mergaites jau seniai rase kad labai padeda nuo kosulio toks misinukas:barsuko taukai+konjakas+medus 4u.gif

Deganti ,gal skaitai,ka manai? Ir dar noriu paklausti,ar nebuvai tam rengineje,kur Kraujas musu organizavo? As zadejau vaziuoti,labai norejau ,bet pries diena susirgau,tai nevaziavau verysad.gif
Nu super tada thumbup.gif Jau stipreja po operacijos wub.gif

Patricija ,grazi tavo gele wub.gif

barsuko taukai labai gerai, bet reikia su pertraukom naudoti ilgėlesnį laiką, kosulys nuo švytinimo ir bleomicino man praėjo tik penktuose metuose po ligos visiškai, pirmus tris metus kosėjau praktiškai pastoviai, tai barsuko taukų su medumi ir brendžiu praktiškai visad turėdavau užsimaišius, laikydavau šaldytuve ir gėrinėdavau, skonis kaip mikstūros nuo kosulio, man labai padėjo.

Sveta per daug žolių ir jokio tolko, jau reiktų rimčiau gydyt, čia apie tave ir dukrai, jei kosti duok ACC, man draugė medikė patarė, dozės yra informaciniam lapelį surašytos, vaikams taip pat 4u.gif Jei sergu aš asmeniškai naudoju cheminius vaistus, nes negaliu sau leisti prabangos nuvaryt imunitetą, žolelės gerai, bet tai tik kaip pagalbinė priemonė - ne gydymas 4u.gif

Renginį buvau, nes buvo Kaune, buvo kaip visada smagu susimatyti su visais, pasibūti, dar gi mane kalbina grįžt padirbės su ta veikla draugijos Kaune mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2010 11 29, 14:36)
Sveikos merginos  4u.gif

Laukit .GABIJOS. namučiuose  4u.gif

thumbup.gif naujienos. wub.gif
Atsakyti
Labas
Brangiosios
Dėkoju už palaikymą , o Ifaurų už sriubą.Atrodė, kad apsikabinsiu sriubos puodą ir daugiau nieko nereikia.10 dienų maitinausi 3-jų rūšių antibiotikais .Nesugebėjau perskaityti visų postų, tik prisiduodu , kad jau namie.
Iš lovos valdiškos į lovą nuosavą.Gal ryt jau būsiu didvyrė.
Iki
4u.gif
Atsakyti
Dziugu matyti smile.gif Sveika sugrizusi smile.gif

QUOTE(.GABIJA. @ 2010 11 29, 16:36)
Labas
Brangiosios
Dėkoju už palaikymą , o Ifaurų už sriubą.Atrodė, kad apsikabinsiu sriubos puodą ir daugiau nieko nereikia.10 dienų maitinausi  3-jų rūšių antibiotikais .Nesugebėjau perskaityti visų postų, tik prisiduodu , kad jau namie.
Iš lovos valdiškos į lovą nuosavą.Gal ryt jau būsiu didvyrė.
Iki
4u.gif

Atsakyti
GABIJA ,sveika sugrizusi!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image[br] Анимированные картинки люди

Deganti ,aciu uz atsakyma smile.gif Tai gal pradek ,jeigu tau patinka,padirbk 4u.gif Pas mus Klaipedoje vis zada zada isnuomoti patalpas ir ka nors rimciau veikti,bet tom ir pasibaigia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 29 lapkričio 2010 - 16:31