Gabija, mieloji - siunčiu tau raudonos spalvos šiek tiek. Kad greičiau sugrįžtum į namučius ir sveiktum. Pasirinksi pagal orą ... Stiprėk...Jau žada pašalti, tai ir temperatūra tavo tikrai nukris. Bučinukas tau ir tvirtas apkabinimas...Laukiame tavęs labai...
Oj, Mergytės laikykitės - dabar toks metas, kad slogą labai greitai galima susigauti.
Labukas visoms Ačiū už šiltą sutikimą... Aš keliausiu dar pas savo operavusį daktariuką - atvažiuoja ketvirtadienį. Man po randu (toliau nuo jo) yra toks sukietėjimas didokas, tai daktariukas sakė, kad apžiūrės ir tuo pačiu atsakymą atveš. (Kažkokia baikšti pasidariau... )
O šiaip gyvename įdomiai. Pasirodo, kad ir man adaptacijos reikia, pakeitus gyvenamą vietą... , ne tik katinukui. Nors esu su vyru kažkada gyvenę tėvelių name pora metelių, bet vis tiek... Man per daug erdvės, per daug užkampėlių... Atrodo turėjau, butuką - viskas po ranka, o dabar.... Nors psichologiškai ir dvasiškai jaučiuosi daug ramiau. Ir tetukas šiek tiek pasikeitė. Truputi atsitiesė ir pasišypso ir paniūniuoja jau ką nors užsimiršęs. Pasišnekam , prisimenam mamytę... Tiesa, mokomės ir gyventi kartu. Juk mes vienaip įpratę buvom, tetukas kitaip. Tai reikia daugelį reikaliukų bendrai išspręsti, kad nebūtų sesusipratimų.
O katinukas vargšiukas - ką jam teko pernešti. Tikrą tremtį... Taip širdį spaudė... Atsivežėm narvelyje pusėtinai - su miauraudomis... Tik išleidus iš narvelio papuldinėjo po kambarius - iš kampo į kampą - paūkaudamas ir įlindo į spintos lentyną... Dvi paras nevalgė, negėrė, nekakojo, nesisiojo. Parkritę ant kelių prie spintos visaip jam geravomės, kalbinom, glostėm ir dar visaip meilinomės - nieko. Nusuka nosytę į spintos kampą ir jokio balselio ir jokios emocijos. Vėl važiavom pas veterinarą klausti kaip elgtis. Jis sakė, kad vis tiek išlįs laukan - bet gali toks būti iki dviejų savaičių. Blogiausia, kad negeria nieko. Tai liepė per prievartą šlapinti nosytę (kuri vią tą laiką karšta buvo... ) , o jei dar ilgiau atsisakys lakti - su švirkštu sušvirkšti vandenuko per prievartą į burną....Bet neprireikė... Trečią dieną jau pradėjo trumpam išlįsti , bet tii kas nors sukrebžda - iškart puola atgal į spintą. Kai dar labiau išdrąsėjo - apėjo visas pakampes... Visur laukė netikėtumai - begalės durų durelių - už kurių visokių paslapčių, ir neaišku, kas įš jų gali išlįsti... O baisiausi laiptai į antrą aukštą buvo... Tokia buvo pirmoji katinuko katorgos savaitė....
O šiandien jau eina kaip raketa - kur tik nori - visur be galo įdomu, o vakarykštis atradimas - palėpė... Nuostabiausia vieta... Grįžta pavargęs nutepentom dulkinom letenėlėm - bet toks laimingas...
Tai, Mergaitės aš noriu dar jūsų paprašyti pasidalinti savo kulinariniais šventiniais stebuklais. Noriu ir aš šiais metais iškepti skanių meduolinių grožybių. Labai įdomu - koks receptukas? Kaip darosi tie papuošimų glajai. Kuo juos nuspalvinate? Ar turite kokias formeles, ar iškočiojusios pagal savo sugalvotą piešinuką išpjaustote? Prieš kiek laiko reikia išsikepti - ar gali pastovėti , tarkim - savaitę?
Ir dar labai įdomu, kaip sekasi Arūnei namukus daryti?
Gal kas nors ką nors galį savo pagamintą įkelti pasigrožėjimui?
Na, prisiplepėjau čia viena šį vakarą už visus kartus. Ramios visoms naktelės...
Ir dar labai įdomu, kaip sekasi Arūnei namukus daryti?
Gal kas nors ką nors galį savo pagamintą įkelti pasigrožėjimui?
Na, prisiplepėjau čia viena šį vakarą už visus kartus. Ramios visoms naktelės...
QUOTE(rasų lanka @ 2010 11 23, 23:05)
smagu su protingu žmogum kartais pabendrauti....
QUOTE(ifauru @ 2010 11 24, 00:32)
smagu su protingu žmogum kartais pabendrauti....
Olia liaaaa, kokios čia linksmos spalvotos nuotaikos Rasų lanka, perduok Keksui, kad nenusimintų, ir laikytų nosį aukštai aukštai, ir perduok, kad viskas bus O.K.
nebeturiu laiko rašyti, išlekiam su dukriuku į Klaipėdą, pas jos gastroenterologę, turim siuntimą echo padaryt, vakare parašysiu daugiau.
GABIJAI
nebeturiu laiko rašyti, išlekiam su dukriuku į Klaipėdą, pas jos gastroenterologę, turim siuntimą echo padaryt, vakare parašysiu daugiau.
GABIJAI
Tai, Mergaitės aš noriu dar jūsų paprašyti pasidalinti savo kulinariniais šventiniais stebuklais. Noriu ir aš šiais metais iškepti skanių meduolinių grožybių. Labai įdomu - koks receptukas? Kaip darosi tie papuošimų glajai. Kuo juos nuspalvinate? Ar turite kokias formeles, ar iškočiojusios pagal savo sugalvotą piešinuką išpjaustote? Prieš kiek laiko reikia išsikepti - ar gali pastovėti , tarkim - savaitę?
Labukas, vis užmetu akį kaip gyvenate.
Nu šitas Rasos prašymas man prie dūšios
Jau iškepiau du Kalėdinius pyragus. Pagal šitą receptą.
Meduolių dar nekepiau.
Kalėdinių kepinių tema
Pernai pirkau formeles IKI, buvo didelis komplektas. Nuo šiandien vėl IKI akcija kepimo formom, tai nebuvau, gal ir formelių yra. Nes per vasarą jų nelabai matosi
Ui kokie RAUDONI BATELIAI. Žiūrėk kip šoka, žiūrėk kaip šoka...kojytės mažos batais raudonais
Papildyta:
QUOTE(Patriccija @ 2010 11 21, 22:30)
Idejau i albumeli nuotraukytes susitikimo Marijampoleje su NBA, Edme, Art
Susipažinau
Ar Laisvalaikio pomėgių nebėra? "Susirgau" skarų mezgimo liga, tai įmečiau pasimaivyti
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2010 11 23, 22:26)
O katinukas vargšiukas - ką jam teko pernešti.
Katinukui už moralinę traumą
O Jums visiems trims
Papildyta:
Konkurse dalyvauju
Rasų lanka, skaičiau apie tavo kačiuką kaip įdomiausią romaną Net nežinojau, kad būna tokių prieraišių ir baukščių katinų... Kiekvienas su savo charakteriu... Aš 2 turėjau, tai skiriasi savo būdu abu. Anas būdavo švelnesnis, vis pamenu, kaip mes jį su dukra per viduriuką guldydavomės - jai veidukas, man "švelnumas", kaip vadindavom... Įsikniabdavau į jį, ir jis leisdavo. O Perlas tai jau ne . Nori tik kojų gale. Dabar mano katinas supykęs ant mūsų, kam į lauką nenorim išleisti, - nebedaro į dėžutę, tiksliau nesisioja, tik dideliam reikalui nueina. Ištvermingai tupi prie durų, ir jas hipnotizuoja , vis žiūri į durų rankeną... O kur jis sisioja, nežinau, laiko savy, nes kambary tai nerandu... Žiūrėsim, kuo baigsis mūsų kova...
---------
Saulėlydis - mūsų šeimininkėlė , vis prikepa ką nors skanaus. Aš nelabai mėgstu šeimininkauti, bet kepu Kalėdoms ir aš - užpreitais metais sausainius, o preitais namuką rentėm visą savaitę . Rezultatas buvo , namukas švietė, užuolaidėlės net kabojo...
O glajų, rasų lanka, aš pirkau labai paprastą, maximose būna Danssuker glaistų milteliai (šokoladiniai ir braškiniai) labai lengva su jais glajų padaryt. Baltą pati padaryk iš cukraus pudros ir vandens.
P.S. va radau nuotraukytę mūsų meduolių su tuo glajumi:
---------
Saulėlydis - mūsų šeimininkėlė , vis prikepa ką nors skanaus. Aš nelabai mėgstu šeimininkauti, bet kepu Kalėdoms ir aš - užpreitais metais sausainius, o preitais namuką rentėm visą savaitę . Rezultatas buvo , namukas švietė, užuolaidėlės net kabojo...
O glajų, rasų lanka, aš pirkau labai paprastą, maximose būna Danssuker glaistų milteliai (šokoladiniai ir braškiniai) labai lengva su jais glajų padaryt. Baltą pati padaryk iš cukraus pudros ir vandens.
P.S. va radau nuotraukytę mūsų meduolių su tuo glajumi:
ooo, sveikos, taip suviliojo jusu kepiniai, kad tikrai, reikia kazka neiprasto padaryti Kaledoms.
Edme ir Saulelydi, tas jusu kepamas pyragas pries menesi tikrai gal skanus? Ar pavyktu man ji iskepti?
Papildyta:
rasu lankele visus Tavo idomius pasakojimus idemiai perskaiciau, taip vaizdziai sugebi parasyti, gerai, kad katinelis apsiprato. Patempiu raudonuosius batelius GABIJAI
Edme ir Saulelydi, tas jusu kepamas pyragas pries menesi tikrai gal skanus? Ar pavyktu man ji iskepti?
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2010 11 23, 23:26)
Gabija, mieloji - siunčiu tau raudonos spalvos šiek tiek. Kad greičiau sugrįžtum į namučius ir sveiktum. Pasirinksi pagal orą ... Stiprėk...Jau žada pašalti, tai ir temperatūra tavo tikrai nukris. Bučinukas tau ir tvirtas apkabinimas...Laukiame tavęs labai...
Oj, Mergytės laikykitės - dabar toks metas, kad slogą labai greitai galima susigauti.
<.... >
O šiandien jau eina kaip raketa - kur tik nori - visur be galo įdomu, o vakarykštis atradimas - palėpė... Nuostabiausia vieta... Grįžta pavargęs nutepentom dulkinom letenėlėm - bet toks laimingas...
<.... >
rasu lankele visus Tavo idomius pasakojimus idemiai perskaiciau, taip vaizdziai sugebi parasyti, gerai, kad katinelis apsiprato. Patempiu raudonuosius batelius GABIJAI
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 11 24, 15:42)
Jau iškepiau du Kalėdinius pyragus. Pagal šitą receptą.
Meduolių dar nekepiau.
Kalėdinių kepinių tema
Konkurse dalyvauju
Meduolių dar nekepiau.
Kalėdinių kepinių tema
Konkurse dalyvauju
WOW Kokie receptai Tu "visu galu meistre" ,viska moki
O kaip prajokinai su dovanele rasu lankos katineliui
rasu lanka ,tavo batai ir bateliai GABIJAI
sveikutės,
oi prisijuokiau, kol perskaičiau, Rasų lanka, tau reik knygas rašyt, nu taip vaizdžiai moki papasakot viską Vargšas katinukas
Saulėlydi, jau seniai seku jūsų megztas skaras, nu man jos super , bet ten jau aukštas pilotažas, o aš tik mėgėja
O jau kepiniai kepiniai aš dar gyvenu vien koja namie kita sanatorijoj, tai apie valgius šventinius negalvoju, bet dovanom idėjų turiu, va tokius neriu
Gabija, kaip gaila, kad temeratūra pakilo bet tikrai tik trumpam ji, būna gi kartais mažutės komplikacijos, gi vieta tokia opi, spaudžiam kumščius ir toliau
QUOTE(Edmė @ 2010 11 24, 20:17)
Sveikos . Apsireiškiu ir aš Gabijos temukėje. Kad viskas būtų gerai jai .
NBA, kaip tavo rankelė? Ar visas procedūras gavai?
Tą kalėdinį pyragą, kur saulėlydis įkėlė nuorodą, aš jau kelinti metai iš eilės kepu. Patinka man jis. Išsikepi lapkričio 1d. ir lauki rami švenčių.
NBA, kaip tavo rankelė? Ar visas procedūras gavai?
Tą kalėdinį pyragą, kur saulėlydis įkėlė nuorodą, aš jau kelinti metai iš eilės kepu. Patinka man jis. Išsikepi lapkričio 1d. ir lauki rami švenčių.
Sveika,
Atostogauja šią savaitę masažistė, kreipsiuos kitą savaitę. Pati atsigulus vis pamasažuoju nuo riešo link peties, tepu liotonu. Labiau ranka netinsta,bet ir neatslūgsta.