Labas vakarėlis,
Pirmiausia - Gabija laikykis, mes su tavim, spaudžiam kumščius, kad tik viskas į gerą, kad tik viskas greit ir sklandžiai eitųsi
Mes jau namie su mažium, mano snarglys iki kelių, ačiū dievui, Rokas sveikas, rezultatą jau matau, jau spastika sumažėjusi, tik nuliūdino truputį prognozės, bet tai tik ateitis parodys.
Smagu, kad per savaitę daugiau nieko nenutiko pas jus, vis galvojau apie Gabiją.
taigi, maunu į karštą vonią, jamu karštos arbatos, bandysiu pažabot slogą
Labutukas, Mergiukai
Jetau, kokį trūkumą Jūsų jaučiau. Nieko neperskaičiau - tai padarysiu rytoj. Turiu jau internetą...
Šiandien turėjau nuostabiausią siurprizą per paskutinį laiką - man paskambino Gabija Iš pradžių nesupratau su kuo šneku - paskui, kai jau supratau - net apsvaigau... (gal keistai jai pasirodžiau) , paskui be galo apsidžiaugiau, paskui....na, perėjau laaaabai daug jausminių etapų... Toks jaunas jos balsas, ir atrodė, kad jau jį esu girdėjusi daug kartų.... Ji laikosi, gal pirmadienį paleis į namučius. Labai linkiu jai sveikatytės ir sustiprėti kuo greičiau.
Visas prisiminiau kas dieną - labai jūsų pasiilgau... Rytoj bus žinelių daugiau... Beje, man atėjo atsakymas jau - vakar paskambino daktariukas pats - augliukas buvo nepiktas.
Visoms labanakt, gero savaitgalio ir ramios naktelės...
Jetau, kokį trūkumą Jūsų jaučiau. Nieko neperskaičiau - tai padarysiu rytoj. Turiu jau internetą...
Šiandien turėjau nuostabiausią siurprizą per paskutinį laiką - man paskambino Gabija Iš pradžių nesupratau su kuo šneku - paskui, kai jau supratau - net apsvaigau... (gal keistai jai pasirodžiau) , paskui be galo apsidžiaugiau, paskui....na, perėjau laaaabai daug jausminių etapų... Toks jaunas jos balsas, ir atrodė, kad jau jį esu girdėjusi daug kartų.... Ji laikosi, gal pirmadienį paleis į namučius. Labai linkiu jai sveikatytės ir sustiprėti kuo greičiau.
Visas prisiminiau kas dieną - labai jūsų pasiilgau... Rytoj bus žinelių daugiau... Beje, man atėjo atsakymas jau - vakar paskambino daktariukas pats - augliukas buvo nepiktas.
QUOTE(rasų lanka @ 2010 11 20, 00:49)
pats - augliukas buvo nepiktas.
Geriau ir būti negali
[Visas prisiminiau kas dieną - labai jūsų pasiilgau... Rytoj bus žinelių daugiau... Beje, man atėjo atsakymas jau - vakar paskambino daktariukas pats - augliukas buvo nepiktas.
[/quote]
Puiku, kad tokios geros naujienos!
[/quote]
Puiku, kad tokios geros naujienos!
QUOTE(rasų lanka @ 2010 11 20, 00:49)
Labas, saulyte, pasiilgom... Sveikinu su geru atsakymu, labai labai džiaugiuosi
Kaip katinukas adaptavosi naujuose namuose, ir kaip jūs patys? Parašyk, kai laiko turėsi.
Ramaus savaitgalio visoms, mergytės ... Mes jau namelius puošiame Kalėdoms, abi mėgstame, kad daug blizgėtų ir kvepėtų nameliai.
rasu lanka ,tavo naujenos geriausios
Del GABIJOS kaip smagu kad laikosi neblogai ir kad gal greit i namucius
Taip, laukiam GABIJOS labai, kaip ir RASŲ LANKELES laukėm! Kaip smagu yra Raselei
dėl atsakymo gero!
GREK, kaip gerai, kad Rokui geriau! Kaip pačios sveikatos?
dėl atsakymo gero!
QUOTE(SVETA K. @ 2010 11 20, 22:42)
rasu lanka ,tavo naujenos geriausios
QUOTE(Patriccija @ 2010 11 20, 21:58)
Smagu ir man, kad jam nauda yra
O man didžiulė sloga, bet gi sako, sloga - ne liga, praeis, kad tik namiškiai neužsikrėstų.
Laba visom,
džiaugiuosi labai dėl Rasų lankos gero atsakymo, kad Gabija tuoj namučiuose bus
Aš vėl kraunu daiktus, važiuosim ryt ryte atgal į sanatoriją, šiandien svečiai užpuolė, nieko nespėjau pasidaryt, ką planavau. Bet man smagu, kad mane aplanko
Labas mergaitės, (ir Art. )
Ne taip greitai...Užkilo jai vakar temperatūra, net iki 39 Gauna šiandien antibijotikus, sako, miegu visą dieną. Matyt, rytoj namučių nepavyks jai pamatyt. Reikia tikėtis, kad viską sutvarkys gydytojai. Tokios šiandien žinelės - kalbėjau tik telefonu, kai iš tėtuko grįžinėjom. Gal ryt ištaikysiu ir aplankyt
QUOTE(GREK @ 2010 11 21, 15:47)
džiaugiuosi labai ..... kad Gabija tuoj namučiuose bus
Ne taip greitai...Užkilo jai vakar temperatūra, net iki 39 Gauna šiandien antibijotikus, sako, miegu visą dieną. Matyt, rytoj namučių nepavyks jai pamatyt. Reikia tikėtis, kad viską sutvarkys gydytojai. Tokios šiandien žinelės - kalbėjau tik telefonu, kai iš tėtuko grįžinėjom. Gal ryt ištaikysiu ir aplankyt
Sveiki,
Po operaciju visai normalu, kad temperatura pakyla. Man po plauciu operacijos is vakaro buvo temperatura virs 38, bet kita diena isleido. Gal ir GABIJA isleis.
Papildyta:
GREK, gerai, kad sveciai mus lanko, nesijauciame vienisi. Pas mane irgi buvo Genute, Zenute, Sofija, Sandra, Zydrunas, Linute, as ir Arturelis. Sese vyresnioji kepe ir po viso pasisedejimo suplove indus. As vaidinau ligoni , nors kai isejo visi apie 18 val., pasimatavau temperatura, ji buvo pakilusi iki 37,4. Isgeriau paracetamolio.
Idejau i albumeli nuotraukytes susitikimo Marijampoleje su NBA, Edme, Art
Po operaciju visai normalu, kad temperatura pakyla. Man po plauciu operacijos is vakaro buvo temperatura virs 38, bet kita diena isleido. Gal ir GABIJA isleis.
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2010 11 21, 16:47)
Smagu ir man, kad jam nauda yra
O man didžiulė sloga, bet gi sako, sloga - ne liga, praeis, kad tik namiškiai neužsikrėstų.
<...>
Aš vėl kraunu daiktus, važiuosim ryt ryte atgal į sanatoriją, šiandien svečiai užpuolė, nieko nespėjau pasidaryt, ką planavau. Bet man smagu, kad mane aplanko
<...>
GREK, gerai, kad sveciai mus lanko, nesijauciame vienisi. Pas mane irgi buvo Genute, Zenute, Sofija, Sandra, Zydrunas, Linute, as ir Arturelis. Sese vyresnioji kepe ir po viso pasisedejimo suplove indus. As vaidinau ligoni , nors kai isejo visi apie 18 val., pasimatavau temperatura, ji buvo pakilusi iki 37,4. Isgeriau paracetamolio.
Idejau i albumeli nuotraukytes susitikimo Marijampoleje su NBA, Edme, Art
Labas dienas,
.GABIJA. dar ligoninėj, temperatūra laikosi apie 38, prašiausi lankyti, bet atsiklausiau, ar galiu, tai aysakymas buvo - gal atidedam....Tiek žinių.
.GABIJA. dar ligoninėj, temperatūra laikosi apie 38, prašiausi lankyti, bet atsiklausiau, ar galiu, tai aysakymas buvo - gal atidedam....Tiek žinių.
Suprantama, kai temperatūra ir po operacijos nėra jėgų net kalbėti, lankytojai vargina. Aš irgi savųjų prašiau, kad tik paliktų vieną.
GABIJA, SVEIK GREIČIAU!
GABIJA, SVEIK GREIČIAU!
QUOTE(ifauru @ 2010 11 22, 23:50)
Labas dienas,