Gabija, laikykis! Parveš vyras vaistukų, pradėsi vartot, - dar iki operacijos 5 dienos, tikėkimės, kad praeis...
Rasų lanka, laukiame tavęs sugrįžtant...
Patricija,... tau kuo lengvesnės savijautos šiandien po procedūros... Ar susibėgimas nusimato rytoj ?
QUOTE(rasų lanka @ 2010 11 12, 11:27)
[Aš "sėdžiu ant čemodanų" Baldai jau iškeliavo, tuoj parvažiuos vyras, tada atsigersim kavutės, ir tarsimės su katinuku ... Vyksime į naujus - senus namučius. Ir gyvenimas pradės naują etapą ... Nežinau, kada prieisiu prie kompo, nes pas tetuką nėra interneto. Kai tik galėsiu , parašysiu iš karto.
Va, o mano tėtis jau pats organizuojasi internetą, po truputį kompiuterį padeda minkyti Nežiūrint į tai, kad jam 74 Vis kaip nors po truputį laiką užmušinės...
QUOTE(ifauru @ 2010 11 12, 15:33)
Va, o mano tėtis jau pats organizuojasi internetą, po truputį kompiuterį padeda minkyti Nežiūrint į tai, kad jam 74 Vis kaip nors po truputį laiką užmušinės...
Labai gerai, kad žmogus nori,, dar gal ir pamote tau suras!
Arunele, na leukocitų tik 2.4, neutrofilu 0,5. Į pilvą tik suleido vaistukus ir viskas. Dabar jau lovoj. Tai tiek.
Buvau sutikusi NBA! Ryt du meetas garantuotas. Art gal peskom ateis iki mano namo penkiaukscio, juk gyvenu beveik Sporto ir Draugystės g. sankryžoje. Gal dar yra norinčių?
Gal arune ir Tu atvažiuoji su dukryte bei SVETA,GABIJA?
Rasu lanka tikriausiai nesiryžtų, nes tvarkytis namucius nuplanavusi?
Aš labiausiai skolinga jai ir SVETAI!
QUOTE(Patriccija @ 2010 11 12, 17:24)
Matau , jog darote balių
Linkiu visoms geros nuotaikos.
Aš geriu antibiotikus, sėdžiu kambaryje ir labai gydausi.Šnekėjau šiandien su chirurgu,Pirmadienį daro naujus tyrimus ir jei viskas susitvarkys, antradieniui galanda peilius.Sekmadienį- Fortrans, bet galima valgyti jogurtą.Čia man kažkaip keistai atrodo.Pirmadienį jaučiu gausiu kalio, nes jis ant ribos, kiek geriu tabletes , kaip į kiaurą maišą.
Įkalkite šampo ir į mano sveikatą.
Iki
QUOTE(Patriccija @ 2010 11 12, 17:24)
Toloka mums... Nors norėčiau. Tu, Patricija, jaučiu, esi gera šeimininkė, ir miela, ir vaišinga, ir mylinti bei mylima... Džiugu . Gero jums pasibuvimo, šilto, jaukaus...
Tu, Patricija, taip skaniai užkalbėjai apie tą karką su kopūstais, - tai ėjau šiandien karkos ieškoti , karkos nenusipirkau, bet raug. kopūstų - taip, ryt troškinsiu
Gabija, ... gydykis, labai tikiuosi, kad susitvarkys tavo reikaliukai iki antradienio.
QUOTE(Patriccija @ 2010 11 12, 18:24)
tu cia baik labai dziaugiuosi kad nors biskuti tau kazkom padejau,ir cia tokia smulkmena
As su dideliu noru atvaziuociau,bet toloka Jums gero meeto
GABIJA Mes su tavim kad padetu vaistukai ir praeitu greiciau uzdegimas Sampano gal ne,bet vyno ikalsiu ii tavo sveikata
rasu lanka ,lauksim O ten nera galimybes pravesti interneta?
Susitikimas įvyko! NBA,Art,Edme, aš ir mano sesės, vienos sesės marti su anukute ir sesės drauge, kuri, beje, buvo a.a.adis klasiokė, net vienam suole su ja yra sėdėjusi. Viskas ėjo kaip iš pypkes, susitikome tarsi seni pažįstami, valgytojai tai silpni buvo. Dar margučius mano uzskaite, įsiūliau prisiminimui.
Laba,
smagu, kad baliukas geras įvyko, Patricija, nu šaunuolė
Gabija, gal dar prie vaistukų meškauogę, petražoles arbatėlei pabandyt vertėtų? Ir didelės jum sėkmės kitą savaitę
Mano krepšiai jau sukrauti, ryt lekiam į sanatoriją, taigi atsisveikinu trumpam - visom geros nuotaikos ir turiningos savaitės Iki.
smagu, kad baliukas geras įvyko, Patricija, nu šaunuolė
Gabija, gal dar prie vaistukų meškauogę, petražoles arbatėlei pabandyt vertėtų? Ir didelės jum sėkmės kitą savaitę
Mano krepšiai jau sukrauti, ryt lekiam į sanatoriją, taigi atsisveikinu trumpam - visom geros nuotaikos ir turiningos savaitės Iki.
GREK, linkiu, kad pastipretum ir pasisemtum jegu, kad vaikeliui būtų veiksmingos procedūros!
GABIJA, kaip jautiesi? Kad tik Tau Dievulis daug daug stiprybės duotų!
SVETA, padėjai ir dar kaip padėjai!
GABIJA, kaip jautiesi? Kad tik Tau Dievulis daug daug stiprybės duotų!
SVETA, padėjai ir dar kaip padėjai!
QUOTE(NBA @ 2010 11 13, 23:41)
Labai smagiai pabendravom - tikrai lyg visi seniai pažįstami būtume buvę. Patricija ir jos sesės labai šiltos, bendraujančios, linksmos, geros šeimininkės. Art taip pat labai mielas žmogus. Grįžau į namus pilna gerų emocijų
QUOTE(Patriccija @ 2010 11 13, 22:24)
Susitikimas įvyko! NBA,Art,Edme, aš ir mano sesės, vienos sesės marti su anukute ir sesės drauge, kuri, beje, buvo a.a.adis klasiokė, net vienam suole su ja yra sėdėjusi. Viskas ėjo kaip iš pypkes, susitikome tarsi seni pažįstami, valgytojai tai silpni buvo. Dar margučius mano uzskaite, įsiūliau prisiminimui.
Nu kaip smagu Susitiko geri zmones,geros emocijos.Faina