Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių Neligoniukų pavėsinė -2

QUOTE(.GABIJA. @ 2010 11 05, 09:42)
Vėžys man primena kobrą, kuriai jei žiūrėsi į akis būsi užhipnotizuotas, sustigsi , nepajudėsi iš vietos ir ji tave prarys.Ta kobros hipnozė veikia dar nesergant ir kas jei pasiduoda pralaimi.

Hipnotizuoja realiai. Anas išskiria tokias medžiagas, kurios veikia smegenis, iškreipia mąstymą, todėl žmogus ir vengia tikrintis. Tai buo prieš 8 metus sumąstęs vienas Lietuvos onkologas, tarėsi su biochemikais, kaip tų medžiagų ieškot, bet jie pasakė, kad Lietuvoje nėra aparatūros. Tačiau prieš pora metų maždaug JAV mokslininkai šitai patvirtino eksperimentiškai.
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2010 11 05, 10:24)
Hipnotizuoja realiai. Anas išskiria tokias medžiagas, kurios veikia smegenis, iškreipia mąstymą, todėl žmogus ir vengia tikrintis. Tai buo prieš 8 metus sumąstęs vienas Lietuvos onkologas, tarėsi su biochemikais, kaip tų medžiagų ieškot, bet jie pasakė, kad Lietuvoje nėra aparatūros. Tačiau prieš pora metų maždaug JAV mokslininkai šitai patvirtino eksperimentiškai.

O tai aš pranašas, pati sugalvojau g.gif .Tikrai nebuvau nieko panašaus skaičiusi.
Atsakyti
QUOTE(Žiba @ 2010 11 05, 00:49)

O čia mano kiti augintiniai  blush2.gif
user posted image

Aš viso per gyvenimą turėjau 2 operacijas, vieną stuburo ir kitą akies... Pirmos labiau bijojau, antros beveik visai ne. Pirmos bijojau, kad nervą sužalos ir nevaikščiosiu  lotuliukas.gif Bet viskas čiki piki gavosi....

Rasų Lanka, laikysim už tave kumštukus, kad viskas būtų super  mirksiukas.gif

RASU LANKELE, BUK STIPRI!

ŽIBA, oi, koks neikainojamas turtas tavo vaikuciai - grazuoliukai -angeliukai!

GABIJA, laikomes ir tikrai butu gerai, kad nebereiketu didinti operaciju skaiciaus daugiau.

Papildyta:
Aha, esi pranasas! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 11 05, 11:54)
O tai aš pranašas, pati sugalvojau g.gif .Tikrai nebuvau nieko panašaus skaičiusi.

Atsakyti
Sveikutės, Mergaitės 4u.gif Begalinis ačiū už palaikymą. Saulėlydžiui 4u.gif už žinelių perdavimą...Ačiū mergaitėms pasiųliusioms savo pagalbą ... Aš jau namučiuose - tiesa dar šiek tiek pavepusi. Jaučiuosi lyg vakar būčiau padauginusi... smile.gif Šiandien ilsėsiuosi.
Operacija praėjo sklandžiai. Pirminis augliuko tyrimas - paprasta fibroadenoma , bet dar išsiųstas tyrimams ,kad užtvirtinti . To ir tikiuosi. Nuostabi komanda dirba tam skyriuje . Jau kelintą operaciją ten turėjau ir negaliu atsistebėti atsidavusių savo darbui gydytojų bendravimu, ligonio palaikymu, ir visu kitu elgesiu... Kažkaip negaliu sukaupti dėmesio, bet jaučiuosi gerai. Pasakysiu dar vieną dalyką. Kai jau pradėjo lašinti narkozę, aš sakau gydytojams - "jau tuoj atsijungsiu", o jie man - "miegok, miegok ramiai ir nesijaudink - viskas bus gerai". Įsijungė man žydros ir balkšvos spalvos. Prieš mane atsirado mamytė - apkabino mane ir švelniai prisispaudė, o po to jau ji laikė mano ranką dešinę savojoje , o kita savo ranka glostė manają ir kalbėjo, kalbėjo. Mačiau, kad šypsosi ir supratau kad ji ramino mane. Dar jutau, kad aš jai tarpas nuo tarpo linkteliu galvą. Viskas šviesu ir taip ramu, ir mamytė šalia. Atsimerkiu - daktariukas sako - puikiai, taip lengvai prabudote. Aš bandau pasakyti, kad buvau kartu su mamyte, bet liežuvis nesiverčia ir tiek... Ašaros bėga kaip pupos (bet ne skausmo, o kažkokios beribės begalinės meilės ir dar gailesčio kad nebepamenu, ką mamytė ma sakė) Kai vos pradėjo liežuvis verstis, sakau, duokit nosinaitę. Sako- kas yra, ko verki - nesijaudink viskas jau praėjo... O aš, ar jau ir operacija praėjo, aš mamytę mačiau... wub.gif Jie sako - puiku. Jie juk nežino apie mano istoriją. Kol dar gulėjau, dar prasipaipaliojau, tai suspėjau anesteziologui nuostabiąjam papasakoti savo istoriją trumpai ax.gif blush2.gif ir dar paklausti - ar tikite pomirtiniu gyvenimu ir kad mes amžini, ir ar tikite Dievu? doh.gif doh.gif Jis nepasimetęs pasakė, kad nuo praeitų metų, kai vos liko gyvas kažkaip pakeitė pažiūras į Dievą ir supranta, kad kažkas yra... Taip jaučiuosi rami dėl mamytės, o papasakoju tetukui... verysad.gif Jis taip sunkiai netektį perneša. Bet jau greit atsikraustysim pas jį - visiems bus lengviau...
Visoms geros dienelės ir sveikatytės. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 06 lapkričio 2010 - 15:05
Rasu lankele, dziugu matyti Tave cia rasant!
Idomus susitikimas operacijos metu su Mamyte! Man niekada nieko panasaus nera buve, jokiu sapnu ar vaizdu.

Dienele mano tokia nuostabi, kai nereikia niekur skubeti, kai isvoliojusi lovoje atsikelusi privalgiau kopustu uzraugtu (jau visai skanus), ir vel i lova. Labai miegojos! Apie 14 val seses atejo abi. Vyresnioji, labai manimi besirupinanti (vyresne 11metu. ..kaip mama) pripirkusi datuliu(labai brangios jos) dar granatus tris. Karka virta su kaulu tai vel primaisiau inda kopustu su semenu aliejumi. Mmm, skanumelis. Grizo sunus is vilniaus, uzskaite kopustus, kad skanus. Dar kepiau jam ir sau blyneliu su varske. Juos irgi sese-dvyne pagaminusi kepimui vakar atnese. Taip ir gyvenu. Siek tiek skaudejo galva, isgeriau ibumetin, dabar jauciuos visiskai sveika, nieko neskauda.

SVETOS atsiusti vaistukai padeda, ir siandien normaliai tualete atlikau procedura ta wink.gif.
thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 06 lapkričio 2010 - 19:31
Labutis visom,
vakar gavau dozę Herzeptino - poveikio jokio, skraidau bigsmile.gif
Šiandien turėjau labai brangų svečią - savo likimo draugą, kaunietę, nuo rugsėjo buvom nesimatę, taip buvau pasiilgus wub.gif kai gulėjau spinduliams klinikose ji taip pat važinėjo į spinduliukus, kasdien aplankydavo mane. Jau ir gydytoja net neklausdavo, kam ruošiu sumuštinius ir kavutę kasrytas ax.gif Susipažinom po operacijų sanatorijoj, taip ir bendraujam kasdien telefonu, geriausia terapija kalbėtis su tuo, kas išgyvena tai ką ir tu. Tai va, numezgiau jai kaklaskarę dovanų, nes ji nedraugauja su virbalais, tai išlėkė apsipatenkinusi visa biggrin.gif
Žodžiu linksma, turininga dienelė buvo wub.gif

QUOTE(Patriccija @ 2010 11 04, 23:11)
GREK, kaip faina Jums, kad po visu gydymu gausite sanatorija.

Patricija, gerai būtų, kad aš čia gaučiau sanatoriją verysad.gif
Mano liga - ne vienintelė bėda mūsų namuose. Mano mažius turi cerebrinį paralyžių nuo gimimo, paralyžuota kairė pusė, rankytė ir kojytė. Tai dėl jo gerovės stengiuosi, jam priklauso sanatorija, turėjom važiuot pavasarį, bet aš negalėjau, o daugiau nieks nesiryžta su juo leistis trim savaitėm kelionėn unsure.gif

Rasų lanka - wub.gif net pravirkdei mane savo pasakojimu.
Tikėkimės, kad ir galutiniai rezultatai bus geri.
Atsakyti
GREK, 4u.gif ...tikrai tada tau labai svarbu, kad ir vaikelis gaus masazus. Ka gydytojai prognozuoja? Gal isaugs? KIEK VAIKELIUI METU?

Kas ta kaklaskare ar kaip tu ja pavadinai? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 06 lapkričio 2010 - 19:56
QUOTE(Patriccija @ 2010 11 06, 20:55)
GREK, 4u.gif ...tikrai tada tau labai svarbu, kad ir vaikelis gaus masazus. Ka gydytojai prognozuoja? Gal isaugs? KIEK VAIKELIUI METU?

Kas ta kaklaskare ar kaip tu ja pavadinai? biggrin.gif

Patricija, cerebrinis paralyžius - smegenų pažeidimas, neišaugs jo, tik išmoks gyvent su savo negalia. O procedūros tik atpalaiduoja jam raumenukus, saugo nuo sąnariukų sustingimo ir t.t.
Mano pupai 4 tuoj sueis smile.gif Va pasirodom ta proga, čia vasarą kaime su sese

user posted image

O kaklaskarė, vadinamas baktusas, atrodo va taip (nuotrauka skolinta)

user posted image

Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2010 11 06, 22:10)
Patricija, cerebrinis paralyžius - smegenų pažeidimas, neišaugs jo, tik išmoks gyvent su savo negalia. O procedūros tik atpalaiduoja jam raumenukus, saugo nuo sąnariukų sustingimo ir t.t.
Mano pupai 4 tuoj sueis  smile.gif Va pasirodom ta proga, čia vasarą kaime su sese

user posted image

O kaklaskarė, vadinamas baktusas, atrodo va taip (nuotrauka skolinta)

user posted image

GREK g.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif , labai grazus vaikuciai. Kada supratote , kad vaikeliui paralyzius? Na, kokio amziaus buvo sunelis? Nesusidurusi su sia ligele.
Nuotraukoje visiskai sveikas atrodo thumbup.gif

Mezginys tikrai protingas wink.gif silta kaklui ir grazu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 06 lapkričio 2010 - 20:49
QUOTE(Patriccija @ 2010 11 06, 21:46)
GREK g.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif , labai grazus vaikuciai. Kada supratote , kad vaikeliui paralyzius? Na, kokio amziaus buvo sunlis? Nesusidurusi su sia ligele.
Nuotraukoje visiskai sveikas atrodo thumbup.gif

Mezginys tikrai protingas wink.gif silta kaklui ir grazu.

Ačiū, tėvai gražūs, tai ir vaikai į mus lotuliukas.gif
Jau nuo gimimo žinojom apie ligą, tik vis tikėjausi geriausio, bet, deja. Nors jam nėra labai sunki forma, ačiū nors už tai.

Aga, mezginys labai praktiškas, turiu ir sau nusimezgus, dabar dukrai mezgu.
Atsakyti
Gerai, kad nesunki forma. Pats jis vaiksto?
Atsakymas geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,kad tevai grazus tai ir vaikai grazus. Niu, maunu i lova. Labanaktukas GREK.

Matau rasu lankele prisijungusia. Oi, kaip Raselei 4u.gif 4u.gif 4u.gif gerai, kad augliukas ne piktas!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 06 lapkričio 2010 - 20:59
Labas vakarėlis, grįžau šį vakarą iš svečių smile.gif

Rasų lanka, džiaugiamės kartu su tavim tavo nepiktu atsakymu user posted image

ir labai gera buvo skaityti apie tave aplankiusį jausmą - mamytės pojūtį. Stprėk dabar.

Grek, tavo vaikučiai žavūs user posted image

O čia, Rasyte, tau nuo mano dukrytės

user posted image

Už dovanėles rolleyes.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 06 lapkričio 2010 - 21:34