Rasu lankele, kiek bebutu operaciju, pries kiekviena jauciame nerima. Tai normalu. Isgerk butinai vaistuku ir anksciau bek i lovyte. Tu jei neparasysi, gal Tavo vyras gali parasyti, jei zino, kad Tu rasai cia. O gal
Samta aplankys tave ir papasakos kaip musu mieloji Rasele jauciasi.
Laimingai TAU!
O as siandien sutarkavau kopustu katila didziuli, tikejaus, kad sunelis pades, bet jis dinges per pietus i Vilniu pas mergaiciuke. Juk siandien arba ryt reikejo sudeti kopustus p/g menuli - delcia, ryt po chemo labai smagu buna paguleti lovoje siltai uzsiklojus, beliko siandien. Kazkaip net rankos pavargo betarkuojant, tai iskelusi laikiau ir kraciau gal 10 min.
robyte_ff,
GREK, kaip faina Jums, kad po visu gydymu gausite sanatorija. Tik as tokiu metu laiku labiau linkusi rinktis Druskininku, nes ten daug sausesnis klimatas, nei prie juros.
SVETA vis gurksteliu is buteliuko Tavo atsiusta vaistuka, nezinau kas padejo, nes dar ir Wobenzymo geriau, tai dvi dienas is eiles "pramuse
"taip, kad net purskiau tulike ...
. Ryt vel chemo ir tas Zofranas.
Papildyta:
QUOTE(ifauru @ 2010 11 04, 18:09)
Pasiimk paduškyte po uodega - mano ir MB sesės buvo (tik skirtingu laiku), tai labiausiai kas pabodo - sėdėt...
rasų lanka, apkabinu. VISKAS TURI BŪTI GERAI
ifauru ir
GABIJA, tai kaip Jus ten pakliunate? Galima is anksto bet kam bilietus isigyti? Nors as nebeziuriu šokiu, man nepatinka. Muzikines laidas geriau ziuriu, kad nuotaika keltu, o ten per sokiu laidas TV nelabai man patinka komisijos nariu koliones vienas ant kito.
Papildyta:
arunele tikrai dailus Tavo baltieji katineliai ideti nuotraukoje. Katytes labiau myliu, nei šuniukus, man šuniukai skleidžia nemalonu kvapa.
Papildyta:
QUOTE(Žiba @ 2010 11 03, 11:28)
Sveikos,
aš tikrinausi visai neseniai, viskas tvarkoj buvo, tiesiog per jogos užsiėmimus prie atvirų langų kvėpuojam, tai tokiu oru viens du supučia
Jau man ne pirmą kart. Aš esu turėjus ir su stuburu problemų, tai ir kaklas mano silpna vieta. O šita temelė man labiau prie širdies nei onko forumas
O menų aš nekuriu
Arba tos kūrybos menu ne visai pavadinsi, tai labiau darbas (su reklamom ir viskuo kas susiję su spauda).
Grafikos dizainerė aš
Jau seniai savo malonumui nekūriau nieko
Užtai ir žaviuosi tokiais šiltais darbeliais, man tiesiog gražu
Arūne, atsiųsk jei gali prisijungimus, mielai parodysiu savo išdaigininkus
ir kitų būtų faina pažiūrėt
Čia pas mus pernai buvo kiciukų, tai mano ciocia juos labai žiūrėjo
Žiba, na, dailus Tavo gyvuneliai nuotraukytese ir kvapo nesijaucia
Papildyta:
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 11 04, 10:30)
GABIJA, tai siandien dirbau su kopustais, vienu zodziu, ba;liavosiu ir dirbsiu
Daniella daznai matau skaitancia, bet niekada nemaciau, kad Ji cia rasytu.