Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių Neligoniukų pavėsinė -2

QUOTE(.GABIJA. @ 2010 11 04, 12:49)
Ir kur tėvelį baltą gavote?

Istorija nutyli cool.gif . Gavome jau "gatavą produktą" - baltą kačiuką, ir dar priedo šią nuotraukytę iš anų namų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 04 lapkričio 2010 - 13:05
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 11 04, 09:57)
O mane šeštadienį dukra veža į LNK šokių filmavimą thumbup.gif  4u.gif  lotuliukas.gif

Pasiimk paduškyte po uodega - mano ir MB sesės buvo (tik skirtingu laiku), tai labiausiai kas pabodo - sėdėt...

rasų lanka, apkabinu. VISKAS TURI BŪTI GERAI
Atsakyti
Rasų lanka, mes kartu, mintimis, laikysim kumštukus ir tikėsimės geriausio smile.gif

VISKAS BUS GERAI

user posted image

Tai va, buvom su mažium pas daktarytę, šįkart lengviau prasisuksim nuo didelio popierizmo (anksčiau jis utrukdavo apie 2 savaites), dabar jau po savaitgalio lėksim į sanatoriją, jam taip reikia, o per mano ligas taip nukentėjo vaikas, jau kuris laikas be masažų. Ech, bet dabar tai jau atsigriebsim biggrin.gif Pirksiu jei reiks procedūras, bet gal dar nepavėlavom negrįžtamai tikiuosi. Tai va, skraidau šiandien padebesiais iš džiaugsmo thumbup.gif Ir man, ir jam 3 savaitės poilsio wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GREK: 04 lapkričio 2010 - 16:40
GREK, nu fainai thumbup.gif ! As pries pusantru metu Palangoj 3 savaites reabilitavausi, labai patiko. Reikia tik sveikti ir daugiau niekuo nesirupinti:).
Mano gydytojai irgi dabar bandys man kokia reabilitacija suorganizuot, tikiuosi ir as gausiu nors savaitele sanatorijoj papoilsiaut.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 11 04, 10:57)
O mane šeštadienį dukra veža į LNK šokių filmavimą thumbup.gif  4u.gif  lotuliukas.gif

Visada ziuriu sokius per TV3,o si sestadieni turesiu ziureti per LNK,kad tave pamatyti tongue.gif

ziba ,tavo gyvunai labai labai wub.gif ir arunes Perliukas wub.gif

GREK ,gerai pailsekite su suneliu kartu 4u.gif

rasu lanka ,mes su tavim group.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 04 lapkričio 2010 - 16:57
Labas vakariukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif - tik dabar iš darbelio grįžau...Na, jaučiu, jaučiu, kad šiandien esu ne tokia... Mokiniai sau, o aš sau - jaučiuosi, kaip kolboje - aš ir kitas pasaulis... rolleyes.gif
Na ,ir kaip Jūsų visų nemylėti. wub.gif Būtinai susidėsiu į krepšį jūsų palaikymą ir palinkėjimus. Ačiū mergytės mieliausios. Kai tik galėsiu, duosiu žinią. Daiktų dar nesusipakavau, eisiu dabar pakuotis(tiksliau jie išsvaidyti ant "tapšano" - reik surinkti dailiai į krūvelę ax.gif , išgersiu raminančią - šiandien šeimos daktarytė parašė... wub.gif

QUOTE(.GABIJA. @ 2010 11 04, 10:30)
RASELE ar jau pakuojiesi daiktelius? Kaip nuotaikos? Nebijok operacijos.Per ją nieko nejauti.Kiek nemaloniau bus po jos, bet tu jau žinai viską neblogiau už daktarus.Jaučiu, kad viskas bus gerai. 4u.gif

ax.gif Žinau aš tas operacijas ir po jų kaip yra - dabar jau bus šeštoji ir ketvirtoji per 4 metus. Visos su pilna narkoze.... unsure.gif

Tai iki... wub.gif Beje, labai myliu gyvūnėlius - jie nuostabūs . wub.gif Turiu omenyje nuotraukytes... wub.gif
Atsakyti
Rasu lankele, kiek bebutu operaciju, pries kiekviena jauciame nerima. Tai normalu. Isgerk butinai vaistuku ir anksciau bek i lovyte. Tu jei neparasysi, gal Tavo vyras gali parasyti, jei zino, kad Tu rasai cia. O gal Samta aplankys tave ir papasakos kaip musu mieloji Rasele jauciasi.
Laimingai TAU! 4u.gif

O as siandien sutarkavau kopustu katila didziuli, tikejaus, kad sunelis pades, bet jis dinges per pietus i Vilniu pas mergaiciuke. Juk siandien arba ryt reikejo sudeti kopustus p/g menuli - delcia, ryt po chemo labai smagu buna paguleti lovoje siltai uzsiklojus, beliko siandien. Kazkaip net rankos pavargo betarkuojant, tai iskelusi laikiau ir kraciau gal 10 min.

robyte_ff, GREK, kaip faina Jums, kad po visu gydymu gausite sanatorija. Tik as tokiu metu laiku labiau linkusi rinktis Druskininku, nes ten daug sausesnis klimatas, nei prie juros.

SVETA vis gurksteliu is buteliuko Tavo atsiusta vaistuka, nezinau kas padejo, nes dar ir Wobenzymo geriau, tai dvi dienas is eiles "pramuse lotuliukas.gif "taip, kad net purskiau tulike ... lotuliukas.gif . Ryt vel chemo ir tas Zofranas. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(ifauru @ 2010 11 04, 18:09)
Pasiimk paduškyte po uodega - mano ir MB sesės buvo (tik skirtingu laiku), tai labiausiai kas pabodo - sėdėt...

rasų lanka, apkabinu. VISKAS TURI BŪTI GERAI

ifauru ir GABIJA, tai kaip Jus ten pakliunate? Galima is anksto bet kam bilietus isigyti? Nors as nebeziuriu šokiu, man nepatinka. Muzikines laidas geriau ziuriu, kad nuotaika keltu, o ten per sokiu laidas TV nelabai man patinka komisijos nariu koliones vienas ant kito.
Papildyta:
arunele tikrai dailus Tavo baltieji katineliai ideti nuotraukoje. Katytes labiau myliu, nei šuniukus, man šuniukai skleidžia nemalonu kvapa. tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(Žiba @ 2010 11 03, 11:28)
Sveikos,

aš tikrinausi visai neseniai, viskas tvarkoj buvo, tiesiog per jogos užsiėmimus prie atvirų langų kvėpuojam, tai tokiu oru viens du supučia doh.gif Jau man ne pirmą kart. Aš esu turėjus ir su stuburu problemų, tai ir kaklas mano silpna vieta. O šita temelė man labiau prie širdies nei onko forumas tongue.gif

O menų aš nekuriu ax.gif Arba tos kūrybos menu ne visai pavadinsi, tai labiau darbas (su reklamom ir viskuo kas susiję su spauda). Grafikos dizainerėblush2.gif Jau seniai savo malonumui nekūriau nieko doh.gif Užtai ir žaviuosi tokiais šiltais darbeliais, man tiesiog gražu wub.gif

Arūne, atsiųsk jei gali prisijungimus, mielai parodysiu savo išdaigininkus biggrin.gif ir kitų būtų faina pažiūrėt blush2.gif

Čia pas mus pernai buvo kiciukų, tai mano ciocia juos labai žiūrėjo
user posted image
user posted image
user posted image

Žiba, na, dailus Tavo gyvuneliai nuotraukytese ir kvapo nesijaucia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 11 04, 10:30)

Patricija, po gimtadienio reikia žiūrėti kokios bus 12-ka dienų, tokie ir visi metai.Kol kas labai smagūs metai nusimato  lotuliukas.gif

Dar kartą labas visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif

GABIJA, tai siandien dirbau su kopustais, vienu zodziu, ba;liavosiu ir dirbsiu lotuliukas.gif

Daniella daznai matau skaitancia, bet niekada nemaciau, kad Ji cia rasytu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 04 lapkričio 2010 - 22:00
QUOTE(Patriccija @ 2010 11 05, 00:11)
SVETA vis gurksteliu is buteliuko Tavo atsiusta vaistuka, nezinau kas padejo, nes dar ir Wobenzymo geriau, tai dvi dienas is eiles "pramuse lotuliukas.gif "taip, kad net purskiau tulike ... lotuliukas.gif . Ryt vel chemo ir tas Zofranas.  verysad.gif

Nu tai smagu jeigu padejo tongue.gif
Del chemijos console.gif Tikekimes kad ir po sitos savijauta bus nebloga 4u.gif Man vien nuo tu zodziu"zofranas,prednizolonas" jau vemti norisi,brrr unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 04 lapkričio 2010 - 22:21
QUOTE(Patriccija @ 2010 11 04, 23:11)
ifauru ir GABIJA, tai kaip Jus ten pakliunate? Galima is anksto bet kam bilietus isigyti? Nors as nebeziuriu šokiu, man nepatinka. Muzikines laidas geriau ziuriu, kad nuotaika keltu, o ten per sokiu laidas TV nelabai man patinka komisijos nariu koliones vienas ant kito.

Aš taii nebuvau schmoll.gif - kur jau man iš kaimo blush2.gif
O sesės tai turėjo pakvietimus - draugės vaikai pas kažkurį iš šokėjų pamokas lanko - tai prisikvietė palaikymo komandą....
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 11 04, 08:30)
Tavo Šunytės žvilgsnis toks protingas thumbup.gif
Kokį univerą baigė? lotuliukas.gif
Super žvėreliai.

lotuliukas.gif Apsimeta, baisiai ji gudri pas mane, tokias akis nutaiso, kad lotuliukas.gif Ypač kai kasnelis koks skanesnis šalia biggrin.gif O dabar tai išvis sunku jai atsakyti, iš virtuvės neišeina ax.gif

Ačiū už pagyrimus mano augintiniams blush2.gif
Man kažkaip nelabai jaučiasi jos tas kvapas, nebent išsimaudo kūdroj prie namų vasarą, va tada tai doh.gif Ateina visa juoda kaip bebras ir dar smirdi dumblais, siaubas doh.gif O nesimaudyti vasarą šitie šunys tiesiog negali...

O čia mano kiti augintiniai blush2.gif
user posted image

Aš viso per gyvenimą turėjau 2 operacijas, vieną stuburo ir kitą akies... Pirmos labiau bijojau, antros beveik visai ne. Pirmos bijojau, kad nervą sužalos ir nevaikščiosiu lotuliukas.gif Bet viskas čiki piki gavosi....

Rasų Lanka, laikysim už tave kumštukus, kad viskas būtų super mirksiukas.gif

Atsakyti
Kokia graži tavo šeimynėlė, Žiba! Gausi ir įvairi. Vaikučiai ir garbanoti, ir tiesiais plaukučiais... Esi apdovanota džiaugsmais, belieka palinkėti sėkmės tau juos visus auginant smile.gif

Rasų lanka,... user posted image iki pasimatymo, mieloji...
Atsakyti
Labas rytas
Žiba labai gera ant dūšioje pasidarė pasižiūrėjus į vaikučius.Tikrai vaikuose angelai gyvena.Gražuoliukai, sveikatėlės jums visiems. 4u.gif

Rasele tikrai negalvojau , kad tu mano konkurentė schmoll.gif , operacijų skaičiumi, įskaitant ir Patriciją.Dabar su narkoze bus 7-a per penkmetį, na dvi buvo mažos virš pusvalandžio.Linkiu daugiau visoms neberungtyniauti ir pasilikti prie pasiektų rekordų. lotuliukas.gif Sėkmės Rasele 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pakvietimus gavo mano dukra, nes jų firma užsisako reklamą.Kadangi iš jų gauna nemažai pinigėlių, tai ir pamalonino.

O į sanatoriją vis planuoju , bet taip ir neišvažiuju.Kažkaip išpuola baigti chemo balandžio pradžioje ar spalio pabaigoje, o aš mėgstu šilumą.Į mišką tokiu laiku galiu namuose nueiti, prie mano mylimos jūros šalta.Taip ir nenueinu į šokius kam per 30-dešit. lotuliukas.gifŠį kartą birželio pradžioje turėtų baigtis.

O mano stentuota viena skaudinėja.Panašu, kad infekcija.Jau nervuoja, kad vėl gali tekti atidėti operaciją, o taip žaisti labai nesinori.Liko savaitė su trupučiu.

Vakar savo gatvelėje sužinojau apie dar vieną onko ligonę.200m spinduliu esame 4-ios, visos tarp 55-65 metų.Galim steigti arbatos klubą...Kažkas panašaus į epidemiją.Vienai panašu, kad prasideda recidyvas, bet ji jau virš metų neina pas daktarus.Nesuprantu tokio požiūrio į savo gyvenimą.Juk vis tiek privers skausmai nueiti.Mano bendradarbė pasakė, kad ją iš namų išveš tik su greitąja.Taip ir buvo , bet per vėlai.Operavo, buvo chemo , bet 45m moteris užgeso per metus.Man atrodo būtų baisi statistika, jei kas suskaičiuotų , kiek išėjo moterų , dėl gydymosi baimės.O galėjo gyventi.
Vėžys man primena kobrą, kuriai jei žiūrėsi į akis būsi užhipnotizuotas, sustigsi , nepajudėsi iš vietos ir ji tave prarys.Ta kobros hipnozė veikia dar nesergant ir kas jei pasiduoda pralaimi.

Šiandien leisiu dukrai pailsėti, o pati pasidžiaugsiu anūku.Tuoj vyras atsiveš.Kai marti pradės dirbti tų džiaugsmų dar padaugės.O dabar labiau bendraujame su vyriausiu.Žiūrim per palydovą filmukus, kur yra rusiškas vertimas, ten aš vertėjauju, na o angliškų tenka žiūrėti paveisliukus.Taigi turim žiūrėti abu, nes vienam neįdomu, reikia dar ir pasišnekėti.Jo mėgstamiausia tema gyvūnai.

Taigi atsisveikinu iki sekmadienio
Diena šiandien fui schmoll.gif
tai bent šidyje būna šilta. 4u.gif
Atsakyti