Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių Neligoniukų pavėsinė -2

QUOTE(GREK @ 2010 11 03, 12:08)
Labas ir čia visom, jau kad prirašiau iš įpratimo anoj temoj  doh.gif nesikartosiu, bet man čia irgi smagiau. Tik iš įpročio perlekiu per visas temas, kurios įtrauktos Favorituose.
lotuliukas.gif oi, jumoristė, kai pasimatysim, būtinai turėsim apžiūrėt blogąją mezginio pusę, norėčiau pamatyt, kas ten "gyvena"  biggrin.gif
jetau, patys gražiausi šunys pasaulyje  wub.gif

OI, nu nepaskrendu šiandien, nemiga kankint pradėjo, rankelę skauda, pikta kaip šuva pasidariau, jaučiu reiks uspakajoncų kokių ieškotis, kažkoks nerimas širdy ir niekaip nepajėgiu jo atsikratyt  unsure.gif Kaip Gabija sakė, imu save už plaukų ir tempiu kur reikia, nes kitaip ir tupėčiau namie perdien. Šiandien kraujus pridaviau, lauksiu kaip atsakymai, penktadienį lekiu lašintis Herceptino Kaunan. Dar pradėjau tvarkytis popierius dėl sanatorijos, tai veikloj nuolatinėj esu, o taip nori ramybės  doh.gif

Kažkada administratorė norėjo, kad pirmoji tema taptų labiau medicininio- konsultacinio pobūdžio, nes per plepalus tikrai info pasiklysta.
Dabar gal ir gaunasi toks atsidalijimas.Juk norisi nors kiek atsipalaiduoti, o tai viena viena rašo kažką džiugaus, o šalia nevilties šauksmas.Gaunasi kažkaip nejauku.
Taigi čia gal reiktų laikytis taisyklės, nors pro ašaras, bet kelk nuotaiką pirmiausia sau , o kartu ir kitiems.Bent aš taip manau.

Aš šiandien po vakarykščio energetinio Reiki, kažkokia skraidanti.Buvau Kaune sagų, dukrai kailinukus tvarkau, tai lėkiau kaip bitė.Net kūno temperatūra 36,5, kai būdavo 35,6.
Dar radau knygą rusišką apie energetinį kvėpavimą, viskas priešingai, kaip dabar rekomenduojama.Dabar mokinuosi.Atrodo , kad nebloga metodika.
Вилунас Юрий Георгиевич - Рыдающее дыхание излечивает болезни за месяц
http://www_e-puzzle_ru/list.php?c=a-v
Atsakyti
Ziba, man spinduliavimas baigesi pries pusantro menesio, vis dar jauciu, kad ta vieta jautri, odos jautrumas padidejes, paskauda karts nuo karto. Taip spinduliuota vieta istino, kad net nauja darini itariau. Bet biopsija parode, kad viskas gerai. rolleyes.gif Kai spinduliavo kruti pries gerus 3 metus, tai kazkokiu salutiniu ir liekamuju reiskiniu nejauciau. O dabar jauciu, neaisku kiek dar uztruks. Bet as nepaklusni ligone - dexametazona atsisakiau gerti, o jis stipriai uzdegima slopina. rolleyes.gif Manau, kad normalu kazka jausti ir gan ilga laika, juk dideles apsvitos dozes gavom...
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 11 03, 12:58)

suprasta ax.gif

Maximoj granatams akcija, prisipirkau ir valgau, mmm, skanu smile.gif
Atsakyti
Kaip tuos granatus reikia valgyti? Apciulpti ir kaulus ispjauti?
QUOTE(GREK @ 2010 11 03, 19:35)
suprasta  ax.gif

Maximoj granatams akcija, prisipirkau ir valgau, mmm, skanu  smile.gif

Robyte_ff, oooo, taip baisus tas dexametazonas, as po jo jauciuos ispurtusi visa.

Dar ir siandien svenciau gimtadieni su bendradarbiais. Musu keturi skorpionai, sudetinis balius.Darbus baigem 15 val. ir uzsibuvom iki 19 val kavineje pas mano vyresniaja sese..Karbonadai su kauliuku, liezuvis ..ju gamybos karkutes be E, idaryta vista, mmm, tortas, vaisiai(beje jie nusibode). Skaniai visko prisivalgiau. Mmmm. Dabar troskina. Dar ir vyno pagurksnojau. Vat! tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 03 lapkričio 2010 - 21:42
QUOTE(Žiba @ 2010 11 03, 10:28)
Sveikos,

aš tikrinausi visai neseniai, viskas tvarkoj buvo, tiesiog per jogos užsiėmimus prie atvirų langų kvėpuojam, tai tokiu oru viens du supučia doh.gif Jau man ne pirmą kart. Aš esu turėjus ir su stuburu problemų, tai ir kaklas mano silpna vieta. O šita temelė man labiau prie širdies nei onko forumas tongue.gif

O menų aš nekuriu ax.gif Arba tos kūrybos menu ne visai pavadinsi, tai labiau darbas (su reklamom ir viskuo kas susiję su spauda). Grafikos dizainerėblush2.gif Jau seniai savo malonumui nekūriau nieko doh.gif Užtai ir žaviuosi tokiais šiltais darbeliais, man tiesiog gražu wub.gif

Arūne, atsiųsk jei gali prisijungimus, mielai parodysiu savo išdaigininkus biggrin.gif ir kitų būtų faina pažiūrėt blush2.gif

Čia pas mus pernai buvo kiciukų, tai mano ciocia juos labai žiūrėjo
user posted image
user posted image
user posted image

Tavo Šunytės žvilgsnis toks protingas thumbup.gif
Kokį univerą baigė? lotuliukas.gif
Super žvėreliai.
Papildyta:
QUOTE(Patriccija @ 2010 11 03, 22:38)
Dar ir siandien svenciau gimtadieni su bendradarbiais. Musu keturi skorpionai, sudetinis balius.Darbus baigem 15 val. ir uzsibuvom iki 19 val kavineje pas mano vyresniaja sese..Karbonadai su kauliuku, liezuvis ..ju gamybos karkutes be E, idaryta vista, mmm, tortas, vaisiai(beje jie nusibode). Skaniai visko prisivalgiau. Mmmm. Dabar troskina. Dar ir vyno pagurksnojau. Vat! tongue.gif

Patricija, po gimtadienio reikia žiūrėti kokios bus 12-ka dienų, tokie ir visi metai.Kol kas labai smagūs metai nusimato lotuliukas.gif

RASELE ar jau pakuojiesi daiktelius? Kaip nuotaikos? Nebijok operacijos.Per ją nieko nejauti.Kiek nemaloniau bus po jos, bet tu jau žinai viską neblogiau už daktarus.Jaučiu, kad viskas bus gerai. 4u.gif
Mano dalis daiktų ir liko didelėje tašėje.Aš kai važiuoju, tai man viskas netelpa į vieną rankinę, bet už tai galiu palatos draugės paskolinti visko , pradedant veido kremu ir baigiant fenu. lotuliukas.gif O dar labai svarbu turėti mažą gyvatuką virti arbatai.
Žiūriu visa chebra susirinko
robyte_ff, Daniella,rasų lanka
Dar kartą labas visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 04 lapkričio 2010 - 08:40
Labas rytas visoms 4u.gif

Patriccija, o misraines baltos buvo? biggrin.gif Mes irgi darbe tris koleges islydejom, tai vos ne kasdien isleistuves gavosi:).

GREK, granatai thumbup.gif . Man rauginti kopustai dabar ant bangos:)

.GABIJA. o as net nezinojau apie 12 dienu po gimtadienio rolleyes.gif Vaziuojant i ligonine man tas pats, as dazniausiai lagamina maza vezuosi, bet ir tai viskas netelpa:D.

Uz Rasele laikom visos kumscius, viskas bus gerai wink.gif Mes zinom wink.gif

Atsakyti

O mane šeštadienį dukra veža į LNK šokių filmavimą thumbup.gif 4u.gif lotuliukas.gif

Man namysėdai tai jau metų įvykis 4u.gif

Rasele parašyk savo telefono numeriuką į asmeninį paštą. pačiulbinsiu, kad nebūtų nuobodu.
Atsakyti
Kokios visos linksmos smile.gif . Rasyt, neužmiršk susidėt mūsų visų šypsenų ir linkėjimų į tašiuką, ir žinok, kad rytoj visos mintys bus apie TAVE.

Gabija, pamojuok, kai tave rodys, žiūrėsim kaklus ištempusios ploja.gif

Atsakyti
QUOTE(arune @ 2010 11 04, 10:18)
Kokios visos linksmos  smile.gif . Rasyt, neužmiršk susidėt mūsų visų šypsenų ir linkėjimų į tašiuką, ir žinok, kad rytoj visos mintys bus apie TAVE.

Gabija, pamojuok, kai tave rodys, žiūrėsim kaklus ištempusios  ploja.gif

Negalvokit , kad mes gauname VIP vietas lotuliukas.gif .Tikrai nerodys.
Atsakyti
QUOTE(Žiba @ 2010 11 03, 10:28)

Uch, gražuoliukai thumbup.gif mamytė su dukryte ar sūneliu turbūt?

O čia manasis mažius su mamyte:

user posted image
Atsakyti
Laba visom, tikėjausi labai prasto oro, pas mus naktį toooks lietus su stipriu vėju praūžė blink.gif O rytas toks gražus ir saulėtas smile.gif

QUOTE(Patriccija @ 2010 11 03, 22:38)
Kaip tuos granatus reikia valgyti? Apciulpti ir kaulus ispjauti?

Aš tai kaulus metu lauk, o mano chebra varo su viskuo biggrin.gif Tokie sultingi, kad nei čiulpt nereikia bigsmile.gif

Nu kada baigsis baliai festivaliai?

QUOTE(robyte_ff @ 2010 11 04, 09:51)
GREK, granatai  thumbup.gif . Man rauginti kopustai dabar ant bangos:) 

Agam wub.gif ir man. Skaičiau meniu pagal metų laikus - rudenį norisi rūgštaus maisto, tai ir pastebėjau, kad į trasą eina spanguolės, citrinos, rauginti kopūstai ir t.t.

QUOTE(arune @ 2010 11 04, 10:18)
Gabija, pamojuok, kai tave rodys, žiūrėsim kaklus ištempusios  ploja.gif

jo jo, visada žiūriu, bandysiu ieškot ir aš biggrin.gif

QUOTE(arune @ 2010 11 04, 10:24)

doh.gif jetau grožis, išvarysi iš proto mane, taip norėčiau tokio mylučio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2010 11 04, 10:24)

user posted image

Ir kur tėvelį baltą gavote? Pasaka koks fainas lotuliukas.gif
Atsakyti