QUOTE(GREK @ 2010 11 03, 12:08)
Labas ir čia visom, jau kad prirašiau iš įpratimo anoj temoj nesikartosiu, bet man čia irgi smagiau. Tik iš įpročio perlekiu per visas temas, kurios įtrauktos Favorituose.
oi, jumoristė, kai pasimatysim, būtinai turėsim apžiūrėt blogąją mezginio pusę, norėčiau pamatyt, kas ten "gyvena"
jetau, patys gražiausi šunys pasaulyje
OI, nu nepaskrendu šiandien, nemiga kankint pradėjo, rankelę skauda, pikta kaip šuva pasidariau, jaučiu reiks uspakajoncų kokių ieškotis, kažkoks nerimas širdy ir niekaip nepajėgiu jo atsikratyt Kaip Gabija sakė, imu save už plaukų ir tempiu kur reikia, nes kitaip ir tupėčiau namie perdien. Šiandien kraujus pridaviau, lauksiu kaip atsakymai, penktadienį lekiu lašintis Herceptino Kaunan. Dar pradėjau tvarkytis popierius dėl sanatorijos, tai veikloj nuolatinėj esu, o taip nori ramybės
oi, jumoristė, kai pasimatysim, būtinai turėsim apžiūrėt blogąją mezginio pusę, norėčiau pamatyt, kas ten "gyvena"
jetau, patys gražiausi šunys pasaulyje
OI, nu nepaskrendu šiandien, nemiga kankint pradėjo, rankelę skauda, pikta kaip šuva pasidariau, jaučiu reiks uspakajoncų kokių ieškotis, kažkoks nerimas širdy ir niekaip nepajėgiu jo atsikratyt Kaip Gabija sakė, imu save už plaukų ir tempiu kur reikia, nes kitaip ir tupėčiau namie perdien. Šiandien kraujus pridaviau, lauksiu kaip atsakymai, penktadienį lekiu lašintis Herceptino Kaunan. Dar pradėjau tvarkytis popierius dėl sanatorijos, tai veikloj nuolatinėj esu, o taip nori ramybės
Kažkada administratorė norėjo, kad pirmoji tema taptų labiau medicininio- konsultacinio pobūdžio, nes per plepalus tikrai info pasiklysta.
Dabar gal ir gaunasi toks atsidalijimas.Juk norisi nors kiek atsipalaiduoti, o tai viena viena rašo kažką džiugaus, o šalia nevilties šauksmas.Gaunasi kažkaip nejauku.
Taigi čia gal reiktų laikytis taisyklės, nors pro ašaras, bet kelk nuotaiką pirmiausia sau , o kartu ir kitiems.Bent aš taip manau.
Aš šiandien po vakarykščio energetinio Reiki, kažkokia skraidanti.Buvau Kaune sagų, dukrai kailinukus tvarkau, tai lėkiau kaip bitė.Net kūno temperatūra 36,5, kai būdavo 35,6.
Dar radau knygą rusišką apie energetinį kvėpavimą, viskas priešingai, kaip dabar rekomenduojama.Dabar mokinuosi.Atrodo , kad nebloga metodika.
Вилунас Юрий Георгиевич - Рыдающее дыхание излечивает болезни за месяц
http://www_e-puzzle_ru/list.php?c=a-v