Įkraunama...
Įkraunama...

Antroji santuoka

tai buvo kaune vytauto baznycioje kai mes pirma karta atejom jis patarde maniski ir tuo paciu mus kodel issiskyre kiek laiko ir pan bet jokiu moralu nieko nebuvo bet mes davem 50 lt
Atsakyti
QUOTE (gutė pinkutė @ 2004 11 09, 15:07)
tai buvo kaune vytauto baznycioje kai mes pirma karta atejom jis patarde maniski ir tuo paciu mus kodel issiskyre kiek laiko ir pan bet jokiu moralu nieko nebuvo bet mes davem 50 lt

tai nereikia reiskias kunigo bijoti?sakyti kaip buvo ir viskas? dry.gif
Atsakyti
na labai i smulkmenas nesileist galima maniskis susituoke pirma karta 22 labai jaunas po to ja isleido i mokslus lenkijoj nelabai matesi 4 metus per tiek laiko zmones keiciasi ir pan
tai kunigas paklause ar as nesimokau?tipo nu jei nori toki vyra turet geriau nesimokink nu ka zinau jis toks ppie bairio pasitaike ir kas labai istrigo ka jis pasake kad visko buna gyvenime bet jis labai dziaugiasi kad mes nenusisukam nuo dievo ir baznycios
Atsakyti
Vasara planuoju antra karta isteketi, bet labai neramu, ar antra karta tai imanoma padaryti baznycioje? Pirma karta tekejau labai jauna, 18 metu. Jei pasakyciau klebonui, kad tokia jauna nesuvokiau iki galo ka darau, ar tai bus argumentas?smile.gif Dar esu girdejusi apie ziedu sventinima, ar tai kazkas panasaus?Gal, mergaitės, turit patarimų, ar iš savo patirties ką nors galit pasakyt:)

Atsakyti
jaunumas ir kvailumas nera argumentai... argumentai yra: jei sutuoktinis nuslepe,kad yra 1. vedes, 2. psichiskai nesveikas, 3. negali atlikti ar neatlieka sutuoktinio pareigu,todel seima nagali tureti vaiku
Atsakyti
kiek girdėjau tėvas Stanislovas tuokia ir antrą kartą.
Atsakyti
nu o mikutavicius (taip visu dievinamas) tikrai tuoke antra karta, nors ir zinojo, kad abu jaunieji buvo susituoke anksciau baznycioje
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 02 10, 01:01)
nu o mikutavicius (taip visu dievinamas) tikrai tuoke antra karta, nors ir zinojo, kad abu jaunieji buvo susituoke anksciau baznycioje

bet jo jau ner cry.gif geras buvo zmogelis. mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal kas nors girdejo, kaip pagal kanonu teise galima anuliuoti santuoka? Kokie turi buti pagrindai (be tu triju isvardytu)? Kur kreiptis? Kiek laiko trunka?
Atsakyti
kreiptis tai pas vyskupa man atrodo reikia, o anuliuoja tai tik auksciausias dvasininkas
Atsakyti
Bet tai turi but kazkoks budas kaip pasidaryt sau iskilmingesne svente negu santuoku rumuose... g.gif Kazka esu girdejusi, kad sventina ziedus, tai kazkas gaunasi panasaus. Bet manau viskas priklausys nuo kunigo. Jei bus pakantus, tai sutarsim unsure.gif
Atsakyti
Kas galėtų pasidalinti patirtimi, antrą kartą tuokiantis? Mano būsimas vyras išsiskyręs ir buvo "ėmęs šliūbą" bažnyčioje. Man tai pirmoji santuoka. Teko girdėti skirtingų nuomonių ir iš kunigų- vieni tuokia, kiti- griežtai atsisako. Ar teko susidurti su tokia situacija? ax.gif
Atsakyti