sveiki.
pries du metus man anuliavo baznytine santuoka! to labai norejau! nes kai tekejau, nors ir buvau 20, taciau tikrai nesupratau kas ta santuoka ir kas ta meile...gal ir juokingai skamba, bet taip buvo. su buvusiu vyru gyvenome kartu apie metus. toks musu gyvenimo budas labai netiko nei jo tevams, o ypac mano. spaude kiekviena kart kai tik susitikdavome, kad tuoktumes. kai nuvaziuodavom pas tevus, mus net atskiruose kambariuose guldydavo...
kadangi buvau auklejama labai grieztai, buvau pratusi klausyti savo tevu, tai ir tada jiems nusileidau! kvailokai nuskambes, bet jau vestuviu vakara, kai jis jau buvo mano vyru...ziurejau i savo besokanti vyreli ir galvojau...nea...su tavim as ilgai negyvensiu...
baisu, kai dabar pagalvoju...
nu bet taip buvo! nu ir ka, kaip daugumai poru buna...kai seima susitinka per 3 menesiu 10 dienu, tai koks gali buti gyvenimas...atejo kalbos is jo draugu, kad uzsienyje jis turi mergina, su ja gyvena...na ir graziuoju po 3 santuokos metu isiskyreme. praejus 6 metams sutikau mylima zmogu ir tada supratau,ka reiskia myleti, noreti su vyru vaiku ir t.t. vat tada man labai aktualu pasidare baznytine santuoka.pradejau tvarkyti visus reikiamus dokumentus. teismo notare man pasake, kad svarbiausia priezastis, del ko gali mus iskirti yra tai, kad mes neturime vaiku su buvusiu vyru, arba kas ju turi, svarbu, kad tie vaikai butu pilnameciai(kazkas cia minejo, kad iskyre ir turint vaiku, bet neminejo ar tie vaikai pilnameciai ar ne). Vaziavau tiek as, tiek mano vyras su liudininkais ne karta, raseme pasiaiskinimus, ir po metu ar pusantru mus iskyre del santuokos izadu nesuvokimo, priklausimo nuo tevu ir vaiku neturejimo.
nu po siu skyrybu, tarsi akmuo didziulis nuo sirdies butu nukrites....dabar su vyru vede 2 metai, turim vaikuti, bet tuokemes tik MB. tiek as, tiek mano vyras nusprendeme, kad baznycioje tuoksimes kada nors.....nes tai tikrai labai svarbus zingsnis ir niekas neturi to itakoti. tik gaila, kad ne visiems tas suprantama iskart...