QUOTE(Cikita_G @ 2010 11 22, 13:37)
tokiais atvejais gali tuokti viena puse pavz jus galit prisiekti pries dieva baznycioje o vyras ne...ir tada jus galesite per sventer priimti sakramenta! mes per krikstynas kai kalbejomes su kunigu mums jis pasake apie toki dalyka cia gal ir juokingai is sono atrodo bet taip yra!
QUOTE(Dzenete @ 2010 11 22, 15:17)
Pati tekėjau už vyro kuris jau turėjo bažnytine santuoka. Šiaip aš nesidomėjau ar galima vienam tuoktis ar ne. Realiai mastant tai prieš Dieva darai nuodėmę, todėl tau kunigas išrišimo negalėtų duoti, nes tą nuodiemę darysi ir toliau. (taip mums yra aiškines kunigas apie šeimas kurios nėra susituokusios bažnyčioje). Todėl pati jokių išpažinčių nuo to karto nenu. Jei man reikia bendravimo su Dievu aš randu kitokį būdą, ( bet čia jau kita tema)
-Fijonce- tavo savijauta suprantu, bet aš pati nedariau iš to didelės problemos. yra kaip yra. Man daug kvailiau atrodo situacija kai žmonėms ta bažnyčia visai dzin, o vistiek ten keliauja, dėl to kad gražiau atrodytu.
Kaip sakant gal dar teks ir toj bažnyčioj pabuvoti, nežine koks tas gyvenimas.
Labas rytas mielosios, aciu Jums uz atsakyma ir palaikyma. Is tiesu juk ne baznycia esme, kiek poru susituokusios baznycioje negerbia vienas kito ir neivertina to sakramento. na del baznycios - tai tikiuosi, kad kada nors su tuo paciu zmogumi teks pabuvoti -juk isteku ne tam,kad antra karta svesciau vestuves