Įkraunama...
Įkraunama...

Antroji santuoka

4u.gif Sveikutes isteku pirma karta o maniskis antra i baznycia mes eisim kunigas sake laiminti galima ziedelius banycioje,
Tai kad pas mus bus kaip priklauso tik be priesaikos nes ji negalios nebent anuliuota pirmoji santuoka mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mes jau kalbejome su kunigu. Tai ziedus palaiminti tikrai sutinka, taciau pasake, kad reiktu ateiti ne su visa minia, kaip i baznycia, o galbut, tik su liudininkais ar pan. Palaiminimas tai nera santuokos sakramentas, tad tikrai nera problemu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigrine007 @ 2010 06 10, 00:06)
4u.gif  Sveikutes isteku pirma karta o maniskis antra i baznycia mes eisim kunigas sake laiminti galima ziedelius banycioje,
Tai kad pas mus bus kaip priklauso tik be priesaikos nes ji negalios nebent anuliuota pirmoji santuoka mirksiukas.gif

Tigrine007,

jei ne paslaptis kuroje bažnyčioje ir su kokiu kunigu kalbėjai? taip suprantu reikia iš anksto susitarti dėl šios ceremonijos?

Laimushka
Atsakyti
Varenoje smile.gif buvau nuejus iki vestuviu likus 2 menesiams
Atsakyti
o kam tuos žiedus laimint? unsure.gif
juk tai ne tas pats, kas sąjunga prie Dievą g.gif
Atsakyti
Sveikos. Ar yra besituokianciu antra karta ? Kaip jus planuojate savo vestuves ? Ar dideles darote, ar balta suknele velkates? Pasidalinkite !
Atsakyti
QUOTE(Palaiminta @ 2010 10 21, 08:12)
Sveikos. Ar yra besituokianciu antra karta ? Kaip jus planuojate savo vestuves ? Ar dideles darote, ar balta suknele velkates? Pasidalinkite !

pries pora metu pati dalyvavau vestuvese, kur vyras tuokesi pirma karta, o moteriai tai buvo antros vestuves ax.gif tai ji vilkejo ilga, laisvai krentancia ir sampano spalvos suknute ax.gif
manau mautis balta suknute su visais pribumbasais, kaip ir pirma karta tuokiantis, siek tiek juokinga, jei jau antros vestuves blush2.gif blush2.gif
pas juos sveciu buvo, patys artimiausi, muzikantas, stalas ir pan.... kaip ir vestuvese priklauso ax.gif
manau vienintelis skirtumas tarp pirmu ir antru vestuviu toks, kad jau baltos suknutes nederetu vilktis, o visa kita manau daroma kaip patiems norisi thumbup.gif ir aisku, cia tik mano nuomone blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2010 10 21, 14:33)
pries pora metu pati dalyvavau vestuvese, kur vyras tuokesi pirma karta, o moteriai tai buvo antros vestuves ax.gif tai ji vilkejo ilga, laisvai krentancia ir sampano spalvos suknute  ax.gif
manau mautis balta suknute su visais pribumbasais, kaip ir pirma karta tuokiantis, siek tiek juokinga, jei jau antros vestuves  blush2.gif  blush2.gif
pas juos sveciu buvo, patys artimiausi, muzikantas, stalas ir pan.... kaip ir vestuvese priklauso ax.gif
manau vienintelis skirtumas tarp pirmu ir antru vestuviu toks, kad jau baltos suknutes nederetu vilktis, o visa kita manau daroma kaip patiems norisi  thumbup.gif ir aisku, cia tik mano nuomone  blush2.gif

Man irgi juokingai turbut atrodytu antroms vestuvems balta suknele, o jei dar su nuometu tai is viso doh.gif As nusipirkau ryskios raudonos spalvos sunkele, man labai tinka, uzsidesiu baltus batelius, turiu balta bolero, jei bus vesiau, baltas mazytis rankinukas, ir bus puiku, manau. Buvo mintis pirkti sampanines spalvos suknele, bet jau turiu sita, tai ko islaidauti ?
Noriu, kad pasidalintu moterys, kurios tekejo ne pirma karta, kaip svente, ar labai iskilmingai, ar tik siaurame rate, kokia buvo programa ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Palaiminta @ 2010 10 21, 18:44)
Noriu, kad pasidalintu moterys, kurios tekejo ne pirma karta, kaip svente, ar labai iskilmingai, ar tik siaurame rate, kokia buvo programa ir pan.

As ne pati, o mano viena pazistama svente antras vestuves taip paciai kaip ir pirmas smile.gif su balta pusta suknia (+nescia), nuometu, rutu vainikeliu... su tais paciais muzikantais, fotografu... sventes vieta - ta pati.. Is esmes - tik vyras kitas. biggrin.gif
Bet manau, jums tai pavyzdys, kaip galbut nereiketu svesti smile.gif

Jei man reiketu antra karta teketi (tfu tfu tfu), tai butu vieno vakaro svente, be tradiciju, o suknia - puosni, taciau nei balta, nei sampanine...
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2010 10 21, 18:52)
As ne pati, o mano viena pazistama svente antras vestuves taip paciai kaip ir pirmas  smile.gif su balta pusta suknia (+nescia), nuometu, rutu vainikeliu... su tais paciais muzikantais, fotografu... sventes vieta - ta pati.. Is esmes - tik vyras kitas.  biggrin.gif
Bet manau, jums tai pavyzdys, kaip galbut nereiketu svesti  smile.gif

Jei man reiketu antra karta teketi (tfu tfu tfu), tai butu vieno vakaro svente, be tradiciju, o suknia - puosni, taciau nei balta, nei sampanine...

Tikrai nesituokciau antra karta toje pacioje vietoje, su tais paciai muzikantais, ir pan., gal ir suknele ta pati buvo?? doh.gif
As irgi linkstu prie vieno vakaro sventes artimuju apsupty. Na, butu mazdaug 25 zmones viso, bet ir mano pirmosiose panasus skaicius zmoniu buvo. As galvoju kad gal net nedaryti to sutikimo su duona ir druska ir islydetuviu is nuotakos namu, nes kaip ir ne is tevu iseinu jau, o suaugusi, subrendusi moteris, turinti savo vaiku, o ir jaunikis jau ne pirmos jaunystes biggrin.gif ... turbut tas tevu palaiminimas butu nei sis nei tas. Visu tu kudikio vystymu ir pan. tai is viso nesuprantu. Patiktu tik gal issinuomoti koki limuzina ir pavazineti po graziasvietas, pasidaryti graziu nuotrauku. Na, dar butinai turetu buti filmuotojas, muzikantas, siek tiek sokiu.
Toliau dalinkites, moterys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palaiminta @ 2010 10 21, 20:06)
Tikrai nesituokciau antra karta toje pacioje vietoje, su tais paciai muzikantais, ir pan., gal ir suknele ta pati buvo?? doh.gif
As irgi linkstu prie vieno vakaro sventes artimuju apsupty. Na, butu mazdaug 25 zmones viso, bet ir mano pirmosiose panasus skaicius zmoniu buvo. As galvoju kad gal net nedaryti to sutikimo su duona ir druska ir islydetuviu is nuotakos namu, nes kaip ir ne is tevu iseinu jau, o suaugusi, subrendusi moteris, turinti savo vaiku, o ir jaunikis jau ne pirmos jaunystes biggrin.gif ... turbut tas tevu palaiminimas butu nei sis nei tas. Visu tu kudikio vystymu ir pan. tai is viso nesuprantu. Patiktu tik gal issinuomoti koki limuzina ir pavazineti po graziasvietas, pasidaryti graziu nuotrauku. Na, dar butinai turetu buti filmuotojas, muzikantas, siek tiek sokiu.
Toliau dalinkites, moterys biggrin.gif

Man Jusu scenarijus atrodo labai tinkamas 4u.gif Islydejimas is namu tikrai kvailai atrodytu. Nors teku ir pirma karta, bet vistiek pasisakyti uzsimaniau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Beautiful*eyes*: 21 spalio 2010 - 20:26
teku antrą kartą, vyras pirmą veda smile.gif
Dėvėsiu baltą suknelę, bet gana kuklią, baliaus nedarom, svarbiausia mums - pabūti dviese ir geras fotografas smile.gif
man rodos, suknelė kaip ir nerodiklis - kokios norisi, tokią ir vilkis. O rūtų vainikėlis ir kitos "nekaltos mergelės" tradicijos jau tikrai atrodo juokingai, man rodos smile.gif
Atsakyti