Įkraunama...
Įkraunama...

Antroji santuoka

sveikos na man ir si tame aktuali 4u.gif man bus pirma santuoka o MB jau antroji,ir jis pirma karta tuokesi baznycioje nes seniau juk buvo priimtina tevai spausdavo ir t.t.mes negalesim eit i baznycia verysad.gif sugalvojau gal galeciau ta musu diena paprasyt kunigo kad tik palaimintu,nereikia kad jis mus sujungtu pries dieva nes negalim to padaryt.jei musu tikejimo kunigas nesutiks reikes prasyt kitu,aisku liudna kia papuoli ant tokiu kunigu kur jiems net sunku palaiminti verysad.gif ir as pritarciau eit i baznycia lb gerai pagalvojus ne del grozio,gal po keliu metu kartu gyvenimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(juratux88 @ 2009 04 13, 20:15)
sveikos na man ir si tame aktuali 4u.gif man bus pirma santuoka o MB jau antroji,ir jis pirma karta tuokesi baznycioje nes seniau juk buvo priimtina tevai spausdavo ir t.t.mes negalesim eit i baznycia verysad.gif sugalvojau gal galeciau ta musu diena paprasyt kunigo kad tik palaimintu,nereikia kad jis mus sujungtu pries dieva nes negalim to padaryt.jei musu tikejimo kunigas nesutiks reikes prasyt kitu,aisku liudna kia papuoli ant tokiu kunigu kur jiems net sunku palaiminti verysad.gif ir as pritarciau eit i baznycia lb gerai pagalvojus ne del grozio,gal po keliu metu kartu gyvenimo g.gif

visiskai su tavim sutinku,mano tokia pati situacija drinks_cheers.gif
Atsakyti
taip ir manau kad tokiu poru tikrai daug 4u.gif mes norime kad ne tik sujungtu zakse,bet ir palaimintu atrodo tiek nedaug te prasai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratux88 @ 2009 04 14, 08:21)
taip ir manau kad tokiu poru tikrai daug 4u.gif mes norime kad ne tik sujungtu zakse,bet ir palaimintu atrodo tiek nedaug te prasai smile.gif

sake,jai nepalaimina kunigas,tai galima i vienuolina vaziuot,vienuoliai gali laimint. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FREEJA: 14 balandžio 2009 - 07:59
QUOTE(FREEJA @ 2009 04 14, 08:58)
sake,jai nepalaimina kunigas,tai galima i vienuolina vaziuot,vienuoliai gali laimint. ax.gif

esu ir as apie tai girdejusi smile.gif
Atsakyti
mano šiek tiek kitokia situacija, mano būsimasis yra tribunolo išskirtas, o aš niekada netekėjusi, tai ir svarstome, ką daryti
jis labiau praktikuojantis katalikas, negu aš, jam tai svarbiau, bažnytinės skyrybos buvo jo ex iniciatyva

tai ir nežinau, kaip čia geriau elgtis...
Atsakyti
QUOTE(FREEJA @ 2009 04 14, 08:58)

o geras as net nzn reikes pasidomet mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 04 17, 22:21)
mano šiek tiek kitokia situacija, mano būsimasis yra tribunolo išskirtas, o aš niekada netekėjusi, tai ir svarstome, ką daryti
jis labiau praktikuojantis katalikas, negu aš, jam tai svarbiau, bažnytinės skyrybos buvo jo ex iniciatyva

jeigu jauti, kad nesi pasirengusi siam zingsnio patvirtinimui Baznycioje, tuomet tuokites tik CMB, o pagyvene keleta metu kartu...gal but subresi ir tam zingsniui.... Juk tai nera skubos darbas arba is serijos "na, jam tai svarbu, jis taip nori...tai gerai, nusileisiu, nes man tai nera taip jau labai svarbu, kaip kad jam....kita karta, jis man nusileisti tures..." Neapgaudineki nei saves, nei jo.... smile.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 04 17, 23:21)

tu gerai apgalvok ir nuspresk,ar tau tai svarbu,o gal tikrai po kiek laiko pagyvenus ,tada gal labai noresi susituok baznycioje.Nemanau,kas cia reikia skubet.
Atsakyti
sian man laimingiausia diena wub.gif
mano MB gavo is tribunolo teigiama mums sprendima thumbup.gif
galesiu savo svajone ispildyti ir tuoktis baznycioje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2009 04 20, 15:33)
galesiu savo svajone ispildyti ir tuoktis baznycioje  4u.gif

nuosirdziausi sveikinimai...dabar tegu tavo mb pasidziaugia ta psichologine laisves busena...tai labai reikalinga ir naudinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2009 04 20, 16:33)
galesiu savo svajone ispildyti ir tuoktis baznycioje  4u.gif

dideli sveikinimai 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti