Įkraunama...
Įkraunama...

Antroji santuoka

QUOTE(Romeniukas @ 2009 03 30, 13:14)
per mociutes laiduotuves ejau ispazinties kaime baznycioj...  klebonas man neleido eit komunijos ir sake tu negali eit ispazinties...  tipo ciuozk is cia slidininke...  nesigilino...   

taip neleidzia imti komunijos,zinau is savo patirties jai esi issikyres,komunijos imti negalima,net jai guli ligos patale , ar siaip nori dvasiskai apsivalyti.
Atsakyti
QUOTE(FREEJA @ 2009 03 31, 08:43)
taip neleidzia imti komunijos,zinau is savo patirties jai esi issikyres,komunijos imti negalima,net jai guli ligos patale , ar siaip nori dvasiskai apsivalyti.

Nu zinot siaubai............. blink.gif ir taip elgdamasi baznycia atseit nori tikinciuosius islaikyt ir nauju pritraukt lotuliukas.gif
Atsakyti
o tai ka daryt tam zmoguciui ,jei pirma santuoka nenusiseke,pvz:vyras girtuoklis?tai jau ka ne zmogus?gal antra kart pasiseks labiau?
Atsakyti
mano nuomone tokia, kad baznytine santuoka gali ivykti veliau, praejus keliems metams po civilines... kai zmones isgyvena kelias krizes, kai antras vaikas jau kalba. turbut tik isgyvenus daug kartu gali ivertinti, ka tau reiskia salia esantis zmogus, kas tu jam esi. meile yra meile. tikra meile nemari, bet ji keiciasi. nzn, man rodos, kad prie altoriaus nera ko skubeti. ten turetu vesti laaabai gilus ir patikrintas jausmas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2009 03 31, 14:04)
Nu zinot siaubai............. blink.gif  ir taip elgdamasi baznycia atseit nori tikinciuosius islaikyt ir nauju pritraukt  lotuliukas.gif

uztat daug zmoniu ir renkasi kitus tikejimus,nes ten nera tokiu suvarzymu.

QUOTE(sage master @ 2009 03 31, 15:27)
mano nuomone tokia, kad baznytine santuoka gali ivykti veliau, praejus keliems metams po civilines... kai zmones isgyvena kelias krizes, kai antras vaikas jau kalba. turbut tik isgyvenus daug kartu gali ivertinti, ka tau reiskia salia esantis zmogus, kas tu jam esi. meile yra meile. tikra meile nemari, bet ji keiciasi. nzn, man rodos, kad prie altoriaus nera ko skubeti. ten turetu vesti laaabai gilus ir patikrintas jausmas  4u.gif

taip, as tam irgi pritariu,sakau,kad dabar baznytine santuoka yra mados reikalas,duok dieve,kad tikrai ta santuoka truks visa gyvenima.
Is musu vienas esam issiskyres,ir tuo gailimasi,kad emem sliuba,nes jausmai dar buvo iki gali nepatikrinti ir neisgyventi.
,Kaip mes susitikom praejo jau beveik 10 metu , baznyciuoja tuoktis negalime,nors nesakau,kad labai ir trokstu, svarbiausia esame kartu, turime du nuostabius vaikelius,o uz menesio su trupuciu susituoksim CMB.
Atsakyti
QUOTE(FREEJA @ 2009 04 01, 08:53)
uztat daug zmoniu ir renkasi kitus tikejimus,nes ten nera tokiu suvarzymu.
taip, as tam irgi pritariu,sakau,kad dabar baznytine santuoka yra mados reikalas,duok dieve,kad tikrai ta santuoka truks visa gyvenima.
Is musu vienas esam issiskyres,ir tuo gailimasi,kad emem  sliuba,nes jausmai dar buvo iki gali nepatikrinti ir neisgyventi.
,Kaip mes susitikom praejo jau beveik  10 metu , baznyciuoja tuoktis negalime,nors nesakau,kad labai ir trokstu, svarbiausia esame kartu, turime du nuostabius vaikelius,o uz menesio su trupuciu susituoksim CMB.

Visiškai pritariu šiai nuomonei, linkiu kuo geriausios sekmes ir nuostabių vestuvių smile.gif
Man atrodo, kad santuoka yra reikalinga, bet pradžioje verta susituokti CMB, o tik po kelių metų - bažnyčioje. Jei iš viso reikės ten eiti.
Mes su vyru nusprendėm, kad po kokių 5-10 metų padovanosime sau šventė vestuvių metinių progą ir susituoksim gražiai bažnyčioje.
Atsakyti
QUOTE(FREEJA @ 2009 03 31, 08:43)

klausimas is kur kunigas zino kai eini ispazinties kad tu issiskyres biggrin.gif ? nejaugi kaskart atliekat ispazinti ir dar sakot "as issiskyrus".. biggrin.gif cia nieko nenorejau izeist, bet rimtai iskilo toks klausimas-kaip jis gali neleist, is kur jis zino kas issiskyres kas ne smile.gif paaiskinkit blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo missed: 08 balandžio 2009 - 14:19
QUOTE(missed @ 2009 04 08, 16:16)
klausimas is kur kunigas zino kai eini ispazinties kad tu issiskyres biggrin.gif ? nejaugi kaskart atliekat ispazinti ir dar sakot "as issiskyrus".. biggrin.gif  cia nieko nenorejau izeist, bet rimtai iskilo toks klausimas-kaip jis gali neleist, is kur jis zino kas issiskyres kas ne smile.gif  paaiskinkit blush2.gif

ir man labai idomu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bet turbut, jei esi TIKRAS KRIKSCIONIS, tai turi pasisakyti :"kunigeli, nusidejau... mintimis, zodziais, darbais ir apsileidimais. issiskyriau su vyru....".
man ta ispazintis isvis juokingas reikalas!!!
Atsakyti
na jei jau esi tikras krikščionis tai kunigui nemeluosi biggrin.gif o jei meluoji tai tada kam vaidint labai religingą g.gif ir kam ta išpažintis išvis tada reikalinga g.gif
žinau porą, kur vaikinas pamelavo... kad yra priėjęs pirmos komunijos kai
tuokės... ir kam tokia santuoka... tipo mes susituokę bažnyčioje... kam joje tuoktis jei tos pačios bažnyčios negerbiam ir jos reikalavimų nesilaikom g.gif dėl mados...
o išsiskyrusiems išpažinties ir gyvenantiems su kitu žmodum... galima eit visada tik išrišimo, t.y. nuodėmių atleidimo kunigas negali duot ... jei miršta artimas žmogus, pvz. vaikas, tėvai... išrišimą tada duoda ir prieš mirtį paskutinį patepimą duoda 4u.gif

ir jeigu išpažintis jums juokingas dalykas... manau ne tą religiją pasirinkot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lurdesita: 08 balandžio 2009 - 17:08
QUOTE(Lurdesita @ 2009 04 08, 18:51)
ir jeigu išpažintis jums juokingas dalykas... manau ne tą religiją pasirinkot g.gif

o jus pasirinkot religija? kaip gerai... mane tai teveliai pakrikstijo, kai buvo metukai. pirmosios komunijos ir sutvirtinimo ejau mokykloje, kartu su visais vaikais. taigi, taip iseina, kad as jos nepasirinkau, ji man buvo primesta mirksiukas.gif

ir tikrai man labai nesamoningas dalykas ta ispazintis. kas is to, jei pasakai savo nuodemes, pasimeldi, priimi komunija, o isejes is baznycios vel ta pati darai? as cia netaikau jums, Lurdesita, tik nepagalvokit 4u.gif

isivaizduokit, nueisiu dabar ir pasakysiu: "kunigeli, gyvenu su vyru nesusituokus". cia juk nuodeme! dar tureciau pasakyti, kad naudoju kontraceptikus- tai irgi nuodeme!!! kunigas man lieptu sukalbeti rozanciu du kartus, nutraukti kontraceptikus ir priremti vyra, kad mane vestu! ir kas is to????? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sage master: 08 balandžio 2009 - 18:06
QUOTE(sage master @ 2009 04 08, 17:52)
o jus pasirinkot religija? kaip gerai... mane tai teveliai pakrikstijo, kai buvo metukai. pirmosios komunijos ir sutvirtinimo ejau mokykloje, kartu su visais vaikais. taigi, taip iseina, kad as jos nepasirinkau, ji man buvo primesta  mirksiukas.gif

ir tikrai man labai nesamoningas dalykas ta ispazintis. kas is to, jei pasakai savo nuodemes, pasimeldi, priimi komunija, o isejes is baznycios vel ta pati darai? as cia netaikau jums, Lurdesita, tik nepagalvokit  4u.gif 

isivaizduokit, nueisiu dabar ir pasakysiu: "kunigeli, gyvenu su vyru nesusituokus". cia juk nuodeme! dar tureciau pasakyti, kad naudoju kontraceptikus- tai irgi nuodeme!!! kunigas man lieptu sukalbeti rozanciu du kartus, nutraukti kontraceptikus ir priremti vyra, kad mane vestu! ir kas is to?????  biggrin.gif

taip pasirinkau... visai neseniai... nusprendžiau, kad visdėlto man šis tikėjimas priimtinas... bet buvo ir kitokių minčių...
taip tėvai mus pakrikštija... net prie komunijos priveda... bet mes visada turim teisę rinktis... tik reikia turėt drąsos tikėt taip kaip nori...
o man sąmoninga, nes aš stengiuos gyvent, kad mano gyvenime tokių situacijų nebūtų... o jei jau būna... einu išpažinties biggrin.gif nieko ir nepagalvojau... biggrin.gif
ir sakiau... nes gyvenau biggrin.gif ir išrišimo neduodavo... kontraceptikų nenaudoju... bet saugaus... hm... kunigas liberalus matyt pasitaikė... niekada neklausė kaip saugojamės cool.gif reiks tuo klausimu padiskutuot su juo...
vyro tikrai nelieps priremt... man 10 metų neliepė biggrin.gif nors... čia matyt nuo kunigo priklauso...
nieko... dėl to ir sakau, kad nematau tikslo jei žmogus nenori laikytis tų reikalavimų... tai reikia būt ištikimam sau iki galo... aš kol abejojau... dariau taip kaip man reikia... ir joks kunigas manęs už tai nepasmerkė cool.gif

Atsakyti
taip, turim teise rinktis thumbup.gif
Atsakyti