QUOTE(sage master @ 2009 04 08, 17:52)
o jus pasirinkot religija? kaip gerai... mane tai teveliai pakrikstijo, kai buvo metukai. pirmosios komunijos ir sutvirtinimo ejau mokykloje, kartu su visais vaikais. taigi, taip iseina, kad as jos nepasirinkau, ji man buvo primesta
ir tikrai man labai nesamoningas dalykas ta ispazintis. kas is to, jei pasakai savo nuodemes, pasimeldi, priimi komunija, o isejes is baznycios vel ta pati darai? as cia netaikau jums, Lurdesita, tik nepagalvokit
isivaizduokit, nueisiu dabar ir pasakysiu: "kunigeli, gyvenu su vyru nesusituokus". cia juk nuodeme! dar tureciau pasakyti, kad naudoju kontraceptikus- tai irgi nuodeme!!! kunigas man lieptu sukalbeti rozanciu du kartus, nutraukti kontraceptikus ir priremti vyra, kad mane vestu! ir kas is to?????
taip pasirinkau... visai neseniai... nusprendžiau, kad visdėlto man šis tikėjimas priimtinas... bet buvo ir kitokių minčių...
taip tėvai mus pakrikštija... net prie komunijos priveda... bet mes visada turim teisę rinktis... tik reikia turėt drąsos tikėt taip kaip nori...
o man sąmoninga, nes aš stengiuos gyvent, kad mano gyvenime tokių situacijų nebūtų... o jei jau būna... einu išpažinties
nieko ir nepagalvojau...
ir sakiau... nes gyvenau
ir išrišimo neduodavo... kontraceptikų nenaudoju... bet saugaus... hm... kunigas liberalus matyt pasitaikė... niekada neklausė kaip saugojamės
reiks tuo klausimu padiskutuot su juo...
vyro tikrai nelieps priremt... man 10 metų neliepė
nors... čia matyt nuo kunigo priklauso...
nieko... dėl to ir sakau, kad nematau tikslo jei žmogus nenori laikytis tų reikalavimų... tai reikia būt ištikimam sau iki galo... aš kol abejojau... dariau taip kaip man reikia... ir joks kunigas manęs už tai nepasmerkė