Įkraunama...
Įkraunama...

Antroji santuoka

QUOTE(Zivilka @ 2008 09 25, 10:08)
sveikutes, mano irgi panasi situacija. susituokem tik CMB ir buvo normalios dideles vestuves, kadangi mes iki tol negyvenom kartu, tai buvo man tas tikrasis pirmasis kartas, kai nuotakos suknele, balius, nuotraukos. baznycioj nenorejau teketi is karto, nes norejau paziureti, ar mylesim vienas kita ir keletui metu praejus smile.gif be to iki santuokos, mes su MB draugavom 7 metus (nuo paauglystes), tai buvo jis man truputi atsibodes, tai nebuvau tikra del to, kiek dar ilgai truks santykiai, bet tuokiausi, nes laukiausi.
gyvenant seimoj jausmai tik stiprejo ir praejus 7 metams, kai buvo musu 15-os susipazinimo metines (kaip tik ispuole sestadienis) nusprendem tai pazymeti baznytine santuoka, nes jau buvom tikri del to, kad galime pasizadeti vienas kitam iki gyvenimo pabaigos. tai baliaus nedarem, nes norejom tik tokios ale slaptos santuokos. pasikvietem liudininkus, 8 ryto pries misias susituokem mazoj jaukioj baznytelej ir isplaukem laivu kruizu i Nida visai dienai. tai ten restorane sventem, vakare buvo sokiai ir labai fainai buvo. vilkejau sampanine lengvute puosnia suknele, buvau palaidais plaukais su gelytemis sone... zodziu toks puosnus pajurio stilius, laive viskas plaikstosi vejyje, sampanas liejasi, tikrai labai fainai buvo. seima truputi isizeide liko, bet as nelabai kreipiau demesi. beje  visiskai neturejom pinigu ,tai paprasem, kad tie musu liudininai vietoj dovanos mums, nusipirktu  sau bilietus i ta kruiza, na restorane jau mes mokejom, o sekancia diena dar juos i saslykus nusivezem
Papildyta:
va taip atrodem

as suzaveta bigsmile.gif
per tiek gyvenimo kartu metu, sugalvojote pasidaryti baznytine santuoka , saunuoliai 4u.gif
matyt gavosi daug smagiau nei civilineje, nuotraukos nuostabios, taip atrodo kad darytos ta pacia diena kaip ir zagse mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu smile.gif
Atsakyti
Pas mus irgi panasi sutuacija, kaip ir daugumos cia 4u.gif . Susituokem CMB, kai buvau 7 men. nescia, aplinkybes neleido padaryti ta anksciau.Sventes nebuvo, tik su tevais, bei liudininkai praleidome vakara restorane(butent tas ko as norejau thumbup.gif ) Mano iniciatyva nejome i baznycia, nes manau, reikia buti 100 % isitikine savo jausmais ir antraja puse, kad priimti sv. sakramenta. Bet visa laika galvojam apie santuoka baznycioje, su balta suknele, su pabroliais, bei prisliais ir su visom atitinkanciomis tradicijomis bigsmile.gif , kol kas nusprendem, kad tai ivyks per 5 metines (tikiuosi taip ir bus blush2.gif ). Ir manau, dauguma mususveciu tik apsidziaugtu tokiai sventei drinks_cheers.gif
Atsakyti
O aš prieš metus padaviau bylą ir iki šiol - nieko, nei liudininkų kvietė, nieko... unsure.gif Tai pasiskambinau, pasakė, kad jie dabar laukia parodymų (laiško) iš mano ex. O man ex jau seniausiai sakė, kad nusiuntė. Tai pasakiau jiems tai, tai liepė po mėnesio paskambint - jei nebus gavę nieko nuo mano ex, tai rašys kažkokį raštą, jog be jo bus byla nagrinėjama unsure.gif .
Atsakyti
o sakykit, kaip būna tada, kai vienas žmogus yra nutraukęs bažnytinę santuoką (per visus tribunolus ir t.t.), o kitas - niekada nesituokęs bažnyčioje, jie gali tuoktis bažnyčioje?
ar tam, kuris ištuoktas, yra dar kokios nors sudėtingos procenduros, ar tiesiog galima eiti į bažnyčią ir nešti prašymus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AgVi @ 2009 02 09, 16:14)
O aš prieš metus padaviau bylą ir iki šiol - nieko, nei liudininkų kvietė, nieko... unsure.gif Tai pasiskambinau, pasakė, kad jie dabar laukia parodymų (laiško) iš mano ex. O man ex jau seniausiai sakė, kad nusiuntė. Tai pasakiau jiems tai, tai liepė po mėnesio paskambint - jei nebus gavę nieko nuo mano ex, tai rašys kažkokį raštą, jog be jo bus byla nagrinėjama  unsure.gif .

mums taip pat jau bus metai, kai laukiam atsakymo smile.gif
ir liudininkai jau buvo kviesti, ir susipazinimas su byla buvo.
Tik ilgai tas galutinis rezultatas nesirodo g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,

Idėja sukurti šią temą kilo dėl šeštadienį įvykusių E.Mildažytės vestuvių bažnyčioje. Ar teko kam nors dar sykį prisiekti prieš dievą, su kokiais sunkumais susidūrėte ir iš vis kaip vyksta pirmos bažnytinės santuokos anuliavimas?

Padiskutuojam? blush2.gif
Atsakyti
sveikutes.ir man aktuali si tema.gal atsiras mtokiu,kurios praejo pro visa ta reikala.
Atsakyti
NAGI IR AS SUSIDOMEJAU biggrin.gif
Atsakyti
Nepritarčiau tokiam dalykui, išskyrus tuos atvejus kurie ir yra numatyti bažnyčios įstatymuose. Į bažnyčią eiti tuoktis reikia ne dėl to, kad gražu, o tikrai apsisprendus. O jei jau taip nutiko, kad santuoka iširo ir atsirado kitas žmogus, tai susituokti CMB ir viskas. Čia tik mano nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2009 03 12, 11:31)
Nepritarčiau tokiam dalykui, išskyrus tuos atvejus kurie ir yra numatyti bažnyčios įstatymuose. Į bažnyčią eiti tuoktis reikia ne dėl to, kad gražu, o tikrai apsisprendus. O jei jau taip nutiko, kad santuoka iširo ir atsirado kitas žmogus, tai susituokti CMB ir viskas. Čia tik mano nuomonė.

ir kodėl gi ji tokia, ta nuomonė? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilkoSesuo: 12 kovo 2009 - 13:24
QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 03 12, 14:23)
ir kodėl gi ji tokia, ta nuomonė?  ax.gif

Nu kaip kodėl, todėl, kad tai mano nuomonė. Koks keistas klausimas....
Atsakyti