ar galima antra karta tuoktis baznycioj? gal kas tai dare?
jei baznycia yra istuokusi(ka ji retai daro ir tik del labai svarbiu priezasciu),arba tas,kuris tuokesi karta baznycioje ir yra naslys/e-GALIMA...kitais atvejais be prosvaisciu...
QUOTE(pincius @ 2007 07 05, 14:24)
jei baznycia yra istuokusi(ka ji retai daro ir tik del labai svarbiu priezasciu),arba tas,kuris tuokesi karta baznycioje ir yra naslys/e-GALIMA...kitais atvejais be prosvaisciu...
Man rodos negalima...
Imanoma bet reikia eiti abiems buvusiems sutuoktiniams pas kuniga del sntuokos anuliavimo turi buti sutikimai ..Zodziu vargelio bus bet tikrai imanoma siais laikais
as ir sakau,kad galima tik tais mano isvardintais atvejais...
bažnyčia sutuokė, bažnyčia turi ir išskirt... tik ilgokai tęsiasi tas procesas...
QUOTE(fantazija @ 2007 07 05, 15:32)
bažnyčia sutuokė, bažnyčia turi ir išskirt... tik ilgokai tęsiasi tas procesas...
kiek žinau kad tikrai ilgai, nes prašymai siunčiami popiežiui (?)
Mano pažystamas po 3-jų metų gavo ištuoką
Jei jaulabai norite tuoktis baznycioje tai pasidarykite kitokia svente.Nueikite pas kuniga paprasykite,kad jis pasventintu ziedus,seima .
Nes anuliuoti baznytine santuoka trunka nemazai laiko ir manau nervu.
Nes anuliuoti baznytine santuoka trunka nemazai laiko ir manau nervu.
QUOTE(pincius @ 2007 07 05, 14:24)
Yra ne vien sita priezastis norint issiskirti - galima issiskirti irodant, kad vienas is sutuoktiniu tuokesi del naudos, tuokesi verciamas (bet kiek zinau, kad pries tuokiantis pasirasomi dokumentai baznycioje, kad teki niekeno neverciama) ir dar yra kazkokios 2 priezastys... nebepamenu jau... Tikrai jei yra tokia tema (kaip ausrytia) minejo, tai rasi pavarcius vestuviu foruma.
QUOTE(grazute @ 2007 07 06, 09:59)
Galma tuoktis antra karta,jei vienas is jaunuju baznycioje tuokiasi pirma karta.Na tikiuosi suppratot ka norejau pasakyt.
gal jus tuoketes?