Įkraunama...
Įkraunama...

Antroji santuoka

QUOTE(mjk @ 2007 02 21, 22:56)
o is kur jis suzinoj, kas bus tavo liudininkai???????? Beje, jeigu jau jis visiskai palaidojo gyvenima su tavim, tai jis kaip tik turetu but suinteresuotas,jusu santuokos paskelbimu anuliouota. Kam jis pats sau kenkia?

Nezinau is kur suzinojo g.gif Ai, kazkoks fool.gif Nezinau, ar noriu viska testi, nuvaziuosiu penktadieni pas ta notare, pakalbesiu
Atsakyti
QUOTE(Viga @ 2007 02 21, 22:28)
Nezinau is kur suzinojo g.gif  Ai, kazkoks fool.gif  Nezinau, ar noriu viska testi, nuvaziuosiu penktadieni pas ta notare, pakalbesiu

tai gal reik zmogu apsviesti, paaiskinti kaip kas. Ci ajuk ne valstybinis teismas, kur kiekviena puse suinteresuota savose barikadu pusese kuo geriau issilaikyt.
Atsakyti
Matai, mes visiskai nebendraujam, jis net del vaiku kokiu klausimu neatsako nei i skambucius, nei i sms. Kaip ji apsviest? Pastu? g.gif Ten, kiek suprantu, stipriai po padu pamintas, as esu tabu. Moteryte be galo pavydi ir, matyt, nepasitikinti savim, jei su buvusiaja net vaiku klausimu neleidzia bendraut. As ryt nuvaziuosiu ir notarei pasakysiu: mano situacija tokia, liudininkai neina, eks neina. Didziausias irodymas yra tas, kad jis vel sliuba paeme, viska apie zmogu pasako. Jei to neuztenka, tada sorry, tegu lieka viskas taip, kaip buvo.
Atsakyti
QUOTE(Viga @ 2007 02 22, 10:53)
Matai, mes visiskai nebendraujam, jis net del vaiku kokiu klausimu neatsako nei i skambucius, nei i sms. Kaip ji apsviest? Pastu? g.gif  Ten, kiek suprantu, stipriai po padu pamintas, as esu tabu. Moteryte be galo pavydi ir, matyt, nepasitikinti savim, jei su buvusiaja net vaiku klausimu neleidzia bendraut. As ryt nuvaziuosiu ir notarei pasakysiu: mano situacija tokia, liudininkai neina, eks neina. Didziausias irodymas yra tas, kad jis vel sliuba paeme, viska apie zmogu pasako. Jei to neuztenka, tada sorry, tegu lieka viskas taip, kaip buvo.

nebloga mintis, registruota laiska nusisuti ex i darba g.gif mirksiukas.gif

tai pasakyk, tik pasakyk kodle tie liudinikai atsisako. O beto, kodel neina tavo tevai, broliai/seserys jeigu yra?
Atsakyti
Antra karta negalima,bet as ir nenoreciau...Man uzteks viena karta to dziaugsmo...Ar issiskirciau,ar kita nelaime nutiktu,bet tikrai jau baznycioje antra karta nesituokciau.
Tik vienam zmogui ir viena karta noriu prisiekti amzina meile ir tai turi buti sventa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 02 22, 19:49)
Antra karta negalima,bet as ir nenoreciau...Man uzteks viena karta to dziaugsmo...Ar issiskirciau,ar kita nelaime nutiktu,bet tikrai jau baznycioje antra karta nesituokciau.
Tik vienam zmogui ir viena karta noriu prisiekti amzina meile ir tai turi buti sventa smile.gif

drinks_cheers.gif labai teisingai pasakyta drinks_cheers.gif aš lygiai tokios pačios nuomonės drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 02 22, 18:49)

butu gerai, jeigu taip ir butu visiems visa laika 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 02 22, 19:49)

pilnai drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas bandėt anuliuot bažnytinę santuoką? Žinau, kad tai įmanoma, bet pakankamai sudėtinga. Gal yra bandžiusių tai daryti ar jau anuliavusių bigsmile.gif ?
Atsakyti
Santuoka anuliuojama tik dėl labai rimtų, svarių priežasčių, dėl kurių ji jau nuo pat pirmosios dienos negalėjo įsigalioti. Iš Tavo klausimo atrodo, kad jų ieškant Tau reikėtų labai pasistengti, todėl siūlau nevargti. 4u.gif
Atsakyti
kiek teko domėtis bažnytinė santuoka beveik niekada neanuliuojama esant vaikams.
priežastys:
Tarp santuokos paskelbimo negaliojančia priežasčių pirmiausia galima būtų išskirti santuokines kliūtis: amžiaus; ankstesnės santuokos; svainystės; giminystės iki 4 laipsnio; pagrobimo turint tikslą susituokti; nužudymo, siekiant tokiu būdu išvengti santuokinio ryšio; impotencijos (deja, nevaisingumas šiai kategorijai nepriklauso, nebent būtų apgavystė); teisinės giminystės (įvaikinimo atveju); negalioja santuoka tarp dviejų asmenų, kurių vienas yra pakrikštytas Katalikų Bažnyčioje arba į ją priimtas ar neatsiskyręs nuo jos formaliu aktu, ir nekrikštyto asmens; viešo padorumo, kai gyvenama negaliojančioje santuokoje arba konkubinate, toks poros gyvenimo būdas padaro niekinę santuoką tarp vyro ir moters giminaičių ir atvirkščiai; susaistytų šventimų ar vienuoliškų įžadų.

Taip pat gali būti nepasirengimas krikščioniškai santuokai (labai dažnas reiškinys), santuokinių elementų ar pačios santuokos paneigimas ir atmetimas. Arba kai vienas iš sutuoktinių nenori turėti vaikų.

Atsakyti
tikrai kazkur tokia tema jau buvo, prisimenu. tada as jau joje rasiau, kad mano drauge sugebejo anuliuoti baznytine santuoka irodydama (o tiksliau primeluodama kartu su savo jau dabar buvusiu vyru) kardinolui, jog santuoka buvo is isskaiciavimo - tuokesi del to, kad laimejo zalia korta kazkuris ju, ir tiesiog is draugiskumo senam geram biciuliui tuokesi, kad galetu abu issvajotaja amerika pamatyt. o kadangi vestuves organizavo tevai, tai jie nusprende, kad santuoka bus ir baznycioje, ir zakse. o kadangi jie vienas kito nemylejo, tuo labiau neplanavo susilaukti vaiku, ir taip toliau, tai juos ir isskyre baznycia - anuliavo santuoka. bet visas sis procesas truko apie puse metu blink.gif doh.gif
Atsakyti