Įkraunama...
Įkraunama...

Antroji santuoka

QUOTE(mjk @ 2007 02 03, 14:42)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Dan, is tiesu tavo vyro santuoka natra negalioja. Kuniga galejo laisvai apgauti. Nors...siaip tai visad reikalauja laisvo stovio pazymos.
Vienas is atveju: gali nueiti pas ta kuniga, kuris jus tuoke ir jam pasakyt, kad sis pranestu kur kam reik.
Antras atvejis: nuvaziuok pati i ta baznycia kurioje tuokesi tavo ex, nusivezk ir pazyma apie tavo ir ex santuoka, bei ja pateikusi tos baznycios kunigui, pranesk. Tada bus imtasi, manau atitinkamu veiksmu.
O siaip tai gali pasiskambinti i Baznycios tribunola ir ten tau, manau,  viska paaiskins kaip elgtis.

Aciu uz patarimus!
Atsakyti
QUOTE(Dan@25 @ 2007 02 02, 13:17)
Laba diena. Trumpai apibudinsiu situacija: buvom susituoke baznycioje, imem "sliuba". Po kiek laiko suzinojau, kad ex vyras antra karta tuokesi ir eme "sliuba". Aisku, kitame mieste.Kaip jis tai galejo padaryti ir kaip kunigas jam leido?Man jis teige, kad tipo musu santuoka buvo negaliojanti, taciau jokiu baznytiniu teismu nebuvo. Kaip cia yra istikruju?Gal dabartine jo santuoka negaliojanti? Gal kam nors panasi situacija buvo!?

Pas mane ta pati situacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viga @ 2007 02 05, 21:03)
Pas mane ta pati situacija smile.gif

Ar bandet ka nors issiaiskinti? Kiek suprantu gaunasi taip, jog cia kiekvieno sazines reikalas: tuokiesi antra karta baznycioje arba ne. Jei ne paslaptis- kaip elgetes Jus? Aiskinotes ka nors?

Atsakyti
QUOTE(Dan@25 @ 2007 02 06, 09:36)
Kiek suprantu gaunasi taip, jog cia kiekvieno sazines reikalas: tuokiesi antra karta baznycioje arba ne.

zinoma, sazines reikalas. Tik va, tokie veiksmai kazkaip persa mintis, jog tuokiamasi tik del to, kad Baznycia...tik akiu del paprociu del dar kazko....
ir juolab, kad besituokiantys asmenys ar asmuo, na nera subrendusios asmenybes, ziurek kaip nori. Apgauti visus nera sunku, bet Dievo...ir giliai giliai giliai saves viduje, nu niekaip.
Atsakyti
QUOTE(mjk @ 2007 02 06, 12:47)
Apgauti visus nera sunku, bet Dievo...ir giliai giliai giliai saves viduje, nu niekaip.

tikrai taip!
Atsakyti
Buvau baznytiniam tribunole, kadangi norejau savo santuoka su juo anuliuoti, viska pasakiau. Jo antroji santuoka NEGALIOJANTI ( tavo eks taip pat) mirksiukas.gif Sake, issiaiskins, nes nurodziau ir miesteli, ir baznycia kurioje tuokesi.
Atsakyti
QUOTE(Viga @ 2007 02 07, 15:42)
Buvau baznytiniam tribunole, kadangi norejau savo santuoka su juo anuliuoti, viska pasakiau. Jo antroji santuoka NEGALIOJANTI ( tavo eks  taip pat) mirksiukas.gif  Sake, issiaiskins, nes nurodziau ir miesteli, ir baznycia kurioje tuokesi.

as nesigaudau tose BT plonybese, taciau gal sis tavo ex poelgis gali but kaip viena is esminiu priezasciu paskelbimui jusu santuokos anuliavimui g.gif sorry, jei cia nusikalbejau blush2.gif blush2.gif

Juk jeigu zmogus taip pasielge, vadinas jis nesuvokia/ė kas tai yra santuoka ir jos atsakomybiu t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjk: 07 vasario 2007 - 17:47
aš manau, kad abi to ex santuokos turėtų būti anuliuotos: ir pirmoji legali, ir antroji nelegali. ir, mano supratimu, jam turėtų būti atimta teisė tuoktis bažnyčioje. na, bet čia žmogiškas teisingumas, Dievas atlaidus, atsuk kitą skruostą ir pa., tad manau nėra tokios praktikos.
Atsakyti
QUOTE(mjk @ 2007 02 07, 18:46)
as nesigaudau tose BT plonybese, taciau gal sis tavo ex poelgis gali  but kaip viena is esminiu priezasciu paskelbimui jusu santuokos anuliavimui  g.gif sorry, jei cia nusikalbejau  blush2.gif  blush2.gif

Juk jeigu zmogus taip pasielge, vadinas jis nesuvokia/ė kas tai yra santuoka ir jos atsakomybiu t.t.

Gerai butu... Tu zinai kokius man kryziaus kelius reik nueit,kad ta pasiekt? Kadangi tupokemes Kauno Panemunes baznycioje o ji priklauso Vilkaviskio vyskupijoj, tribunolas yra Marijampolej blink.gif blink.gif blink.gif Tai va, man reikia vazinet i Marijampole, liudininkam taip pat. O jie visi dirbantys zmones, be to ir benzas kainuoja. Kai pirma kart ten nuvaziavau ir viska suzinojau, toooks siutas paeme. Vadinasi, jei nori saziningai issiskirti, tai vargelis neispasakytas o apsizenyt antra kart baznycioj viens du ir baigta mad.gif Ot tvarkele mad.gif mad.gif mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Viga @ 2007 02 08, 11:13)
Kadangi tupokemes Kauno Panemunes baznycioje o ji priklauso Vilkaviskio vyskupijoj, tribunolas yra Marijampolej blink.gif  blink.gif  blink.gif  Tai va, man reikia vazinet i Marijampole, liudininkam taip pat. O jie visi dirbantys zmones, be to ir benzas kainuoja. Kai pirma kart ten nuvaziavau ir viska suzinojau, toooks siutas paeme. Vadinasi, jei nori saziningai issiskirti, tai vargelis neispasakytas o apsizenyt antra kart baznycioj viens du ir baigta mad.gif  Ot tvarkele mad.gif  mad.gif  mad.gif

na bet ka gali padaryt, juk negali vienas teismas visu baznyciu susiimti. O manau, jeigu ten tie zmones, is tiesu tavo draugai, tai net ir i klaipeda nuvaziuotu, jeigu tik pagelbeti tau galetu.
Ne saziningai issiskirti, o tiesiog issiaiskinti ar imanomas yra santuokos paskelbimas negaliojancia.

Muminukas, tu teisi, is tiesu, nera tokios uzdraudimo praktikos, kiek zinau blush2.gif Dievas gailestingas, kodel mes tokie but negalim g.gif
Atsakyti
Nu va, skambino man siandien tribunolo notare, nori kovo 1 diena liudininkus apklaust Kaune. Bet is 3 liudininku liko 1 verysad.gif Man mano eks apvaziavo suzinojes ir ,, graziai '' pakalbejo. aggressive.gif Ojei,prarasiu puse sveikatos su tuo teismu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Viga @ 2007 02 21, 10:43)
Nu va, skambino man siandien tribunolo notare, nori kovo 1 diena liudininkus apklaust Kaune. Bet is 3 liudininku liko 1 verysad.gif  Man mano eks apvaziavo suzinojes ir ,, graziai '' pakalbejo. aggressive.gif  Ojei,prarasiu puse sveikatos su tuo teismu. verysad.gif

o is kur jis suzinoj, kas bus tavo liudininkai???????? Beje, jeigu jau jis visiskai palaidojo gyvenima su tavim, tai jis kaip tik turetu but suinteresuotas,jusu santuokos paskelbimu anuliouota. Kam jis pats sau kenkia?
Atsakyti