niu, jo visos santuokos turėtų būti negaliojančios, apskritai tokiems tipams (ir vyrams, ir moterims) turėtų būti uždrausta ir sakrramentą priimti, ir civilinę. na, bet life is life.
QUOTE(Viga @ 2007 01 24, 15:06)
Turim 3. Dar su manim neissiskyres, jis jau meiluzei vaika padare. Jo antroji santuoka,kaip man sake, yra automatiskai negaliojanti, bet as ne to siekiau. As noriu,kad mano santuoka su juo butu anuliuota. O tai laaabai sunku
o tai cia su tavim jam antra santuoka? ar kelinta jau cia, nelabai suprantu
kiek suprantu, VIga su vyru buvo susituokusi, abiem santuoka buvo pirma. o paskui jos ex vėl nuėjo ir susituokė bžn antrą kartą. tai ji db nori anuliuoti tą pirmąją.
QUOTE(muminukas @ 2007 01 25, 08:40)
kiek suprantu, VIga su vyru buvo susituokusi, abiem santuoka buvo pirma. o paskui jos ex vėl nuėjo ir susituokė bžn antrą kartą. tai ji db nori anuliuoti tą pirmąją.
aaaaaaaaaaaaaaaaa, dekui
QUOTE(muminukas @ 2007 01 25, 09:40)
Labai teisingai supratai
QUOTE(Viga @ 2007 01 26, 10:02)
Labai teisingai supratai
seniai esi dokumentus santuokos anuliavimui padavus?
Idomu tavo ex antroji zmona zino, kad jis vedes jau buvo, ir kad jos santuoka negalioja
QUOTE(mjk @ 2007 01 27, 13:50)
seniai esi dokumentus santuokos anuliavimui padavus?
Idomu tavo ex antroji zmona zino, kad jis vedes jau buvo, ir kad jos santuoka negalioja
Aisku zino, ji pati -iene buvo, gal pati irgi sliuba emusi, bet ju mastymas toks- jei civiliskai issiskyrei, tai ir ta santuoka dzin
O dokumentus padaviau gruodzio men, kvietesi mane i Marijampole, i apklausa. Jis nevaziuoja, jam dzin o dar ir liudininkai i Marijampole negali vaziuot tai jauciu taip viskas ir liks
QUOTE(Viga @ 2007 02 01, 17:41)
Aisku zino, ji pati -iene buvo, gal pati irgi sliuba emusi, bet ju mastymas toks- jei civiliskai issiskyrei, tai ir ta santuoka dzin
O dokumentus padaviau gruodzio men, kvietesi mane i Marijampole, i apklausa. Jis nevaziuoja, jam dzin o dar ir liudininkai i Marijampole negali vaziuot tai jauciu taip viskas ir liks
nu jooo, o tai kodel dabar i Marijampuole visas nusikele?
Tavo liudininkai i Marijampuole atvaziuot negali???? Nu tai gal tada paimk ir pati juos nuvezk
Laba diena. Trumpai apibudinsiu situacija: buvom susituoke baznycioje, imem "sliuba". Po kiek laiko suzinojau, kad ex vyras antra karta tuokesi ir eme "sliuba". Aisku, kitame mieste.Kaip jis tai galejo padaryti ir kaip kunigas jam leido?Man jis teige, kad tipo musu santuoka buvo negaliojanti, taciau jokiu baznytiniu teismu nebuvo. Kaip cia yra istikruju?Gal dabartine jo santuoka negaliojanti? Gal kam nors panasi situacija buvo!?
QUOTE(Dan@25 @ 2007 02 02, 13:17)
Laba diena. Trumpai apibudinsiu situacija: buvom susituoke baznycioje, imem "sliuba". Po kiek laiko suzinojau, kad ex vyras antra karta tuokesi ir eme "sliuba". Aisku, kitame mieste.Kaip jis tai galejo padaryti ir kaip kunigas jam leido?Man jis teige, kad tipo musu santuoka buvo negaliojanti, taciau jokiu baznytiniu teismu nebuvo. Kaip cia yra istikruju?Gal dabartine jo santuoka negaliojanti? Gal kam nors panasi situacija buvo!?
na, tokie čia mes ir ekspertai, ypač aš...
bet iš situacijos aprašymo manau, kad antroji tavo sutuoktinio santuoka negalioja. na, dar gali nuvažiuoti į bažnyčią, kurioje tuokėtės, ir su tuokusiu kunigu pasikalbėti.
o tavo ex galėjo nutylėti apie pirmąją santuoką.
QUOTE(muminukas @ 2007 02 02, 13:20)
na, tokie čia mes ir ekspertai, ypač aš...
bet iš situacijos aprašymo manau, kad antroji tavo sutuoktinio santuoka negalioja. na, dar gali nuvažiuoti į bažnyčią, kurioje tuokėtės, ir su tuokusiu kunigu pasikalbėti.
Dan, is tiesu tavo vyro santuoka natra negalioja. Kuniga galejo laisvai apgauti. Nors...siaip tai visad reikalauja laisvo stovio pazymos.
Vienas is atveju: gali nueiti pas ta kuniga, kuris jus tuoke ir jam pasakyt, kad sis pranestu kur kam reik.
Antras atvejis: nuvaziuok pati i ta baznycia kurioje tuokesi tavo ex, nusivezk ir pazyma apie tavo ir ex santuoka, bei ja pateikusi tos baznycios kunigui, pranesk. Tada bus imtasi, manau atitinkamu veiksmu.
O siaip tai gali pasiskambinti i Baznycios tribunola ir ten tau, manau, viska paaiskins kaip elgtis.
Visiškai teisingai mjk !