Įkraunama...
Įkraunama...

Antroji santuoka

niu, jo visos santuokos turėtų būti negaliojančios, apskritai tokiems tipams (ir vyrams, ir moterims) turėtų būti uždrausta ir sakrramentą priimti, ir civilinę. na, bet life is life.
Atsakyti
QUOTE(Viga @ 2007 01 24, 15:06)
Turim 3. Dar su manim neissiskyres, jis jau meiluzei vaika padare.  Jo antroji santuoka,kaip man sake, yra automatiskai negaliojanti, bet as ne to siekiau. As noriu,kad mano santuoka su juo butu anuliuota. O tai laaabai sunku sad.gif

o tai cia su tavim jam antra santuoka? ar kelinta jau cia, nelabai suprantu g.gif
Atsakyti
kiek suprantu, VIga su vyru buvo susituokusi, abiem santuoka buvo pirma. o paskui jos ex vėl nuėjo ir susituokė bžn antrą kartą. tai ji db nori anuliuoti tą pirmąją.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 01 25, 08:40)
kiek suprantu, VIga su vyru buvo susituokusi, abiem santuoka buvo pirma. o paskui jos ex vėl nuėjo ir susituokė bžn antrą kartą. tai ji db nori anuliuoti tą pirmąją.

aaaaaaaaaaaaaaaaa, dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 01 25, 09:40)

Labai teisingai supratai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viga @ 2007 01 26, 10:02)
Labai teisingai supratai mirksiukas.gif

seniai esi dokumentus santuokos anuliavimui padavus? g.gif

Idomu tavo ex antroji zmona zino, kad jis vedes jau buvo, ir kad jos santuoka negalioja g.gif
Atsakyti
QUOTE(mjk @ 2007 01 27, 13:50)
seniai esi dokumentus santuokos anuliavimui padavus?  g.gif

Idomu tavo ex antroji zmona zino, kad jis vedes jau buvo, ir kad jos santuoka negalioja  g.gif

Aisku zino, ji pati -iene buvo, gal pati irgi sliuba emusi, bet ju mastymas toks- jei civiliskai issiskyrei, tai ir ta santuoka dzin doh.gif fool.gif
O dokumentus padaviau gruodzio men, kvietesi mane i Marijampole, i apklausa. Jis nevaziuoja, jam dzin o dar ir liudininkai i Marijampole negali vaziuot tai jauciu taip viskas ir liks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Viga @ 2007 02 01, 17:41)
Aisku zino, ji pati -iene buvo, gal pati irgi sliuba emusi, bet ju mastymas toks- jei civiliskai issiskyrei, tai ir ta santuoka dzin doh.gif  fool.gif
O dokumentus padaviau gruodzio men, kvietesi mane i Marijampole, i apklausa. Jis nevaziuoja, jam dzin o dar ir liudininkai i Marijampole negali vaziuot tai jauciu taip viskas ir liks verysad.gif

nu jooo, o tai kodel dabar i Marijampuole visas nusikele?
Tavo liudininkai i Marijampuole atvaziuot negali???? Nu tai gal tada paimk ir pati juos nuvezk mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena. Trumpai apibudinsiu situacija: buvom susituoke baznycioje, imem "sliuba". Po kiek laiko suzinojau, kad ex vyras antra karta tuokesi ir eme "sliuba". Aisku, kitame mieste.Kaip jis tai galejo padaryti ir kaip kunigas jam leido?Man jis teige, kad tipo musu santuoka buvo negaliojanti, taciau jokiu baznytiniu teismu nebuvo. Kaip cia yra istikruju?Gal dabartine jo santuoka negaliojanti? Gal kam nors panasi situacija buvo!?
Atsakyti
QUOTE(Dan@25 @ 2007 02 02, 13:17)
Laba diena. Trumpai apibudinsiu situacija: buvom susituoke baznycioje, imem "sliuba". Po kiek laiko suzinojau, kad ex vyras antra karta tuokesi ir eme "sliuba". Aisku, kitame mieste.Kaip jis tai galejo padaryti ir kaip kunigas jam leido?Man jis teige, kad tipo musu santuoka buvo negaliojanti, taciau jokiu baznytiniu teismu nebuvo. Kaip cia yra istikruju?Gal dabartine jo santuoka negaliojanti? Gal kam nors panasi situacija buvo!?

na, tokie čia mes ir ekspertai, ypač aš... unsure.gif
bet iš situacijos aprašymo manau, kad antroji tavo sutuoktinio santuoka negalioja. na, dar gali nuvažiuoti į bažnyčią, kurioje tuokėtės, ir su tuokusiu kunigu pasikalbėti.
o tavo ex galėjo nutylėti apie pirmąją santuoką.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 02 02, 13:20)
na, tokie čia mes ir ekspertai, ypač aš...  unsure.gif
bet iš situacijos aprašymo manau, kad antroji tavo sutuoktinio santuoka negalioja. na, dar gali nuvažiuoti į bažnyčią, kurioje tuokėtės, ir su tuokusiu kunigu pasikalbėti.
o tavo ex galėjo nutylėti apie pirmąją santuoką.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Dan, is tiesu tavo vyro santuoka natra negalioja. Kuniga galejo laisvai apgauti. Nors...siaip tai visad reikalauja laisvo stovio pazymos.
Vienas is atveju: gali nueiti pas ta kuniga, kuris jus tuoke ir jam pasakyt, kad sis pranestu kur kam reik.
Antras atvejis: nuvaziuok pati i ta baznycia kurioje tuokesi tavo ex, nusivezk ir pazyma apie tavo ir ex santuoka, bei ja pateikusi tos baznycios kunigui, pranesk. Tada bus imtasi, manau atitinkamu veiksmu.
O siaip tai gali pasiskambinti i Baznycios tribunola ir ten tau, manau, viska paaiskins kaip elgtis.
Atsakyti
Visiškai teisingai mjk !
Atsakyti