Įkraunama...
Įkraunama...

Antroji santuoka

QUOTE([fillette] @ 2007 01 16, 17:57)
tai vadinasi sunkiai gausiu  schmoll.gif  nenoriu prasyti tecio (jis teologija studijuoja ir tikybos mokytojas yra), nes suzinojes kam man to reikia pirma laiko issizades  verysad.gif  noriu pasakyti apie savo gyvenimo vyra jam palengva.... geriau pirma issiaiskinti kaip su tom skyrybom  unsure.gif

o kam tavo gyvenimo vyrui tokios skyrybos reikalingos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 01 16, 18:29)
o kam tavo gyvenimo vyrui tokios skyrybos reikalingos?  g.gif

jis buvo vedes, turi vaika su ta buvusia zmona, ta buvusi zmona dabar jau penki metai su kitu ir laukiasi siuo metu kito vaiko nuo to savo draugo. tai nzn bandys maniskis skirtis baznycioje unsure.gif net neisivaizduoju kaip ten seksis.pasiskaicius straipsniu tai vis labiau nusiviliu baznycios politika huh.gif
Atsakyti
siaip baznycioje skirtis manau yra neimanoma.. antra karta joje tuoktis gali tik nasliai, o jei ne tokie tada jau niekuo nepadarysi, reiks apseiti be to..
Atsakyti
QUOTE(lely @ 2007 01 17, 17:50)
siaip baznycioje skirtis manau yra neimanoma.. antra karta joje tuoktis gali tik nasliai, o  jei ne tokie tada jau niekuo nepadarysi, reiks apseiti be to..

yra imanoma tik tas procesas labai ilgas ir sudetingas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE([fillette] @ 2007 01 17, 01:30)
jis buvo vedes, turi vaika su ta buvusia zmona, ta buvusi zmona dabar jau penki metai su kitu ir laukiasi siuo metu kito vaiko nuo to savo draugo. tai nzn bandys maniskis skirtis baznycioje  unsure.gif  net neisivaizduoju kaip ten seksis.pasiskaicius straipsniu tai vis labiau nusiviliu baznycios politika  huh.gif

šiaip abejoju, ar tokiu atveju išskirs. dar kitas klausimas kyla - ar jis pats to nori, ar tik tu.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 01 17, 20:49)
šiaip abejoju, ar tokiu atveju išskirs. dar kitas klausimas kyla - ar jis pats to nori, ar tik tu.

jis pats nori.as ji palaikau jei jis nori, bet neverciu, nes man ne tai svarbiausia.svarbiausia buti kartu rolleyes.gif o bandyti manau verta
Atsakyti
As ir manau kad imanoma,tik reikia susitikti su tam tikrais zmonemis kurie ta reikala ismano.O procesas tikrai nera lengvas
Atsakyti
Su skyrybom "baznytinem" galvos skausmo labai labai daug... skyrybos praktiskai neimanomos. nebent irodysit, kad vyras/zmona kazka iki vestuviu samoningai nuslepe (tarkim savo rimta, pavojinga jums liga) ir del to gyvenimas su juo neimanomas nei moraline, nei fizine prasme mirksiukas.gif na arba irodysit, kad buvote prievarta susituoke.. o daugiau - jokios kitos zmonos, vaikai nepadarys santukos anuliuotos...

bet is kitos puses - mano akim, jaunieji i baznycia eina ne del to, kad yra gilus katalikai, o del to, kad GRAZU... todel gal nutylejus ta anksciau buvusios santuokos fakta ir galima susituokti kitoje baznycioje ax.gif blush2.gif aiksu, ir zagso nereik pamirst anksciau ar veliau palankyt.

siaip ar taip mano gilus patarimas - neforminkite santuokos TIK baznycioje.... nes jei jau gyvenimas jus isskirs, ir kils kokiu teisiniu klausimu, valstybe lieps ir skirtis BAZNYCIOJE, nes ji realiai jusu nesuoke. va tokios tokeles wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo in_shadow: 19 sausio 2007 - 14:40
QUOTE(in_shadow @ 2007 01 19, 14:38)
Su skyrybom "baznytinem" galvos skausmo labai labai daug... skyrybos praktiskai neimanomos. nebent irodysit, kad vyras/zmona kazka iki vestuviu samoningai nuslepe (tarkim savo rimta, pavojinga jums liga) ir del to gyvenimas su juo neimanomas nei moraline, nei fizine prasme  mirksiukas.gif  na arba irodysit, kad buvote prievarta susituoke.. o daugiau - jokios kitos zmonos, vaikai nepadarys santukos anuliuotos...

užkliuvom už varčios ir vėl viskas nuo pradžios....apie tai kalbeta milijarda kartu. Kas netingi, pasiskaito tegu visa temą.

Del viso kito, sutinku su tavim. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Bandau ir as anuliuoti baznytine santuoka- laaabai sudetinga doh.gif Mano eks visa gyvenima buvo man neistikimas, bet cia taio dzin. Labiausiai mane subiesino, kad jis, vesdamas antra karta vel paeme sliuba blink.gif blink.gif blink.gif Toooki veja baznytiniam tribunole sukeliau, kad ojojoi, nezinau, kas tam kunigeliui dabar bus. Vadinasi jei zmogus nori anuliuoti santuoka, tai kryziaus kelius reikia eiti o sliuba antra kart paimt, tai kaip du pirstus apsisiot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viga @ 2007 01 24, 12:28)
Bandau ir as anuliuoti baznytine santuoka- laaabai sudetinga doh.gif  Mano eks visa gyvenima buvo man neistikimas, bet cia taio dzin. Labiausiai mane subiesino, kad jis, vesdamas antra karta vel paeme sliuba blink.gif  blink.gif  blink.gif  Toooki veja baznytiniam tribunole sukeliau, kad ojojoi, nezinau, kas tam kunigeliui dabar bus. Vadinasi jei zmogus nori anuliuoti santuoka, tai kryziaus kelius reikia eiti o sliuba antra kart paimt, tai kaip du pirstus apsisiot g.gif

va, čia sutinku, kad tokiu atveju galima santuokos anuliacija.
o vaikių turite? gali ir neatsakyti, šiaip smalsauju. mano pozicija šiuo klausimu mlk ir Patieškai žinoma ax.gif
Atsakyti
Turim 3. Dar su manim neissiskyres, jis jau meiluzei vaika padare. Jo antroji santuoka,kaip man sake, yra automatiskai negaliojanti, bet as ne to siekiau. As noriu,kad mano santuoka su juo butu anuliuota. O tai laaabai sunku sad.gif
Atsakyti