QUOTE(Linutas @ 2011 02 04, 13:09)
mergaites, gimdziusios 2 lig, kaip zinia, si ligonine yra naujagimiui palanki ligonine, bet teko skaityti kai kokius atsipiepimus, kad tik gimusio leliuko neuzdeda ant krutines. ar tai tiesa?
Ir ar teko kaip nors kitokia poza gimdyti, ne ant nugaros, ant stalo?
Ir ar teko kaip nors kitokia poza gimdyti, ne ant nugaros, ant stalo?
Pirmas gimdymas buvo CP, bet ir po jo, uždėjo dukrytę ant krutinės, tik pirma ją aprengė.. o antrą pati pagimdžiau ir iškart buvo padėta ant krutinės
Man beveik pries menesi dare CP, leliuko nedejo ant krutines, tik parode ja suviniota ir viskas. Gal todel, kad ji pas mane menesiu anksciau gime
QUOTE(agotas @ 2011 02 09, 09:54)
Man beveik pries menesi dare CP, leliuko nedejo ant krutines, tik parode ja suviniota ir viskas. Gal todel, kad ji pas mane menesiu anksciau gime
Gal.. Man irgi labai trumpai, bet uždėjo.. Nes paskui užmigdė ir sutvarkė.. o mažąją nuvežė į naujagimių skyrių..
sveikos,
deda deda leliukus ant krutines ....pasiglostai paverkalioji kartu su juo poto sutvarko,aprengia ir vel prie mamos kol pati atsigausi,o kartu pradedi mokintis deti mazyli prie kruties
deda deda leliukus ant krutines ....pasiglostai paverkalioji kartu su juo poto sutvarko,aprengia ir vel prie mamos kol pati atsigausi,o kartu pradedi mokintis deti mazyli prie kruties
QUOTE(Ausra1976 @ 2011 02 09, 23:03)
sveikos,
Kaip kam.... Man po CP teparodė ryšuliuką su veideliu. Ir toliau "adė". Na, o palatoj, tai aišku tuoj ant (.) užkabino
O aš noriu padėkoti akušerei Ilonai
Manau, kad jos profesionalumo ir kantrybės dėka pavyko pagimdyti naturaliai
O va, apie gydytoją (vyrą) geru žodžiu atsiliepti negaliu. Nieko neaiškino ką daro ir kodėl, jei klausėm buvo nepatenkintas. Bet apie tai neišsiplėsiu, nes pavardės jau nebepamenu Džiaugiausi tik, kad nedaug jį ir mačiau. Tiesa, važiavom nesitarę.
Visos kitos akušerės, su kuriomis susidūrėm kol ten buvom, buvo labai geros, kaip ir palatos gydytoja Kelios, tikrai ne visos, naujagimių seselės pasirodė nelabai malonios, bet pagalbos sulaukiau kiekvieną kartą kai kreipiausi. Man ten net valytojos pasirodė mielos. Ramiai dirba savo darbą, jei reikia mandagiai paprašo, kad savo tašę nuo grindų pakeltum, kad išvalyti galėtų.
Žodžiu, jei teks, ir kitą kartą važiuosim iš Vilniaus gimdyt į Kauno II ligoninę
Manau, kad jos profesionalumo ir kantrybės dėka pavyko pagimdyti naturaliai
O va, apie gydytoją (vyrą) geru žodžiu atsiliepti negaliu. Nieko neaiškino ką daro ir kodėl, jei klausėm buvo nepatenkintas. Bet apie tai neišsiplėsiu, nes pavardės jau nebepamenu Džiaugiausi tik, kad nedaug jį ir mačiau. Tiesa, važiavom nesitarę.
Visos kitos akušerės, su kuriomis susidūrėm kol ten buvom, buvo labai geros, kaip ir palatos gydytoja Kelios, tikrai ne visos, naujagimių seselės pasirodė nelabai malonios, bet pagalbos sulaukiau kiekvieną kartą kai kreipiausi. Man ten net valytojos pasirodė mielos. Ramiai dirba savo darbą, jei reikia mandagiai paprašo, kad savo tašę nuo grindų pakeltum, kad išvalyti galėtų.
Žodžiu, jei teks, ir kitą kartą važiuosim iš Vilniaus gimdyt į Kauno II ligoninę
O dėl vaikučio guldymo mamai ant pilvelio, tai manau, nuvažiavus gimdyt reikia perspėt akušerę, kad to norėsit, nors ir gali atrodyt, kad tai savaime suprantamas dalykas. Mes perspėjom, bet naujagimių seselė dar perklausė ar negali aprengti, tai paprašėme, kad tik užklotų. Tai taip ir padarė, tik nuoširdžiai pergyveno, kad nesušaltų mažutis. Vėl atėjo už poros valandų (geros nuotaikos) ir tada atliko visas procedūras, kurias reikia.
Manau, kad reikia sakyt, ir jei tik vaikučio ir mamos būklė leis, tai tikrai galėsit iš karto pabendraut su savo mažyliu
Manau, kad reikia sakyt, ir jei tik vaikučio ir mamos būklė leis, tai tikrai galėsit iš karto pabendraut su savo mažyliu
QUOTE(Vore @ 2011 02 14, 15:50)
As tai ten daugiausia problemu matau tik su naujagimiu seselem. Nes kai kurios, tai padek Dieve, bet tikrai nesutvertos tokiam skyriuje dirbti. Nuolatos usiruake, nepatenkintos, kai kazkao paprasai. O kai reikedavo nakti eit misinuko, tai visada jausdavausi kalta, kad kazkuria pakeliu. Viena vakara nuejus inkubatoriuje labai verke vienas maziukas, o sesele sedi ir telika ziuri. As jai pasakiau, kad leliukas labai verkia, tai ji man sake, kad neprivalo prie jo visada buti, ir , kad jie visi verkia. Kazkaip nejauku pasidare, nes mano ziogas irgi 3 paras ten prabuvo
Galiu pasakyt,busi pati maloni ir su tavim elgsis normaliai .
[/quote]
Visikai nesutinku su situo pasakymu. Gimdziau pries 3 metus,gaila,kad neatsimenu nei vienos priemusios mano sunelio ne vardo nei pavardes! Bjaurumo isikunijimai! Negalejau net telefonu kalbet,pasak akuseres,as daktarei nepagarba parodziau,kad kalbejau telefonu tuo metu,kai jos atejo! Is akuseres pastoviai girdejau,tik kad as nevargse,manes gailet nereikia,gailet reikia tu,kurios nepastoja ir negali vaiku turet!!! Svarbiausia,kad nieks net neprase jos gailescio,tylejau pastoviai galva nuleidus ir kentejau skausmus! Nesulaukiau ne vieno gero zodzio! Abi pasikeite,kai vyras pinigu ikiso i kisene Toks jausmas,kad joms darbas nemielas sitas,tik ir laukia issiziojusios,kada kas ikis! Jei antra tektu gimdyt ten ir vel,tai visai kitaip elgciausi! Mato,kad durnele tyli,tai ir saiposi.
Praejo 3m po gimdymo,bet su siaubu atsimenu sita personala!!
visos cia jau taip giriat Linute. o gal kuri is jusu zino tos Linutes pavarde?