Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

Man ir sitoj ligoninei dare cezari bet palnuota tai viskas super praejo labai patiko operacinei vaikuti trauke tai net su anestozologu ir sesute juokavom smile.gif Labai pasiseke man , ir pinigu nedavaiu ne del to kad gaila ar neturejau bet viena buvau ir nedrisau paduot ax.gif bet ir nereikejo ir taip labai geri buvo. O palatoj tai nelaabai rupinos na sako antras vaikas tai jau viska zinai sakau na taip , akuseres tai visos geros , kazkaip klausimu neturejau tai ir nereikejo man ju smile.gif Jai dar kada gimdysiu tai ir tik antroj , nes ir vienintele ligonine kaune kurioj duoda atskira palata smile.gif
Atsakyti
Sveikos, nesenai apziurinejau gimdyklas 2-oje lig. Zinokit, jas intensyviai remontuoja, ir tokios, kaip antra gimdykla parodyta nuotraukoje nemaciau schmoll.gif Dar viena gimdykla, kur yra vonia buvo uzimta, bet greiciausiai ne maziau jauki, kaip penktoji thumbup.gif

Va ir dar, kai ejau apziurineti, man nerupejo sienos, as norejau pamatyti koks personalas. susipazinau su viena labai miela akusere, su kuria ir aptariau plana, kad ji priimtu musu leliuka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2011 01 24, 13:49)
Sveikos, nesenai apziurinejau gimdyklas 2-oje lig. Zinokit, jas intensyviai remontuoja, ir tokios, kaip antra gimdykla parodyta nuotraukoje nemaciau  schmoll.gif Dar viena gimdykla, kur yra vonia buvo uzimta, bet greiciausiai ne maziau jauki, kaip penktoji  thumbup.gif

Va ir dar, kai ejau apziurineti, man nerupejo sienos, as norejau pamatyti koks personalas. susipazinau su viena labai miela akusere, su kuria ir aptariau plana, kad ji priimtu musu leliuka  blush2.gif

as toj su vonia abu savo maziukus gimdziau thumbup.gif dabar ten vienintelei gimdykloj yra ta vadinama transformuojama lova ir niekur nereik perlipinet ir guli ir gimdai toj pacioj thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2011 01 24, 13:31)
as toj su vonia abu savo maziukus gimdziau thumbup.gif  dabar ten vienintelei gimdykloj yra ta vadinama transformuojama lova ir niekur nereik perlipinet ir guli ir gimdai toj pacioj thumbup.gif  thumbup.gif

Nu kad nevienintelėj mirksiukas.gif kai pirmą gimdžiau prieš daugiau nei du metus 3-ioj gimdykloj tokia buvo.Prieš metus jau ir 5-oj tokia pat buvo mirksiukas.gif Manau,kad jau visose gimdyklose jos yra.
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2011 01 24, 13:49)
Sveikos, nesenai apziurinejau gimdyklas 2-oje lig. Zinokit, jas intensyviai remontuoja, ir tokios, kaip antra gimdykla parodyta nuotraukoje nemaciau  schmoll.gif Dar viena gimdykla, kur yra vonia buvo uzimta, bet greiciausiai ne maziau jauki, kaip penktoji  thumbup.gif

Va ir dar, kai ejau apziurineti, man nerupejo sienos, as norejau pamatyti koks personalas. susipazinau su viena labai miela akusere, su kuria ir aptariau plana, kad ji priimtu musu leliuka  blush2.gif

o kaip butu galima apziuret gimdyklas, ar paskaiteliu metu ar galima siaip tiesiog susitarus su gydytoja apziuret? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Megaera @ 2011 01 24, 18:57)
Nu kad nevienintelėj mirksiukas.gif kai pirmą gimdžiau prieš daugiau nei du metus 3-ioj gimdykloj tokia buvo.Prieš metus jau ir 5-oj tokia pat buvo mirksiukas.gif Manau,kad jau visose gimdyklose jos yra.

nu tada man melavo jos lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Gal kam teko ka girdeti apie gyditoja Vaicekauskaite?
Atsakyti
sveikos 4u.gif
as antra vaikiuka gimdziau 2 ligonineje, esu labai patenkinta, niekur kitur net nemasciau gimdyti, kaip tik ten ax.gif
Esu labai dekinga vedejai J. Zebrauskienei ir akuserei Alantai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanele--- @ 2011 01 26, 16:39)
Sveikos mamytes,

as vaiksciojau pas ja visa nestuma. MAn ji nelabai, nei karto nesvere manes doh.gif Bet negimdziau, nes nesitariau isvis su niekuo, o pataikiau ant Zebrauskienes ir Liukaitytes smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Garbanele--- @ 2011 01 26, 16:39)
Sveikos mamytes,

as pas ja gimdziau trecia mergyte,man ji labai patiko,ramino mane nes buvau labai issigandus fear.gif nors tai mano ne pirmas gimdymas blush2.gif viska aiskino ka darys kodel darys,jei dar kada busiu nestuke.gif tai tikrai tik pas ja noreciau gimdyti smile.gif is anksto nesitariau ir nieko nemokejau biggrin.gif
Atsakyti
mergaites, gimdziusios 2 lig, kaip zinia, si ligonine yra naujagimiui palanki ligonine, bet teko skaityti kai kokius atsipiepimus, kad tik gimusio leliuko neuzdeda ant krutines. ar tai tiesa? unsure.gif
Ir ar teko kaip nors kitokia poza gimdyti, ne ant nugaros, ant stalo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2011 02 04, 14:09)
mergaites, gimdziusios 2 lig, kaip zinia, si ligonine yra naujagimiui palanki ligonine, bet teko skaityti kai kokius atsipiepimus, kad tik gimusio leliuko neuzdeda ant krutines. ar tai tiesa?  unsure.gif
Ir ar teko kaip nors kitokia poza gimdyti, ne ant nugaros, ant stalo?  g.gif

tikrai padeda,katik gimusi wub.gif wub.gif
Atsakyti