QUOTE(Rusmenė @ 2011 01 07, 12:20)
Tu taip manai?
Aš asmeniškai man operaciją atlikusį gydytoją mačiau vienintelį kartą, kai atėjo surinkti parašų ir patikrinti, ar turiu pieno. Dažniau lankė mane nėštumo metu prižiūrėjusi gydytoja - ir MB padėjo šikę pupai nuplauti ir pervystyti, ir ant rankų panešioti, pasidžiaugti karalaite.
Nelabai jie ten cackinasi. Nebent gal kai gerai sutepi?
Nežinau, netepiau....
O vat gydytojui neonatologui A. Daukšai tai didelis AČIŪ už gerą nuotaiką, optimizmą ir gydantį žodį.
matomai cia loterija . Turbut visur visko pasitaiko.Tas tepimas ,manau irgi kazka priduoda . Nera cia paslaptis...
Mane kaip tik operavo Dauksa
. Tikrai smagus daktariukas.Ejo kas diena,skambino klausinejo kaip laikausi. Ir palatos daktaras ejo kas ryta.Ziurejo kaip randas,ar pieno turiu. Si karta viskas kitaip nei pirmaji
.Tada tai vargom - ir misinelio prasyk,litanijas isklausyk. Nei kas parode kaip vaika maitint.Po operacijos atsikelt negali - vaika paliko palatoj
. Tai jei ne vyras,ka as su tuo kudikiu daryciau? Isvis jei ne akusere tai nezinau kaip viskas butu pasibaige.Vaiko liezuvis priauges buvo,nepavalgydavo ir rekdavo nuo ryto iki vakaro
.Numete 0.5 kg
.Zodziu...Bet pasimirso viskas,galoji tik ,kad garbe Dievui abu sveiki,gyvi
.