Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(mammka @ 2011 01 05, 18:14)
Nereikia gasdintis  4u.gif .Manau,svarbiausia,kad visi dirba savo darbus  smile.gif  .O to bjaurumo galima ir nematyt irnesakyk.gif .
Kaip ir Dinele rase - mes ir patys tikrai nevisada su malonumu einame i darba.Buname pavarge,gal kas nuotaika vietoj sugadina  ax.gif .
Galiu pasakyt,busi pati maloni ir su tavim elgsis normaliai  ax.gif .

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2011 01 05, 18:14)
Nereikia gasdintis  4u.gif .Manau,svarbiausia,kad visi dirba savo darbus  smile.gif  .O to bjaurumo galima ir nematyt irnesakyk.gif .
Kaip ir Dinele rase - mes ir patys tikrai nevisada su malonumu einame i darba.Buname pavarge,gal kas nuotaika vietoj sugadina  ax.gif .
Galiu pasakyt,busi pati maloni ir su tavim elgsis normaliai  ax.gif .

Nu tox vaizdas,kad tom kuriom nepatiko seseles visos buvom su jom nemalonios ir todel tos seseles su mumis nemokejo normaliai sneketi g.gif ir del visko mes pacios esame kaltos ir dar turetume ju atsiprasyti,kad isvis ju klauseme kazkokiu iskulusiu klausimu. verysad.gif
Atsakyti
nu niekas taip nesako doh.gif
pvz as jau 2 vaiko susilaukus paprasiau kad daktare ateitu padet man vaikui pampersa pakeist nes nu tikrai baisu buvo lotuliukas.gif doh.gif ir tai nieko nesake ir atejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2011 01 06, 16:37)
nu niekas taip nesako doh.gif
pvz as jau 2 vaiko susilaukus paprasiau kad daktare ateitu padet man vaikui pampersa pakeist nes nu tikrai baisu buvo lotuliukas.gif  doh.gif  ir tai nieko nesake ir atejo 4u.gif

tau pasiseke 4u.gif biggrin.gif As asmeniskai misinuko laukiau nepilnai 2val. g.gif
Na bet yra kaip yra,nekreipiu demesio ir nesigadinu sau nuotaikos smile.gif Antra taip pat vaziuociau i IIligonine gimdyt biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vanilliuke @ 2011 01 06, 16:16)
Nu tox vaizdas,kad tom kuriom nepatiko seseles visos buvom su jom nemalonios ir todel tos seseles su mumis nemokejo normaliai sneketi  g.gif  ir del visko mes pacios esame kaltos ir dar turetume ju atsiprasyti,kad isvis ju klauseme kazkokiu iskulusiu klausimu. verysad.gif

Jokiais budais neteigiu taip schmoll.gif .
Manau ten visokiu yra. Tik kai jos labai daznai keiciasi tai gal ne visom ir pakliuna. O kai kurios galbut apsimetinet labai moka. Bent jau viena daktare tai greit "pagavau" kas uz to saldzialiezuvavimo slypi biggrin.gif .
Na,bet finale vistiek..kaip ten kas besiraukytu,vistiek sekanti gimdytum ten pat? Prieziura tikrai gera,o svarbiausia,kad visi dirba savo darbus . Galiausiai palatos daktarui gali pasiskust,vizituoja vistiek kas ryta. Bent jau manes tai visada klause,kaip jauciuosi,ar viskas aisku del leliuko.
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2011 01 06, 17:56)
Galiausiai palatos daktarui gali pasiskust,vizituoja vistiek kas ryta. Bent jau manes tai visada klause,kaip jauciuosi,ar viskas aisku del leliuko.

Tu taip manai? smile.gif Aš asmeniškai man operaciją atlikusį gydytoją mačiau vienintelį kartą, kai atėjo surinkti parašų ir patikrinti, ar turiu pieno. Dažniau lankė mane nėštumo metu prižiūrėjusi gydytoja - ir MB padėjo šikę pupai nuplauti ir pervystyti, ir ant rankų panešioti, pasidžiaugti karalaite. wub.gif Nelabai jie ten cackinasi. Nebent gal kai gerai sutepi? g.gif Nežinau, netepiau....
O vat gydytojui neonatologui A. Daukšai tai didelis AČIŪ už gerą nuotaiką, optimizmą ir gydantį žodį. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rusmenė @ 2011 01 07, 12:20)
Tu taip manai?  smile.gif Aš asmeniškai man operaciją atlikusį gydytoją mačiau vienintelį kartą, kai atėjo surinkti parašų ir patikrinti, ar turiu pieno. Dažniau lankė mane nėštumo metu prižiūrėjusi gydytoja - ir MB padėjo šikę pupai nuplauti ir pervystyti, ir ant rankų panešioti, pasidžiaugti karalaite.  wub.gif Nelabai jie ten cackinasi. Nebent gal kai gerai sutepi?  g.gif Nežinau, netepiau....
O vat gydytojui neonatologui A. Daukšai tai didelis AČIŪ už gerą nuotaiką, optimizmą ir gydantį žodį.  thumbup.gif

g.gif matomai cia loterija . Turbut visur visko pasitaiko.Tas tepimas ,manau irgi kazka priduoda . Nera cia paslaptis...
Mane kaip tik operavo Dauksa bigsmile.gif thumbup.gif . Tikrai smagus daktariukas.Ejo kas diena,skambino klausinejo kaip laikausi. Ir palatos daktaras ejo kas ryta.Ziurejo kaip randas,ar pieno turiu. Si karta viskas kitaip nei pirmaji doh.gif .Tada tai vargom - ir misinelio prasyk,litanijas isklausyk. Nei kas parode kaip vaika maitint.Po operacijos atsikelt negali - vaika paliko palatoj doh.gif . Tai jei ne vyras,ka as su tuo kudikiu daryciau? Isvis jei ne akusere tai nezinau kaip viskas butu pasibaige.Vaiko liezuvis priauges buvo,nepavalgydavo ir rekdavo nuo ryto iki vakaro doh.gif .Numete 0.5 kg doh.gif .Zodziu...Bet pasimirso viskas,galoji tik ,kad garbe Dievui abu sveiki,gyvi rolleyes.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mammka: 07 sausio 2011 - 20:55
o gal kas žinot kaip ten su šildymu? ar šiltos palatos žiemą? man du kartus ten teko gimdyt ir abu vasarą.
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2011 01 07, 21:54)
Mane kaip tik operavo Dauksa  bigsmile.gif  thumbup.gif . Tikrai smagus daktariukas.Ejo kas diena,skambino klausinejo kaip laikausi. Ir palatos daktaras ejo kas ryta.Ziurejo kaip randas,ar pieno turiu. Si karta viskas kitaip nei pirmaji  doh.gif .Tada tai vargom - ir misinelio prasyk,litanijas isklausyk. Nei kas parode kaip vaika maitint.Po operacijos atsikelt negali - vaika paliko palatoj  doh.gif . Tai jei ne vyras,ka as su tuo kudikiu daryciau? Isvis jei ne akusere tai nezinau kaip viskas butu pasibaige.Vaiko liezuvis priauges buvo,nepavalgydavo ir rekdavo nuo ryto iki vakaro doh.gif .Numete 0.5 kg  doh.gif .Zodziu...Bet pasimirso viskas,galoji tik ,kad garbe Dievui abu sveiki,gyvi  rolleyes.gif .

biggrin.gif Yra du Daukšos - ginekologas ir neonatologas.
Nepakirpo pasaitėlio? unsure.gif
QUOTE(eliukė @ 2011 01 08, 14:32)
o gal kas žinot kaip ten su šildymu? ar šiltos palatos žiemą? man du kartus ten teko gimdyt ir abu vasarą.

Viskas ten OK su šildymu. mirksiukas.gif Aš po CP kalatojausi iš šalčio kaip lapas, tai užklojo dviem antklodėm, atnešė, įjungė šildytuvą. Po to net vėdinom ištisai palatą, kaip karšta buvo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliukė @ 2011 01 08, 14:32)

Man tai per karsta buvo doh.gif . Tikrai silumos uztenka.

QUOTE(Rusmenė @ 2011 01 08, 14:42)
Yra du Daukšos - ginekologas ir neonatologas.
Nepakirpo pasaitėlio?  unsure.gif

Ir abu vardai is A bigsmile.gif ,nezinojau...
Pasaiteli pakirpo tik po 4 paru doh.gif .Kai akusere pamate,kad blogai vaikas kruti ima. Jei ne ji tai nezinau kaip ten viskas butu pasibaige doh.gif .Atrodo ima,valgo,bet rekia istisai. Buvo nuspresta,kad pieno neuztenka pas mane. O misineli is buteliuko tiesiog ryte rydavo,i pilvuka begdavo su garsais net doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mammka: 08 sausio 2011 - 15:50
[quote=Rusmenė,2011 01 07, 12:20]
Tu taip manai? smile.gif Aš asmeniškai man operaciją atlikusį gydytoją mačiau vienintelį kartą, kai atėjo surinkti parašų ir patikrinti, ar turiu pieno. Dažniau lankė mane nėštumo metu prižiūrėjusi gydytoja - ir MB padėjo šikę pupai nuplauti ir pervystyti, ir ant rankų panešioti, pasidžiaugti karalaite. wub.gif Nelabai jie ten cackinasi.

as savo daktare maciau tik per gimdyma biggrin.gif sedejo ant palanges ir is tolo dirigavo kaip nereikia koju metyt blink.gif lotuliukas.gif
kaip man pasake veliau,jos kita pamaina po 5 dienu buvo,o as po 4 namo isvaziavau,tai ir nesusitikom daugiau.o ir kam g.gif daktaru,seseliu,akuseriu kiek nori.antra irgi ten gimdysiu ax.gif
Atsakyti
man tai patiko sitoj ligoninej ir personalas ir gyd.gal del to kad esu daug kartu ten gulejau nestumo metu...?beje taip pat wasara gimdziau tai irgi buwo labai karsta,bet net neabejoju kad ir ziemos mtu ten yra silta,langai pakeisi...
Atsakyti